WWII Online: Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

természetesen egérrel gondoltam az irányítást.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
értelmetelen, repülõ manõvert bilrõl qrvanehéz csinálni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Joy nélkül a fel-le mozgást gondolom a fel-le gombok jelentik😊Ezenkívül azt hiem,hogy az "á"-val tudod a motor fordulatszámát felpörgetni.Ezt max rpm-ig kell pörgetni.2x kell nyomni.Ha nem á,akkor a környékén vmelyik.Vmint be kell állítani a Gas funkciót billentyûzetre.Abban a menüben,ahol beállítod az irányítást,kattints a második oszlopba,és elméletileg fel fog jönni egy ablak.Ott lesz mindenféle 100% majd.A 100%-hoz írj be vmilyen gombot,és akkor ezzel tudod majd a "gázkart" teljesen elõrenyomni.

pl kerdes: fel tudok szallni repcsivel joy nelkul? Gondolom igen, de 2 mondatban leirjatok hogy allitsam be? Mert kicsit bonyi igy elsore...(bar kb 2 percet toltottem probalkozassal😊

A kiváló társaágot én is tanúsítom😊Bár én még nem vagyok tag,de már több mint egy éve játszok a free trialokkal😊Csinált már a század néhány összejövetelt,és tényleg naghyon jó hangulatúak voltak.

Az utóiratod nagyon adom!<#taps>

Én is az OFP-vel kezdtem. Régebbem Joxy is sokat játszott, de most már csak Lacus aktív az általam ismert OFP-sek közül. Mind a két játék olyan, hogy mellette nem marad idõ egy másik játékkal is komolyabban foglalkozni. Az OFP vitathatalan elõnye, hogy nem kell fizetni érte. Az OFP-s csapat nagyon jó, ezt onnan tudom, hogy az elsõ Lanpartin én is ott voltam. A WWIIOnline társaság is kiváló. A játékban való egymásrautaltság nagyon jól összehozza az embereket.
A magyarországi játék teljesen problémamentes. Kérdezd meg bármelyik aktív magyar játékost. Vagyunk úgy 15-20-an. Abban igazad van, hogy látatlanba elõfizetni botorság volna. Remélhetõleg hamarodan lesz free.
Ha lesz free, mindenképpen keressétek meg a magyar squadot, mert a játék olyan, hogy egyedül esélytelen vagy, kezdõként meg még inkább. Itt nagyon fontos a saját és ellenséges eszközök ismerete.
A játék alap koncepciója az volt, hogy a világ bármelyik pontjáról ugyanúgy lehessen játszani. Ezért kezdtek új játék fejlesztésébe, és nem licenszeltek egy "menõ" motort.
Az amerikaiak azért nyavajognak, mert náluk is olyan a lagg, mint mondjuk Európában. Ezért fordul többször elõ, hogy lelõsz egy embert, aki a halála után egy töredék másodpercel késõbb visszalõ és megöl. A késés miatt õ is pont úgy gondoloja, hogy õ lõtt elõbb és te lõttél vissza a halálod után.
Nagyon vigyáznak a fejlesztõk, hogy teljesen fair legyen a játék. Például ha te a gyengébb géped miatt visszaveszed a látótávolságot vagy az egyszerre megjelenített játékosok számát, csakis az az ember láthat téged, akit te is látsz. Itt egyedüli elõnyt csak a gyorsabb gép által biztosított magasabb FPS érték jelent. Lényeg az, hogy gyakorlatilag mindegy hogy MO-n játszol vagy az USA-ban.
Persze, tudom én a dolgokat. Csak szerintem elég gáz, hogy valaki rátalál a játékra, majd vár egy hónapot, hogy kipróbálhassa? Vagy látatlanban kéne fizetnem? Talán még azt is megtenném, ha nem tudnám, hogy amerikai szerveren kell játszani. Mert továbbra sem hiszem el, hogy ez problémamentes lenne MO-ról.

Minden mmporg és hasonló gameznak van külön eu, usa, asia stb servere, nem véletlenül.

