Desperate Housewives - Született feleség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ddomi87
amugy csak egyszerûen nem emlékezett a mike sztm az orsonra a moziban-van ien...
de amikor a fogát húzta a mikenak akkor már rémlett neki...csak elaltatta az Orson😛

ööö...retekegér...!

ddomi87
ppffuu eddig én értettem...de mostmár<#beka3>

ööö...retekegér...!

Clidey
Valóban...asszem igazad van tényleg...
Apró dramaturgiai málõõõr... 😊)))))))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Broafka
nem fog meghalni szerintem, mert volt ott egy bokor... és arra fog ráesni...

hát, keresd meg azt az elsõ részt amikor Orsont elõször láttuk a sorozatban, emlékszel? (Suzan kerülgette Mike-ot és amikor egyszer ült a moziban, meglátta hogy Mike is pont jön be abba a moziba, és akkor Suzan gyorsan odament Orsonhoz, hogy csináljanak úgy mintha együtt lennének! és akkor Mike úgy ismerte meg Orsont mint egy idegent ugye

továbbá, amikor a vízióképekben Mike szereli Monique csapját és akkor visszajön és meglátja Orsont a sárga kesztyûbe akkor sem ismeri az Orsont, akkor is úgy mutatkoznak be egymásnak mint két vad idegen

na már most vagy a moziban vagy monique-nál muszáj volt hogy már ismerjék egymást!)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Clidey
Hát ha ettõl nem hal meg, akkor az elég hihetetlen lesz...már ha nem volt a korlát túloldalán valamiféle felület, amire csak úgy "átesett"... 😊))

Ezt az ismerte-nemismerte dolgot nem értem igazán... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah, most a Mike-ra megint azt fogják mondani hogy gyilkos azzal hogy lelökte a tetõrõl Orsont... bár ami azt illeti ideje volt már hogy ez meghaljon, márha nem is biztos hogy meghalt

tök vicces nem, emlékeztek hogy jött Orson a sorozatba, Suzan tett úgy a moziban, mintha vele járna, féltékennyé tegye ezzel Mike-ot, de ez itt bukfenc a filmben nem? mert akkor ismernie kellett volna Mike-nak Orsont, pedig akkor nem ismerte! 😊
szóval van egy kis hiba a filmben 😉

ddomi87
üdvözlünk a klubban😛

ööö...retekegér...!

Kmarha
Ezt nem hiszem el.. én ezt vígjátékként kezdtem el nézni. Már a 2. évad végén is kezdtek bedurvulni, de most a 3. évad 7. része. Menjenek a francba.. a végét még majd meg is könnyeztem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Broafka
jaaa értem! 😊
hát lehetséges... mindenesetre én addig nézem a sorozatokat szinkronosan amíg nem kezdem el letölteni angolul, és akkor tudom meg mennyivel jobb minden eredeti hanggal!

Trisztin
ICQ chat 😊 és a magyar változatban,mikor Lynette elmesélni ED-nek,hgoy használ az ICUKÁZÁs 😊 remélem,hogy rosszul hallottam,különben nagyott csökken a szememben a szinkron...

Ha esetleg vki mást értett,az igazán jó hír lenne...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Broafka
uhh... ehez most álmos vagyok, vagy hülye vagyok :-/

nem értem :$

pls 😄

Trisztin
Nézitek a TV2-n???

ugye rosszul hallottam,hogy ICUKÁZÁS-t mondott Lynette ...???A feliratban szimplán chat-nek volt fordítva... vajon miért?? 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

LiPTON
bocsi .) visszaolvasás nem az erõsségem 😄

mukika

LiPTON
<#kerdes>köv. részrõl tud vki?.. vmit? 13nál jár az usa-ban, ugye?

thx 😊

Munch
elküldtem.

buzi feliratok.hu nem megy megint... 😊

desperate.housewives.s03e12.hdtv.xvid-xor hoz kéne magyar felirat át tudná küldeni valaki nekem ?😊 [email protected] nagyon megköszönném asszony letépi a fejem ha estére nem lesz meg. Thx 😛

Munch
Nem tudom, de most lesz bõven szünet ezekszerint. :/

ddomi87
miért ien késõn jönnek ki?

