WWII Online: Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha lesz free, mindenképpen keressétek meg a magyar squadot, mert a játék olyan, hogy egyedül esélytelen vagy, kezdõként meg még inkább. Itt nagyon fontos a saját és ellenséges eszközök ismerete.
Az amerikaiak azért nyavajognak, mert náluk is olyan a lagg, mint mondjuk Európában. Ezért fordul többször elõ, hogy lelõsz egy embert, aki a halála után egy töredék másodpercel késõbb visszalõ és megöl. A késés miatt õ is pont úgy gondoloja, hogy õ lõtt elõbb és te lõttél vissza a halálod után.
Nagyon vigyáznak a fejlesztõk, hogy teljesen fair legyen a játék. Például ha te a gyengébb géped miatt visszaveszed a látótávolságot vagy az egyszerre megjelenített játékosok számát, csakis az az ember láthat téged, akit te is látsz. Itt egyedüli elõnyt csak a gyorsabb gép által biztosított magasabb FPS érték jelent. Lényeg az, hogy gyakorlatilag mindegy hogy MO-n játszol vagy az USA-ban.
Minden mmporg és hasonló gameznak van külön eu, usa, asia stb servere, nem véletlenül.
Bár én csak offline repkedtem vele még anno napokig de már akkor is megéreztem a hangulatát...
A Battlefieldröl meg csak annyit,mikor a T72 megakad(!!!) 1 satnya bokorban na akkor hagytam abba a játékot...Gyalog sem az igazi mert ha kicsit ésszel játszol és beásod magad megfelelö aknatelepitésel+szerzel 1 értelmes embert aki hajlando fedezni a segged akkor lecheatereznek mert anyi fragot gyüjtesz...
lehet,hogy csunya de nem mai gyerek már és ezeknél a játékoknál nem a graf számit hanem az élethüség,csapatfeeling,és az itt kötött BARÁTSÁGOK!
Hozzáteszem ezt ugy irom,hogy soha 1 percet nem játszottam online vele (számomra a dombornyomott bankkártya csak álom😄DD)viszont minden nap játszom 1 másik játékal(op.flashpoint ha emlékszik még rá vki)kevesen ugyan de fergeteges partyk vannak mert jo a társaság....
1 biztos a CS ben és BFben soha nem fogsz ilyen barátokra szert tenni ugyhogy ne bántsd azokat akik ezzel játszanak el tudják dönteni mi a jo nekik!
Bocs a hozzászolásért csak beleolvastam a topicba is a cikk után...
U.i.:Azon emberkéknek pedig akik szövetséges oldalon akarnak magyarként játszani csak annyit:Menj vissza q3-azni vagy CS-zni az a neked valo!
Bye all Fürtös voltam (ofp.hu)
A Béna.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Figyeld a fórumokat és a játék honlapját és idõben tudni fogod, ha lesz free trial.
1 sofõr
2 parancsnok
3 lövegkezelõ
4 rádiós (törzsbe épített géppuska kezelõje)
5 lövegtöltõ,igaz az õ pizíciójában nem lehet csinálni semmit, csak nézelõdni
A He111-nél az összes önvédelmi géppuskát lehet kezelni.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Kb 150 körül lehet a ping, de annyira nem zavaró, mint a hagyományos FPS-ekben. Ami probléma, az a rohanó ellenség szaggatott mozgása, ami miatt nehéz eltalálni. Néha persze elõfordul a késés, tehát már azután lõ le az ellen, miután kinyírtad.
Ettõl függetlenül nagyon élvezhetõ, és ez inkább a gyalogos harcra vonatkozik, a többi nagyjából okés.
Tudom ajánlani a gamét, de arra készülj fel, hogy nagyon más mint az FPS-ek.
De amig nem jatszottad ezt a jatekot 20-30ms-kel (mint a csipszzabalo amcsik) addig fogalmad sem lehet a kulonbsegrol.
Bar latatlanban beszelek, de nem tudom elkepzelni hogy amerikaba FPS-t jol lehetne tolni! SOk sok jatekban vannak netes versenyek, de a kontinensek kozott csak ritkan probalkoznan, mert nem nagyon lehet fair megoldast talalni.
De ettol fuggetlenul ki fogom probalni tovabbra is, mert nagyon tetszik az egesz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A gond az, hogy a grafikai újítás következtében az átlagos konfigurációval rendelkezõ játékosok az eddiginél jobban érezhetõen hátrányba kerültek a csúcsgépeken játszókkal szemben. Közelharcnál sajnos nem midegy, hogy 20 vagy 60 fps-ed van.
A játék közbeni laggolás legfõbb oka a számítógép nem elégséges teljesítménye. 2GHz-es PIV-es gépem van 1Gb rammal. Lebutított grafikával, de maximális látótávolsággal játszok. Repülésnél akkor esik vissza az fps 10-15 körüli értékre, ha 10-20 repülõgép harcol és közben a légvédelem is lõ. Egyébként 40-80 közötti értéken van az fps.
Szárazföldön szintén akkor esik vissza, ha várost támadok és több mint 100 felett van a támadók és védekezõk összlétszáma.
Összegezve akkor esik le az fps, ha kis helyen nagyon sokan összegyûlnek.
Kipróbálni valóban cak offline tudod, tökegyedül, viszont amint megkapjuk a próbakulcsokat, bárki kipróbálhatja majd. Ez október 14 körül lesz, amikor megjelenik a dobozos verzió a boltokban. Reméljük elõbb is lesz rá lehetõség.
Hunyadis emberkék, a FAKot ki kéne rakni valahova.
1. Ki akarom próbálni ezt a játékot online ma este! Mit tegyek? (fizetni látatlanban nem szeretnék)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
rdo, a játék egy központi szerveren fut, nem tudsz csinálni magadnak. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mindenképp ki fogom ezt próbálni, a cikk is tetszett, egyetlen dolog zavart, hogy tényleg ilyen sokszor és idegesítõen laggol? Tényleg csak az usa-ban vannak szerverek??? Miért nincs EU szerver? Csináljak?