Nem kéne fikázni...
Bár én csak offline repkedtem vele még anno napokig de már akkor is megéreztem a hangulatát...
A Battlefieldröl meg csak annyit,mikor a T72 megakad(!!!) 1 satnya bokorban na akkor hagytam abba a játékot...Gyalog sem az igazi mert ha kicsit ésszel játszol és beásod magad megfelelö aknatelepitésel+szerzel 1 értelmes embert aki hajlando fedezni a segged akkor lecheatereznek mert anyi fragot gyüjtesz...
lehet,hogy csunya de nem mai gyerek már és ezeknél a játékoknál nem a graf számit hanem az élethüség,csapatfeeling,és az itt kötött BARÁTSÁGOK!
Hozzáteszem ezt ugy irom,hogy soha 1 percet nem játszottam online vele (számomra a dombornyomott bankkártya csak álom😄DD)viszont minden nap játszom 1 másik játékal(op.flashpoint ha emlékszik még rá vki)kevesen ugyan de fergeteges partyk vannak mert jo a társaság....
1 biztos a CS ben és BFben soha nem fogsz ilyen barátokra szert tenni ugyhogy ne bántsd azokat akik ezzel játszanak el tudják dönteni mi a jo nekik!
Bocs a hozzászolásért csak beleolvastam a topicba is a cikk után...
U.i.:Azon emberkéknek pedig akik szövetséges oldalon akarnak magyarként játszani csak annyit:Menj vissza q3-azni vagy CS-zni az a neked valo!
Bye all Fürtös voltam (ofp.hu)

A Béna.

Mûködik végre a magyar fanoldal, a www.wwiionline.hu
TRial AKAROk

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Ez nem szerencsés. Az account ismeretében lehet, hogy az elõfizetési adatok módosításánál hozzáférhetõ a bankkártyaszám is.
Figyeld a fórumokat és a játék honlapját és idõben tudni fogod, ha lesz free trial.
Nyugalom, amint van trial, szólunk😊
Valamelyikõtök nem akajra kölcsönadni az accountját egy pár napra? <#wink>

Rendicsek, bocs a kavarodásért...én az 5.-nél évõ géppuskákra gondoltam, de fel lettem homályosítva😊 Köszi mindenkinek...
Ez egy szimulátor. Bármelyik harceszközt nézzük, az összes kezelõszemélyzet le van modellezve (kivéve a rombolókat mivel azokon rendgeteg matróz és egyéb személy teljesít szolgálatot). A páncélosokban mind az 5 helyre be lehet ülni:
1 sofõr
2 parancsnok
3 lövegkezelõ
4 rádiós (törzsbe épített géppuska kezelõje)
5 lövegtöltõ,igaz az õ pizíciójában nem lehet csinálni semmit, csak nézelõdni
A He111-nél az összes önvédelmi géppuskát lehet kezelni.
Punker
persze hogy lehet csak át kell váltani.

Jól tudod.És a játékban is lehet a rádiós géppuskáját használni?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

A német páncélosokban (a PZIII-asoktól felfelé) a löveg mellé volt beépítve egy géppuska, ami ebbõl adódóan a toronnyal együtt forgott és amit a lövegkezelõ tudott mûködtetni. Egy második géppuska a tank törzsébe volt beépítve, ami mindig elõre néz és csak korlátozott szögben lehet mozgatni. Ezt ha jól tudom a rádiós kezelte.
Punker
mire gondolsz? a német tankokban 2 géppuska van.

