5789
-
Nodika #1251 Hy.
Egyáltalán nem lenne jó, hogy 1 predator legyen a filmben.
Normálisan azt a feelinget kell visszaadnia a filmnek amit a képregényektől, könyvektől, játékoktól kaptunk.
Vagyis: egy csapat predator mely lejött vadászni az elderrel az élen.
AVP-ben hatalmas bukás volt az, hogy a 3 zöldfülű predator lejött semmi vezér nélkül (pffffffff talán jobb is mert nevetséges volt az elder a végén a palástban) vadászni.
Annyi sok butaság van abban a filmben (AVP), hogy ha ezt az AVP2 is folytatja az egész mehet a kukába.
pl.: nem akarok látni több magát bejelelő predatort.
Rendező bácsik:
Tessék elolvasni a könyveket, képregényeket, a játékokat végigtolni, alaposan megnézni a régi filmeket és egy hatalmas filmet összehozni.
-
#1250 Hmm nemtudom,hogy jó lenne ha megint sok predator lenne a filmben...Ez az jelenti,hogy a predator csapat nagyrészét megint kinyírják az alienek.Ez volt a baj az AvP első részével is,hisz egyből megmurdáltak ketten a film elején.
Sokkal jobb lenne,ha lenne egy darab erős és kegyetlen predator a filmben, és sok sok alien.Vagy még 1 segítőtársa a prednek.De így ,hogy sokan lesznek,lesz olyan,ki elhúllik..Csak akkor neh hírtelen,és bénán,mint az AvP1ben -
Dexantreal #1249 lol -
#1248 MAgyar szinkronnál te szinkronizálod a predatort okés? -
#1247 A predator hangját én is remekül tudom utánozni !!!
Mindig a frászt hozom a többiekre !!! -
#1246 Aliensből a legjobb idézetek hang formátumban.
ALIENS hangok -
#1245 SLICK találtam egy nagyon jó oldalt!Innen lelehet tölteni frankó predator hangokat!
PREDATOR HANGOK
-
#1244 Alien és predator hangok pl itt hallgathatók:
Hangok -
#1243 Hát talán egy ötlet,hogy az amerikai premiertől számoljon vissza.Talán mint itt: Visszaszámláló -
#1242 rendben de emddig számoljon vissza?
amúgy a zene helyett én még olyat tudok tanácsolni, hogy ami az AvP2 játék menüjében volt a predator hőlátásának hangja meg a morgások, Alien hangjai... de kéne egy oylan hang fájl amiben ez van :s utánna berakhatom... -
#1241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imdb fórumán jelenti egy szemtanu,aki a környéken lakik,hogy ott forgatják most épp a filmet,egy pizzéria előtt..Akkor az egyik szereplő pizzafiú lesz?:( Talán Dallas öccse Ricky.. Uhm ellehet felejteni a távoli jövős sztorit,miven városban forgatnak.A film a jelenben játszódik,és egy pizzafiúról szól majd többek közt... -
#1240 Lol..Beszívott szegény királynő -
Darkoo #1239 Ilyen táncoló alien jó lesz??
-
Darkoo #1238 Jah oldalt ilyen zenére így táncoljanak:DDDD
Táncoló Predator -
Dexantreal #1237 Az is jöhet. -
Dexantreal #1236 De-de, csak ne táncoljanak, hanem Alien tátsa ki pofáját és jöjjön ki a belső állkapocs, a fórumra művér spricceljen, a Predator meg szúrja lándzsáját az Alienbe... -
Darkoo #1235 Inkább egy visszaszámláló kéne a bannerba -
Darkoo #1234 Két oldalt meg táncoló alieneket és predatorok nem kérsz? -
Dexantreal #1233 hé SLICK....mi lenne, ha benyomnál a fórumba valami üts kis zenét? Aliens filmekből vagy ilyesmi...vagy azt nem lehet sg-n?:S -
Dexantreal #1232 Reiko. Kéne a teló száma -
Darkoo #1231 Akkor már 100% ,hogy ők lesznek a főszereplők.Én ennek örülök,nekem semmi bajom nincs velük,így ránézésre szimpatikusak nekem:)
Ismerkedő videó a két főszereplőről:
Reiko a 24-ben
Steven Pasqual
-
#1230 Imdn-n már kivan írva a két főszereplő neve!!!
Imdb adatlap!!! -
Darkoo #1229 Ha lesznek benne gyerekszereplők,tuti nem fogják őket kinyiírni..Hisz az Alien 3-ban rengeteg embernek nem tetszett,hogy kinyírták szegény Hickset és Newt-et..A kislány és a srác túléli.
Sok túlélő azért neh legyen -
#1228 "Gyerekek nem szoktak elhaláozni"
Helyesbítek!Szoktak elhalálozni.Pl NEwt az Alien3ban -
#1227 Nagyon jó lett a topik,ilyen jó biztos nincs a film fórumba:)
LEsz ugye két főhős,de nem tudni vajon a többiek túlélik e.Azért szerintem KElly kislánya Molly és Dallas kisöccse Ricky azért csak túléli:)Gyerekek nem szoktak elhalálozni:)
ÉS még van több karakter is,akik eléggé fontosak lehetnek majd.Szerintem 2-nél több túlélő lsez.4-5 minimun!:) -
#1226 nincs mit -
Dexantreal #1225 Jó a fórum, szép volt SLICK. Sőt, király.
Na, ezeket a híreket olvasva, biztos bomba siker lesz a film. -
Darkoo #1224
Meg eredeti hőlátással:)
Köszi SLICK -
#1223 meg hangokkal -
Darkoo #1222 Ráadásul a régi predator 1-beli kinézettel..Nyamiiii -
#1221 hát igen,az duuuuuuurva lesz!!!
jó nagy predik:))) -
Darkoo #1220 FElvesznek még egy magasító predator mamuszt és kb 220-230 cm-nek fognak látszani a filmvásznon.HA jól tudom a Pred1-2ben is ekkora volt a predator!
Hát ez örömteli hír -
#1219 7 láb=213 cm!!! -
Darkoo #1218 Forgatás ideje : 2006 szeptember 25-től 2006 december 15-ig!
AvP2 InfÓk!
AxP jelenti,hogy 3 napja javában tart a forgatás külső helyszíneken,és a legujabb infórmációk:
7láb magas predatorok lesznek benne!Legalább is ekkora magasságú embereket válogattak be a filmbe.
Szóval lesz benne sok-sok predator,és jó magasak is lesznek!
Valaki tudja hány cm 7 láb? -
#1217 rendben akkor kérnék forgatás ideje idő pontokat :D -
Darkoo #1216 Jah és mellé: Magyarországi premier jelenleg nem ismert...-.- -
Darkoo #1215 Csak még annyit kérnék,hogy a banner alá odaírnád hogy az amerikai premier 2007 december 21...
Csak azért,hogy a sok tudatlan neh kérdezze meg folyton,hogy mikortól adják a filmet -
#1214 HTX, igyekeztem :) -
Dexantreal #1213 Király a baaannnneeeeeerrr -
#1212 naggyon jó lett!!!!
tök jó a banner ben a cím!!!!!!