61
  • bakterrier
    #61
    az a cím volt, az nem a sorok között van :D
  • Fenjoy
    #60
    Késik a Windows biztonsági frissítése, én ezt olvastam:)
  • smv
    #59
    Ott van, a sorok között, csak olvasd el figyelmesen... ;>
  • bakterrier
    #58
    egészséges verseny az kéne
    a linux azé nagy hátrányból indult és mostmár azé elég kényelmes megoldásokat tartalmaz
    a windowsnál nekem az az érzésem hogy a cégnél az új verzió előállításán 1% programozó 9% grafikus 90% reklámszakember dolgozok, és ez csak a fejlesztés:D
  • greywolf
    #57
    Nem tudom, arról szólna ?:)
  • Fenjoy
    #56
    lehet nem leszek Népszerű, de ez a topic hol szól a Linuxrol?:)
  • smv
    #55
    Jajj bocsi, csak a smiliket akartam greywolf-nak írni, a többit úgy mindenkinek. De persze ezeket már: "Elmondtam már ezerszer, elmondom még vagy százszor" (by Junkies)
  • smv
    #54


    Mellesleg azt az M$ fanok beláthatják, hogy mindenkinek egy egészséges versenyhelyzet lenne a legjobb, addig pedig reméljük, hogy minél több linux user lesz. Nem azért, hogy azt használják többen, hanem, hogy mindkét rendszer versenyhelyzetbe tudjon fejlődni, ezáltal tényleg a XXI. századi technikák kerülhetnének bele a rendszerekbe. Fasza lenne nagyon nézni, ahogy az 1ik kitalál valami fasza dolgot, aztán a másik ésígytovább, a végén pedig tényleg fasza rendszereket kapnánk, hisz azért valjuk be, hogy egyenlőre tökéletes rendszer a piacon nincs, mindnek vannak hibái.

    (Bár amondo vagyok, hogy a 2 rendszer még lehet h kevés lenne, egy harmadiknak (sokan modnják, hogy macOS, de személy szerint amíg nem jelenik meg pc-re esélytelennek tartom)is meg kellene jelennie, és akkor tényleg elámítanának minket, és nem csak csicsákkal, vagy minimális fejlődéssel, hanem azzal amire tényleg szükség van (Ez ismét csak nem Win fikázás akart lenni, Linuxba is detto vannak hülye dolgok...))
  • kbupdate
    #53
  • greywolf
    #52
    Délután biztos céges buli volt a Microsoft Magyarosrszágnál :)
  • FTeR
    #51
    sok lesz az a 95%, nagyon sok ;)
  • mousee
    #50
    Én benne lennék...legyen béke :)
    semmi bajom az ikszpével, de a versenyt, amit anno írtál, azt majd egyszer megrendezzük ;)

    Én is sokszor mondtam, hogy fejezze be a win vs lin vitákat a nép, de nagy ívben tojtak a fejemre..
  • kbupdate
    #49
    Mindnekinek van jobb dolga is, hogy itt a fórumon veszekedjen, vitatkozzon. Mindneki azt használ AMIT AKAR! De ha vki szarozza, fikázza, azt amit más szeret, azzal sérti, "bántja".
  • kbupdate
    #48
    Oly sok más forumon olyan jol megvagyok (megvagyunk) más oldalakon. csak itt az sg.hu-n van mindig ez a veszekedés. ennek véget kellene vetni. Senkinek sem jó, hogy ezzel tölti az idejét, hogy jön vki, elkezd fikázni, mások, meg megvédik. Aztán meg csak a vita, és 10000000000000000000000x elhangzik ugyanaz.
  • kbupdate
    #47
    Aha, persze. Nehogy azt higgyétek már, hogy eddig ne mvolt dolgom Linuxszal!

    SuSe, UHU, a NAGY DEBIAN. Egyik sem győzött meg. Láttam fagyni, kiakadni mindegyiket, végtelen ciklusba esni egy egyszerű rendszerleállításnál stb.

    Továbbá: ÉN nem mondtam, hogy használj XP-t, nem mondtam, hogy ne használj Linuxot. (Sőt nexusnak mondtam is hogy akkor használjon amigat ha neki az tetszik)

    Ti fikáztok, jöttök, hogy így szar ugy szar xp. Én XP-t használom a megjelenése óta, ennek már jó pár éve. Nálam bizonyított. Azóta többször fejlesztettem a gépem, sok másoknak is telepítettem ÉS BE ÁLLÍTOTTAM AZ XP-t! Igen, beállítottam. Mert azt is lehet vele. Azoknál nem is volt gond.

    Látod, hogy nem kell fizetni, hogy valamit dícsérj és kiállj mellette. Én elfogadom, hogy ne mXP-t használnak (Windows) az itt levők 95%-a. Nem érdekel. Csak akkor hagyjanak békén, ne jöjjenek itt fikázni.

