5789
-
Darkoo #1211 SZÉP lett a topik SLICK -
#1210 nincsenek!!!legalább is a könyvek szerint (hivatalos regények)
egyebként sztem is így lesz jó hogy 2 fajta hős lesz!!!!remélem lesznek nagy csaták!!
egyebként én olvastam mind3 avp regényt és az utolsó a Háború című tetszett a legjobban!!! -
#1209 Lesz a filmben egy Duchoz hasonló karakter is(Dallas),és egy Ripleyhez hasonló karakter is(Rieko Aylesworth) azaz Kelly néven.Egy kicsi Predator film hangulat,egy kicsi Alienses hangulat.Így a jó,és akkor kapunk remélem egyjó AvP filmet,és egy darkos kemény horrort. -
#1208 Valami ilyesmi banner jöhet,egy kicsit átalakítva:)
-
Seten #1207
Pedig nekem mindig tetszett az Alien-királynő.
(Vajon a Predatoroknál vannak női vadászok?)
-
#1206 Nocsak Reiko Aylesworth (egyik kedvenc sorozatomból a 24-ből) egyik kedvenc filmemben? Szupi :D Bár imdb-n még nem írják, de remélem, hogy ez már biztos :)
Remélem jó lesz a történet és tényleg inkább a második részre fog hasonlítani a film és nem az AvP-re. Ne az akción legyen a hangsúly, hanem próbálják rejtélyessé, misztikussá, ijesztővé tenni de azért mutassanak sokszor :DDDD -
#1205 na jó ma este ez nem megy... fáradt vagyok hozzá, meghát le is fagyott a Photoshop :| na ígérem holnapra összerámolok vmit mert ezt már én is unom :D -
Dexantreal #1204 Hajrá -
#1203 na ahogy megfürödtem csinálok bannert :) -
Dexantreal #1202 Végre nem nő lesz a főszereplő -
Dexantreal #1201 -
Darkoo #1200 Szerintem is -
#1199 jobb vagy mint a moziújság -
Darkoo #1198 "The storyline heavily resembles more, say, Cameron's Aliens than the first AvP film," this guy says. "I think you'll be amazed at some of the new 'Alien' created for the film too. The lead male character has got 'Dutch' gold written all over him too. I think he'll be popular."
"
A sztori lenyügözőbb lesz mind az Aliensénél mind az AvP első részénél.Az emberek csodálják majd az uj alien kreációt!A főszereplő férfi olyan tulajdonságokkal lesz felruházva,mint Duch a Predator1-ből.Imádni fogják az emberek ezt a karaktert!
Ez még mindig planetavp hír! -
Darkoo #1197 Más érdekes AvP infó!
PlanetAvP
"Guy says it's gonna be way more like James Cameron's Aliens than AvP."
Ez inkább hasonlítani fog James Cameron Alienséhez,mint az AvP filmhez.(Gondolom stílusilag?? )
ÉS itt a slusszpoén!
I get a little-kid boner just listening to that.
"Now here's where it gets weird. He says his team's all finished with AvP2, but there's word they're gonna be re-hired for the "new Predator film." Even a rumor Sylvester Stallone might star on it"
Szilveszter Szalonna egy soronkövetkező Predator filmben? VAgy az AvP2ben? Valaki értelmezze már,én most nem vagyok rá képes -
Darkoo #1196 Figyelem!
Az imdb fórumán jelentik,hogy valaki Porty Modyban él,és most ott kezték el fogtani a filmet,és látta,hogy mely jelenetet kezdték el forgatni!
SPOILER:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kislány kesereg(vagyis Molly),mert nem találja a kutyáját,egy csatornahálozatban keresi,én így értelmeztem...Ezt a jelentet kezdték el forgatni! -
#1195 Gratul neked......... -
#1194 ja emiatt én is aggódom...
amúgy Nagyhegyesen lakom, Debrecentől nem messze de lehet tudod ezt...
na de ilyennel ne offoljunk :) -
Seten #1193
Denyóban lax? Dettó!
Amúgy nem tudom mit félnek itt sokan a "főszereplők" miatt. Tudtommal a két fsz. itt az A. és a P. Nem?
Felőlem az embereket ki is hagyhatnák! :)
Különben meg attól félek, hogy mindenki szerint az AvP 2 überkirály lesz, aztán meg megintcsak jön majd a vinnyogás.
