100
Phantasy Star Universe
-
bR3Zo #100 hu az fasza... -
#99 Nem kell hozzá az lap. -
bR3Zo #98 a kiegről beszélek... -
bR3Zo #97 Ehez kell az alap játék? vagy csak simán felpukkantom a gépre? -
KremPeti #96 Meg hogy honnan kell leszedni. -
KremPeti #95 Hello!
Lécci vegyen fel valaki msn-re és magyarázza már el hogy kell eszt telepíteni. [email protected] -
PearlPOTF #94 Hello!
Egy kérdésem lenne az Ambition of the Illuminusból:
Asszem a 9. fejeztben járok, mit kell csinálni mikor azt a hülye gyereket kell elfogni??? Már szinte minden lehetséges módot végignyomogattam a gombokkal de semmi...plz help! -
zsotesz #93 Ambition of Illuminusban Chapter 8 után hogy kell tovább menni? Ahol eddig adta a küldiket ott nem ad újat. -
zsotesz #92 már tolom én is, mondjuk az első résznek szerintem jobb volt a hangulata. Szerintem előbb azt told végig. -
kenderzen #91 Van benne és szerintem elég hangulatos , én az elsörészt nem probáltam de ez tetszik , ez is olyan kieg. amit önmagában lehet futtatni több mint 5gigás az instalja :D -
#90 Jó game! Ritka gyöngyszem, mert japán RPG PC-re, amiket ismerek és elismert az a Final Fantasy volt. Nem várom el, hogy ez is olyan legyen, de hogy színvonalas az biztos. -
zsotesz #89 Van benne vajon új single player story is? -
#88 Kijött a kiegje.
PSU_Ambition of the Illuminus
Helyes! Nagyon kevés a JRPG PC-re. -
zsotesz #87 Meg lehet már venni valahol a játékot? Cd Galaxis-nál még nincs. -
BAttilaZS #86 Hello vki nemtudja hogy mit kell csinálni a 12 küldetés elején?végignézem a videót 2X de nemnaon tok angolul:( 2 mindent bejártm beszéltem mindenkivel de semmi:'( Ha vki tud segiteni pls küldjön 1 emailt!!!! fontos lenne már 3napja szenvedek:( az email cimem [email protected] de az msn is jó:D [email protected] (csak nemszoktam tul sokat fent lenni) -
Caine #85 Ha jól emléxem csak beszélni kell vele ... -
MEDVESZ #84 nem tudom mit kell csinálni a csajjal aki a vonatsinen ül,help -
MEDVESZ #83 nem tudom mit kell csinálni a csajjal aki a vonatsinen ül,help -
MEDVESZ #82 nem tudom mit kell csinálni a csajjal aki a vonatsinen ül,help -
MEDVESZ #81 nem tudom mit kell csinálni a csajjal aki a vonatsinen ül,help -
Caine #80 Mire gondolsz?
Végigtolod a küldetést (közben meg kell menteni a kretén Vol Brothers-t ) és a pálya végén letolod a főmuftit. Elég lineáris.
Vagy van valami konkrét gondod? -
MEDVESZ #79 Valaki segítsen ,hogy kelll megmenteni a hugit a vonatsinen vagy miaz az elején? -
#78 Elvileg nem kell hozza eredeti, mivel regelsz egyet a PlaySega.com-on, es elofizetsz ott egy GUARDIAN Licence-re.
Semmi mas nem kell hozza.
En elbasztam, veletlen HUNTER Licence-t vettem ami a PSO-hoz kell :(
Irtam nekik, kiv vagyok atvaltjak e masikra.
Egyebkent erdemes USA-t bejelolni cimnek, mert mivel EUban meg nem jelent meg aztirjak, elofizetni erre a teruletre meg nem lehet. -
zsotesz #77 Ahhoz eredeti kell, az meg nekem nincs. Még a gamestarban a cd galaxis árlistáján sem láttam. -
#76 Online senki sem nyomja?! -
Caine #75 Nekem egyből ment nem tudom, mi lehet nálad a gond.