    XP megfagy, kiakad, lassu, kék halál, HA SZAR A HARDVER. Memória hiba stb. ÉS? Legalabb kideról, hogy szar a hardver, nem lehet megbízni benne. Lecserélem. És nincs gond. (személyszerint nálam ilyen prob. nem volt., de másoknál, ahol csináltam gépet).

    Ennek a harcnak semmi értelme. Soha az életben nem fogtok meggyőzni a linuxról (mondom 3 verzioval is volt már dolgom). ne mállítom , hogy ÉRTEK a Linuxhoz, de azt igen, hogy Értek az XPHez. Ezért nincs is gondom vele.

    "Én csak azt nem szeretem, ha valótlant mondasz a windózról" és ezt kikérem magamnak, hogy hazugsággal vádolsz! Én a tapasztalataimra építek, nem mások lámaságára.
  • mousee
    #46
    Nekünk senki nem fizet, mi nem mondjuk (legalábbis én nem mondom), hogy használj linuxot, használh azt, ami neked jólesik... Én csak azt nem szeretem, ha valótlant mondasz a windózról... Régen én is használtam, tudom milyen...
    Ha letöltöd, csak rakd fel külön partícióra... csak vess rá egy pillantást, és meglátod, nem olyan bonyolult, mint amilyennek mondják..sőt...

    1 próbát megér nem?

    Én is volt h fikáztam, aztán gondoltam eggyet, hogy meglessük, ha már annyira emlegetik... Elsőre megmondom őszintén, nem teccett...de aztán előjöttek az előnyei, gyorsasága, nincsenek rá vírusok... sztem 1 próbát mindenképpen megér...ha nem teccik, akkor leszeded, és van 1 üres particiód...
  • kbupdate
    #45
    De meggyőztetek, most töltöm a "Linuxot" netről, és telepítem is fel. A Linuxosok meggyőztek ismétlem. Nyertetek elismerem! Linux valóban jobb. Mindenre. stb. stb. stb. Nektek amúgy ki fizetett?
  • kbupdate
    #44
    Amugy nincs netem, most is csak telepítikusan kerül ide a hozzászólás.

    Másrészt, úgy látom smv sikeresen mégiscsak betört a rendszerembe, megtalálta a logot...
  • mousee
    #43
    Nah, majd este tuti jön a váltás... :D
  • Axon
    #42
    Egyébként nem tudom észre vetted-e, de kbupdate ma "délelőttös" volt :-))
  • Axon
    #41
    Hihetetlen de az összes nagyobb fórumon ott vannak a fizetett "dolgozóik".
    Általában ketten nyomulnak. Az egyik egy tényleg hozzáértő, aki szakmailag is felkészült és józan érvekkel "is" próbálja védeni a gazdája kacatjait. A másik a "segg" bunkó, mint kbupdate.
    Ez csak fikázza a linuxot és mindenkit leidiótázik aki egy rossz szót is mer szólni a gazdiról és az ő kis szemétdomjáról. Kedvenc eszközük lebutázni valakit, mert annak olyan jó kis hatása van a tömegre, hiszen ha valakit jó nagy hangon "lebutáznak", az biztos az is. Általában több nicket is használnak, hogy 4-5 nick mögül is lehülyézzenek, mert így már "tömegnek" látszanak, akik egy lelkes kis közösségnek tünnek, akik példás mintapolgárokként jóhiszeműen használják ezt a kis "gyöngyszemet", ezzel is maguk felé fordítva a kevésbé eltökélteket.
  • smv
    #40
    /off
    Énis akarok párbeszédet írni!

    Bill bátyó: Szevasz kbupdate hány linuxost is térítettél meg?
    kbupdate: Nem tudom, túl okosak
    Bill bátyó: Semmi gond, menjél, hazudozz még egy picit az atompro szuper sose meghalós tökéletes XP-ről
    kbupdate: Persze, de ha emeled a gázsim, még a Pistát is reklámozom
    Bill bátyó: Ok, nem rossz üzlet


    /on
  • mousee
    #39
    Csoportterápia:

    Figyelem, üdvözöljétek bakterrier-t.

    tömeg: -szia bakterrier!!
    - sziasztok... bakterrier vagyok, és ápdét függő...
    csoportvezető: -jólvan bakterrier, ügyes vagy, ülj le a többiek közé...
    -vastaps...


