Desperate Housewives - Született feleség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tisztánlátás miatt.

ha van hónap, amikor nincs szünet, az a február, hiszen a február-május-november a legaktívabb hónapok. (majd márciusban lesz elég szünet)

feb. 5-én superbowl lesz az abc-n, ezért nem lesz dh.
Kozepszezon/Midseason miatt. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

IMYke2.0.0.0
Idõközben új sorozatok pilotjai lesznek az USA-ban. Talán ez is ok lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miert kell minden sorozatnak egyszerre szunetet tartani?

Broafka
igen... azt hittem ebben a részben lesz, de akkor a következõben!
amikor elmesélték én sajnáltam... tényleg nem akarom lelõni a poént aki még nem látta

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Punker
nem történt semmi extra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Broafka
mi?
miért?
már megint mi van? csak nem megint "pihennek"? mint karácsonykor?

IMYke2.0.0.0
Új rész csak február 12-én lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
rossz dolog fog történni 😞
aki már látta a további részeket az tudja, én még nem láttam, de meséltek róla (sajnos)

Punker
jó rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mielõtt hinne is valaki az ilyen híreknek, elõször keressen egy külföldi hírforrást... (mostanában kaptak ráadásul a sztárok fizetésemelést)
Broafka
hmm, mondasz valamit, de nem hiszem hogy kamu lenne... a fene se tudja... mindenesetre nem szeretném hogy õ elmenje õ a legjobb 😊
na jó, a legnagyobb Bree, fõleg a mai, akarom mondani a tegnapi részben, a tökéletes nõ, a "kiírtjuk a foltokat" nõ, de a pisztolyok, vááááhááá 😄
furi párosítás 😊

Siras elott gondolkodj. blikk a cikk forrasa. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Broafka
jaaaj ne, nekem õ volt a kedvencem 😞 meg a Bree
és mind a 2-en kiszállnak, ezt nem hiszem el <#rinya>
elrontják így a sorozatot 😞

Hosszú ú-val<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Teri Hatcher búcsuzik a sorozattól (Blikk).

Már kint is van a reteksubon!!!

Törölt felhasználó
A 13. rész felirata ma este a reteksubon!
Broafka
"Hát akkor én... megyek és lemosom magamról Mrs Hubert-t" 😄

a most heti még nincs meg,holnap mek haverhoz leszedni. de ez is kezd ellaposodni,éppugy mint a lost... 😞

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Heti egy epizód mellett ne várj több kommentet 😮

mi vanmeghal a dh topik? alig van hsz! 😞

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

amúgy tényleg úgy szólna helyesen a kérdés, hogy honnan nem lehet letölteni.
IMYke2.0.0.0
Én Torrent-rõl szoktam. De szerintem a Torrent oldalak mellett megtalálható az összes fájlcserélõ típuson .

Broafka
honnan lehet letölteni a részeket?

IMYke2.0.0.0
Az új részt ajánlom mindenkinek, aki szereti a fekete humort... <#hehe>

Törölt felhasználó
Milyen gyorsak ezek a reteksubosok 😄
s02e12-nek kész a felirata

Törölt felhasználó
11
Törölt felhasználó
Asszem 12.De nem vagyok benne biztos.
Csacsi
Nem tudja vki, hogy hanyadik rész volt tegnap a tv2-n?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Broafka
én is, de ott is jó, persze angolul biztos jobb, de a szinkronos se rossz sztem

Ombika
En szinkronosan nezem tv2on!

Király ez a sorozat, a mostani 2x12-es rész tetszett nagyon,lehet csak azért, mert sokat kellett várni rá, miután már nincs tartalék rész és nem tudok sokat egybe nézni 😄, de nagyon király volt 😉

PSN: berghold

IMYke2.0.0.0
Ne érts félre! Még annyit se tudsz angolul, hogy a felét megértsd?
Szerintem, nem szabad addig várni, míg valaki lefordítja a forom.com -ról letöltött angol feliratot... <#lookaround>

Szerk.: Ez Nyiri-nek ment volna, elklikkeltem... <#wow3>

Hatha lesz hamar 😊 Bar ennel a sorozatnal neha 3-4 het csuszas van. Bar mostanaban eleg gyorsan van.

Törölt felhasználó
Már csak a felirat hiányzik!
IMYke2.0.0.0
Gondolom, már mindenki beszerezte a legújabb részt is ... <#hehe>

Punker
jó rész 😊

Ombika
Jah de most a gyerek cigizgetesen keszvoltam!! 😊

Broafka
jajám!
de nekem a szünet elõtti is tetszett
mondjuk ez a gyilkossági ügy kezd egy kicsit... morbid lenni...

Ombika
TEgapi bazi o resz volt!! 😊

Valaki adna egy oldal címet? (nem baj ha sms-es)

"Everything that happens, happens for a reason"

Hát én se találtam

brucelee
Hello

Valaki tudna egy olyan linket adni ahonnan le lehet szedni a sorozat elsõ szériáját, mert én nem találtam olyan torrent-et, ahol lenne elég felhasználó aki tölti le. Elõre is köszönöm

Alien
"A Magyarországon is elérhetõ CCTV8 csatornán csak 3, mandarin nyelvjárásra lefordított részt vetítenek le, s nem is fõmûsoridõben sugározzák, hanem a késõ esti órákban"

3 részt fognak leadni? 😊) Annak meg mi értelme van? Akkor inkább ne is adjanak le egy részt sem.

mrzed001
Tehát ha ez nincs rajta a tiltólistán ..... <#zavart1>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

IMYke2.0.0.0
DC++, Torrent

Valaki adna egy címet ahonnan le lehet tölteni?

Lehet