147
Wings Of Victory
  • neuro
    Gondold el, hogy mit érezhetnek azok az emberek, akik megjárták a náci haláltáborokat, ha jön velük szemben egy barom szkinhed egy horogkeresztes karszalagban... nekünk ez már csak egy jelkép, akik azonban a 40-es években voltak ennyi idősek mint mi, teljesen mást jelent.
  • Zsolo007
    Szerintem meg a világ létező legnagyobb hülyesége ez a jelkép tiltás.....nem a jelkép fontos hanem az eszme az eszme tiltott és az rendben is van, de a jelkép miért??
  • zoltang
    A történelmi hitelességhez a horogkereszt is hozzátartozik. A vöröscsillag miért nem bántja (ilyen esetben) pl.: az il2-ben a szemét az embereknek. Annak a használatából is sok sok embernek lehetne kárpótlást fizetni (alapítvány).
  • ChevyG #24
    ugy tudom, hogy az "Amerikai história X" címü film, elég sokat költött arra, hogy "használhassák". pontosan nem tom mennyi, de millios nagyságrendü $-ban...
  • Bucser
    Az is bekapsolható az IL-2ben... especially ha horogkeresztről beszélünk...
  • neuro
    Szerintem Chevy a horogkeresztre gondolt. Mondjuk érdekes, hogy Európában mindenhol be van tiltva a Shockwave mégis belement, hogy kirakják a gépekre...
  • Bucser
    MÁr az Il-2 sturmovikban is eredeti jelzéseket használtak... (és azóta a sorozat összes tagjában idestova 5 éve)
  • ChevyG #20
    azt se
  • bazza
    Akkor ott a ciánkapszula...:DDD
  • ChevyG #18
    nekem az az érdekes, hogy eredeti jelzéseket használnak ebben a játékban! (pl horogkereszt)
    ugyanis létezik, egy társulat/alapitvány (pontosan nem tom mi a jogi neve), amely "levédte" a náci birodalom jelzéseit, és ezért fizetni kell a használatukért! akár játék, akár film, akár kármi!
    állitolag a túlélöket segitik ebböl a pénzböl, de én erre nem mernék mérget inni...
  • CéZé
    nahát kigondolta...
    mégis ott beszéltek róla előszőr :))
  • ChevyG #16
    az vot az 1
    ez itt a 2

viszont egy-két oda irkált

de legalább találtam 1 jookis screenshot gallerit!
  • Zsolo007
    Csakhogy annak rossz a topiccíme....lol
  • CéZé
    Ez hasonlít rá :)
  • CéZé
    ?????????
  • Zsolo007
    hmm....jó tudni.....azért leszedem és megnézem, az új gépem tesztelésére jó lesz... :)
  • ChevyG #11
    elég, gyanus, hogy eddig nem vot topikja...
    ettöl egy picit tartok
  • neuro
    Te akartad :)

A grafika messze elmarad az IL2 mögött - a táj csúnya, a repterek és a partvidék igénytelen.
    Közepes részletességnél is úgy akad, hogy gykorlatilag játszhatatlan.
    A repmodell jó, de az AI mégis úgy repül, mintha rá nem vonatkozna a fizika.
    A hadjárat alatt a tervezőképernyőn aminden 3 kattintásnál kifagy.

Gyakorlatilag ugyan az, mint az első rész, csak egy picit szebb grafikával. Ilyen játékot 2005-ben nem lenne szabad kiadni.

Persze lehet, hogy a patch-ek orvosolják majd a dolgokat - én nagyon remélem hogy így lesz - és az Oleg féle BoB megérkezésééig kihúzhatjuk vele.

Pozitív dolgok is vannak azért: jó a rádiózás (bár nem értem, hogy a rádió menünek miért kellett még mindig a képernyő közepén maradnia), jó a hangulata, sok gép van egyszerre a levegőben és a taktikai része is nagyon jó (...lenne, ha nem fagyna).
  • Zsolo007
    Nah mostmá mondd.....
  • neuro
    Akkor inkább nem is mondok semmit, majd próbáld ki inkább
  • Zsolo007
    Igen!

Neuro ne ábrándíts ki pls :) optimista vok :)
  • ChevyG #6
    jool emléxem, hogy ez stratégia (is)?
  • Yeltzin
    hát az első elég kiábrándító volt.... és a sturmovik óta naggyon magas a léc
  • neuro
    Látszik, hogy még nem próbáltad :)
  • Zsolo007
    Nagyon jó gém ez, most koliban vagyok, szerdán megyek haza húzom lefelé torrentről... :)
  • ChevyG #2
    ez található NFOrce-on
  • ChevyG #1
    Battle Of Britain 2 Wings Of Victory