WWII Online: Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik a dobozt megvették és beregelték (mint én) azok 3 trial kulcsot kapnak a jövõ héten. Ezeket egyszer lehet felhasználni, 60 napon belül és 14 napos trialra jogosítanak fel.
Aki nem vette meg a dobozt, de aktív elõfizetõ, az egy ilyen kódot kap, amit február 1-ig kell átadnia. Ez szintén 14 napos trialt ad, és szintén csak egyszer felhasználható.
Az újoncoknak új accountot kell létrehozniuk a wwionline.com-on (személyes adatokat, elérhetõséget megadva), majd begépelni egy általunk átadott kulcsot kötõjelek nélkül. ÉKEZETET NEM SZABAD HASZNÁLNI AZ ADATOK MEGADÁSÁNÁL.
A kérelmeket jellezétek a Hunyadi fórum Free Trial topikjában!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bombázótisztnél is van instrument view, ott a magasság és sebességmérû mûszer elég nagy ahhoz hogy jól le lehessen olvasni (ha be van kapcsolva a texture reduction, lehet, hogy homályos). Nem a piótánál kell ezeket az adatokat beszerezni. Bombázásnál a sebesség pontos beállítása a legfontosabb. A pontatlan magasságbeállítás kevesebb eltérés okoz a bombák becsapódásakor. Azért 100m-nél többet nem jó tévedni. A magasság beállításánál a repülési magasságból le kell vonni a célpont tengerszint feletti magasságát (a városok adatai fent vannak a neten).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egy kérdésed maradt válasz nélkül: igen, sokszor támadnak alacsonyan a gépek, fõleg a szövik, ha létszámfölényben vannak a levegõben (ez elég gyakori)
Egyébként jobb, ha a WWII OL topikban teszed fel a kérdéseket, a Twilek féle TS-en, vagy a Magyar HQ-n, azt gyakrabban nézegetjük😊
S!
Köszi a válaszokat! Egyetlen pontosítás: a bombázónál nem az õ sebességét/magasságát írja ki hanem a bombázókészülékbe (Lofte) betáplált adatokat! Pont emiatt kérdeztem,hogy valahova a képernyõre ki lehet-e íratni a dolgokat, mert azért kicsit macerás oda-vissza ugrálgatni a pilótafülke és a bombázótiszt nézet között, nem is beszélve ha két külön meber a kettõ. Egyébként a mûszer nézetre (instrument view ugye?) rájöttem én is, de még ebben sem érzem úgy, hogy tisztán le tudnám olvasni az értékeket (1024*768-ban), bombázáshoz pedig pont az kéne.
Mindenesetre ha lesz ingyenes idõszak páran majd próbálunk kicsit segíteni a levegõbõl 😊
Jah tényleg ehhez kapcsolódóan: mennyire szokott jellemzõ lenni, hogy gépek alacsonytámadásban géppuskázzák a csapatokat (értsd: szinte a fák lombkoronájával egy szinten repülve)? Vagy inkabb csak bombázókkal szokták a tankokat bombázgatni?
S!
Egyetlen könnyítés van a játékban, a bombázóknál a bombázótiszt nézetében kiírja a képernyõ tetején a bombázó pontos magasságát és a mért valamint a tényleges repülési sebességet. Enélkül sokkal nehezebb lenne eltalálni 3000 méterrõl a célt.
Gépágyúk összetartása: a chat dobozba kell beírni a .conv 300 (vagy más kívánt távolság) parancsot és a követezõ repülésnél fog életbe lépni a változás.
1.Convergencia állítása:beírod .conv és utána a számot alapban 200m
2.Sajnos nem(a num billentyûzetten a nulla)
3.Nem lehet
Probálgattam kicsit és ahhoz képest hogy elsõsorban nem repszim, nem is rossz. Viszont akkor pár kérdés: 1. gépágyúknál összetartást hol tudok állítani, mert én nem jöttem rá. 2. A sebesség, magasság irány stb adatokat nem lehet a képernyõre valahova kiírtani mert nem túl nagyfelbontásúak a mûszerek és nehéz leolvasni. 3. Lehet-e a bombáknál késleltetést beállítani?
S!
Minden repülõ a valoságoshoz hasonló tulajdonsággal repül, ezért igazán jó eredmény akkor ér el az ember, ha a háborúban az adott típusnál alkalmazott jól bevált taktikátat követi.
A hatswich-hez annyit todok hozzászólni, hogy nekem az IL2-megodása a fura, az ittenit jobban szeretem. Az ideáli persze egy TrackIR beszerzése lenne.
A játék nagy elõnye, hogy itt nem csak repülni lehet. Városokat elfoglalni csak a gyalogság képes, de a légifölény hiánya komoly hátrányt jelent.
A Magyar HQ-n a jobb felsõ sarokban jelezzük, ha van free trial.
