ArchiCAD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem az lenne hogyan lehet a fal hosszúságát megadni szerkesztés közben és módosításkor mert úgy nem mûködik mint az AutoCAD-ben.
A súgóban nem találom.
akkor ott lesz a fal azon a szinten, ahol leraktad.
ki lehet e kapcsolni valahol azt hogy autómatikusan a magasságilag neki megfelelõ szintre rakja a falakat födémeket tetõket tárgyakat stb??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és a link is mûködne.
Légyszi légyszi segítsetek!!
köszi
Torrenttel próbálom én is már napok óta leszedni, de el se indul. :(
De ha valakinek adok egy ftp-t és feltenné a magyar 13-at XP-hez, lekötelezne.
ncore és bitun is fent van amúgy .. azok megbízhatóbbak mint a free torrentoldalak :)
LDC: nemtudom miért kell hogy visszamentsd de visszafelé nem konvertálhatóak az archicad tárgyak, ajtók, ablakok stb szóval csak egy üres alaprajzod lesz amiben egy csomó hiányzó elemet mutat amit aztán lehet újra belepakolni a 9-s elemkönyvtárából
Lehet hogy elég hülye kérdés, de ha letöltök egy próbaverziót, azt tudom e crackelni.Vagy tudnátok egy archicad 13 magyar linket mondani. Esetleg crack el együtt :)
32 bites windows 7 esem van.
nagyon nagyon köszi. G.
A következõ a problémám, s nem tudom, hogy tudtok-e segíteni.
Van több rajzom, ami 12 és 10 verzióba készült, s át kellene konvertálnom 9-esbe...
Szerintetek mi a legegyszerûbb megoldás??
Elõre is köszönöm!!!
LDC
Két lehetõséged van:
1. Feltelepíted a magyar verziót is és egyenként átmásolod belõle a fájlokat.
2. Feltelepíted a magyar verziót és letörlöd a másikat :)
Fréfát fére! Sehogy. Minden nyelvre önálló verziót adnak ki, csak arra ügyelj, hogy a megfelelõ build számú programhoz a hozzá illõ okosítást tedd.
Megnézem ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem a talált okosítások mûködnek! A gond az lehet, hogy nem a megfelelõt használod a megfelelõ programon. A build számot is egyeztesd!
1. telepíted az alap AC 12 verziót.
2. Ráteszed a megfelelõ frissítést.
3. Okosítod.
Például ez is megfelelõ az alapprogramra!
3DSMAX után kipróbálnám ezt is szívesen, de nem találok semmi mûködõ crac-et a 12-es verzióhoz... :(
Ha valaki segítene hálás lennék !
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Legyen szíves valaki, aki magasabb szinten belelát az Archicad be segítsen orvosolni a problémámat.AC13 x 64 et használok, és amikor szeretnék létre hozni egy egyedi összetevõt (pl ajtólapot), akkor ezt a hibaüzenetet írja ki:
"nincsenek megfelelõ konténer altípusok a betöltött könyvtárakban, amelyek aktiválni tudnák ezt a funkciót"
Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.Arra gyanakszom hogy ez az x64 verzió hülyesége, úgy mint ahogy a kiegészítõk sem mennek rajta.
Nagyon megköszönném ha lenne valaki aki tudna erre megoldást.
Letöltöttem és belenézve ott csücsül a keresett fájl is.
Tehát a vírusfigyelõd nemes egyszerûséggel a karanténba tehette!
Lehet bekavartam valamit :)
No itt van újra és kiegészítettem az ArchiCAD 14 32 bites okosítással is.
Ugye tudod, hogy ezen fájlok víruskeresõ érzékenyek!
Ettõl függetlenül tiszták (vak riasztás)De mivel beleírnak (módosítják) az eredeti exe fájlba, sok-sok víruskergetõ jogosan bejelez rá.
Emiatt duplán csomagoltam, hátha így átsiklik az ellenõrzésen.
http://data.hu/get/2763591/AC_13-14_Crk.zip.html
a "32bite" könyvtár amit a lin alapján leszedtem üres volt
Tedd fel légy szíves a 32 bites petchet újra!
Visszaolvasgattam és csokorba szedtem, pár okosítást:
Archicad v13 Build 3000 x86_x64-ENGiNE okosítás minden nyelvhez
Graphisoft EcoDesigner v13.0.0.R1 Build 3000 For Archicad 13 x86-ENGiNE Magyar nyelvû verzióhoz
Graphisoft EcoDesigner v13.0.0.R1 Build 3000 For Archicad 13 x86-ENGiNE Angol nyelvû verzióhoz
Graphisoft MEP Modeler v13 Build.3000-ENGiNE Angol nyelvû verzióhoz
Add-Ons OBJECTiVE for ArchiCAD 13 x86 Angol nyelvû verzióhoz
Letöltõlink : http://data.hu/get/2725421/ArchiCAD_13.zip.html
Honnan tudok 13as magyar cadhez cracket leszedni?
32bites windows xp-m van.
Elõre is köszi!
a bajom az hogy kb 1,5-2 éve 9rõl váltottunk erre a 12rettenetre bár ne tettük volna de sajnos a környezetünkben mindenki ezt használja
Éppen gépet építenék ARC13/14-hez. Tud valaki segíteni, hogy mi az a minimum/ajánlott, amin elfut a 3D-s ablak szaggatás nélkül. (pl.: P4 dualcore 2,7Ghz FSB 800MHz, 4GB 1333Mhz RAM, ASUS EAH 4650 1GB RAM, meg a hozzá való alaplap ?)
Persze én is olvastam a Graphisoft honlapján a system requirements fejezetet, de nekem az nem elég konkrét - ugyanis gépekhez kicsit gyík vagyok.
érdemes e váltani? javitottak e benne sok olyan dolgot ami 12sben rosszul mûködött (pl hozd elõre-vidd hátrább)
Archicad r13 build3000-hez tudna vki okosítást küldeni? Mert amit a neten találtam az mind trojan fertõzött volt.
Elõre is köszi.
Nincs meg valakinek a Módi stúdió-féle Archicad oktató videó?
tudnátok ebben segíteni
Köszi
KÖSZI SZÉPEN! ADAMS
A segítségeteket szeretném kérni.
AC 13 tört verziónál lehetséges e az ECO Designer, valamint más kiegészítõ
telepítése úgy, hogy az ne kérje a reisztrációt, vagy pedig tudtok e valami cracket hozzá ?
Elõre is köszönet a segítségért.
Ha nincs akkor csak valami paramétert kéne betenni az "indítás helye" mezõ után (parancsikont kell csinálni hozzá), de persze nem tudjuk a paramétert.
Szóval próbálj meg egy 64 bites archicad indító paramétert keresni (ha van ilyen).
Vagy win7-el még nem kompatibilis.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
van valakinek crack ehhez:
archicad 13 hun 64 built 3000
köszi
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Talán a kevés memoria, vagy nem kompatibilis VGA kártya.
ArchiCad 12-ben voltak labilis build-ek. Próbáld a legutolsót feltenni és csak egy verzió legyen a gépeden. Minden elõzõ verziót távolíts el. Úgy hallottam, hogy a QuickTime a hiba elõidézõje és csak nagyon macerás kézi eltávolítással lehet megszabadulni tõle, vagy teljes rendszer csere.
A "Vas" nem lehet gond nálam celeron 1.4 alatt is futott, most pedig fut a 13-as is.
Annyira nem fog menni, hogy telepíteni sem tudod.
Minden kiegészítõt rendszer, verzió, build szám és nyelvfelület szerint írnak.
Ne keverd õket szerintem, csak a feltelepített verzióhoz illõt használj és lehetõleg az okosítottat. Bár nem írtad mely kiegészítõkre gondolsz :(
http://rapidshare.com/files/296715417/ENGiNE.rar
Egy jótanács!
Ha Cracket keresel bármihez, írd le milyen rendszeren és milyen verzió és buil számú programhoz kéred. Senki sem fogja tudni kitalálni és rengeteg bosszúságtól kíméled meg magadat.
Ez az okosítás ArchiCAD v13.0 build 3000 Windows x86 Language All -hez készült.
Mert ugye van 64 biteshez és macintos verzióhoz is.
Sajnos nincs a Build 3235-höz, hogy véletlenül se jusson eszedbe ráfrissíteni az ArchiCad-re.
Segítséget szeretnék kérni Archicad 13 hun crackel kapcsolatban
Várnék crack et
Elõre is köszönöm
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
a segítségeteket kérném feltettem az archiCAD 13 HUN de nincsen hozzá crak-em.
Tudna esetleg küldeni valaki egy mûködõképeset?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Gyula