Desperate Housewives - Született feleség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kinaban minden tiltolistan van ugyhogy nem lenne kivaltsag.

mrzed001
Hát nemtom, ez most pozitív, vagy negatív?
Sztem egy sorozatnak az a dicsõség ha Kína tiltólistára teszi, mert akkor valószínûleg van valami mély mondanivalója.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A Születtet feleségek Kínában is megkezdte hódító útját

A kínai kormányzat engedélyezte, hogy az eddig több mint 200 országban, köztük Magyarországon a TV2-n vetített sorozatot mûsorra tûzze a mûholdas, állami kézben lévõ CCTV8 csatorna.

A hírt a sorozat jogaival rendelkezõ Walt Disney stúdió jelentette be, amely Amerikában az ABC csatornán sugározza a külvárosban élõ nõk kalandos életét bemutató sorozatot. A kínai kormányzat, amely óvakodik a szexuális elemeket is tartalmazó filmek bemutatásától, mindamellett óvatos. A Magyarországon is elérhetõ CCTV8 csatornán csak 3, mandarin nyelvjárásra lefordított részt vetítenek le, s nem is fõmûsoridõben sugározzák, hanem a késõ esti órákban.

A már többek között Szingapúrban is nagy sikerrel vetített Született feleségek címû sorozat lehet az USA újabb meglepõ "exportcikke" Kínába. Richard Nixon volt ugyanis 1972-ben az elsõ amerikai elnök, aki Kínába látogatott, 1980-ban pedig az amerikai zenei kultúra egyik meghatározó képviselõjével ismerkedhettek meg a kínaiak, ekkor látogatott ugyanis el hozzájuk a 1980-as évek egyik legnépszerûbb popcsapata a Wham!.

már nem azért, de lehet valahonnan rossz minõségben is tölteni?
Honnan lehet letölteni a részeket jó minõségben?

"Everything that happens, happens for a reason"

Mivelhogy nem 8reszes egy evad. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Punker
iszonyat amit ezek a tv-knél mûvelnek :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
1. évad: 23 rész
2. évad: 10 rész

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punker
az a furcsa hogy szerintem nem 8 rész egy évad.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kezdik atvenni az amerikai módit. Az ismetlosdit. :D

Punker
jaja közben megtaláltam, ma nincs jövõhéten leadnak 8-at (újra), és jan 4-én a köv részt.

Bucser
Szerintem az eddig leadottakat ismétlik meg tömbösítve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
ma nem lesz a tv-ben?

Jah, azt vartam mikor tudja meg Bree h mien kotcsog a George. :>

hehe, én is most néztem meg, most jött kia fordítás :) elég jólsikerült epizód :)
2x09nagyon utos. :)

Le is allnek a nezesevel ha igaz lenne. :)

IMYke2.0.0.0
Az más tészta... <#vigyor> Azt nem szoktam nézni. Gondolom, telenyomatják ezer reklámmal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punker
én a magyar adásra gondoltam :)

IMYke2.0.0.0
Na szép. Az betenné a kiskaput.

IMYke2.0.0.0
A két ünnep között nem lesz dupla rész - legalábbis az USA-ban - az epizód lista szerint.

Punker
mi lesz ez a dupla részes valami a 2 ünnep között?

Állítólag a vörös csaj helyett lesz egy új feleség, méghozzá Sarah Jessica Parker személyében.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

milyen konkrét oldal? elõ egy torrentkeresõt és download.
IMYke2.0.0.0
Most mi van az új résszel?!
Nekem a 2x10-ig van meg, ám itt azt látom, hogy van egy 2x11-es is (listában 33. rész), még az ünnepi leállás elõtt.
Azt honnan, hogyan lehet beszerezni?

van valami konkrét oldal ahonnan le lehet tölteni a sorozatot?

Alien
Még nem írtam ide, de én is szoktam nézni a sorozatot :) Látom páran már elöl vagytok és a neten is nézitek, én egyelõre a tv2-n követem a dolgokat :)

Broafka
ez marha jó rész volt ez a mostani :)
mondjuk kevesebb poén volt, de ez inkább olyan krimis volt...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bizony meg is volt :DDDD

Most aztán lesz lebukás<#hehe>

arra kell gondolni, hogy globálisan milyen:)

lehet, hogy az elsõ évad magasra tette a lécet, de az is lehet, hogy a 2. évad még így is magasan veri a többi sorozatot:) vagy nem.
Azert Bree is eleg vak. :)

persze, mer' egy pszichotikus kanos állat
Azer amit csinalt a 2x08ba nagyon durva volt. :D

George szamomra a legirritalobb ember aki letezik hm...

winnie aztmondta baromsag, es neki hiszek. :)
Nekem egyebkent nem lapos a 2.evad (a lostéval ellentetben), a néger vonal is erdekes meg a George vonal is. :)

Sajna tényleg egyre laposabb a sztori, az elsõ évad viszont nagyon jó volt.

Arról, hogy Bree-t kirúgják...
Most tartanak az amcsik a 2x09 résznél, a bulvárhír szerint a 3. sorozattól nem lesz benne... Ha már legyártották az egész 2. évadot, akkor még a végén elhiszem
Törölt felhasználó
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2283
az
Broafka
hát, mert egy kis szerencsétlen csaj, de alapjáratban szerintem aranyos, meg kedves...

winnie majd jon azt jol megmondja. :)

Bizom benne hogy baromsag.

Igen Rex nallam is favorit volt, de remenykedtem h valamien relytejes x-aktas modon visszahozzak, viszont igy mar erre semmi esely. :(
A George tagot enis utallom, de legalabb van miert nezni meg van min morgolodni. :)

Broafka: Ahogy a mike ügyet is kezeli abszolut unszimp. tipikus házi sárkány tipus. Bocs, de ez nekem nemfexik. :)

Broafka
na csönd, ne bántsd Suzant, nekem õ a kedvencem :)
egyébként sztem mindegyik szereplõ nagyon jó!

George egy idegesito fasz. Kinyirnam. Az hogy Rexet kiirtak az pedig egyenesen felhaborito volt. Egyik legjobb arc volt a sorozatban. Valszeg leallok rola.

Inkabb Susant irtak volna ki, egy csapas az a noszemely. Nemtudom mien felmerest csinaltak h Bree-t hianyolnak a legkevesbe, de szerintem marhasag. A masodik szezon egyetlen huzoereje a Rex halala es hogy ezt hogyan dolgozza fel Bree na meg ottvan George is. Erthetetlen mit muvelnek ezek odaát...

Enis lattam addig amig leadtak, itt arrol volt szo h valamikor a masodik szezon vegen kiirjak.

Broafka
me too :)

Sorbatenném õket és..
Egyébként jó sorozat, mindig nézem<#alien2>