Hát én fel vagyok készülve mindenre! 😊 Bár már kipróbálhatnám! Mondjuk engem elsõsorban a gyalogság érdekel... háj level szinten <#violent>

Azt már elõször észrevettem, csak picit furcsának tûnt/ik, hogy a géppuskás helyett is a lövegkezelõ lõ😊
Nyugodj meg van párhuzamos géppuska csak a célzója együtt van az ágyújéval bal egér löveg jobb egér géppuska.
Csak nem tudod használni😊

Mondjuk tényleg nem akarok kukacoskodni, de a német tankokban a löveg melett nem kéne lennie egy beépített géppuskának (vagy kettõnek😊)?...mert kívülrõl látszik, belülrõl viszont nem tudom használni...vagy csak ez 1.19.6-os verzióban van ez így?
Speciel mindegyikre,gondolok itt a menükre, de még a a cselekvéshez kapcsolt betûket se tudom leolvasni...az elején...aztán ha elindítom a játékot és vagy m-et nyomok, vagy visszalépek a fõmenûbe, akkor már majdnem minden látszik kivéve az, hogy melyik "képzettséghez" milyen fegyverek és leírás társul (mindjuk arra is csak következetni tudok, hogy leírás lenne ott job oldalt😊)
Melyik szövegre gondolsz?
Nem értem, hogy miért pánikol egy-két ember a grafikán, ahogy már elõttem is leírták, ez a fantasztikus hangulat a lényeg (bár még csak ismerõsnél játszottam😊)...Felraktam itthon is és valszeg még a boltban is megveszem, de nem tudná valaki megmondani, hogy miért van az, hogy a szövegek nagyrésze olvashatatlan? Gondolom, hogy a képernyõbeállítás miatt, de majdnem mindet végigpróbáltam:S
Ez okés, én is játszottam mohában 3-as és 500-as pinngel😊
Kb 150 körül lehet a ping, de annyira nem zavaró, mint a hagyományos FPS-ekben. Ami probléma, az a rohanó ellenség szaggatott mozgása, ami miatt nehéz eltalálni. Néha persze elõfordul a késés, tehát már azután lõ le az ellen, miután kinyírtad.
Ettõl függetlenül nagyon élvezhetõ, és ez inkább a gyalogos harcra vonatkozik, a többi nagyjából okés.
Tudom ajánlani a gamét, de arra készülj fel, hogy nagyon más mint az FPS-ek.
Na alljunk meg egy szora! 😊 Az UT99 megjelenese ota szinte kizarolag multi fps-ekkel jatszom, ugyhogy merem remelni, van nemi fogalmam a dolgokrol! Amerikaba fizikai korlatok miatt nem hiszem hogy 100-150ms alatti pinggekkel tudna itthonrol barki is jatszani. Ezt meg lehet szokni, hiszen anno en is modemmel kezdtem, ahol mar nemeto-ba is ennyi volt a ping. Ha ez a kesleltetes nem valtozik, akkor nincs problema.

De amig nem jatszottad ezt a jatekot 20-30ms-kel (mint a csipszzabalo amcsik) addig fogalmad sem lehet a kulonbsegrol.

Bar latatlanban beszelek, de nem tudom elkepzelni hogy amerikaba FPS-t jol lehetne tolni! SOk sok jatekban vannak netes versenyek, de a kontinensek kozott csak ritkan probalkoznan, mert nem nagyon lehet fair megoldast talalni.

De ettol fuggetlenul ki fogom probalni tovabbra is, mert nagyon tetszik az egesz!

