728
-
#487 ez a S03E15 volt szerintem a legszebb... legizgalmasabb (nem mondom hogy a legviccesebb, mert más részben egy picivel több humor volt) de majdnem a legvicceseb rész!
egyszerűen szenzációs rész volt!
nekem nagyon tetszett! -
ZiP90 #486 Ha a köv rész a 22 akkor ez az utsó előtti előtti, mert 23 részes a sori, és az utsó epizód duplahosszú :) -
#485 Ok megvan, a köv rész a 22. Ez az uccsó előtti. -
#484 hát most igy én nem, mert otthon vannak a részek,de egy évad 23-24 részbő áll.kb. a második évad 21-22. része lehetett...de nemtom pontosan.lehet h tök nem:P.bocsi -
#483 Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a TV-ben most következő rész, az a második évad hanyas epizódja? Mindenhol csak azt találtam, hogy a 45. rész lesz.
Előre is köszi! -
#482 Miért, mondtam valami konkrétat? -
#481 igeeeen...jaaajjj...figyeljetek erre ja!
ha egy hete kinnt van mehet spoiler nélkül de igy...
:(:(:(:(:( -
#480 ember!
spoilerbe!
könyörgöm!
áááááááááá
egyesek... áááá -
#479 Hát ez a s3e15 az egyik legjobb rész volt szvsz! Nem gondoltam volna hogy ilyen simán, egycsapásra megoldódik mindenki problémája! :D
Az öreglány meg megérdemelte a sorsát... :D:D:D -
#478 hmm... hát nem tom, azért... szerintem utána lehetne járni hogy mennyi idő telt el Monique megölése óta, és szerintem 1 évnél több biztos nem, és szerintem, emlékszik az ember egy 1 éves emberre... mármint, 1 éve látott emberre :) -
#477 amugy csak egyszerűen nem emlékezett a mike sztm az orsonra a moziban-van ien...
de amikor a fogát húzta a mikenak akkor már rémlett neki...csak elaltatta az Orson:P -
#476 ppffuu eddig én értettem...de mostmár -
#475 Valóban...asszem igazad van tényleg...
Apró dramaturgiai málőőőr... :)))))))) -
#474 nem fog meghalni szerintem, mert volt ott egy bokor... és arra fog ráesni...
hát, keresd meg azt az első részt amikor Orsont először láttuk a sorozatban, emlékszel? (Suzan kerülgette Mike-ot és amikor egyszer ült a moziban, meglátta hogy Mike is pont jön be abba a moziba, és akkor Suzan gyorsan odament Orsonhoz, hogy csináljanak úgy mintha együtt lennének! és akkor Mike úgy ismerte meg Orsont mint egy idegent ugye
továbbá, amikor a vízióképekben Mike szereli Monique csapját és akkor visszajön és meglátja Orsont a sárga kesztyűbe akkor sem ismeri az Orsont, akkor is úgy mutatkoznak be egymásnak mint két vad idegen
na már most vagy a moziban vagy monique-nál muszáj volt hogy már ismerjék egymást!) -
#473 Hát ha ettől nem hal meg, akkor az elég hihetetlen lesz...már ha nem volt a korlát túloldalán valamiféle felület, amire csak úgy "átesett"... :)))
Ezt az ismerte-nemismerte dolgot nem értem igazán... :) -
#472 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah, most a Mike-ra megint azt fogják mondani hogy gyilkos azzal hogy lelökte a tetőről Orsont... bár ami azt illeti ideje volt már hogy ez meghaljon, márha nem is biztos hogy meghalt
tök vicces nem, emlékeztek hogy jött Orson a sorozatba, Suzan tett úgy a moziban, mintha vele járna, féltékennyé tegye ezzel Mike-ot, de ez itt bukfenc a filmben nem? mert akkor ismernie kellett volna Mike-nak Orsont, pedig akkor nem ismerte! :)
szóval van egy kis hiba a filmben ;) -
#471 üdvözlünk a klubban:P -
#470 Ezt nem hiszem el.. én ezt vígjátékként kezdtem el nézni. Már a 2. évad végén is kezdtek bedurvulni, de most a 3. évad 7. része. Menjenek a francba.. a végét még majd meg is könnyeztem.
-
#469 jaaa értem! :)
hát lehetséges... mindenesetre én addig nézem a sorozatokat szinkronosan amíg nem kezdem el letölteni angolul, és akkor tudom meg mennyivel jobb minden eredeti hanggal! -
#468 ICQ chat :) és a magyar változatban,mikor Lynette elmesélni ED-nek,hgoy használ az ICUKÁZÁs :) remélem,hogy rosszul hallottam,különben nagyott csökken a szememben a szinkron...
Ha esetleg vki mást értett,az igazán jó hír lenne... -
#467 uhh... ehez most álmos vagyok, vagy hülye vagyok :-/
nem értem :$
pls :D -
#466 Nézitek a TV2-n???
ugye rosszul hallottam,hogy ICUKÁZÁS-t mondott Lynette ...???A feliratban szimplán chat-nek volt fordítva... vajon miért?? :) -
#465 bocsi .) visszaolvasás nem az erősségem :D -
#464 #456 -
#463 köv. részről tud vki?.. vmit? 13nál jár az usa-ban, ugye? -
Bandy #462 thx :) -
#461 elküldtem. -
Bandy #460 buzi feliratok.hu nem megy megint... :) -
Bandy #459 desperate.housewives.s03e12.hdtv.xvid-xor hoz kéne magyar felirat át tudná küldeni valaki nekem ?:) [email protected] nagyon megköszönném asszony letépi a fejem ha estére nem lesz meg. Thx :P -
#458 Nem tudom, de most lesz bőven szünet ezekszerint. :/ -
#457 miért ien későn jönnek ki? -
#456 3x14 - 2007/02/11
3x15 - 2007/02/18 -
#455 oksi igazad van. bocs...ez fake -
#454 Nincs még 14. rész. -
#453 hogy hogy miről?uj rész fennt van...felirat hozzá pénteken jön....
ebbe mit nem érteni:P -
#452 Miről beszélsz? -
#451 14ep fennt...felirat pénteken...juj de várom:P -
#450 hehe...susan jó fej:P ahogy fut az kész röhej...meg persze a bénáskodásai: amikor leöntötte kávéval a komában lévő csajszit(Ian felese):P,meg amikor esik-kel, kiakad a lánya miatt...
szegény lányka, ugy sajnáltam h megcsalta az a görény(Edie unokaöccse) -
#449 A "pesszimista" évadhoz az is hozzá tartozik hogy valamivel kell vonzani a nézőket. Gondolj bele, ki nézne egy olyan sorozatot amiben csupa jó dolog történik mindenkivel! (jó, tom hogy nemszabad átesni a ló másik oldalára, de akkor is)
Ja, és nem csak rossz dolgok történnek a sorozatban, pl vannak vidám részek is. Lásd: Susan szerencsétlenkedései, elég sok mulis sztorija van :D -
ZiP90 #448 Mármint a sorozat miért fura?
Háát úgy igazából nem tudom :)
Most kezdtem a 3. évadot, nem olyan pesszimista mint a 2. És engem sztem pont ez zavart a 2. évadban... Jó tudom h. ilyen az élet, de ez "csak" 1 sorozat... Meg az eddigi 2 évadzáró... 1ikben meghal Bree férje, másik meg úgy ahogy van szomorú... OK, h. folytatódik tovább és minden jó lesz, de ez akkor is a sorozat lezárása... mármint az évadé :) Az 1 kicsit lehetne boldogabb... sztem