728
  • Broafka
    emberek, én nem bírtam megvárni a 20. részhez a magyar feliratot! :D
    jó rész volt, de olyan értlemben viszont nem volt jó :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lynette lehet hogy megcsalja Tom-ot :(
    Gabrielle és Carlos nem valószínű hogy összejönnek :(
    Suzannek választania kellett hogy Mike-ot választja vagy Ian-t, erre mondta Suzan Mike-nak hogy Ian-t! Este Mike elbúcsúzott üzenetrögzítőn, Ian meghallotta, és elhagyta Suzant, hogy legyen Mike-kal, reggel az egyik idős néni mondta Suzannek hogy Mike elköltözött Fairview-ból :_(

nagyon szomorú rész volt ez! :_(
  • Shaman
    inkább nászút az,mint nyaralás,de tök mind1.
  • Nyiri
    Elment nyaralni
  • Broafka
    ohh, basszus! :D
    és a sorozatban mien indokkal dobták ki?
  • Nyiri
    Terhes es egy idore kiszallt.
  • Broafka
    jah, az a rész amit a legelőszőr írtál hát azon én is szakadtam! :)

ugyanakkor amit Edie tett az... olyan Edietlen (de jó ez így, idétlen! :D)
    volt. de nem azt akartam mondani hogy idétlen volt, csak hogy jól jött ki ez így együtt! :) azt akartam mondani hogy nem Edie-hez szokott! mondjuk az olyan megható volt, én már már sajnáltam szegényt, de a végére... uhh, valahogy nem így kellett volna annak végződnie!

Azért még mindig a Scavoék a legjobbak, a leg családiasabbak :)

azt is nagyon birom amikor így összeül az összes főszereplő csaj aztán megbeszélik a gondjaikat mint a jólnevelt háziasszonyok! :)

HOL VAN/VOLT BREEEEE! :_(
  • ddomi87
    most néztem meg!
    megint jó kis rész volt!

Az elején amikor susan kigyujtaja Ian annyát:DDaz nagyon lol
    viszont amikor Tom elájult, kicst paráltam h mi lesz...:P
  • csibb
    17.rész már 2 napja fennvan ,csak magyar felirta nicsnnen még,de angol már igen
  • winnie
    "mi történt a sorozattal? :("

számolj. 52 hét van egy évben. 22 rész egy évben. 30 héten nincs semmi, vagyis csak ismétlés. szét kell teríteni ezekre a hetekre a sorozatot.

"már vagy 3 hete nincsen új rész!"

így van, szakaszos, mint minden sorozat az utóbbi 40-50 évben. november, február, május, főleg ilyenkor vannak az új részek. közötte csak 1-2 rész új.

"és az a szörnyű hogy az előző részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekből szerintem! :("

LOL:)

ez nem úgy működik, hogy éppen nem jut eszükbe semmi és ezért várni kell. már leforgatták az évadot, de nyilván nem fognak márciusra új részeket betolni.
  • Broafka
    mi történt a sorozattal? :(
    már vagy 3 hete nincsen új rész!
    és az a szörnyű hogy az előző részre is egy csomót kellett várni! Kezdenek kifogyni az ötletekből szerintem! :(
  • ddomi87
    tényleg nincs uj rész:(
    nem tudom h mikor lesz uj...abc-n nem találtam semmit.
    április 8. talán...egyik fórumban találtam
  • Shaman
    kérdésem lenne,hogy most szünetel a sorozat Amerikában? mert már 1-2 hete nem jött új rész,vagy csak én néztem be. nekem a 3x16 az uccsó.
  • ddomi87
    innen tudod leszedni...
  • aig
    valaki tudja honna kellene letölteni vagy megszerezni a született feleségek 3 évadjának a feliratot ha valaki tudja segisten nekem
    cimem
    [email protected]
    segitségeteket elöre is megköszönöm
  • aig
    Sziasztok
    Tudna nekem valaki segiteni meg van a szül fel. 3 évad csak nincsen magyar felirat hozzá nem tudna nekem valaki segiteni hogy honnan tudnám letölteni
    segitségeteket elöre is megköszönöm

cimem [email protected] ide irjon ha valaki tudja
    mégegyszer köszönöm
  • Palinko
    igen
  • Harly18
    Délutánonként a legelejétől vetítik?
  • Palinko
    és most mikor lesz újra a tv 2 őn? ha sokáig nem lesz, akkor majd remélem találtok linket aletöltéshez.
  • ssx22
    azé ütötte el mer biztos ráhajt a nőjére
  • Harly18
    tetszem nézni, de most érdekel :P
  • ddomi87
    nem mondjuk meg....tessék nézni és majd kiderül
  • Harly18
    Aki esetleg előrébb áll a sorozatban, az megsúghatná nekem, hogy miért ütötte el Mike-ot ez a fogorvos. Szegény Bree megint kifogott egy őrültet...
  • espio
    Nem tudjátok hogy mikor lehet leszedni a második évad 23-as részét szinkronosan dvdrippelten ami múlthét vasárnap ment a tv2-ön? Ilynekorra már meg kellett jelennie...
  • Broafka
    már egy jó ideje nézem a sorozatot (a kezdetektől) és még csak most jöttem rá hogy mit akar jelenteni a főcím bevezető!

