ArchiCAD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok most szeretnék az Az ArchiCAD 12-vel foglalkozni eddig AutoCAD-del dolgoztam de már az elején problémába ütköztem.
Kérdésem az lenne hogyan lehet a fal hosszúságát megadni szerkesztés közben és módosításkor mert úgy nem mûködik mint az AutoCAD-ben.
A súgóban nem találom.
Szia, falbeállításnál megjelenítés-> csak a honszinten.
akkor ott lesz a fal azon a szinten, ahol leraktad.
volna egy kérdésem hátha tudja valaki rá a választ :)

ki lehet e kapcsolni valahol azt hogy autómatikusan a magasságilag neki megfelelõ szintre rakja a falakat födémeket tetõket tárgyakat stb??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

letöltöttem még az északa ncore-ról ha *szr314* ad egy ftp-t feltöltöm oda :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sziasztok, sehol nem találtam magyar 13-as archicadet, ami 32 bites.
és a link is mûködne.
Légyszi légyszi segítsetek!!
köszi
ha valaki hajlandó nekem segíteni, ha menet közben kérdésem van tervezgetés közben, hogy mit hogy kell csinálgatni, kérem vegyen fel MSN-en ([email protected]) vagy skype-on (r.3.14)!Nagyon köszönöm elõre is.

köszi, de az ncore-ra azt írja nincsa szabad regisztrácó. Gondolom meghívásos
mi az oldalak pontos neve?
Torrenttel próbálom én is már napok óta leszedni, de el se indul. :(
De ha valakinek adok egy ftp-t és feltenné a magyar 13-at XP-hez, lekötelezne.

google?
ncore és bitun is fent van amúgy .. azok megbízhatóbbak mint a free torrentoldalak :)

LDC: nemtudom miért kell hogy visszamentsd de visszafelé nem konvertálhatóak az archicad tárgyak, ajtók, ablakok stb szóval csak egy üres alaprajzod lesz amiben egy csomó hiányzó elemet mutat amit aztán lehet újra belepakolni a 9-s elemkönyvtárából

Sziasztok!
Lehet hogy elég hülye kérdés, de ha letöltök egy próbaverziót, azt tudom e crackelni.Vagy tudnátok egy archicad 13 magyar linket mondani. Esetleg crack el együtt :)
32 bites windows 7 esem van.
nagyon nagyon köszi. G.
LDC
Sziasztok!

A következõ a problémám, s nem tudom, hogy tudtok-e segíteni.

Van több rajzom, ami 12 és 10 verzióba készült, s át kellene konvertálnom 9-esbe...

Szerintetek mi a legegyszerûbb megoldás??

Elõre is köszönöm!!!

LDC

Szia :)
Két lehetõséged van:
1. Feltelepíted a magyar verziót is és egyenként átmásolod belõle a fájlokat.
2. Feltelepíted a magyar verziót és letörlöd a másikat :)

Fréfát fére! Sehogy. Minden nyelvre önálló verziót adnak ki, csak arra ügyelj, hogy a megfelelõ build számú programhoz a hozzá illõ okosítást tedd.

Helo! Archicad 13-at hogy lehet magyarosítani? Köszi.

.

lac coo
Köszi !!!!
Megnézem ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem a talált okosítások mûködnek! A gond az lehet, hogy nem a megfelelõt használod a megfelelõ programon. A build számot is egyeztesd!
1. telepíted az alap AC 12 verziót.
2. Ráteszed a megfelelõ frissítést.
3. Okosítod.
Például ez is megfelelõ az alapprogramra!

lac coo
Haliho!

3DSMAX után kipróbálnám ezt is szívesen, de nem találok semmi mûködõ crac-et a 12-es verzióhoz... :(

Ha valaki segítene hálás lennék !

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Köszi még nem próbáltam, de meglesem!
Üdv mindenkinek!
Legyen szíves valaki, aki magasabb szinten belelát az Archicad be segítsen orvosolni a problémámat.AC13 x 64 et használok, és amikor szeretnék létre hozni egy egyedi összetevõt (pl ajtólapot), akkor ezt a hibaüzenetet írja ki:

"nincsenek megfelelõ konténer altípusok a betöltött könyvtárakban, amelyek aktiválni tudnák ezt a funkciót"

Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.Arra gyanakszom hogy ez az x64 verzió hülyesége, úgy mint ahogy a kiegészítõk sem mennek rajta.
Nagyon megköszönném ha lenne valaki aki tudna erre megoldást.
köszi
No leellenõriztem magam :)
Letöltöttem és belenézve ott csücsül a keresett fájl is.
Tehát a vírusfigyelõd nemes egyszerûséggel a karanténba tehette!

Lehet bekavartam valamit :)
No itt van újra és kiegészítettem az ArchiCAD 14 32 bites okosítással is.
Ugye tudod, hogy ezen fájlok víruskeresõ érzékenyek!
Ettõl függetlenül tiszták (vak riasztás)De mivel beleírnak (módosítják) az eredeti exe fájlba, sok-sok víruskergetõ jogosan bejelez rá.
Emiatt duplán csomagoltam, hátha így átsiklik az ellenõrzésen.
http://data.hu/get/2763591/AC_13-14_Crk.zip.html

Szia Impi!
a "32bite" könyvtár amit a lin alapján leszedtem üres volt
Tedd fel légy szíves a 32 bites petchet újra!
Üdv mindenkinek :)
Visszaolvasgattam és csokorba szedtem, pár okosítást:
Archicad v13 Build 3000 x86_x64-ENGiNE okosítás minden nyelvhez
Graphisoft EcoDesigner v13.0.0.R1 Build 3000 For Archicad 13 x86-ENGiNE Magyar nyelvû verzióhoz
Graphisoft EcoDesigner v13.0.0.R1 Build 3000 For Archicad 13 x86-ENGiNE Angol nyelvû verzióhoz
Graphisoft MEP Modeler v13 Build.3000-ENGiNE Angol nyelvû verzióhoz
Add-Ons OBJECTiVE for ArchiCAD 13 x86 Angol nyelvû verzióhoz

Letöltõlink : http://data.hu/get/2725421/ArchiCAD_13.zip.html

Sziasztok!

Honnan tudok 13as magyar cadhez cracket leszedni?
32bites windows xp-m van.

Elõre is köszi!
köszönöm :) akkor lehet meglépjük a váltást
a bajom az hogy kb 1,5-2 éve 9rõl váltottunk erre a 12rettenetre bár ne tettük volna de sajnos a környezetünkben mindenki ezt használja

Szerintem érdemes váltani 12-rõl 13-ra. Nemcsak bugokat javítottak, de jobb lett a 3D, a fájlkezelés is. Ezt fõleg az tudja értékelni, aki sok külsõ matériát (van olyan aki nem?) és saját gyártású objektumot, esetleg háttérképeket etc. használ.
Sziasztok

Éppen gépet építenék ARC13/14-hez. Tud valaki segíteni, hogy mi az a minimum/ajánlott, amin elfut a 3D-s ablak szaggatás nélkül. (pl.: P4 dualcore 2,7Ghz FSB 800MHz, 4GB 1333Mhz RAM, ASUS EAH 4650 1GB RAM, meg a hozzá való alaplap ?)
Persze én is olvastam a Graphisoft honlapján a system requirements fejezetet, de nekem az nem elég konkrét - ugyanis gépekhez kicsit gyík vagyok.
nekem kérdésem lenne ahoz aki 13ast és 12est is próbálta
érdemes e váltani? javitottak e benne sok olyan dolgot ami 12sben rosszul mûködött (pl hozd elõre-vidd hátrább)

Helló!
Archicad r13 build3000-hez tudna vki okosítást küldeni? Mert amit a neten találtam az mind trojan fertõzött volt.
Elõre is köszi.
Helló!
Nincs meg valakinek a Módi stúdió-féle Archicad oktató videó?
tudnátok ebben segíteni
Köszi
Sziasztok...2 éve beleugrottam ebbe az Archicad-ezésbe...mert sok idõm volt :D...most megint tervezgetek vele...és annó emléxem megcsináltam h a TV-ben legyen egy saját kép...a paraméteres beállításba van olyan h egyedi kép be...bekapcsolom és a kép helye-hez beírtam már a kép címét is meg már az elérési útvonalat is de sehogy sem mûködik...valamelyik könyvtárba kéne berakni asszem...de nemtom hova...légyszi segítsetek!!! Köszi: ADAMS...Jah és még annyi...egy kis mellékes kérdés...aki AC13-at használ...van benne beépített szekrény?...és ha van akk hol?...mert multkor mintha láttam volna de ma egész nap kerestem és sehol se találom:S...

KÖSZI SZÉPEN! ADAMS
szeva! az miért van ha elmentek egy tervet és ujból szeretném csinálni, akkor amikor huzoma flat nem jeleneiti meg csak már ha rákattintok h kész! tehát ilyen segédvonal nincs,de mielõtt nem mentem el azelõtt van! valaki tud rá valamit mondani?
Szép napot !
A segítségeteket szeretném kérni.
AC 13 tört verziónál lehetséges e az ECO Designer, valamint más kiegészítõ
telepítése úgy, hogy az ne kérje a reisztrációt, vagy pedig tudtok e valami cracket hozzá ?
Elõre is köszönet a segítségért.
Keress rá a cd-n (ha cd-n van) h van e külön telepítõje a 64 bites archicadnek. Manuálisan kéne telepíteni.

Ha nincs akkor csak valami paramétert kéne betenni az "indítás helye" mezõ után (parancsikont kell csinálni hozzá), de persze nem tudjuk a paramétert.
Szóval próbálj meg egy 64 bites archicad indító paramétert keresni (ha van ilyen).

Vagy win7-el még nem kompatibilis.

SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES!!!!!!! Már kb a 4. féle 64 bites archicad 13-at töltöm le és telepítem, de hiába telepítem újra és újra a 64 bites windows7 rendszeremre, állandóan azt írja a telepítõ, hogy automatikusan a 32bites verziót telepíti. és a program files x86 könyvtárba telepíti, tehát nem 64 bites a program? az archicadnek van egy oldala ahol a cad-el kapcsolatban tesznek fel kérdéseket, valami fórumszerû angol nyelvû, és ott is megkérdezték hogyan lehet telepíteni a 64 bites cad-et. ott azt írták, hogy ha telepítik, nem kell választani a 32 és 64 bites verzió között, mert a program automatikusan azt a verziót telepíti, amilyen az oprendszer...de ez nem így megy. jogtiszta win 7 profom van, és tuti hogy 64 bites...van valakinek vmi építõ ötlete???ha igen légyszíves magán e-mailt is írjatok!!!!köszi!!
BF109
hálás köszönet!

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BF109
helló!

van valakinek crack ehhez:
archicad 13 hun 64 built 3000

köszi

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Üdv nyomjadnekkiii :)
Talán a kevés memoria, vagy nem kompatibilis VGA kártya.

Üdv Zolthen :)
ArchiCad 12-ben voltak labilis build-ek. Próbáld a legutolsót feltenni és csak egy verzió legyen a gépeden. Minden elõzõ verziót távolíts el. Úgy hallottam, hogy a QuickTime a hiba elõidézõje és csak nagyon macerás kézi eltávolítással lehet megszabadulni tõle, vagy teljes rendszer csere.
A "Vas" nem lehet gond nálam celeron 1.4 alatt is futott, most pedig fut a 13-as is.

Üdv AlterNate :)
Annyira nem fog menni, hogy telepíteni sem tudod.
Minden kiegészítõt rendszer, verzió, build szám és nyelvfelület szerint írnak.
Ne keverd õket szerintem, csak a feltelepített verzióhoz illõt használj és lehetõleg az okosítottat. Bár nem írtad mely kiegészítõkre gondolsz :(

http://rapidshare.com/files/296715417/ENGiNE.rar

Egy jótanács!
Ha Cracket keresel bármihez, írd le milyen rendszeren és milyen verzió és buil számú programhoz kéred. Senki sem fogja tudni kitalálni és rengeteg bosszúságtól kíméled meg magadat.

Ez az okosítás ArchiCAD v13.0 build 3000 Windows x86 Language All -hez készült.
Mert ugye van 64 biteshez és macintos verzióhoz is.
Sajnos nincs a Build 3235-höz, hogy véletlenül se jusson eszedbe ráfrissíteni az ArchiCad-re.

Szia AlterNate

Segítséget szeretnék kérni Archicad 13 hun crackel kapcsolatban
Várnék crack et

Elõre is köszönöm
Látom leépül a fórum... :(
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy amit kiegészítõket leszedek AC12 programhoz... ? % hogy vagy nem fog AC13 alatt menni a dolog, vagy ha hibásan, mennyire? Köszi a választ!
Synit HUN
Sziasztok! Akinek crack problémája van nyugodtan keressen meg. Én pedig arra keresem a választ hogy a Profiler mûködik-e a 13-ban? Van-e benne egyáltalán? Én nem használom a progit, egy ismerõsömnek szereztem meg (13 Hun).

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sziasztok

a segítségeteket kérném feltettem az archiCAD 13 HUN de nincsen hozzá crak-em.
Tudna esetleg küldeni valaki egy mûködõképeset?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Gyula

hello! feltettem a 13-at de nem lép be, elkezdi betölteni de nem lép tovább.. MI lehet a gond?