339
Visual Basic Programozás, segítsetek nekem
-
Árva Péter #219 Hy
tudna nekem segíteni vki C#-al hogy lehet etherneten komunikálni egy plc-vel
és hogy lehet normálisan adatokat küldeni és fogadni excel ből. -
#218 Szerezzbe egy másik VB-t mert bugos :P -
#217 Olyannal találkoztatok-e már, hogy egy idő után a VB azzal a hibával indul, hogy "Subscript out of range", és egy-két dolog eltűnik a beállítások közül. Hogy mi a fene lehet még rossz, azt nem tudom, de csak a VB újratelepítése oldja meg a problémát :S
Vagy van valakinek jobb 5lete? (Már ha találkozott vele) -
Sempronius #216 hi. vki tudna nekem segíteni vb-be? -
Eric992 #215 Hali!Én azt szeretném tudni hogy hogy tudok létrehozni/módosítani/törölni bejegyzéseket a registryben visual basic használatával.Ha valaki tud segíteni kérem nagyon érthetően tegye mert még kezdő vagyok.Köszi -
#214 utcsoup :( -
#213 senki?
(UP) -
#212 Valaki nem tudja hogy a visualbasic beépített böngészőjében hogyan lehet előcsalogatni a beálításokat? mert firefoxnál about:config ... (a referert szeretnénk kikapcsolni meg a java scripteket)
köszi a helpet! -
#211 mi ezt úgy oldottuk meg hogy van egy szűz oprendszeres gép és mindig kiirja mi a baja mi hiányzik neki és azt betesszük a telepítőbe :D -
hihahi #210 sziasztok!
már több éve programozok VB6-ban, elég jól megy. Viszont a publikálással gondjaim vannak.
Most pl írtam egy programot, tulajdonképpen semmi speciális vezérlőelem nincs benne (DAO, DTPicker, DataReport).
Kérdésem az lenne, hogy mit kell ahhoz tennem, hogy a program olyan gépeken is fusson, ahol nincs VB6? Tehát milyen komponenseket (ActiveX, dll-k, stb) kell a telepítőbe összeszednem?
Jelenleg a VB6 Enterprise verziója van fenn, és ebben nincs Publishing Wizart, pedig a VB6 Professional-ban van, de ott sem működött. Telepítéskor mindig hibát jelzett.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#209 akkor tárgytalan -
Vardar #208 Már kollektor segített. -
#207 rapidshare oldalról tudsz letölteni? -
#206 "1. Yard, ez ki ez?"
Nem ki, hanem mi. Rendőrség...
"2. Mondjál már fájlmegosztó hálózatot."
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1126531113&no=202]#202[/url]-es hozzászólásomban említettem párat.
"3. Végső esetben elküldenéd az e-mail címemre?"
Nem pár megás dologról van szó.
"4. Más témáknál orrba-szájba ajánlgatnak crackeket."
Attól még Te lehetsz igényesebb. Emelkedj már felül a tömegen!
Az sg.hu-nak nem érdeke, hogy a rendőrség a szerver naplóállományait kéregesse (mert valaki orrba-szájba warezol).
"5. Megmagyaráznád, hogy mik ezek a torrentek?"
Ez mondja meg a Torrent kliensnek (például uTorrent), hogy hogyan töltse le az adott állományt. Meg kell nyitni a Torrent klienssel és ha minden rendben van, akkor tölt is.
"6. Te soha se warezoltál? (csak kérdés, nem gúny)"
Nem szoktam kunyerálni, és nem szoktam feltölteni, linket megadni.
Sőt lehetőleg próbálok ingyenes alternatívákat keresni.
"8. Csak meg akarok tanulni programozni és ehhez kellene egy program olyan nagy kérés ez?"
Megadtam egy ingyenes fejlesztőeszköz elérhetőségét. Tanuláshoz elegendő. Elmondtam hogyan juthatsz hozzá illegálisan.
Innentől kezdve némi önállóság, konstruktív hozzáállás elvárható lenne. -
Vardar #205 1. Yard, ez ki ez?
2. Mondjál már fájlmegosztó hálózatot.
3. Végső esetben elküldenéd az e-mail címemre?
4. Más témáknál orrba-szájba ajánlgatnak crackeket.
5. Megmagyaráznád, hogy mik ezek a torrentek?
6. Te soha se warezoltál? (csak kérdés, nem gúny)
7. Kösz kollektor majd csinálok vele valamit.
8. Csak meg akarok tanulni programozni és ehhez kellene egy program olyan nagy kérés ez?
9. Nem ismeri valaki a Jedlik Oktatási Stúdió Farkas Csaba-Szabó Marcell: A programozás alapjai Visual Basicben című könyvet.
-
#204 Ugyancsak fizetős szoftver - ergó a fórum nem warez jellegéből kiindulva linket nem kapsz. Fájlmegosztó hálózaton megtalálod.
Warezért kunyerálni egyébként is kisstílű dolog (meg felhívod magadra a yard figyelmét). -
Vardar #203 Visual Basic 5? -
#202 Ne kérj, ez nem waez fórum.