Ablakban próbáltad már indítani? Esetleg teljesen lebutítva? -
zsotesz #74 Ha nincs neted, akkor a single mód sem fog menni. Ez van. Ha van akkor nem tudom mi a gond, nálam ment símán. -
#73 HELP!
Felteszem elindítom a Story modot és fekete képenyú és ...........
Mit tok csináéni???
LEgujabb ati driver directx -
zsotesz #72 Asszem olyan 65-70 között fejeztem be, az utolsó küldetésnek 60-as szint alatt nem is lehet nekiugrani. Az extra módban létrehozhatsz saját karaktert, bármilyet a négy fajból, és azzal kell csinálnod küldetéseket, meg egyebeket, még annyira nem mentem bele. -
Caine #71 Hányadik szintű lettél a végére?
Mi az az Extra mód? -
zsotesz #70 Na végigtoltam, ez jó volt. -
zsotesz #69 A syntetizáló boltban. Az egyik alapanyagokat árul, a másik pedig recepteket. -
Caine #68 Még nem tapasztaltam ilyet, de még csak az ötödik fejezetnél járok ... -
Caine #67 A "recepteket" hol lehet megtalálni a szintetizásához? -
Cubemaniac #66 jaja!
Gondoltam!
Akkor lényegtelen!
De ha valaki taklál hozzá Cracket akkor feltétlen szóljon
-
zsotesz #65 Ha nincs neted, akkor nem fog elindulni. A single módhoz is kell, mert telepít valami netguard progit vagy mit. -
Cubemaniac #64 Hy all!
Lenne egy nagy kérdésem!
Gondolom mindenki töltötte a gamet.
Úgyhogy kérdem tölletek h nektek van hozzá Cracketek vagy csak a telepítés után simán indul a game!
Me nekem nem!
Én csak Japán cracket találtam hozzá de akkor japán az egész game
Köszi a Helpet -
zsotesz #63 Nem tudom milyen géped van, meg hogy hogy fut a játék. Nálam egyes pályákon belassul. Nem szaggat, de átmegy lassított felvételbe. Viszont a megoldás annyi, hogy az option-ben ki kell kapcsolni a V-synce-et. Ha esetleg nálad van ilyen akkor ezzel megoldódhat a gond. -
zsotesz #62 A szintetizálásnál fontos, hogy add oda a robotnak az alapanyagokat, tehát nála kell, hogy tárolva legyen, és nem az inventorydban. Az etetésben annyira nem méjültem el, igazán nem látom értelmét. A fegyver upgrade nem rossz, az a lényeg, hogy csak abban a boltban tudják fejleszteni amelyikben gyártották. Tehát ha pl. GRM akkor a GRM (Parum) boltban tudod az adott fegyvert fejleszteni. És fontos még a kategória. Pl. egy B-s fegyverbe Ginder B+1/2/3-as cuccot kell venned. Én az egyik fegyverbe megpróbáltam 3-at belerakatni, de eltörött. Ilyenkor odalesz a fegyvered. A kettőt azt még bele lehet símán rakatni. -
zsotesz #61 A photon art-nak szerintem nincs max. meghatározva, az egyik már asszem 28 körül jár. Annak van viszont maxija, hogy milyen stílusban harcolsz. Hunter szint már 10-es, ennél följebb nem megy. A szintetizálásba is belementem, épp kellett az egyik fegyverhez 5 db kerselin. Boltban nem lehet megvenni, viszont volt egy free mission ahol egész jól adta (Neudaiz- Frozen temple, level 40). Végülis meg lett, a többi hozzávaló már meg volt. Egy A kategóriás twin sabre-t (death dancer) raktam össze. Nem lett volna rossz csak épp előtte vettem meg kb. 550 000 mesetáért az S-es típust. Na az a kard nagyon jól néz ki, szerintem az összes S-es fegyver egyedien néz ki. Jó tanácsként, csináld a free mission-okat, mert az S-es cuccok mind kb. 500 000-be kerülnek. Egyébként láttam armort ami 900 000-be kerül. Asszem erre is gyűjtögetek.