Bill Gates bemutatta az Office 12-t

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
minden fontos megvan benne ahhoz, hogy emberek millióiból hihetetlen méretû teljesítmény hozzon ki
mint valami hashajtó reklám 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

de sok itt a GUI/UFI szakértõ. az ilyen hozzáállás miatt olyan a linux amilyen (gyk. használhatatlan).
zozo2001hu
Ja és úgy néz ki, hogy vista + sidebar + office12 full adakatyvasz eszköztárdzsungelhez ajánlott egy 21"-os 16:9 TFT, vagy egy 1.5 méteres plazma otthonra, hogy elférjél rendesen.

Nézzétek végig az új vista screenshot-okat is, több centiméteres kihasználatlan színes sávok virítanak az ablakokon, a hatalmas ikonokról nem is beszélve, NAGYON NAGYON GÁZ, igazi parasztvakítás slusz pasz😊

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

elég nagy kérés, mivel gyerekcipõben jár az egész, és hiányosan funkcionáló rendszert nem integrálnak.
béta formályában letölthetõk próbaverziók.
mi tart vissza, h kikapcsold? a változtatás helyén ott a menü ami visszavonaj vagy véglegesen kikapcsolja. de az optionsben sincs eldugva.
Az nem vitás, hogy az ms office többet tud, mint az open office. De hiába tud többet, ha még az open office tudása sincs maximálisan kihasználva, ráadásul az oo legalább ingyenes...

zozo2001hu
Akkora adatkatyvaszt kap szerencsétlen user, hogy az hihetetlen, ehhez képest egy "747 Boing" mûszerfalán eligazodni gyerekjáték MEGALOL😊))))))))))))

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

mmm, milyen új fájlrendszer ?😊
Nekem csak egy fontos dolog hiányzik: a teljes beszédfelismerés adta lehetõségek.
Vistába tehetnék beszédfelismerõt is, mert az új "fájlrendszerrel" könnyebben lehetne keresni. pl: "Mutasd meg a tavalyi nyaralás képeit"...és erre láss csodát, elõkeresi a "nyaralás" "kép" "tavaly" kulcsszavakkal ellátott képeket.
Olyan nagy kérés lenne ez?
Háát, én ettõl az félautomata formázó rendszertõl félek, majd jön a szép kis varázsló és elkaszálja a dokumentum formázását.

Az ikonok feladathoz történõ válogatása jó ötle, de nem tudom emlékeztek-e mekkora hiszti volt abból is, hogy az XP a régen használt programokat "eldugja"
igazából én nem is magát a vistát várom, hanem vele eljövõ programozási lehetõségeket.
a .Net köré épülõ dolgok már megmutatták, h hogyan lehet igazán hatékonyan alkalmazásokat fejleszteni, de most kijön egy olyan operációs rendszer (az ofiszról nem is beszélve), ami teljes mell bedobással támogatni fogja.
szerintem profi

A PDC-n már a korábban Metro néven ismert megoldás is új nevet kapott: átkeresztelték XML Paper Specificationre (XPS). Az XPS segítségével egy szabványos, XML-re épülõ nyelvvel lehet leírni fix papírméretre és folyószövegre épülõ dokumentumokat. A technológia nagyban hasonlít a Postscripthez és az Adobe PDF-hez, azonban annál sokkal rendszerezetteben és nyitottabban kezeli az információt. Az új Office alkalmazások is az XPS által leírt formátumban fogják elmenteni a dokumentumokat, amik ZIP-pel csomagoltan kerülnek eltárolásra valamennyi felhasznált (például kép) állománnyal egyetemben. Az XPS egységes megoldást kínál a jogosultságkezelés, a dokumentum-megosztás és a verziókövetés területeire is, valamint a nyomtatás minõségét is nagyban javítja majd, hogy tényleg azt kapjuk papíron, amit a képernyõn is látunk. Az XPS részletes specifikációja és sémája szabadon letölthetõ a Microsoft oldaláról.

- hwsw

érdemes az egészet elolvasni.
Openoffice akkora szar, hogy passwordos doksit nem tud megnyitni, bar MS Office ujitasoknak sincs ertelme Office 97 utan.

Épp ezaz amirõl beszélek. Nem tudom, de olyan 60-70 menüpont volt eddig sztem és ha ezt most ikonokkal váltják fel szerintem nem lesz egyszerûbb a kezelõfelület 😉 De várom, hogy milyen trükkös megoldást találtak a dologra. Az biztos, hogy sokkal nagyobb helyet foglal a képernyõbõl az eszköztár, még akkor is ha szétosztják. Azt látom, hogy az eszköztár különbözõ funkciói között fülekkel lehet váltani (mint pl a Mayaban), de így teljesen ugyanolyan mint a menüs megoldás, csak szebb 😊. Szóval szerintem nem erre kellene gyúrniuk, hanem mondjuk a kompatibilitásra, de ahogy ismerem az m$-t inkább a saját formátumait erõlteti 😞.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

mousee
Te se vagy pite öregem...

