5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
  • Darkoo
    Nyugi túlélnéd ,mert valahogy leszednék rólad...De aztán egy predatorba botlanál a következő jelenetben...Hálátlan feladat a statiszta élete
  • Dexantreal
    :PP
  • Darkoo
    És míg beszélgetnek a főszereplők,addig te játszol,hirtelen rádugrik egy arctámadó,és a főszereplők próbálják levakarni rólad
  • Dexantreal
    loál. Mondjuk, ha kezembe nyomják a leendő AvP3 géjmet, hogy na, játszál míg dumálnak a főszereplők, akkor ezer örömmel:P
  • Darkoo
    Játszani a filmben?
    Te leszel az egyik statiszta annál a jelenetnél,amikor pc játékkal nyomúlsz majd háttérben
  • Dexantreal
    Akkor elég csak nekik egy levelet írni. Egyébként én is szeretnék izgulni, hogy mi lesz, szal nem szó szerint velük dolgozni, csak így mailen keresztül pár tanács. De akár játszani és jó lenne a filmben, vagy besegíteni a helyszínen
  • JonDavis
    Durva lesz.Az alienek meg majd a medvékből kelnek ki
  • Prof William
    De a Predik hősiesen visszaverték őket!
  • JonDavis
    hehe ezt én is olvastam tőle:D Nagyon nagy arc ez a rendezőbácsi,remélem a film megtekintése után is nagy arcnak fogom őt tartani:))
  • Darkoo
    Én is szívesen dolgoznék a filmen.De akkor tudnám,hogy miről szólna,és nem érne meglepetés a moziban.Ígyse jó...Én izgulni akarok a moziban:)
  • Dexantreal
    Ott kéne lennünk segíteni a munkájukat, jó kis ötletekkel ellátni a stábot, erre meg roahdunk suliba,melóhelyen........
  • Darkoo
    Nemrossz elképzelés:)
  • Dexantreal
    Medvéből kellnek ki majd a brutál harcos alienek. lesz vagy 10 tonna súlyuk, kétszer akkora izom....
  • Darkoo
    Azt lesz a filmben bear alien is
  • SLICK
    sztem előbb-utóbb elegük lesz a medvékből és a filmbe is beviszik őket, mint áldozatokat :D Alien is meg Predator is megöl párat :P
  • Darkoo
    Ragadozók támadták meg őket:DD
  • Dexantreal
    lol....kukás medvék
  • Darkoo
    Egy kis kulisszatitok a forgatáskor.Alienexperince oldalán a főrumba gyakran irogat ugye az egyik rendezője a filmnek Colin Strause.
    Épp most írt,hogy a tegnapi nap nagyon őrült volt.Épp forgattak mikor medvék támadták meg a stábot a környező erdőkból,és feldúlták a szemeteskonténtert
  • Dexantreal
    :S...
  • matrix666
    Gondolom ez a rész lesz az Alien filmek előzménye.Amiben megmagyarázzák,honnan származnak,meg hasonlók.Talán az is kiderül,hogy a Társaság már akkor tudott a létezésükről,mikor Ripleyéket leküldték az LV-426-ra.ÉS csak megakarták kaparíntani azokat alényeket,amiket a múltban nem sikerült nekik.
  • matrix666
    "Készül a Predator 3" cikkben van egy kis AvP2 információ
  • Nodika
    Benyomod a DVD-be a filmet és TÁDÁM már megy is :D
  • Dexantreal
    Hmm...mindig 11kor nyomatják?:S
  • Dexantreal
    sg-n olvastál a filmről?hol mit?belinkeltek már AvP-ről valami cikket?vagy itt a topikba?
  • SLICK
    na ez nem is rossz kérdés... sőt!
    Ma lesz az Alien 2, vmi hasonló bolygón lehetne rendezni AvP2-t
  • matrix666
    Kérdem én,ha tényleg inkább Alien filmet akarnak csinálni,miért játszódik a jelenben és a Földön...
  • Darkoo
    vagy mutassák őket sejtelmesen,és álcázva.Egy sötét helyiségben emberek frászt kapnának,ha a semmiből előbukkana egy predi.Persze valami ilyesztő zene társulna mellé:)
  • SLICK
    ügyes megoldással egy Predator is lehet rémisztő... pl vegyük a játékból ismert Heavy Predatort ... a puszta megjelensével is lehet ijjesztő... ;)
  • JonDavis
    Ez engem nem ért meglepetésként.A rendezők megmondták,ők egy kemény darkos horrort akarnak összehozni.Ahoz pedig rémisztő alienek kellenek,meg egy predalien,akitől frászt kapnak az emberek.Egy predator láttán az emberek nem csinálnák össze magukat a moziban.
