Késik a Windows biztonsági frissítése

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

""ezek a frissítések csak lassítják a gépet" tipikus lámer "tudás". Indokold már..."

Te kis nagytudasu. Ha nem indokolja, majd en. Anno SP1 utan bizonyos gepeknel lenyeges lassulas kovetkezett be amit az MS is elismert...

mousee
Rám csak ritkán jön a jácchatnék... én inkább csetfüggönyködök..ezér sûrûbben wok linux alatt 😛
De oké, te nézeted tök elfogadható... Legalább te nem vagy ien tipikus windózós faszagyerek, hogy rá se nézek a linuxra... Én is uhun tanultam.. 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

dester
Hát ha millió tûzfalat raksz biztos lassítani fog.<#vigyor>

Az én gépemen fent van egy uhu-linux is, de azért biztos nem fogom elindítani, ha kell valami a netrõl és épp win alatt vagyok.😊

mousee
Nem, csupán nincs rá szükség... És nem akarok millió tûzfalat meg antivir progit feltenni, hogy lassíccsák a játékokat... sztem érthetõ 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

dester
"Nekem win alatt tiltva van a hálókártya"

Miért van tiltva?
Paranoia?<#vigyor>

mousee
Na figyelj. Mikor gyorsabb a windózod? amikor újjonan felrakod,vagypedig ha agyonterheled programokkal és update-ekkel?
A win update-ek mostanában biztonsági frissítések, amik nettel kapcsoaltosak... Nekem win alatt tiltva van a hálókártya, szóval nincs is net, innentõl kezdve nincs rá szükség. Kielégítõ válasz?

"ezek a frissítések csak lassítják a gépet" tipikus lámer "tudás". Indokold már... Van fogalmad egyáltalán arról, hogy mi az az Update? Mi fán terem, mit csinál?!...

mousee
montam én 1 szóval is, hogy nem jó? 😛
Monjuk én nem naon frissítgetek...win csak játékra kell...ezek a frissítések csak lassítják a gépet... Max videjókártya drájvert kell néha frissítgetni.
Telepítés óta xpsp2-n egész jól zötyögnek a játékok,bár tegnap este jáccottam, és a hitman 3 kékhalállal kifagyott 😛PP

De sokan erre képtelenek rájönni, hogy ily egyszerû az élet. Komplikálnak inkább, és egyszerûbb azt mondta, hogy szar, mint "tudni".😊

Balázs, amúgy szívesen😉 Csak már nagyon felcseszték az idegeimet...

Nemtudom mi bajod, jó dolgok ezek a frissítések. Én felrakom õket van vírusírtóm tûzfalam és adware progim és nincs gondom semmi szarsággal!
mousee
Jólvan, foltozgassák csak, van még mit javítani rajta 😛

← ElőzőOldal 2 / 2