-
Dexantreal #1192 Éljen soká SLICK házigazda -
#1191 THX! de majd csak holnap esek neki mert még tanulok :| -
#1190 SLICK most már házigazda lettélSzóltam ugyanis az érdekedben
De akkor a kedvünkért tegyél be valami jó kis hátteret,neh ez a fehér legyen.És a bannerra is kíváncsi vagyok:)
Háttérképnek mondjuk ezt: Háttérkép!!! -
Darkoo #1189 AvP2 Infó!
MEgvan a film zeneszerzője is!Aki nem más,mint Brian Tyler!
NEm a legkiemelkedőbb zeneszerző,de jó zenéket szerez.Harald Klosernál sokkal jobb,aki az AvP első zenéjét szerezte.Az egy rakás...:DD
Brian Tyler többek között a Veszett Vad,Constantie démon vadász,Strak Trek Enterprise és sok jó film zenéjét szerezte!
Kívánom neki,hogy az AvP2 legyen élete főműve:D
Legalább olyan jó zenét csináljon,mint a Predator filmek zeneszerzője Alan Silvestri,vagy az Alien filmeké JErry Goldsmith -
Dexantreal #1188 Akkor én nem hinném. De kitudja még. -
Darkoo #1187 Premier napján én ott leszek a moziban:) -
Dexantreal #1186 Bp. Mondom, csak egy ötlet volt -
Darkoo #1185 Én meg Miskolcon:) -
#1184 én minden valószínűséggel Debrecenben nézem meg :) -
Dexantreal #1183 lol. Mi lenne, ha ez a topik összes tagja majd a film vetítése idején megbeszélne egy dátumot és együtt néznék meg? Ha már ennyit írogattunk, szenvedtünk és sínylődtünk AvP: Survival of the Fittest hiányba.... -
Darkoo #1182 Hajrá!Aztán szép legyen:) -
Dexantreal #1181 Ugyanabba nem, de másba igen, de mint írtam, remélem nem:P. -
Darkoo #1180 Kizártnak tartom!Egy ember nem léphet kétszer ugyanabba a kutyaxarba -
Dexantreal #1179 Jah, csak másmilyen hibákat majd, de remélem nem. -
Darkoo #1178 Tv sztárok vs Predators
Ez egy interjú melynek a végén van egy kis szösszenet Shane Salernoval,a forgatókönyvíróval.Neki se tetszett az első rész,és tudják mik voltak a hibák,nem fogják mégegyszer azokat a baklövéseket elkövetni.
A FOX studió egyik fejese is mondta,hogy nagyon eltér majd az előző AvP résztől.Sokkal jobb lesz
Jó előjel! -
#1177 Hát sajnos engem ez a 24ben Michelle Dessler-t játszó csaj már ott is idegesített....Ripley-t garantáltan nem tudja pótolni :(
A manusokban bízok :D -
Dexantreal #1176 De Rieko nem is hasonlít Ripleyre:S...:P. -
#1175 MOst találták meg Ripley utódját szerintem Rieko személyében:)Amúgy lesz 2-3 erős férfi jellem a filmben.Állítólag a főszereplő egy börtönviselt férfi lesz,akit majd felbosszantanak a predatorok és alienek:D -
#1174 Engem speciel a hideg ráz ki, ha arról van szó, hogy (mint az AVP1-ben) egy csaj a főszereplő.
Egyszerüen (nem tudom miért), de csak hülyeség sülhet így ki belőle.
Legyen már valami értelmes FÉRFI színész a főszereplő végre!!!! Hol vannak a régi szép idők...Schwarzenegger....Danny Glover...hm....ezek jó nevek. :)
Most jöhetne valami másik rátermett manus. :)
Az AVP 1 sztem nagyon gyenge lett és pont a női főszereplő miatt. Ami csak akkor nem gond, ha olyan a nő mint Ripley. De ez nem olyan, hanem egy fekete cicababa, aki "én vagyok a világ közepe" komplexussal rendelkezik. Ez nem jön be.
Ha főszereplő csaj, legyen Qrvára rémült, rettegjen, a félelmei vezéreljék...mint Ripley-t. :) Ő lassacskán hősnévő érett az alien filmek alatt, de ő valahogy jól nyomta! Mert nem egy cicababa.
Vagy hapsi legyen a főszereplő, vagy egy olyasmi nő mint S. Weaver. :) -
Dexantreal #1173 -
#1172 aha nem rossz :) de inkább megmaradok a bnőmnél :D