    És ha erőltetik a sok predator-alien harcot,akkor megint nem horrort,hanem csihipuhis akciót látunk.
    Jó-jó persze kell alien predator harc,ami látványos,de szerintem ezt a poént majd a film végén sütik el,mikor levadásszák az elburjánzott alieneket.A film többsége inkább az alien-ember viszonyt boncolgatja majd.Hogy menekülnek,illetve veszik fel a harcot az alienek ellen.Ezért is fog hasonlítani az Alienshez,ha a hírek igazak.ÉS ha a predator szemszögéből nézzük a dolgokat,akkor ezt is lehet horrorosan megjeleníteni.Pl egy tucat preddi betör egy emberek lakta helyiségbe,az emberek meg próbálják keresni kétségbeesve a kiutat.Ha a két lény gyakran megküzdene egymással a film alatt,az egyrészt a mezei nézőt untatná,másrészt erős békategoriás akcióba menne át.Szóval valami egyedi megoldás kell ide,hogy összhangban legyen mind a horror,mind az ació.
    De mint a címe is utal rá(Survival of the Fittest),ez inkább lesz túlélő-horror scifi,mint akcio-sifi aminek én nagyon örülök.
  • SLICK
    itt sg-n olvastam h a film inkább koncentrál az Alienekre...
    hát nem is tom, ez vhoyg nekem nem jön be! Az 1. részben is már az Alienek olyan erősek voltak azonnal kinyírtak 2 Predatort... akkor ebben a részben már el sem tom képzelni hogy akarják.
  • Darkoo
    De ugyanez a tendencia legyen igaz a Predatorokra is.Általában mutassák őket álcázva,és mindig hőlátással!Ez volt az igazi feeling a régi predfilmeknél is...Persze a rusnya pofájukat szeretném látni a film végén,ahol az arcáról csorog az a takonyféleség.Az AvP-s pred arca olyan volt,mint egy gumimaszk.Semmi élethő érzés.Dehát szerencsére régi arcukat látjuk majd viszont.Azt a gusztustalan nyáladzó,mérges ábrázatukat
  • Dexantreal
    Jah és arcmszó támadja le a Predatort megint, alieneket meg azért mutassák, de én is egyetértek, hogy nem kell állandóan.
  • Alien
    Oké ebben is van valami :) De azért párszor mutassák őket :)
  • Nodika
    Sokszor ne mutassák az alieneket.
    Éppen ebben van a félelem kihozatala.
    Ugye attól félünk amiről nem igazán tudjuk hogy mi is az.
    (najó már tudjuk mert ugye ismerjük őket)
    De nem kell agyon mutatni az alieneket.
  • Alien
    Sok Predator legyen, sok Alien (én:D), ne az akcióra menjen a film, hanem legyen egyfajta sötét, misztikus, igazi Alien-es hangulata, viszont azért sokszor mutassák a lényeket. Na ha ezek teljesülnek, már jó résznek nézünk elébe :)

Az meg h csak egy predator legyen az szerintem azért hülyeség, mert nehogy már az az egy predi nyírbálja sorban az alieneket vígan, ő meg csak sebesül. Az nem ér :P

Nagyon kiváncsi vagyok a filmre, csak kár, hogy még ilyen messze van :(
  • wesker24
    okés
  • Dexantreal
    Azér Predator fanok állj:P Predator se egy isten, nem egy atompáncélba bujtatott mamusz, hogy elperegnek róla a golyók, VP módonmegöl mindenkit és csak a századik vagy ezredik képes végezni vele. Nem éppen. Szerintem azért jó volt, hogy kicsinálták azt a kettőt, mivel ezek még úgyis zöldfülűek voltak és próbára tették erejüket Alienék ellen. Alúl maradtak:P. Egy pedig túlélte. Szóval tessék beletenni sok Predatort, sok Alient és nagy csatát csinálni sok halottal, kevés túlélővel....szerintem.
  • matrix666
    Viszont fókuszáljon a kamera egy tehetséges predatorra én azt kérem.Akit többet mutogatnak,és látjuk ,ahogy boldugol az alienek és emeberek között.De persze neh úgy,mint Scar az első részben.Mutassák úgy,mint a régi predfilmekben.Pl mikor beadja magának a gyógyszert,az hatásos lenne.
  • matrix666
    Jöhet több predator a filmbe,de mint írtam,ne halálozzanak el olyan hirtelen és nevetségesen mint az első részben.Amit írtál azzal egyetértek.Ha úgy oldják meg a történéseket,hogy lesz egy vezér elől és több predator a háta mögött,és okosan oldják meg a dolgokat,akkor elégedett leszek.És az elder predatot úgy nézzen ki,mint a Predator 2 film végén az űrhajóban!