728
-
Cassell #447 Kicsit visszaolvasgatva én személy szerint még egy deka részt sem láttam azokon kívűl ami a TV2-n lement. Néztem az első évadot most meg a 2.-at is és a Szökésből sem láttam egy részt sem de az számomra érdektelenebb mint ez.
Azért ha csak egy csinos nő miatt néznék egy sorozatot akkor azzal az erővel a Romanticát is bámulhatnám feszt -
#446 a sorozat szerint Susan a legfiatalabb de a való életben sztm is ő lehet a legöregebb...
mint nő Bree tényleg nem egy bombázó, a szerepe miatt a kedvencem...
miért fura neked? -
ZiP90 #445 Gabrielle télleg jó csaj, elismerem :)
De Breetől kivok naon :D
Amúgy vágom, hogy az élet ilyen, de akkor is furcsa (egyedi) ez egy sorozattól... attól függetlenül még jó :D
Meg amúgy sztem Susan is elég jó, ahhoz képest h. ő a legidősebb (ő a legidősebb? :D) 4ük közül. -
#444 Nekem mondjuk Bree mint nő nemnagyon szimpi, de egyébként nagyon jó szinész. -
#443 h Gabriellnek jók a cicjei meg a feneke és h ő ezért nézi az egész sorozatot....
abban igazad van h a 2. évad kicsit lehangolóbb meg szomorúbb, de soxor mijen az élet valójában?sztm azért szertjük nézni, mert sok benne a konfliktus meg probléma amit mi is átélünk ill átélhetünk...
a sok rossz dolog mellett viszont ha történik vmi viccces vagy jó a sorozatban, azon meg jobat nevetünk..
ezenkívül a szinészek is nagyoin jól alakítanak sztm...
nekem is Bree a kedvenc,Broafka... ő a legzsírabb:P -
#442 hogy személy szerint ő Gabrielle miatt nézi, azt akarta mondani
egyébként meg Bree a legjobb, ha ő nem lenne... ááá :)
mind1, szóval jó minden szereplő benne nah :) -
Tushan #441 Szavazz a Született feleségek sztárjára!
-
ZiP90 #440 Bocs, de ezt most nem értem. Eva Longoria az Gabrielle, és sztem ő még egész normális a sorozatban... mármint emberként... jó, kicsit önző és beképzelt meg ilyesmik, de ott van Bree, na ő és a családja... az a zavaró... sztem :)
De nem értem mit akartál Gabyval, elmagyaráznád? :) -
#439 Személy szerint Eva Longoria miatt :D -
ZiP90 #438 Na, 4 nap alatt ledaráltam 2 évadot a sorozatból. Végülis tetszik, csak nekem kicsit fura... Mindenki elveszítette vkiét, és mindenki egyre rosszabbul érzi magát. A 3. évad is ilyen lesz? Vagy ott javulnak a dolgok? Eddig minden résznél legalább az 1ik feleség "jól járt" a befejezésnél, az 2. évadzárójánál ez már nem igaz... Nektek nem túl lehangoló így a sorozat? Ti pontosan mért nézitek? Mert én nem tudom h. miért... ill. csak sejtem: néha-néha van 1-2 szórakoztató rész, de leginkább amiatt, hogy minden rész végén felmerül 1 kérdés, és érdekel a válasz :)
Na jó, nem akarom (naon) szidni a sorit, nem hiába van ennyi rajongója, és én is nézem (most jön a 3. évad, este kezdek is neki :D) de akkor is, nektek nem "fura" ez az egész? :) -
#437 na jah... aki nem netes az egyik szereplőt sem ismeri :)))
nem tudom,hogy ki őlte meg ... de én orsonból mindent kinézek... -
#436 elég béna volt az bizti...
most akkor ki ölte meg a monique-t?a csajszi(nála vannak a fogai)..vagy az orson?
(nem spoilerezek, ugyis csak a netes társaság van itt) -
#435 3x12 - jaj ez a zach hosszú hajjal még nagyobb pöcsnek néz ki -
#434 jah ok tom, nah annak a magyar hangját már nem ismerem :) -
#433 a zongorista néger csaj egyik fia-celab tesója-bree lányának a volt pasija(mostmár mással fekszik:P).
-
#432 azt én sem tudom, először arra gondoltam hogy valami igazság szérum, de a franc se tudja... biztos majd a kövi részben kiderül
(Melyik az a Matt?) -
amdrula #431 Holnap vizsga de meg kellett néznem a mostani részt is ;)
ááá, megint nem akarok Spoilerezni, de kiváncsi vagyok Bree és Orson közötti beszélgetésre a next részben :D :D
Gabrielle megint nagy volt;) -
#430 sztm liptai nem rossz...persze minden film eredeti hanggal az igazi sztm...de a tv2 jó megcsinálta a szinkront.(talán a matt hangja volt nekem furi mikor meghallottam-eredetibe mély öblös hang, szinkronba meg...)
uj részről vélemyény nektek?lehet ez az Orson faszi nem is lesz oan rossz ember...a susan viszont megszívhatta volna-mindnebe beleártja magát bazz:P(de szeressük).mi volt az az injekció amit beadott magának az alma?
tv2ön láttátok ezt az interjus izét?bree psziológus az életben:PP(tök érdekes)a susant mutatták h ki jáccotta volna a mrs. supermen hejett:el se tudnám már képzelni mással...
-
#429 nem minden sorozat annyira szar szinkronnal, de az tény hogy ez borzalmas, különösen Mary Alice hangja... Liptai Claudia, ááááá
viszont Bree hangja m,agyarul nem olyan vészes, meg talán még Teri Hatcher (Suzan) hangja sem nanyira nagyon gáz -
#428 :D -
amdrula #427 Én meg azt nem értem az emberekben, hogy képesek bármelyiket is szinkronnal és reklámokkal együtt a tvben nézni, aztán idejönni okoskodni... -
#426 LOÁL
Nálunk csak és kizárólag a kedvesem nézi, mert ez a sorozat engem sem érdekel, de a te mondatod igazi begyepesedett szűklátókörűségre utal. Ami neked nem tetszik az szar?
:))))))))
Hú öreg, nyomás a pszihiáterhez. -
#425 az ilyenekhez nem tudok hozzá szólni nagyon, mert nem nagyon értem hogy minek írtad ezt ide
esetleg azért mert tényleg ez a véleményed, de akkor meg nem értem minek írtad ide, azért hogy kiutáljunk erről a topikról, vagy pedig azért írtad ezt ide, mert egy álltalános divatfikázó vagy...
u.i.: legalább indokold meg hogy miért nem tetszik :-/ -
#424 Kedves nihillus!
Szerintem az itt fórumozók 90%-a már látta a Született feleségek eddig megjelent összes részét (nem Magyarországon, hanem az Amerikában játszottakat), magyarul semmi akadálya nincs, hogy azt nézzék! Sőt, valószínűleg már a Szökést is látták végig úh. nincs miről beszélni! A tv2 meg jól el...(rontotta), hogy a Szökéssel egyidőbe rakta a Született feleségeket! nem csodálom, hogy nem lett sikeres! Okosak...! Na mind1! És egyébként nem szar! Ha vetted volna a fáradtságot, hogy nézd, esetleg letöltsd a részeket, akkor sztem nem ez lenne a véleményed! Amerikában sem véletlenül sikeres! De ez csak pármillió ember véleménye! Bocs, hogy hosszúra sikerült! (A Szökés igényességét nem firtatom, valóban nagyon király sorozat!) -
nihillus #423 Ne értek egyes emereket. Hogyan képesek ilyen szart nézni, amikor a konkurens csatornán egy sokkal igényeseb sorozat megy? Ez a véleményem a Született feleségekről -
#422 legkésöbb hétvégére lesz felirat.... -
amdrula #421 Megnéztem tegnap, nemrossz :D
Felirat, passz ;) -
#420 ehhez mikor lesz magyar felirat kb?
kösz -
#419 uj rész torrenten...11ep. -
Cassell #418 Jaja olyan teljesen befejezetlen volt mondjuk már vagy 3 hete adták az utolsó részt gondoltam csak az ünnepek tájékán szüneteltetik erre ma meg már valami tengeri fantomos sorozat veszi kezdetét...De a honlapon megtekintve kiderült a jövő hét szerdáján a megszokott időpontban ismét lesz a sorozat! Longoria meg ma este is lesz a fantomos sorozat után. -
#417 minden gúnyolodás nélkül mondom,hogy hülyeség lenne nem leadni a fennmaradó részeket...
Magyarországon nem állnak olyan jól [vagy legalábbis felénk azt mutatják],hogy a már megvásárolt sorozatot ne adják le végig...
Sajnos néhány részt ki kellett hagynom,ezért nem tudom,hogy pontosan hol tartunk a 24 részből [17 biztos lement már+összefoglaló rész] -
amdrula #416 2007.01.07-én folytatódik a 3. évad az ABC-n ;)
TV2őn mi a helyzet azt nem tom. -
foldi6 #415 Szevasztok, mi lett a sorozattal?? Véget ért a második évad? vagy már azt se adják le teljesen? -
BladE666 #414 hali vki tudna segíteni, miért van az h az elsö évedbol megvan az összes rész és a másodikkal van csak bajon, egyszerüen nem idnitja el a lejátszást soha sem.... pedig ha beletekerek akkor látszolag nincs baja mert lép a kép de nem megy a lejátszás és codecs probléma sincs meg semmi :S -
#413 Már levan!
www.hosszupuska.freeweb.hu -
#412 csak annyi a bibi hogy én pl nem tok annyira angolul, és nincs türelmem időzíteni, amúgy meg nem nagy kunszt csinálni feliratot
(a Star Wars második részéhez, amikor Watto beszél idegen nyelven, arra pl magamnak csináltam feliratot :)) -
#411 örüljünk neki h feliratozza...még a végén megsértőtik -
#410 Elod lazsál :-/ -
#409 dehogynem...csak még fordítják gondlom...
a 09-es részre is váni kellett.... -
#408 NEm lesz lefordítva az s03e10?