  • mousee
    #38
    Még mielőtt férreértesz, én nem utálom a windows-t, szal nem utálom azt, és nem ítélem el aki használja... Én is volt, hogy nagyon meguntam hogy sokat fagy, ok nélkül zabálja a memóriát, meg ilyenek... Rövid távon jó, akkor is játékra. De régen rengeteget hagytam futni a gépet, pl amikor suliban voltam, addig ment és töltött le, vagy mittomén már miért... Most heteket megy a gép memóriaveszteség nélkül... szal tapasztalat alapján én se nagyon kedvelem...
  • bakterrier
    #37
    egyébként updatelni tök jó
    függő lettem, minden szarból letöltöm a legújabbat, nemtom mér, csak úgy tök jó...
    na megyek, vár a pszihiáterem :D
  • bakterrier
    #36
    én szinte csak windows-t használok, mér? mer windows alá kell programot írnom...
    én nem állnék ki az agyonupdatelt eredeti win xp profommal egy normálisan felrakott gentoo vagy debian ellen...
    én hihetetlenül utálom a windows, és tökre mennék már át linuxra, csak még szereznem kell egykét komponenst ami lefordul lazarus alatt, aztán sose fogok többé windowst használni
    az utálatom egyrészt érzelmi alapú, másrészt volt időm megutálni:D
  • mousee
    #35
    Ha nem kielégítő a válaszom, akkor mit vársz még? Mi kell ahoz, hogy te agyilag kielégülj?
  • mousee
    #34
    Nem akarom mondani, hogy mit gondolok rólad, mert azért nagyon sok kis felkiáltójelet kapnék a nevem mellé.. De szerintem tudod te azt anélkül is...
    Régen, amikor csak windózóztam, akkor használtam a frissítéseket... Igen jók, meg minden, csak egyszer már leírtam, hogy a mostani frissítések a netes hibák lukait tömködik be. Szal ha nincs netem, akkor minek a netes ápdét? Játékra így is jó...
    Ja, windóz linux csata... Oké, álljunk ki... nem mondom, hogy nyerek, majd meglássuk ;)

    bakterrier...legalább te megérted, amit leírok... Köszi
  • Smitiz
    #33
    Az biztos, de a '98 és 2000 változat is hagyott kívánnivalót maga után... mindkettőt sokáig használtam, és akkor még nem volt szélessáv (még net sem - legalábbis nekem) és elég gyakori volt a kékhalál meg a spontán fagyás... ahhoz képest az XP nagyon stabil :)
  • Axon
    #32
    Vedd úgy, hogy máris elnyertem az 1 millió forintodat
  • Axon
    #31
    "A lámer körbe ma belépett mousee is."
    Akkor mostmár haverok vagytok
  • Axon
    #30
    Azt mindenképpen elismerem neked, hogy a win 3.1 után az XP tényleg egy remek és stabil rendszernek tünik :-)
  • bakterrier
    #29
    nincs neki net-et akartam irni, asszem, de már nem is tudom
  • bakterrier
    #28
    "A lámer körbe ma belépett mousee is."
    hát nem éppen, szerintem nem olvastad el figyelmesen
    ő azt írta nem rakja fel, mer CSAK játszik windows alatt, és is neki net beállítva, a játékon kívül mindenre linuxot használ... most ettől mér lenne láma?
  • fatality12
    #27
    És netalán-tán még müxik is a géped???
    Milyen gyakran szoktad újratelepíteni?
    Bááár igaz, ha nem rakom a netre+semmi cd/dvd/floppy/pendrive/hálózat akkor nem is érkezhet semmi vírus! (Főleg ha be sem kapcsolom)
    :P
  • fatality12
    #26
    És futtattál már valaha Víruskereső(ÍRTÓ) programot a gépeden????
  • archkoven
    #25
    Nekem még soha semmi problémám nem volt a vindózzal frissítések után pedig több gépem is van eltérő konfiggal.
    Attól tud elpattanni az agyam amikor valaki azt mondja nekem, hogy letiltja a frissítéseket mert azok csak tönkreteszik a gépet.
    Mondom: kiróbáltad?
    Nem, de mondták aki értenek hozzá.
    Ahh bazmeg!

    Szóval sok a lámer. Ide is naponta betéved egy-egy új arc. A lámer körbe ma belépett mousee is.
    Nem kell velük foglalkozni, csináljanak amit akarnak, éljenek csak a a maguk kis világában.
  • Smitiz
    #24
    Az az igazság, hogy én nem használtam még Linux-ot, de valahogy úgy érzem hogy a windows XP védelmére kell hogy keljek :)
    Már lassan 10 éve gépezek, win 3.1el kezdem, és kipróbáltam az összeset, de mióta Xp-m van, gondtalan felhasználói életet élek, főleg SP2 után :)
    Eredeti windows+a saját tűzfal + AVG free 7 és MS Anti Spyware, és nincs emmi gondom... nem tudom hogy mi többet tud nyújtani a Linux, de én meg vagyok elégedve :)
    És a frissítések pedig szerintem csak jót tesznek, lehet hogy kicsit lassul a gép, de inkább mint hogy meghekkeljenek :)
    Aki meg nem teszi fel őket, mert hogy lassít, az meg telepítse újra 3 havonta ha az neki jó...
  • bakterrier
    #23
    az a beföttesüveg még sose fagyott le
    egyszersem
    tényleg
    még télen sem
  • bakterrier
    #22
    jaj, nem tudtad, hogy a windows xp gyorsabb, biztonságosabb, stabilabb, és olcsóbb, mint bármilyen másik operációs rendszer, amelyet valaha írtak a dinoszauruszok kihalása óta? a windows xp-nél két dolog stabilabb csak, az egyik az új windows vista, a másik öreganyám beszáradt szilvalekvárja a kredencen a spájzban :D