100
Phantasy Star Universe
-
#20 erröl még korai volna nyilatkoznom,mert még magam se tudom igazán... -
#19 És az mit takar? -
#18 network mode is simán megy regisztráció után...
-
#17 kicsit egysíkú eddig (bár elég keveset toltam még), de van egy speciális hangulata, és maxra húzva egész pofás is...
nagyon bejön egyébként, hogy a fejezeteket úgy bontja a játék, mintha egy-egy anime (vagy valamilyen sorozat) lenne: a fejezet befejezésekor mutat a következő rész tartalmából (!), illetve minden kezdéskor főcím megy (intro).
szerintem csak most kezdenek lehetőségeim nyílni a játékban, úgyhogy messzemenő véleményt nem alkotok, de határozottan szimpatikus. -
#16 anno a dreamcast-es phantasy star online a kedvencem volt... -
#15 amúgy ilyen npc-kel beszélgetős téma? -
#14 Indítás, és option => window mode => ki a pipa
Jó kis gémnek ígérkezik, még csak belekóstoltam, de a világa már most magával ragadott... naés azsem elhanyagolható hogy atom stabil 60 fps :D, és jólnéz ki!
-
#13 hogy kell kirakni full screenre? -
#12 hm, nem tudom miért, én azt hittem ez olyan mint az ff, de nem, de ez sem rossz, ritkán jut vmi japán rpg féleség pc-re és imádom őket. És amúgy jól fut, kiadhatnák a z ffx-et is-.- -
#11 ja, holnapig várnom kell nekem is...nem baj, addig csak elütöm az időt a Dark Messiah-val ^^ -
#10 :), majd holnao vagy szombaton... 5 giga mire leér -
#9 Na nem próbálta még senki?? Vélemények? -
#8 fufu en is, ha csak fele olyan jo, mint az ff, akkor mar megeri -
#7 hát elvileg megjelent az amerikai verzió...kíváncsi vagyok... -
#6 hú de keménylesz -
#5 Végre itt az első muvi [MOVIE] Phantasy Star Universe -
#4 5 uj kép -
#3 Hivatalos site:Itt! -
#2 jónak tünik majd kiprobáljuk::::::::::::::::::::::::) -
#1 Érkezik a Phantasy Star Online, Offline single player verziója 40 óra gameplay. 3 felfedeztlen bolygó,többmint 20 dungeons, járművek használata...
Képek+info