Késik a Windows biztonsági frissítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te kis nagytudasu. Ha nem indokolja, majd en. Anno SP1 utan bizonyos gepeknel lenyeges lassulas kovetkezett be amit az MS is elismert...
De oké, te nézeted tök elfogadható... Legalább te nem vagy ien tipikus windózós faszagyerek, hogy rá se nézek a linuxra... Én is uhun tanultam.. 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az én gépemen fent van egy uhu-linux is, de azért biztos nem fogom elindítani, ha kell valami a netrõl és épp win alatt vagyok.😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A win update-ek mostanában biztonsági frissítések, amik nettel kapcsoaltosak... Nekem win alatt tiltva van a hálókártya, szóval nincs is net, innentõl kezdve nincs rá szükség. Kielégítõ válasz?
Monjuk én nem naon frissítgetek...win csak játékra kell...ezek a frissítések csak lassítják a gépet... Max videjókártya drájvert kell néha frissítgetni.
Telepítés óta xpsp2-n egész jól zötyögnek a játékok,bár tegnap este jáccottam, és a hitman 3 kékhalállal kifagyott 😛PP
Balázs, amúgy szívesen😉 Csak már nagyon felcseszték az idegeimet...