Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Lenne egy olyan jellegû kérdésem, hogy az egyik AvP trailerben hallottam egy marha jó mjúzikot, de nem tudom, hol keressek rá, vagy egyáltalán hogy kezdjek neki.Tipp, valaki?
U.I: a Guglival már vacakolok egy ideje.....
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
mert sztem az tipikus popcorn mozi lett akár csak a t3,szal megnézed a moziban ,nem rossz,de nem is adja vissza a régi sorozatnak a feelingjét és nem fogod annyiszor megnézni mint a régi részeket megnézted
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
kép,skubizzátok
az egyben is milyen xar volt már hogy nagyban gyilkolja egymást a Predator és az Alien persze abból alig látsz ki vmit mert ide oda kapkodják a kamerát...
párszor megfájdult a fjem emiatt....
Hát megnézzük mi lesz belõle (eszerint mégis lesznek benne emberek, téves volt az info)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Meg azért gondolom nem 2 Kg egy ekkora állat. :D
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Sztem van ott elég hely. Ha ezt nem fogadod el, életed végéig keresheted a választ :)
az egyik dög a riplibe a másik dog meg a kutyába
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Ha ez a gép beszedi a talpakat, tuti nem fér oda egy királynõ se. Nézd meg szembõl milyen keskeny.
Ez neked szól Esrohnoil a #74re :)
A 3.ban Ripleyben levõ királynõért mentek, nem azért a kutyaalienért. De lehet hogy azt gondolták, egy aliennel elbánik pár full felfegyverzett katona.
UD-4L "CHEYENNE" UNIVERZÁLIS LESZÁLLÓHAJÓ:

3.-hoz meg annyit, h. ha ez annyira fontos, akkor miért ilyen szedett-vedett csapatot küldtek, ahogy az elsõ bekezdésedben írtad? :)
A negyedik részrõl meg annyi, hogy mibõl gondolod hogy már nem várták az Aurigat? A kormány az elsõ, vagy ha mégsem hát a második résztõl biztosan tud a lényekrõl. Nem tudná váratlanul érni õket az érkezésük, legalábbis annyira biztosan nem hogy ne tegyenek ellenük idõben. Persze felmerül a kérdés hogy akarnak-e? Azt a filmekbõl tudhatjuk hogy egész emberseregeket áldoztak fel csak hogy tanulmányozhassák õket, és hogy hozzájussanak egyhez. Gondolok itt a teljes Nostromo legénységére, az LV-426 telepeseire, a tengerészgyalogosokra, a Fiorina 161 rabjaira, a Betty által szállított ártatlan civilekre, sõt akár a teljes Auriga legénységére. Bár a haláluk puszta véletlen, de a hajót nem pusztították volna el ugyanis rajta voltak az "alanyok"
Ezek után miért gondoljátok hogy a cél érdekében nem dobnának atomot akár lakott területre is? Mihelyt feleszmélnek hogy nem képesek õket irányítani, lelkiismeretfurdalás nélkül áldoznák fel azt a párszáz embert, hogy megmentsék a többi pármilliót.