ööö...retekegér...!

Munch
3x14 - 2007/02/11
3x15 - 2007/02/18

ddomi87
oksi igazad van. bocs...ez fake

ööö...retekegér...!

Munch
Nincs még 14. rész.

ddomi87
hogy hogy mirõl?uj rész fennt van...felirat hozzá pénteken jön....

ebbe mit nem érteni😛

ööö...retekegér...!

Munch
Mirõl beszélsz?

ddomi87
14ep fennt...felirat pénteken...juj de várom😛

ööö...retekegér...!

ddomi87
hehe...susan jó fej😛 ahogy fut az kész röhej...meg persze a bénáskodásai: amikor leöntötte kávéval a komában lévõ csajszit(Ian felese)😛,meg amikor esik-kel, kiakad a lánya miatt...
szegény lányka, ugy sajnáltam h megcsalta az a görény(Edie unokaöccse)

ööö...retekegér...!

Tekergo
A "pesszimista" évadhoz az is hozzá tartozik hogy valamivel kell vonzani a nézõket. Gondolj bele, ki nézne egy olyan sorozatot amiben csupa jó dolog történik mindenkivel! (jó, tom hogy nemszabad átesni a ló másik oldalára, de akkor is)
Ja, és nem csak rossz dolgok történnek a sorozatban, pl vannak vidám részek is. Lásd: Susan szerencsétlenkedései, elég sok mulis sztorija van 😄

Mármint a sorozat miért fura?
Háát úgy igazából nem tudom 😊
Most kezdtem a 3. évadot, nem olyan pesszimista mint a 2. És engem sztem pont ez zavart a 2. évadban... Jó tudom h. ilyen az élet, de ez "csak" 1 sorozat... Meg az eddigi 2 évadzáró... 1ikben meghal Bree férje, másik meg úgy ahogy van szomorú... OK, h. folytatódik tovább és minden jó lesz, de ez akkor is a sorozat lezárása... mármint az évadé 😊 Az 1 kicsit lehetne boldogabb... sztem

Kicsit visszaolvasgatva én személy szerint még egy deka részt sem láttam azokon kívûl ami a TV2-n lement. Néztem az elsõ évadot most meg a 2.-at is és a Szökésbõl sem láttam egy részt sem de az számomra érdektelenebb mint ez.
Azért ha csak egy csinos nõ miatt néznék egy sorozatot akkor azzal az erõvel a Romanticát is bámulhatnám feszt<#hehe>
ddomi87
a sorozat szerint Susan a legfiatalabb de a való életben sztm is õ lehet a legöregebb...
mint nõ Bree tényleg nem egy bombázó, a szerepe miatt a kedvencem...

miért fura neked?

ööö...retekegér...!

Gabrielle télleg jó csaj, elismerem 😊
De Breetõl kivok naon 😄
Amúgy vágom, hogy az élet ilyen, de akkor is furcsa (egyedi) ez egy sorozattól... attól függetlenül még jó 😄

Meg amúgy sztem Susan is elég jó, ahhoz képest h. õ a legidõsebb (õ a legidõsebb? 😄) 4ük közül.

Tekergo
Nekem mondjuk Bree mint nõ nemnagyon szimpi, de egyébként nagyon jó szinész.

ddomi87
h Gabriellnek jók a cicjei meg a feneke és h õ ezért nézi az egész sorozatot....

abban igazad van h a 2. évad kicsit lehangolóbb meg szomorúbb, de soxor mijen az élet valójában?sztm azért szertjük nézni, mert sok benne a konfliktus meg probléma amit mi is átélünk ill átélhetünk...
a sok rossz dolog mellett viszont ha történik vmi viccces vagy jó a sorozatban, azon meg jobat nevetünk..
ezenkívül a szinészek is nagyoin jól alakítanak sztm...

nekem is Bree a kedvenc,Broafka... õ a legzsírabb😛

ööö...retekegér...!