Molnibalage
Májusi catalyst van fennt, újabb ehhez a régi vacakhoz nem kell. Más új játéknak pl. A Medal of Honor Pacific Assaultnak és a Brother in Armsnak kellet ez a driver. Lehet ennek túl új? Ilyenrõl még nem is hallottam bár a Gothic2-nél pl. a DirectX 9-es mellett elkever néhány színt a 8-hoz képest.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rd0, az nem fps, még a szerver tekintetében sem. Nincsenek külön szerverek, nincs is rá szükség, és nem is hiányzik senkinek. Épp az a lényeg, hogy egy közös szerveren játszik mindenki. Marhaság lenne szétszórni különbözõ szerverekre, a játék lényegét vennénk el ezzel.
Még soha nem anyáztam amiatt, hogy rossz lett volna a ping. A szerver megfelelõen mûködik, és jól el lehet érni Európából is, hiszen a német oldalon játszók jelentõs része német játékos. Ha belenézel a játék hivatalos fórumba, ott sem találkozol olyan hozzászólásokkal, amik a szerver elégtelenségével foglalkoznak.
A gond az, hogy a grafikai újítás következtében az átlagos konfigurációval rendelkezõ játékosok az eddiginél jobban érezhetõen hátrányba kerültek a csúcsgépeken játszókkal szemben. Közelharcnál sajnos nem midegy, hogy 20 vagy 60 fps-ed van.
A laggolás nem a szerverrel való kapcsolattól függ. Ha amégis, akkor az esetek 90%-ában a közted és az internetszolgáltatód közötti kapcsolattal van a gond. Elméletileg a szerver 10.000 játékost is ki tud szolgálni egyidõben.
A játék közbeni laggolás legfõbb oka a számítógép nem elégséges teljesítménye. 2GHz-es PIV-es gépem van 1Gb rammal. Lebutított grafikával, de maximális látótávolsággal játszok. Repülésnél akkor esik vissza az fps 10-15 körüli értékre, ha 10-20 repülõgép harcol és közben a légvédelem is lõ. Egyébként 40-80 közötti értéken van az fps.
Szárazföldön szintén akkor esik vissza, ha várost támadok és több mint 100 felett van a támadók és védekezõk összlétszáma.
Összegezve akkor esik le az fps, ha kis helyen nagyon sokan összegyûlnek.
Meglep, hogy dobozos játékot akarnak kiadni egy darab texasi szerverrel!!! Azt hiszem el kellene kezdeni lobbizni, hogy legyen eu szerver, mert kizárt hogy normálisan lehetne fps-t játszani min 100ms pinggel!

Egyetlen szerver van Texasban, mégpedig vadonatúj Opteron-alapú csoda😊 Ez kezel mindenkit, egyszerre legfeljebb 10 000, azaz tízezer játékost.

Kipróbálni valóban cak offline tudod, tökegyedül, viszont amint megkapjuk a próbakulcsokat, bárki kipróbálhatja majd. Ez október 14 körül lesz, amikor megjelenik a dobozos verzió a boltokban. Reméljük elõbb is lesz rá lehetõség.

Hunyadis emberkék, a FAKot ki kéne rakni valahova.
Most csak offline tudod kipróbálni okt-14 környékén lesz free.
Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Ki akarom próbálni ezt a játékot online ma este! Mit tegyek? (fizetni látatlanban nem szeretnék)

0Fritz0
Nem mondom, látom vágod a lényeget. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De ne mond nekem hogy 1 az az egy darab gep kezeli a 20000 online jatekost egyidoben! (nem tudom, de meglepne) Gondolom szervercsoport van, amik egymassal vannak szinkronban.

0Fritz0
Van ott 3 SMG-s is. 😊

rdo, a játék egy központi szerveren fut, nem tudsz csinálni magadnak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
van pár SMG is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

AnuluWork
Jól látom, hogy ezen a képen mindenki golyószóróval rohangál?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Aki egy multi játékban a grafikát nézi elsõsorban, az kb annyira ért hozzá mint Kokó a focihoz! Rengeteg fps-t játszottam már, mind online, mind offline! Ha offline, akkor graf max, szem száj tát húdejó, ez tart kb 10 percig, utána megunom a scriptelt láma aikat és izzítom a multit! Ott viszont elsõdleges szempont a smooth játék, sima textúrák a legelõnyösebbek😊 nomeg fps csurig! Kit érdekel a graf? A lényeg h az nmy-t lássad minden pillanatban!

Mindenképp ki fogom ezt próbálni, a cikk is tetszett, egyetlen dolog zavart, hogy tényleg ilyen sokszor és idegesítõen laggol? Tényleg csak az usa-ban vannak szerverek??? Miért nincs EU szerver? Csináljak?

Punkerwork
harmezõ=harcmezõ?

Ebben mi a hiba?😊
Punkerwork
driver hiba lesz 99%