WWII Online: Battleground Europe

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy GF3 siman viszi, nem kell hozza erogep.
Pillanatnyilag nincs de az sg-n mindig jelezzük ha van😊
Szerintem okt-14-én lesz a következõ😊
(Van pár videó a játékból a fórumon.)
Van jelenleg kipróbálható free verzió?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Antifasiszta
ezt biztosan domm3 motorral csinálták!<#wow2>

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Csirke4
És ott a pont!
Mondjuk ha van JÓ gépetek akkor simán jobb a grafikája mint a CS-nek és a hangulat az meg nagyon fasza fõleg ha csapatban mentek!
(Pünker linkje!)<#wink>
Csirke4
Azt hiszitek hogy madj a ti gépetek jól el fogja vinni ezt a játékot?
Próbáljátok ki! Garantált a többenet.
Amit a minimum gépigényben írnak na azzal te max egy üres réten mész talán min graffal úgy hogy nem szaggatt. (talán... ;-))
zaki
hát elég érdekesen <#mf1><#mf2><#vigyor1><#alien><#idiota><#eplus2><#hehe><#nyes><#nevetes1><#banplz>

[NST]Cifu
Mutatsz nekem olyan képet a Lineage2-bõl, ahol 1km-es látótávolság van, és a képen ott rohangál 100+ játékos/npc? És mindez normális gépen futtatva játszható? ^.^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Grafika: ha jó a játék hangulata, nem érdekel hogy milyen a grafikája...
Meg kell nézni, hányan játszanak még ma is a Counter-Strite - CS: Condition Zero nevû játékokkal... Ott sincs szemet gyönyörködtetõ grafika, hanem a hangulata az ami megfog a játékban...

Én tuti kipróbálom ezt a gémet...

Magzar billentzűyet rule\'y...

sweech
énis imádom deh nem a II VH-t hanem az arról szóló játékokat

Mindig is imádtam a második vh-t igy bizti hogy ez is me fog fogni ha meglessz

Érdekes, szerintem a koncepció tényleg nagyszerû, de igen is van, akinek a grafika is számít keményen. Szóval én is várom még.
sweech
ezt úgy mondod mintha nekem szuperhipermegaatomreaktorom lenne

CarajoEsp
Sosem értem ezeket a hozzászólókat. Van olyan köztetek, aki leszedte a Freet és kipróbálta? Én mikor elõször megláttam, akkor azt mondtam, hogy "érdekes" majd eltöltve 10percet a harcmezõn és 15halállal késõbb, rájöttem, hogy nem biztos, hogy túlélem, ha folyamatosan rohanok elõre, hanem megbújva, lopakodva kell elérnem célom. Mikor elértem a szükséges rangot és páncélosba ülhettem onnantól, meg egyáltalán nem érdekelt a grafika. Szóval ki kell próbálni és segítséget kérni a többi magyartól(itt nem sorolok fel mindenkit, mert vagyunk jópáran), mert egyedül nem lesz élvezetes.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ha majd sikerült tovább lépni a grafikán talán próbáljátok ki egy free-trial erejéig CSAPATBAN messze ez a legjobb háborús szimuláció.
A grafikát leszámítva semelyik játék sem veszi föl vele versenyt<#smile>
Jó szar a grafika.
Ok, a grafika szar, de ez egy dolog. De tele textura, illesztési hibákkal?!

Timber
Unreal engine nem kepes ra? Akkor s***ban vannak a koreaiak ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Punkerwork
hát persze, a francik majd örülnek a céltáblának 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
elszalad ez egy 1.3as duronon+gf2gtsen+512 rammon?:-D
Hát ez nagyon jó<#taps>
Punkerwork
na az elveszett ember is elõkerül 😊

0Fritz0
Vélemény röviden: WWII ONLINE rulz! <#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
az igazi nagy probléma hogy egyetlen szerveren fut az egész (több mint 600 város) ami texasban van, ezért a pingekkel néha gond van.

Punkerwork
ja és ha valaki ki akarja próbálni keressen meg minket, akár Hunyadi akár itt az SG fórumon, segítünk mindnekinek, mert ez az a játék ahol egyedül szószerint semmit nem tudsz kezdeni ujjoncként.

Wolwarine
Eggyetértek veled! Ezért is kedvelem máig is az Operation Flashpoint -ot mert hasonló mint eZ a gém (bár annak azért izomosabb grafikja van) inkább a hangulatra gyurtak meghogy egyszerre akár 100 ellent ellen 100 társal nyírjátok egymást!

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Punkerwork
hagyd Cifu úgyse hiszik el, 2 éve mikor kezdtem elöször én is fikáztam, aztán 10 perc múlva a bokorban lapultam egy francia tank elõl, azóta nem érdekel a grafika 😊

[NST]Cifu
Várható volt a sok értetlenkedés, pedig a cikkben is le van írva, hogy a grafika páratlan abból a szempontból, hogy végig lehet rajta menni, végestelen végig (illetve nem teljesen páratlan, mert hasonló sok RPG, MMORPG esetén fentáll - de azoknál nincs igény ilyen szintû pozicionálásra), egy hasonló játék van még a piacon, az OFP, ami szintén nem a grafikájának szépségérõl híres, cserébe ott is fel lehet húzni a látótávolságot akár 5km-re is.

Szóval ha valaki fikázni akarja a grafikát, meg a gépigényt és jön, olyan pór kis játékokkal, mint az Unreal vagy a Quake, az inkább meg se szólaljon. Majd akkor, ha az a Quake vagy Unreal képes lesz arra, hogy megjelenítsen 100+ egységet egyszerre a képernyõn, legalább 1km-es látótávolsággal - és ehhez nem lesz szüksége szuperszámítógépre...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punkerwork
lol szerda este találtam egy virágos rétet a játékban ls kirakták ide 😊

Punkerwork

hello mindenkinek ki akakrom probálni a magyar
század cimét nem tudjátok
csatlakozni akarok

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Punkerwork
megmondom neked hogy minek, azért mert egy városban nagyobb csatánál 200-300 különbözõ egység van, tény hogy grafikailag esélytelen a jelenlegi játékokkal szemben, viszon teljesen más játékélményt nyújt.

szerintem ez a játék vagy ingyenes vagy 2-3 évet késett a kiadással, hát szuperszámítógépem nekem sincs, de ps2-m se ilyen csúnyácska

xbox360+komputer

NEOreg3
Mem kell védened és senkinek sem kell védenie a grafikáját, szar, ez van én az egy csillagot is csak azért adtam volna meg nekei, mert az a minimum. Ennél talán a quake 2 is szebb volt, mindezek ellenére a játék maga lehet jó, de az ajánlott 1 gb ram kissé optimizálatlan motorra vall és a képeket elnézve azt sem tudom megmondani hogy minek ehhez dx9 meg 128 megás kártya (talán majd valami fõokos lecsesz és elmondja mi az igazság 😊 )

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Punkerwork
15$ havonta

joebacsi
talán ha végigolvasnátok, mielõtt nyilatkoztok róla...

mivel nem mindenki kap anyucitól egy szuperszámítógépet, ezért a grafot sajnos muszáj feláldozni a kompromisszumok oltárán

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jointeer
mennyibe kerül?

köcsög

sweech
uramisten hogy néz ez ki?

Éljen a megújult külsõ <#nevetes2>

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

← ElőzőOldal 4 / 4