Kezdjük a magyaron lévő támogató női hang megjegyzésénél:
    "A bűnbeesés egy almával kezdődött..."

tudjuk ugye nagyjából hogy Madách Az ember tragédiájával akkora sikert tudott összehozni, hogy külföldre is kikerült, így nem szokatlan ha esetleg viszont látjuk ezt amerikában is!

Ha jól megnézitek nagyjából így lehet/tudom értelmezni azokat a képeket:
    A lányok letépik az almát (bűnbe esnek) és végig mennek a korokon ahogy azt láthatjuk az ember tragédiájában!
    először láthatjuk hogy jön egy ilyen egyiptomi nő akit ellepnek a kis egyiptomiak, aztán jön az a híres festmény (nem tom milyen korból, de ilyen 1700-1800 körüli lehet) aztán 1900 és a végén amikor a nő bemos a faszinak, akkor az egy ilyen Brazil szappanoperára emlékeztet (vagyis a XX. század!)

leet hogy ez egy baromság, de én erre a múltkori magyar DH-nál jöttem rá, és szerintem valamilyen szinten korrekt... szvsz
  • Broafka
    én a Mike-nak szúrkolok! szerintem sokkal aranyosabbak voltak együtt mint ezzel a kis enyhén ügyefogyott skóttal...
    Bree most nem hiányzott a részbe szerintem, bár én is nagyon birom Bree-t de ez így volt szép most!
    Szerointem ez egy kicsit szomorú de szép rész volt!

azt szeretem ebben a rohadék sorozatban hogy mindig mond valami bölcsességet, és a rohadt életbe is... helyenként igaza is van! :(
  • ddomi87
    hiányzott ebből a részből a bree:(
    szegény lynetten nagyot kacagatunk...tök arik voltak tommal.
    Ti nem tudom h vagytok Vele...de én nem akarom h a mike visszeszerezze susant....én az Iannak örülök.és maradjanak is együtt.
    de sztm nem igy lesz:(
  • ssx22
    ez nekik vigjátéksorozat? levágott ujjak, összevérzett lakás, gyilkos tinédzser...
  • Broafka
    nah, ez az! ez így egész jó! hmm, nem is, ez a jó!
  • Clidey
  • ddomi87
    szerény tudásommal müködtem össze ezt a bannert...tom a h a betűk nyomik, nem sokat bíbelödtem vele bevallom.:P
    nekem a mostani banner kép jobban teccik,bocsi...a szöveget természetesen átjavítom, ha majd lesz egy kis időm...
    örülök h teccik nektek!
  • Broafka
    ez is jó! csak az ABC feliratot vegyétek ki ;)
  • Clidey
    Én valami ilyesmire gondoltam:

• Broafka
    Jaaaj, nagyon király a banner, de a Betűket nagyon gyorsan vegyétek ki! :D
    szerintem az alap rózsaszín Desperate Housewives feliratot kéne betenni!

de nagyon jó a banner, gratula! (éppen ideje volt már)
  • Clidey
    Jó, valóban, de az a betűtípus kicsit nyomi nem? :(
  • PLackó
    jó banner!
  • ssx22
    hihetetlen elvetemült az a vén KURVA!!! képes volt levágni a saját ujjait
  • ddomi87
    mekkora genyó volt már az öregnyanya...nagyon örültem, amugy h a halál helyett ezt adta neki a sors.nagyon rosszindulató boszorka volt...

az alma-t meg azért nem sajnáltam mert nagyon együgyü volt:bedölt az öregasszonynak és magával is elhitette h az orsonnal egy uj családot tud majd teremteni...de legalább segíteni akart a végén:)
  • Broafka
    hát szerintem az öregasszony se érdemelt volna ilyet, ez azért elég szar dolog! :(((

Carlos és Gabriel tuti összejönnek ;)
  • PLackó
    Tényleg jó rész volt! Egyik legjobb.
    Öregasszony megérdemelte,de Alma azért nem :(
  • ddomi87
    tényleg jó rész volt...az öregasszony pedig valóban megérdemelte...
    én azt várom h mikor jön ujra ösze a gabrielle és a carlos!
    szerinttek összejönek ujra?