Autós példa:

Nekem csak ladám van, de büszke vagyok rá, mer én kerestem meg rá a zsét...

Neked Ferrárid van, de loptad, és a benzint is lopod bele... És még vagizol is vele...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NuCLEARScoRp
Tévedsz az ok az, hogy az Openoffice-t szarráveri a
MS Office minden téren.... lol <#nevetes1>

Ja hogy drága?? Hát erre csak annyit: aki hülye az fizessen... <#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Remek, megint csak a csicsa, akár csak a Vistanal.

Majd azt hiszik lecserélem a jól bevált 20 éves ladámat egy vadi új BMW M5-sre, csak azért mert csicsásabb...

Hát nem?

Zrasf
hátpersze, openoffice lealáz mindent... eh:] Amugy szöveges fileformátumú lesz ha minden igaz (miért is nem valószínû az xml?), én ezért is várom, mert más programokból is könnyen hozzá lehet majd férni a megfelelõ infóhoz.

egyébként akarsz fogadni, h nem csak azért nem használják?
ezt a képekbõl vontad le? vagy van egy jó (aktuális) linked a fícsörökre?
még jó, h mondták, h az összes formátum xml alpú lesz, és ezt a régi kiterjesztések elé (vagy möfé) tett x-szel jelölik.
nem rémlik, h sztórnó lett volna ez a fícsör.
szép-szép, de a lényeg, hogy a fileformátum valószínû nem xml lesz. A .doc formatum ez 1etlen ok, hogy nem mindenki openoffice.org -ot használ.
vistából is eltüntek a fõmenük, csak külön lehet elõvarázsólni õket. de igazából semmi szükség rá, mert minden megtalálható a toolbarokon is. mostmár nem egyértelmûen az ablak tetején vannak a gombok, hanem a teljes felületen szétosztva, nagyon kényelmessé téve a használatot. mostanában jutott eszembe elõször, h ne a total commandert használjam egyszerû fájl mûveletekre.
sztem igazuk van ezzel a menüs dologgal, egy olyan összetett alkalmazásnál mint pl a word, nagyon könnyû elveszni benne.
(a skin választás nem túl szerencsés, túlságosan is hasonlít így a osX-re, nemtom mértnem a vistás skinnel mutogatták)
NuCLEARScoRp
Itt nem a kinézeten van a lényeg kedves MS fóbiás pesszimista barátom... de te ne is foglakozz vele hisz ugyis Linuxot használsz...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Mustang2005
már nagyon várom!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Menü helyett ikon ,igen ismét nagyot alkotott az m$ .
Arra lennék kiváncsi ,ha nem lehetne már szebbé tenni a cuccot akkor mivel vakítana ?
NuCLEARScoRp
A Menüben végig kellett lavíroznod a menüpontokon, ha el akartál érni valamit... itt viszont elég csak a képernyõ megfelelõ pontjára kattintani...

NEXUS6
A zsúfolt menüket felváltják a zsúfolt eszköztárak, amiket átneveztek ikonoknak.
A <#kocsog> gemkapocs súgó is eltûnt😉

Ja és tényleg szebb lett.

Már csak azt kéne tudni, hogy milyen használatban, meg hogy az új formátumok kompatibilisek e a régivel.
Azt megtudjuk egy év múlva.
Addig gyönyörködhetünk a szép Macszerû kezelõfelületben.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tény, hogy szebb, de eddig sem véletlenül használtak menüket... kíváncsi vagyok hogy lehet majd elérni azt a sok funkciót az ikonokkal, majd meglássuk.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

De meg mindig nem alkotott akkorat, hogy meggyozzenek arrol, hogy erdemes az uj termekukbe 4-500$-t befektetnem.

Y
mousee
Jól néz ki, csak ne essen abba a hibába, mint a többi ms cucc, és ne zabájja le az egész gépet...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NuCLEARScoRp
Király Screenshotok!!! Au ikonos megoldás nagyon jó ötlet...az elején talán kicsit szokatlan lesz de egyértelmûen
egyszerüsödik/kényelmesebbé válik a progik használata...

A MS megint nagyot alkot(ott)!!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

CAD
Sztem kulsoleg nagyon szep...

caddie

← ElőzőOldal 4 / 4