Örülnénk, ha tapasztalt pilóták csatalkoznánák hozzánk. Sajnos kevés jó pilótánk van és egyedül repülni egyenlõ az öngyilkossággal. Ha már két géppárral fel tudnánk szállni, a legtöbb szituációban meg tudnánk állni a helyünket és a páncálosaink sem szenvednének akkora veszteséget a szövetséges vadászbombázóitól.
Én már hallottam róla és repülésrõl itt kérdezz inkább 😊
Amúgy lehet B&Z-ni meg legyorsulni az ellenséget és ki lehet szedni a pilótát meg stb. Mondjuk sztem kicsit könnyebben esik át a gép mint az IL-2ben de amúgy nem sok különbség van 😊
Meg lehet állítani a tûz keresztezésének távolságát. Meg van WEP trim végülis ugyanaz mint az IL-2 😊 Pumások szoktak repülni 😊
Elõször is üdvözlet a Hunyadisoknak az 1/3 "Kõr Ász" századtól (ha még nem ismernénk egymást: IL-2-vel repülõ magyar század vagyunk). Ha lesz valamkikor ismér Free Trial akkor lehet néhányan megnéznénk tudunk-e valamit kezdeni a szövik ellen a levegõben 😊. A játokot már letöltöttem és nem nézett ki rosszul (nem csak a grafika tetszett 😊 ). Viszont lenne pár kérdésem azért: Elõször is a repülõk repmodellje mennyire részletes? Értem ezalatt, hogy pl.: emelkedésben, gyorsulásban, orózási képességben vannak-e olyan kükönbségek mint amilyenek ténylegesen voltak a háború során, vagy azért valamennyire egy kaptafára készültek a gépek? Másik: a nézelõdés eléggé lehangoló az IL-2 után, sokkal kisebb a szabadságom, a HATSWITCH meg pl mindig visszaugrik elõre nézettbe magától, ezt nem lehet valahogy állítgatni, úgy hogy jobban körbe tudjak nézegetni, mert jelen állás szerint elég nehézkes a dolog, talán csak a free look-al lehet, de ahhoz meg egér kéne, az meg már nem megy mert így is 2 kezem foglalt 😊 . Szóval ont azok az elõnyeim vesznének el amik az IL-2-ben voltak, meg mint ahogy kérdeztem a tulajdonságok mennyire különbözõk (fõleg olyanok véleményét várom, akik már reültek IL-2vel és van hasolítási alapjuk, mondjuk lehet-e B&Z-ni, szintebn elgyorsulni az ellenféltõ, hasonlók). Elõre is köszi a segítséget és remélem mire be tudunk szállni free trialozni addigra már a Maginot vonal mögött lesztek 😊
S!
1/3_vszd_SnowFox
A Béna.
de remélhetõleg a dobozossal végre megkapjuk a korábban ígért kódokat
Jövöhétre veszek ki szabit és mehet a gigahent<#violent>#violent>
A Béna.
a második opcióra kattintva CREATE ACCOUNT, meg kell adni egy email címet és a játékban használni kívánt nevet ÉKEZETEK NÉLKÜL!
Utána letöltés, telepítés és beállítás, ahogy ITT le van írva (kivéve persze az account létrehozása részt, mert az már megtörtént.
A Béna.
A Béna.
A hivatalos verzió letöltése a cikk legelején, a kép alatti linkkel érhetõ el.
Mindkét verziót csak offline módban lehet kipróbálni elõfizetés nélkül, tehát egyedül leszel mivel gépi ellenfél nincs a játékban. Arra jó hogy minden jármûvet ki tudsz próbálni, mivel van a közelben minden fegyvernem részére lõtér.
Ha tudtok egy linket, legyszi tegyetek be ide..
A Béna.
most elvileg jo de mailt nem küldött a rendszer😞
A Béna.
Üzenjetek pls ha müködni fog de majd még probálkozom<#vigyor>#vigyor>
A Béna.
A Béna.
A viccet félretéve lehet egérrel is epülni, nagy örömet okozva ezzel az ellenséges oldal vadászainak. Ha mögéd kerül valaki 10 másodpercen belül garantáltan halott vagy.
Egyedül talán a He111-es bombázót lehet egérrel irányítani, azt is csak azért, mert ott nem szükséges hirtelen mozdulatokat tenni az irányítás során.
Ha szorgalmas vagy,biztos el tudsz érni vmi bombázót.
Én is kedvet kaptam Il-2-höz,igyekszek megtanulni,aztán 110-essel szedem majd le a 9-es spiteket<#eplus2>#eplus2>
mostanság uis csak il 2ben repkedek...
Remélem a free ideje alatt el tudok érni vmi komolyabb bombázot is az lenne csak királyság😄
Nem tudja vki bankkártyán kivül van e vmi fizetési lehetöség?<#conf>#conf>
A Béna.