Broafka
hogy személy szerint õ Gabrielle miatt nézi, azt akarta mondani

egyébként meg Bree a legjobb, ha õ nem lenne... ááá 😊
mind1, szóval jó minden szereplõ benne nah 😊

Szavazz a Született feleségek sztárjára!

Bocs, de ezt most nem értem. Eva Longoria az Gabrielle, és sztem õ még egész normális a sorozatban... mármint emberként... jó, kicsit önzõ és beképzelt meg ilyesmik, de ott van Bree, na õ és a családja... az a zavaró... sztem 😊

De nem értem mit akartál Gabyval, elmagyaráznád? 😊

Tekergo
Személy szerint Eva Longoria miatt 😄 <#nevetes1>

Na, 4 nap alatt ledaráltam 2 évadot a sorozatból. Végülis tetszik, csak nekem kicsit fura... Mindenki elveszítette vkiét, és mindenki egyre rosszabbul érzi magát. A 3. évad is ilyen lesz? Vagy ott javulnak a dolgok? Eddig minden résznél legalább az 1ik feleség "jól járt" a befejezésnél, az 2. évadzárójánál ez már nem igaz... Nektek nem túl lehangoló így a sorozat? Ti pontosan mért nézitek? Mert én nem tudom h. miért... ill. csak sejtem: néha-néha van 1-2 szórakoztató rész, de leginkább amiatt, hogy minden rész végén felmerül 1 kérdés, és érdekel a válasz 😊

Na jó, nem akarom (naon) szidni a sorit, nem hiába van ennyi rajongója, és én is nézem (most jön a 3. évad, este kezdek is neki 😄) de akkor is, nektek nem "fura" ez az egész? 😊

Trisztin
na jah... aki nem netes az egyik szereplõt sem ismeri 😊))

nem tudom,hogy ki õlte meg ... de én orsonból mindent kinézek...

ddomi87
elég béna volt az bizti...
most akkor ki ölte meg a monique-t?a csajszi(nála vannak a fogai)..vagy az orson?

(nem spoilerezek, ugyis csak a netes társaság van itt)

ööö...retekegér...!

threeman
3x12 - jaj ez a zach hosszú hajjal még nagyobb pöcsnek néz ki

Broafka
jah ok tom, nah annak a magyar hangját már nem ismerem 😊

ddomi87
a zongorista néger csaj egyik fia-celab tesója-bree lányának a volt pasija(mostmár mással fekszik😛).

ööö...retekegér...!

Broafka
azt én sem tudom, elõször arra gondoltam hogy valami igazság szérum, de a franc se tudja... biztos majd a kövi részben kiderül

(Melyik az a Matt?)

Holnap vizsga de meg kellett néznem a mostani részt is 😉
ááá, megint nem akarok Spoilerezni, de kiváncsi vagyok Bree és Orson közötti beszélgetésre a next részben 😄 😄
Gabrielle megint nagy volt😉

PSN: berghold

ddomi87
sztm liptai nem rossz...persze minden film eredeti hanggal az igazi sztm...de a tv2 jó megcsinálta a szinkront.(talán a matt hangja volt nekem furi mikor meghallottam-eredetibe mély öblös hang, szinkronba meg...)
uj részrõl vélemyény nektek?lehet ez az Orson faszi nem is lesz oan rossz ember...a susan viszont megszívhatta volna-mindnebe beleártja magát bazz😛(de szeressük).mi volt az az injekció amit beadott magának az alma?
tv2ön láttátok ezt az interjus izét?bree psziológus az életben😛P(tök érdekes)a susant mutatták h ki jáccotta volna a mrs. supermen hejett:el se tudnám már képzelni mással...

ööö...retekegér...!

Broafka
nem minden sorozat annyira szar szinkronnal, de az tény hogy ez borzalmas, különösen Mary Alice hangja... Liptai Claudia, ááááá
viszont Bree hangja m,agyarul nem olyan vészes, meg talán még Teri Hatcher (Suzan) hangja sem nanyira nagyon gáz

NeoMaN
😄