IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna dobni egy stream-et az esti futamhoz?
Ezek a kocsik amúgy mennyít mennek ? F1challenge módba 340-et nyomtam 1 oválon . Le vannak fojtva az autók vagy mint F1-be megy amennyível megy.

Isten kíséri utadat :)

mert sose izgatott hogy a kedvenc sporteseményeimet élõbe nézhessem csak nézhessem végig . ennyí. (fõleg nem olyannál ami nem olyan hogy tele van a web az eredménnyel mint focinál , F1-nél stb..

csak összefoglaló ez gáz...

Dietrich
ha nem izgat minek érdekel?
összefoglaló

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Az engem nem izgat hogy élõbe láthassam. És leadják asz egész versenyt vagy csak összefoglaló ?

köszio.,

Dietrich
ja felvételrõl szerdai napokon..kivéve az indy500-at azt élõben adják..

amúgy az igazi fanok élõben nézik a neten vagy torrentrõl leszedik hétfõn és eredeti amcsi kommentel nézzük..ha már ennyire nem foglalkoznak azzal, hogy europában is lássuk élõben.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hali.

most kezdek ismerkedni ezzel a sporttal. Elsõ és (számomra) legfontosabb kérdés minden versenyt lead a sportklub ?? (azt hiszem itthon õk adják)

köszi

Dietrich
ritka de az új aero csomag+pálya ezt hozta ki belöle.

Nagy taktikai csata volt, de ilyet, h egy oválon ne legyen sárga, én még nem láttam, se itt, se anno a cartban, pedig aztán nézem vagy 10 éve. Jó kis verseny volt.

Visca El Barça!

Ganassi bácsi nem kicsit agyas, Dario meg egy mocskos mázlista. Életem elsõ élõben végignézett IRL futamán nem volt egy sárga zászló sem... (Igazából Rahal elsõ gyõzelme volt az, de annak a rajtjáról lekéstem.)
Az eddigi versenyeket csak leader, vagy bord cam-ból nyomták.

Visca El Barça!

Persze ezt az indycar.com is free adja, mert ez a csicska sportklub is élõben tolja:-/

Visca El Barça!

Nagy meccs lesz sztem nézzétek:-)

Visca El Barça!

Dietrich
sportklub szombaton élõben adja a záró futamot
22:30Indy Car, Homestead élõ!
Miami Speedway

Közülük kerülhet ki a 2009-es bajnokság gyõztese.
1.Dixon 570
2.Franchitti 565
3.Briscoe 562

Jah meg Danica 3. helye, na az sem semmi:-)

Visca El Barça!

Jó kis verseny volt, talán elõzésbõl lehetett volna több is, de idén mintha nehezebb lenne elõzni, és nem csak itt Indyben. Pedig asszem egyedül a variálható tengelytávot szüntették be, minden más azonos az autókon.

Visca El Barça!

Ma este fél hétkor a sportklubon Indy 500 élõben. Akinek nem elég a mai forma 1 az nézze, én fogom<#nyes>

Visca El Barça!

Dietrich

Dietrich
szép lenne de én a 22-24 létszámot tartom reálisnak hogy összejöhet.

irlindy

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Hogyan tovább? A régi szép idõket az újra egyesülés(egymásba olvadás) se tudja már visszahozni.
Vagy remélik, hogy így megtudják szorongatni a NASCAR-t?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

guardian hero
<#eljen>
Itt a cikk.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Dietrich
Végre újra egyesül a két széria!

http://www.motorsportok.hu/index.php

Grat' Tracy-nek, cleveland-i gyõzelméhez. Úgy látszik a Minardi jó csapat lesz az USÁ-ban?(legalábbis Doornbos 2. lett)

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Akit érdekel:június 10. Champcar: Portland Eurosport2 22.00h.
június 12.(ism.) Eurosport 9.00h.

Szép volt Power. 17-bõl 9-n érnek célba, egész jó arány:(

Dietrich

Dietrich

B0B0
De nagy a csönd, pedig történelmi év elé nézünk! Zsótika személyében meghódítjuk amerikát! <#ravasz1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

seventeen
csoda de túlélte szerencsére
:)<#vigyor>

seventeen

Istencsászár
Uh, bazz, ekkorát bukni... szegény csaj :( remélem "rossz ezt mondani" túlélte...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ez aranyos volt, a pályabíró elkezdi az égõ kocsit kézzel "oltani" :DDDDD

Amugy Bourdais megint oktat...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
már sebringben tesztelik az új kasztnit..ezek jobb képek <#wink>

Istencsászár
2007es idényre szánt panoz kasztni:

Dietrich
francia abmoteurs (kábelen jön, UPC-n nem) és a sportklub felvételrõl.

Hello!
Melyik csatorna adja az Indy cart?
Dietrich
:DD

gordon 24
Hát nem is jól hangzik!!!!!!

Downhill!!

Igen elsõ körben arról van szó, hogy a Busch verseny menne Montreálba a road course-ra, ahol az F1 és a CC is versenyt rendez, a Nextel meg a Busch farvizén beevezne egy építendõ oválra vhol Kanadában. Sok még a bizonytalanság e körül.

Az ügy pikantériája, hogy két ember rendelkezhet fele-fele arányban a pályával, egyikük NASCAR-felé másikuk CC-felé... ebbõl nem sok jót látok kisülni...

engedély megadva.. utólag. :DDD

Dietrich
látod ezt senki sem érti..még maguk a helybéliek sem ahogy ezt tavaly elmondták a helyszínen.

gordon 24
Én sem értem mit akarnak ott!!! Én imádom a NASCAR-t de az amerikai sport, annak amerikában a helye..

Downhill!!

Dietrich
remélem a nascar hatalmasat fog bukni ott ezért a fúrásért amit mûvelnek...ráadásul olyan helyszínen akarnak menni ahol az emberek az open wheelt szeretik/megõrülnek érte az amerikaikat tiszta szivbõl utálják. Quebec állam az államban..aki nem beszél franciául már ki is utálták..

gordon 24
És ez a Montreáli téma? Ezt ugy akarják hogy a Busch versenyt rendezik a Pályán a Nextelnek meg építenek ovált, mert ez nem teljesen világos:Egy esetleges ovál pálya megépítése mellett lehetséges helyszínként szóba került Montréal, és a Gilles Villeneuve pálya

Downhill!!

Dietrich
ja ok azt hittem aki forditotta :)

gordon 24
Hát ez a Bryan Sperber.. Ilyeneket állítani amiket abba a levélbe irt,annyira átlátszó és gusztustalan, hogy az hihetetlen..
Nem csodálom hogy berágtak a cc-sek..

Downhill!!

Dietrich
már mint ki a hülye?

gordon 24
Válasz erre:
Nyílt harc Phoenix-ben a Champ Car és a NASCAR között!

Ez a faszi hülye!! Kiváncsi lennék arra ha a cc-sek azt mondanák neki hogy PIR-en akarják rendezni a versenyt mit mondana. Gondolom sejted.

Downhill!!

Dietrich