IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
http://racecontrol.indycar.com/player.php?type=false

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szoktam én nézni azt is ne aggódj, ssp-vel együtt<#kacsint> Meg a gp-ben mind3 géposztályt.

Visca El Barça!

Dietrich
Motogp-t tudnám nézni digin, de hanyagolom majd az ismétlést ha olyan jó volt
inkább SBK-t nézzed abban van izgalom és induló létszám is <#wink>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
legutóbb az volt, hogy a rendezõi képet küldték ki nem a TV képet..viszont így is többet lehetett látni belõle mint tavaly.
a fõ változás, hogy HD a mínõség!!! fullra rakva a képet 10x jobb volt így neten át mint a retek klub féle F1 közvetités..

Tavaly a versenyeket a race controll nem a tv camokból közvetítette, hanem egy helicam, meg pár board cam ment. Az idén is így van?
Mert eddig csak letöltött verzióban láttam a 2 versenyt. Valszeg most is az lesz, mert akk lesz a motogp is, inkább azt nézem, ezt majd letöltöm<#wink>

Visca El Barça!

Dietrich
A hétvége menetrendje

Péntek

17:45 - 18:30 - Indy Lights - 1. szabadedzés

18:50 - 19:50 - IndyCar - 1. szabadedzés

20:55 - 21:40 - Indy Lights - 2. szabadedzés

22:00 - 23:00 - IndyCar - 2. szabadedzés

Szombat

14:15 - 15:00 - Indy Lights - Kvalifikáció

15:20 - 16:50 - IndyCar - Kvalifikáció

Vasárnap

14:00 - 14:20 - Indy Lights - Bemelegítés

14:40 - 15:10 - IndyCar - Bemelegítés

18:00 - 19:15 - Indy Lights - Verseny / 45 kör

20:45 - 23:00 - IndyCar Series - Verseny / Indy Grand Prix of Alabama / 90 kör (TV: VERSUS)

Az INDYCAR RACE CONTROL MINDENT élõben közvetít!

Megnéztem a St. Petersburg-i versenyt, nagyon nagy volt. De a motorsportok.hu még mindig nem mûxik, esetleg vmi infót nem tudtok róla?

Visca El Barça!

Dietrich
a Honda biztos örül a Lotus-Cosworth feliratnak <#hehe>

Dietrich
mivel a lotus idõvel beakar szálni az új motorfejlesztésbe is elõször csapatként ismerkedik az IC világával :)

Ó, ezer köcce<#eljen> Tegnap nem nagyon értem rá, azért csak ma olvastam.

Visca El Barça!

Ulvar
mivel Lotus néven van csapat...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jó kis verseny volt. Az ex-Champcarosok újfent kitettek magukért. De mi ez a Lotus õrület? Sao Paolóban Andretti futott JPL festéssel, most meg Sato verdája volt zöld-aranyra pingálva és Lotus logókkal felvértezve!?!
Black Ghost
Ment privi
Bazz vmi helyet nem tudtok véletlenül ahonnan le lehetne szedni a versenyeket. Ma sem voltam otthon nem láttam...<#szomoru1>

Visca El Barça!

Dietrich
http://racecontrol.indycar.com/player.php?type=true

ide nem kell semmilyen kliens..

Black Ghost
Több is megy bár a klienseket le kell hozzá szedni.

A StreamTorrent, ill. a Sopcast nálam jól mûködött.

Dietrich
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=70522∂=sports
valamelyik csak mûködni fog..

Dietrich

Ulvar
Miért ma nem az ABC fogja közvetíteni?

Dietrich
Mára is várható esõ, viszont az éjszakai folyamán levezették a vizet a pályáról hogy ha esik is, ne maradjon meg a pályán. Remélhetõleg jól sikerült a hadmûvelet.

Érdekes lesz a mai nap, igazából parkolóhelyekbõl lesz hiány, a Tropicana Field hétfõre már nem adja a területet és a South Florida Egyetem campusa is nyitva lesz, tehát ott is kevesebb lesz a hely.

A repteret csütörtökön kell visszaadni a forgalomnak, a polgármester szerint még ezzel a hétfõi hosszabbítással sem lesz gond. A kérdés, hogy a rendõrséget ki fogja fizetni a mai pluszmunkáért, majd át kell bogarászni a szerzõdést.

A polgármester nagyon nagy támogatója az Indy versenynek, és bár csalódott volt a tegnapi sajtótájékoztatón az idõjárás miatt, egy "van ilyen" kijelentéssel elintézte a dolgot. A városvezetés ezt az Indy versenyt úgy fogja fel, mint egy hatalmas reklámot a városnak, most közvetítette volna elõször a versenyt az ABC.

Ulvar
A kicsik mit csináltak...

http://www.youtube.com/v/ewI7VavgK18

Dietrich
10am Start for tomorrow's Honda Grand Prix of St. Petersburg. Coverage begins at 10am on ESPN2

holnap futják ottani idõ szerint 10:00-kor az nálunk 16:00 órát jelent..

