5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    hát igen, nekem annyira nem tetszik h életben is maradjon :P
  • Dexantreal
    Ő és Reiko élje túl oszt kész
  • Dexantreal
    Szemrevaló? Atomkirály szexi csaj. és belőle lesz Alien kaja...vagy Predator felnyársalja
  • Darkoo
    De akkor egy alien végezzen vele:P
    Egy predator azért mégiscsak férfiakkal szokott megküzdeni:P
  • SLICK
    sztem inkább ne :D
  • Darkoo
    Remélem ő túléli,mert nagyon szép:DDD
  • Magoo
    Gina Holden alias hullajelölt 1? :DDD
    Csak tippelek hogy ki éli túl és ki nem :D
  • Darkoo
    AvP2 INFÓÓK!!!

Uj szereplőkkel bővült a film!
    Itt van az egyik szemrevaló leányzóó:
    Gina Holden

TOvábbi színészeket az imdb-s adatlapon találjátok meg ha ide klikkeltek:
    Film ADATLAPJA!
  • InfectedMann
    anno egy ismerősömet nem akarták beengedni a Penge 2 -re! Bár az még akkor volt mikor nem került egy kissebb vagyonba az, hogy elmentél moziba
  • otrosinka
    Nagggyon beteg :)
  • Dexantreal
    lol
  • Darkoo
    Ön mit ajándékozna a babának, hogy a kis drága szokja a nehézségeket?

• Darkoo
    AvP2 INFÓ!
    forrás:AxP

Alien 4es kinézetű idegenek lesznek a filmben?Az ottani hír azt állítja...

Másik infó,egy szemtanu látott a forgatáson Coloradós feliratokat kocsikon...
    Magyarán Coloradóban fog játszódni?!
    Ha lesz biztosabb forrás,majd megírom...
  • JonDavis
    Giger egyszer már megalkotta ezeket a desingeket,szóval csak felhasználják azokat a jelmezeket.Ahoz már nem kell őt meghívni szerintem.Persze azért illendőségből megkéne említeni majd őt a stáblistán.
  • Nodika
    Örülnék, ha Giger is ott lenne az alien desingek készítésénél.
    Bár elég kevés rá szerintem az esély...:(
  • Dexantreal
    Majd kiderül.
  • Darkoo
    Amilyen veszteségesek a mai mozik az országban,és úgy a világon,a pénztáraknál nem fognak kivételt tenni a kiskorúak és a nagykorúak között.
    Magyarországon ez nem is szokás amúgyse...
    Kell a pénz a mozinak,minden korosztályt beengednek a vetítőtermekbe...
  • Dexantreal
    Akkor meg miértelme a 18 karikásnak?. ÍSok kis pisis oda megy és este meg bőgnek az ágyukban
  • Darkoo
    Szülői kisérettel
  • Dexantreal
    . Most már nem fogják elszúrni az tutti. 18 alattiak, hogy nézitek majd meg a filmet?
  • matrix666
    Már az is jó hír,hogy Paul Anderson neve végleg lekerült az imdb-n a film adatlapjáról.
    Magyarán nem azokat a karaktereket(alieneket és predatorokat) fogják hassználni a filmben,amit ő kitalált

Új részben vérszomjas "ALIENS"-es idegenek,és gerinckitépős vérengzős "PREDATOR 1-2-s" ragadozók lepik el a filmet.
  • REALista
    Jól hangzik!!!Remélem jobb lesz a második rész mint a rémgyenge első!!!!
  • matrix666
    Az a minimun:)
    Gerinckitépés,ember nyúzás,agylékelés.Ennyit kér a rajongótábor ,hogy legyen a filmben:D
  • SLICK
    ezaazz ^,^ mostmár biztos kegyetlen gyilkolások lesznek :)
  • matrix666
    Ez még nem jelent semmit,de több mint bíztató!:)
    Anno az AvP első része is úgy volt hogy R-es lesz,majd jól megvágták a premier előtt pár héttel...
    Szóval majd a premier időszakában kiderül,mennyire igaz ez az információ.És persze a moziban a kész végeredményre már nagyon kíváncsi leszek:)
  • JonDavis
    Wááá hiszem ha látom!
  • InfectedMann
    Azta rektes
    Isten lesz
  • bigfoot
    nah végre!!!!
    most már teljenesen elhiszem hogy képesek tanulni az elős hibájából és egy kurvajófilmet fognak csinálni!!!
  • Darkoo
    További részletek az interjúból!!!:

" IESB:I am hearing that this AVP 2 script resembles a lot of [James] Cameron’s Aliens, that it is very hard, and it doesn’t resemble the first AVP film much. Is that accurate?(KÖze van James Cameron Alienséhez a srciptnek?)

TR: That is accurate. Very hardcore. Very violent. (Pontosan!Nagyon hc és kemény a forgatókönyv)

IESB: Can you tell me what time frame this takes place in?(Megtudná mondani mely időbe helyezik az eseményeket?)

TR: Yeah, it’s contemporary. (Pesze,korabeli lesz) "
  • Darkoo
    AvP2 INFÓÓÓÓ!!!!

Tom Rothman a Fox fejese kijentette,hogy az AvP2 nagyon durva 18as besorolást kap,és az eddiigi legkegyetlenebb horror lesz!!!

Forrás: Itt
  • Nodika
    Darkoo nincs semmi kivágva az ALIENS-ből.
    Ilyen a film.
    A DVD-n van hosszabb változat amibe ezek a jelenetek benne vannak ahogy Prof William írta.
    Az meg már megint más téma, hogy anno az RTL-t a bővítettet adta ki szinkronnal...
  • sorrow

Így igaz a rendezői változatnak is van szinkronos változata méghozzá az eredeti "ősszinkronnal".

El se hiszem, hogy ennyi féle módosított szinkron van a filmehez.
  • Prof William
    Fura. Én évekkel ezelőtt kikölcsönöztem a teljes verziós Alienst a videotékából. Az a régi szinkronnal volt + új jelenetek. Aztán pár hete megvettem a DVD-t!

Nagyon szuper + 2változat is rajtavan, DE! a hosszú változa csak feliratosan vann fenn, pedig én láttam azt szinkronosan is.
    A rövidebb változat szinkrona szerencsére a régi. :)
  • Dexantreal
    Én se, a magyar szinkron szar. Angolul a jó.
  • matrix666
    Csakis abban:)
  • SLICK
    nem tom ez a DVD-men sincs rajta... :o akkor lehet a bővített verzióban lene benne?
  • matrix666
    JAja...RtlKlubtól mit várhat az ember mégis...
  • Darkoo
    PL mikor Newt családja felfedezi az űrhajót..Ripley az elején ül egy szimulált parkban.Érdeklődik a kislánya iránt.stb stb..
  • SLICK
    nem értem... ami nekem megvan DVD-n az is ezzel a szinkronnal van meg, amúgy nem tom milyen jelenetek vannak kivágva eddig :|
  • Darkoo
    MOst megy az Aliens,és rendesen megvan vágva,plussz új szinkronnal.Nem is nézem tovább...