Desperate Housewives - Született feleség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amikor a fogát húzta a mikenak akkor már rémlett neki...csak elaltatta az Orson😛
ööö...retekegér...!
Apró dramaturgiai málõõõr... 😊)))))))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
hát, keresd meg azt az elsõ részt amikor Orsont elõször láttuk a sorozatban, emlékszel? (Suzan kerülgette Mike-ot és amikor egyszer ült a moziban, meglátta hogy Mike is pont jön be abba a moziba, és akkor Suzan gyorsan odament Orsonhoz, hogy csináljanak úgy mintha együtt lennének! és akkor Mike úgy ismerte meg Orsont mint egy idegent ugye
továbbá, amikor a vízióképekben Mike szereli Monique csapját és akkor visszajön és meglátja Orsont a sárga kesztyûbe akkor sem ismeri az Orsont, akkor is úgy mutatkoznak be egymásnak mint két vad idegen
na már most vagy a moziban vagy monique-nál muszáj volt hogy már ismerjék egymást!)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezt az ismerte-nemismerte dolgot nem értem igazán... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tök vicces nem, emlékeztek hogy jött Orson a sorozatba, Suzan tett úgy a moziban, mintha vele járna, féltékennyé tegye ezzel Mike-ot, de ez itt bukfenc a filmben nem? mert akkor ismernie kellett volna Mike-nak Orsont, pedig akkor nem ismerte! 😊
szóval van egy kis hiba a filmben 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hát lehetséges... mindenesetre én addig nézem a sorozatokat szinkronosan amíg nem kezdem el letölteni angolul, és akkor tudom meg mennyivel jobb minden eredeti hanggal!
Ha esetleg vki mást értett,az igazán jó hír lenne...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
nem értem :$
pls 😄
ugye rosszul hallottam,hogy ICUKÁZÁS-t mondott Lynette ...???A feliratban szimplán chat-nek volt fordítva... vajon miért?? 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
ebbe mit nem érteni😛
ööö...retekegér...!
szegény lányka, ugy sajnáltam h megcsalta az a görény(Edie unokaöccse)
ööö...retekegér...!
Ja, és nem csak rossz dolgok történnek a sorozatban, pl vannak vidám részek is. Lásd: Susan szerencsétlenkedései, elég sok mulis sztorija van 😄
Háát úgy igazából nem tudom 😊
Most kezdtem a 3. évadot, nem olyan pesszimista mint a 2. És engem sztem pont ez zavart a 2. évadban... Jó tudom h. ilyen az élet, de ez "csak" 1 sorozat... Meg az eddigi 2 évadzáró... 1ikben meghal Bree férje, másik meg úgy ahogy van szomorú... OK, h. folytatódik tovább és minden jó lesz, de ez akkor is a sorozat lezárása... mármint az évadé 😊 Az 1 kicsit lehetne boldogabb... sztem
Azért ha csak egy csinos nõ miatt néznék egy sorozatot akkor azzal az erõvel a Romanticát is bámulhatnám feszt<#hehe>#hehe>
mint nõ Bree tényleg nem egy bombázó, a szerepe miatt a kedvencem...
miért fura neked?
ööö...retekegér...!
De Breetõl kivok naon 😄
Amúgy vágom, hogy az élet ilyen, de akkor is furcsa (egyedi) ez egy sorozattól... attól függetlenül még jó 😄
Meg amúgy sztem Susan is elég jó, ahhoz képest h. õ a legidõsebb (õ a legidõsebb? 😄) 4ük közül.
abban igazad van h a 2. évad kicsit lehangolóbb meg szomorúbb, de soxor mijen az élet valójában?sztm azért szertjük nézni, mert sok benne a konfliktus meg probléma amit mi is átélünk ill átélhetünk...
a sok rossz dolog mellett viszont ha történik vmi viccces vagy jó a sorozatban, azon meg jobat nevetünk..
ezenkívül a szinészek is nagyoin jól alakítanak sztm...
nekem is Bree a kedvenc,Broafka... õ a legzsírabb😛
ööö...retekegér...!
egyébként meg Bree a legjobb, ha õ nem lenne... ááá 😊
mind1, szóval jó minden szereplõ benne nah 😊

De nem értem mit akartál Gabyval, elmagyaráznád? 😊
Na jó, nem akarom (naon) szidni a sorit, nem hiába van ennyi rajongója, és én is nézem (most jön a 3. évad, este kezdek is neki 😄) de akkor is, nektek nem "fura" ez az egész? 😊
nem tudom,hogy ki õlte meg ... de én orsonból mindent kinézek...
most akkor ki ölte meg a monique-t?a csajszi(nála vannak a fogai)..vagy az orson?
(nem spoilerezek, ugyis csak a netes társaság van itt)
ööö...retekegér...!
ööö...retekegér...!
(Melyik az a Matt?)
ááá, megint nem akarok Spoilerezni, de kiváncsi vagyok Bree és Orson közötti beszélgetésre a next részben 😄 😄
Gabrielle megint nagy volt😉
PSN: berghold
uj részrõl vélemyény nektek?lehet ez az Orson faszi nem is lesz oan rossz ember...a susan viszont megszívhatta volna-mindnebe beleártja magát bazz😛(de szeressük).mi volt az az injekció amit beadott magának az alma?
tv2ön láttátok ezt az interjus izét?bree psziológus az életben😛P(tök érdekes)a susant mutatták h ki jáccotta volna a mrs. supermen hejett:el se tudnám már képzelni mással...
ööö...retekegér...!
viszont Bree hangja m,agyarul nem olyan vészes, meg talán még Teri Hatcher (Suzan) hangja sem nanyira nagyon gáz