Megvan az üstökös receptje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Benépesíthetnénk bacikkal az Alfa Kentaurit.
Persze jó kérdés, hogy a helyiek mit szólnának hozzá 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Mert akkor elküldhetnénk az életformánkat más bolygókra elkerülve ezzel a fénysebességgel járó kellemetlenségeket.
atlagember
És miért lenne jó nekünk, ha készítenénk üstököst?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Darth Sith
Miért vágsz fel, minden egyes tudományokkal foglalkozó hír fórumában azzal hogy mennyire nem értesz hozzá? Csak magadat égeted. <#gonosz3>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Na ne röhögtess...

mrzed001
"a belül rejlõ jég és egyéb anyagok teljesen érintetlenek a Naprendszer korai idõszakától számítva"
Küldjük oda Bruce-t megfúrni a magot 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

zippofcy
Látom valódi szakértõvel állunk szemben személyedben. Kérek is gyorsan egy tételes felsorolást a világegyetemben elõforduló NEMFÉMES anyagokról. De vigyázz ! Ahányat kihagysz annyiszor kell majd megismételned az idei adóbevallásod !

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Üss tökös ! Vagy én ütök !

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Üss tökömre ! Üstökömre ?

töltött üstökös, rántott üstökös, párolt üstökös 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

- ez marhaság. Semmi olyat nem tartalmaz az üstökös, ami a Földön ne lenne megtalálható.

Mert az üstökösök idehordták!?
Az lehet, hogy az üstökös hozta a földre az életet, de hogy került az élet az üstökösre?

Gracie Barra

grebber
Minden jóval töltött üstökös.
Ott élnek a belsejében az E.T-k.

Next PC upgrade: 2022

De, ebben jött az Erõ a fõdre. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Végy 2 jégkockát...

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Hát ezek a "szerves" anyagok maximum abban az értelemben szervesek, hogy a szerves-kémia foglalkozik vele, persze nem mindegyikkel, amik fel lettek sorolva. De ez csak egy önkényes megkülönböztetés.

Inkább az a kérdés, mit keres szerves anyag egy üstökösben (ha tényleg van benne)...

"így megint csak felerõsödhet az a nézet, mely szerint ezek az objektumok hozták el az életet bolygónkra," - ez marhaság. Semmi olyat nem tartalmaz az üstökös, ami a Földön ne lenne megtalálható.

-Üstökösleves meteroidokkal, "SOS" üstökössel, és a vátozatosság kedvéért üstököslét ihatsz hozzá!!<#felkialtas><#eljen><#guluszem1>
ez tök TRENDY<#wilting>nem?
pl: -Anyu, mi lesz ma az ebéd?
azért ez nagyszerû dolog! Mekkora csoda is az emberi elme.

Csirke4
Megyek és eszek még egy csészealjnyi üstököst.
Jó az illusztráció !<#nezze><#alien><#alien><#alien>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce