728
-
Novo10 #688 http://index.hu/tech/net/2009/11/27/a_mininova_bedobta_a_torolkozot/ -
RAMyMamy #687 eztv.it ? -
#686 honnan tudnám letölteni a részeket?, segítsetek, mert a mininova kifingott -
#685 tudja valaki mi a f*sz van a mininovával? nem lehet semmit se letölteni róla, hiába keresek rá valamire, nem hoz ki eredményt. -
#684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, én EKTE a csajra gondolok, a csávó már nem is tudom, kb a 4. rész óta kiesett nálam a gyanúsítottak listájáról, 100% hogy a csaj az! -
#683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még nem oan biztos, márha te a julie csávójára gondolsz!nekem a csávó felesége is eszembe jutott!simán kinézem belőle... -
#682 inkább most kezd jó lenni.
Eddig úgy elvolt a sorozat ebben az új évadban.
De most nagyon várom a következő részt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát innen mondjuk már látszik ki a gyilkos -
RAMyMamy #681 én is, eddig nagyon jó :) -
#680 én is xd -
#679 én igen -
RAMyMamy #678 nem nézitek? -
#677 már felkerült a 6x01 -
#676 hmm nem úgy tünik,eddig nem jött új rész..
ha lesz mikortól? -
#675 lesz -
#674 Lesz most szeptemberől folytatás? (már nem is emlékszem mi volt az utolsó részekben) -
#673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én meg ugy éreztem h ien túl-jó embernek akarták feltüntetni,pedig az eddigi részek alapján,lássuk be, nem volt egy angyal!önző,genyó volt...attól még szerettük:)!de nyilván szépen kellett tőle elköszönni! -
#672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oké, csak abban az egy részben beszélt a saját haláláról -
#671 5X18-ig aki nem látta ne nézze meg a spoilerem -
#670 wohohoooo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki szált az egyik kis kedvenc? :(
Edie-t nem kellett volna megölni, és főleg nem kellettvolna hogy ő helyettesítse Mary-Alice-t nagyon furcsa így az új narrátor hang! :(
És az a nyamvadt Dave igazán eltűnhetne a képből, idegel, inkább a Kathryne-nek kellett volna kipurcannia, az olyan semmilyen emberke ott -
#669 okok köszi sépen -
Novo10 #668 5. évad, 8. epizód - Ég a város -
#667 hi all!
Valaki megtudná mondani hogy hányadik évad-ot és melyik részt adták utoljára tv-be????? -
#666 Igen, az már az új évad. Onnan kezdődik, hogy 5 évvel később... -
#665 ismétlés.. 5. évadot nem hinném hogy addig adnák amíg amcsiban vége nincs -
nimfas #664 ami a magyaron volt most kedden az még ismétlés volt, vagy már "új" rész?
Üdv.
G. -
#663 elvégre 100. rész volt -
#662 az utolsó rész nagyon bejött,volt benne vidámság,szomorúság,minden ami kell egy jó születetthez! -
#661 a héten nem volt, és jövő héten sem lesz -
#660 hello!
a héten nem lesz DH, viszont február 8-án folytatódik megint! ajánlom a TV.com oldalt, ott mindig ki van írva, hogy melyik sorozat mikor kezdődik és minden egyéb. sztem érdemes regisztrálni. -
Boroskóla #659 Üdv,látom ide sem nagyon irkáltok mostanában mindegy azért megkérdezem,
köv rész mikor lesz mert most mintha kimaradt volna és az IMDB-n sincs kiírva hogy mikor lenne ? -
#658 közben megtaláltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öt év elteltével Susan és Mike már elvált, Maynard-ot felváltva nevelik. Susannek új szerelme van, Jackson, akivel még barátnői előtt is titkolja kapcsolatát.[spoiler] -
#657 ÜDv mki!!
Lenne egy kérdésem lehet h már volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 4ik évad végén ki az a srác Susannal? hova lett Mike ? csak ennyi lett vna :) -
#656 igazad lett!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár nem értem akkor,hogy eddig hol volt a csávó? -
#655 up holnapra -
#654 most miért szünetel? mar 8 napja nem volt rész -
Ananova #653 majd kiderül, lesz itt még jópár titok az évad végéig :) -
#652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ááá...akkor a faszi a városban lakott volna!de eddie,vmi nagyon messzi városban ismerte meg!vagy nem? -
#651 hú, tényleg, erre nem is gondoltam!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy ő vesztette el a feleségét és gyerekét a balesetben, ezért most a Mike-on áll bosszút, hogy csinál vmit a Susannal és a kissráccal...?! :S -
Ananova #650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy akár Susan a baleset miatt -
#649 Majd kiderül, én is kiváncsi vagyok már rá... :)
Mikor megláttam nekem elsőre a Jockey Ewing jutott az eszembe róla - csak kicsit fiatalabb kiadásban... :)