Használj fájlmegosztó programot (DC++, torrent, eMule) - azzal tudsz találni. -
Vardar #201 Én csak egy linket szeretnék amivel le lehetne tölteni a Visual Basic 6-ot. -
#200 Ez szerintem jobb. VB2005
Én ezt használom és szerintem nagyon jó könyv.Egy olyan szerzőtől aki úgy magyarázzal el a programozást, hogy az is megértse, aki még nem programozott soha.A könyv mellé van CD a VB2005 Express verzió, ami saját célra teljesen ingynes. -
#199 jajjaj hát az a baj hogy a torrent az nem konkrét linkről szól -
Vardar #198 Én nem nagyon értem ezeket a torrenteket(mik ezek?). Nem tudnál inkább egy konkrét címet/linket adni? -
#197 bitorrent.lap.hu itt nézz szét találsz jópár torrent oldalt regisztrálgass be ahova tudsz és nézz utánna! vagy torrentspy.com vagy thepiratebay.com utolsót ajánlom mert ott nem kell regisztrálni! -
Vardar #196 Jedlik Oktatási Stúdió Farkas Csaba-Szabó Marcell: A programozás alapjai Visual Basicben. Tudnál mondani egy torrent siteot/warez oldalt ahonnan lelehetne tölteni? -
#195 nem minősül reklámnak a könyv neve valószinüleg a kék könyvet vedted meg! nekem is az van meg! az elég érdekes hogy pont egy kiadó mondja hogy varez oldalról le lehet tölteni de igaza van próbálkozz meg egy torrent site-al! -
Vardar #194 folytatás: A Visual Studio Express 2005 megvan csak nem tudom kezelni. -
Vardar #193 Tudom, hogy a Visual Basic 5 és a Visual Studio Express 2005 nem ugyanaz. A VB 5 a VB 6 programnyelv elődje és kompatibilis vele. Vettem egy könyvet ami Visual Basic 6-ról, VBScript-ről és VB for Application nyelven tanít programozni. Ehhez (VB6) szeretnék fejlesztői környezetet. A kiadó oldaláról letöltött programcsomaggal nem lehet .exe fájlt csinálni. Mondanám a kiadó nevét és a könyv címét de nem tudom, hogy lehet-e hogy aki ismeri segíthetne (nem tudom mi számít reklámnak). Küldtem e-mailt a kiadónak és azt mondták warez oldalakról lelehet tölteni, az eredeti fizetős a ajánlották a sajátjukat . Na így kellene nekem segítség.
-
#192 nehogy azt hidd! beraktuk visual basic 6-ban programozott anyagunkat visual basic 2005-be (amúgy te másról beszélsz szerintem az 5 nem ugyan az mint a 2005) és egy csomó hibát írt ki aztán féluton megunta a programozom és visszatért a régi 6-ba -
Vardar #191 Visual Basic 5-höz van ingyenes fejlesztői környezet? Úgy tudom a Visual Basic 6 lefele kompatibilis és szeretnék programozni meg tanulni alatta. -
#190 nem Visual Basic 2005-hez ez újabb mint a VB 6 nem értem a számozást de a lényeg hogy VB6 jobb szerintem mint Visual Basic 2005 -
Vardar #189 VB 5-höz? -
#188 ha már visual basic 6-ot keresed maradj is annál! soha ne használd a 2005-öt emrt ha írsz egy programot mielött az user használni tudná kb 500-800 megányi faszságot kell telepíteni-e :S szal maradj visual basic 6-nál -
#187 A Visual Basic 6 fizetős szoftver - tehát legálisan sehonnan.
Van viszont ingyenes fejlesztői környezet Visual Studio Express. -
Vardar #186 Visual Basic 6 fejlesztői környezetet honnan lehet le tölteni? -
#185 vb to linux szóra kerestem rá és érdekességeket adott ki azért irtam ide de a te keresésed alapján hup.hu -n elég sokat olvasgatok és nem gondoltam volna hogy találok nekem való információt.... -
#184 Visual Basic to Linux -
#183 up -
#182 visual basic to linux? :) debian liunuxon szeretném futatni a visual basiccel megírt programomat..... pls help mert csak exe-be tudom kigenerálni... -
scalpjames #181 Keresem a " Programozás Visual Basic 6 nyelven Kék Könyv " című könyvet.
HA valaki már kinőtte, attól szívesen átveszem postai utánvéttel.
Köszönettel
SJ -
scalpjames #180 Tiszteletem a hozzáértőknek !
Mivel még elég fű vagyok, így nem sok mindent tudok arról, hogyan lehetne egy internetes adatszolgáltató adatait használni a VB-ben.
Vagyis van egy szolgáltató(IB), aminek a ( real-time adatokkal dolgozó )kereskedési programjához hozzálehet csatolni saját fejlesztésű cuccokat is automatizálva a dolgot.
Mivel lehet ezt előcsalogatni a VB-ben ?
Köszönettel
SJ