Legkésõbb helyi idõ szerint 5:15-ös kezdésnél egy féltáv belefért volna és akkor hivatalos a verseny. Inkább legyen holnap egy teljes futam sztem.

Ulvar
Hurrikán riasztás

Na bazz ahogy elnézem, Floridában szakad az esõ, úgyhogy ma sem kell versenyt néznem. Mert mire lesz addigra bealszok:-O

Visca El Barça!

Dietrich
mert fizetõs csatornákról vesznek fel versenyeket amiket aztán megosztanak..tehát jogdíjba ütközik.
Versus pl. az amerikai háztartások csak kicsiny számában nézhetõ..kb. olyan mint a digisport nálunk a sport1-el szemben.

Black Ghost
Ez érdekes, bár még így sem értem hogy egy autós futamokat publikáló oldal milyen fenyegetést jelenthet,........... na de mindegy nem lényeges.

Viszont az esti futamról tudtuk linket dobni, mondjuk justin-on kívül mert az néha nagyon szar.
Dietrich
egész pontosan 1 volt oldalt az FBI nyomozása után töröltek 2005-ben (akkor csak 3-an voltunk magyarok ott regelve)aztán ebbõl lett kettõ mert a górék összebalhéztak..

Ulvar
Felsõbb szervektõl...ugyanis nem kérnek mint torrent oldal semmilyen visszatöltési arányt, csak hogy tölts vissza valamennyit miután leszedtél valamit...amúgy ha jól tudom az FBIal is voltak dolgai, és nem hiába van ennyire levédve meg eltüntetve az oldal...de nem nagy gáz, most ebbe a topicba egyszer elfért nem nagy borzadály, csak nem kell reklámozni :). Max privátban.

Black Ghost
Errõl nem tudtam, bár igazán nem is értem kik elõl akarnak elbújni?
Dietrich
direkt kérték az oldal tulajdonosai ne irják ki a nevüket..

Black Ghost
JÓ EZ !!!!

Most szedem a futamokat "Racing Underground"-ról. Asszem holnap nem fogok unatkozni. :)
Ulvar
Elmúlt futamokból kis összefoglaló
http://www.youtube.com/v/LcVjhQXzyYo

Ulvar
Hétvégén St. Pete

Dario gyakorláson történt balesetehttp://www.youtube.com/v/bGK-Ujbca8Q

Jah ha esetleg megosztanád az új címet is...<#smile>

Visca El Barça!

Na ez jó hír köcce<#eljen>

Visca El Barça!

Dietrich
egyen kasztni és motornál anélkül nincs elõzés :)

Black Ghost
Tessék, még hogy utcai pályán nem lehet elõzni, ......................ja hogy szélárnyék is van. :)
Dietrich
a motorsportok hamarosan újraindul csak más néven és sokkal jobb lesz :)

Ulvar
Itt a futam összefoglaló!
http://www.youtube.com/v/c553Arr-07M

Köc.Amúgy nekem is ment egy darabig a stream azt behalt.

Visca El Barça!

Ulvar
#227! es hozzá szólás. A brazil TV csatorna adta... legközelebb Amcsik fogják streamelni remélem a Versust ha nem akkor is biztosan lesz valaki aki streamelni fogja...

Amúgy aki nézte az hol nézte? Mert nekem nem igazán volt jó a Race Controll...

Visca El Barça!

Az a szomorú, h ahogy nézem a sportlub nem fogja adni az összefoglalót sem, a motorsportok.hu meg nem jó, ott írtak érdemben egyedül az indyrõl. Pedig az indy egyre jobb a forma 1 meg egyre szarabb, mégsem tudjuk normálisan nézni ezt a sorozatot:-/

Visca El Barça!

Ulvar
Ász csapat: (kemény 2 éves tapasztalatommal) Team Penske, Target Chip Ganassi.

Target pilótái: Scott Dixon (volt bajnok már), Dario Franchitti (õ a tavalyi év bajnoka) valamint lesz egy 3. pilótájuk idén még nem állandó de jövõre valszeg az lesz az Graham Rahal

Penske pilótái: Ryan Briscoe, még nincs bajnoki címe, de tehetséges Ausztrál pilóta, és van magyar vér is benne :).
Helio Castroneves, na õt nem nagyon kell bemutatni...többszörös indy500 gyõztes és még sorolhatnám , wikipédia majd segít :P.
valamint Will Power, aki szintén tehetséges srác, õ most nyerte meg ha nézted a futamot.

Ezen kívül még vannak ászok, de megoszlanak, valaki road/utcai versenyeken jó, valaki kifejezetten oválon. Akiket felsoroltam tudnak minden körülmény között versenyezni...akit talán még érdemes megjegyezni, az Tony Kanaan. Õ több szériában is indult már világ szerte.

amúgy fél 8kor már vége volt a futamnak :)..

Black Ghost
Mi fasz van, most meg foci megy?
Black Ghost
Mondjatok pár pilótanevet kik az ászok?
Ulvar

Oksa. Elõre is köszi! <#worship>
Ulvar
keresünk majd és dobunk 6kor.