Battle Of Britain 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
dinamikus kampány van. a bevetések lerepülhetõek mikor megjönnek a bombázók vagy épp a vadászok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
Még egy kérdésem lenne:kampány módban is lehet röpködni vagy csak stratégiát lehet úgy játszani?Mert mikor megnyitom a kampány menüt csak egy nagy térkép jön be sok jelzéssel meg alul ikonok.Sehol nem látom hogy lehet ott a gépbe kerülni vagy mit is kell ott csinálni.Viszont az instant action menüben szerencsére vannak történelmi scenariók idõbeli sorrenben.Tehát az lenne a kérdésem hogy kampány módban lehet-e repülni?

Willenbrock
Tudom már mûködtetni a motrot és fel is szálltam-fantasztikus!Szerintem nagyon szépen meg van csinálva az egész.Most full reálon játszom és hát a landolás nem volt éppen sikeres.200 alatt túl gyorsan csökkentettem a sebességet és fel-le billegett az orra-végül kiisé keményen odavágódott.Amúgy szerintem egyáltalán nem unrealisztikus a fizika-sõt!Felszálláskor a balrahúzó nyomaték is érvényesül és a landolást is igen körültekintõen kell csinálni.Kissé nehezebb mint az IL-2 ben de szerintem realisztikusabb is.

Willenbrock
Szinte hihetetlen de mûködik végre!Frissíteni kellett a DirectX-et meg Indeo kodek kellett neki de most már minden rendben megy ami a progit illeti.A motorirányítást mingyárt manuálisra is állítottam.Most kalibrálgattam be a joyt meg a pedált de néhány dologra még rá kell jönnöm.

PL:a kézi motorindítással még gondok vannak.A mágnest felkapcsolom a kézi benzinpumpát megnyomkodom-meg a benzincsapot is nyitom-asszem a fekete kar az jobbra lent(angolul nem igen tudok).Aztán benyomom a startert és mégis néhány fordulat után leáll!De miért vajon?A gázkar melletti jobb sárga kar keverékszabályzó?Ha igen hogy mûködik?

Aki tudja írja le a manuális motorindítást legyen szíves mert még nem sikerült felszállnom.

Bucser
Elvileg a virtuális cd-n van a crack. de szerintem ne tedd fel hanem telepítsd a 2.07-es patchet az asszem kieszedi a másolásvédelmet.

Ha nem így lenne akkor kattints Ide és ide is másold be a játék mappájába majd játék mehet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
Hát egész éjszakás virrasztást követõen annyi az eredmény hogy sikerült a progit felinstallálni.De nem is arról a torrentrõl amit alább leírtam.Ugyanis annál azt írta ki a Deamon hogy a képfájl nem elérhetõ noha a tallózóablakban látta.Egy másik torrentrõl letöltve már szépen felinstalláltam a progit a cue fájlról csakhogy most meg a futtatást nem engedi hanem az eredeti lemezt kéri helyette.Viszont ebben a torrent mappában nem volt sem info fájl sem crack.Egy cue meg 1 BIN van+3 internetes oldalra mutató link ami mind valami Divx-es spanyol oldalra mutat.

Mit kellene most tennem?Crackelni kéne talán?De hogy ha nincs info file?(A Divx-es linkek nem sokat segítenek ebben asszem.)Valaki segítsen mert látszólag karnyújtásnyira van a siker!

Willenbrock
Köszi a segítséget meg a türelmet.Remélem nem marad ezek után több nyitott kérdés a telepítésrõl.

Bucser
az nfo file-on jobb egérgomb megnyitás mint és jegyzettõmbel megnyittatod.(vagy wordpad vagy word tökmindegy)

Abban elvileg van serial amit majd telepítéskor meg kell adni.

A többihez elmész deamon-tools.cc-re ott leszed a the deamon tools-t. ez létrehoz egy virtuális meghajtót abba bemountolod a Cue file-t majd hanszálod mintha szimpla cd lenne telepítasz róla majd a végén a cracket bemásolod a játék mapáájába ahova telepítetted.

Willenbrock
Megvan a bob2 végre.Csak éppen telepíteni meg crackelni nem tudom.
Segítségét kérném annak aki tud.

5 fájl van úgymint:1-Crack mappában:bob english text Rowan Software(megnyitva üzenetet ír ki angolul kb:nem található a Rowan kód)
2-MSIinfo dokumentum(nem megnyitható)
3-BIN fájl
4-cue fájl
5-sfv fájl

Mindezzel mit kell kezdeni?

Willenbrock
Sikerült letöltenem a BOB 2-t.Azt írják 549MB a mérete de nem egészen 1 MB a torrent fájl.Az lenne a kérdésem hogy most mit kell ezzel csinálni hogy ebbõl a torrent fájlból rendes program legyen?

Willenbrock
Külföldi oldalról lehet csak ezt megrendelni?Nem lenne túl magas a postaköltség úgy?Jó lenne valahogy megszerezni,fõleg eredetiben.

Semmi kulonos, telepited, majd pecseled 2.07-re.

#ofp.hu@irknet

Scottt
Valaki leírná ,hogy mit ,hogy milyen sorrendben kell felpakolgatni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtalálom torrenten?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Elég a legutóbbit,ez az összes javítást tartalmazza.
Tedd fel a 2.07 multiskint is,megéri...

Hali felkelteni az öszes patch-ot vagy elég a 2.07 és ez tartalmazza az öszes többit????

L Viper
Kint van a 2.07-es patch:

Letöltés

Vagy innen közvetlenül.
L Viper
Óriási kötelékek vannak benne és szerintem ritka szépek a kabinok is.
Érezni lehet, hogy háború van, rengeteg géppel!
Bucser
Hát az összehasonlíthatatlan amikor 12-15 gép felszáll egyszerre ugyanazon reptérrõl speedstartal egymás mellõl😊 nem gyenge😊

L Viper
Nagyon szépek ezek a textúrák, engem érdekel a dolog én régóta szeretem ezt a szimet, meg a Rowan-os vonulatot ( Flying Corps Gold, Mig Alley séma )
De,az elején volt,pár DDS-t cserélnem kellett,de egy napi variálás után egész türhetõ lett.És 1024x1024....!!!! 😊

Bucser
Jó lett nagyon😊

Illesztési gondok nem mutatkoztak vele?

Csinálok,...már azt hittem kihalt ez a topic...

Bucser
közeli képet cisnálnál róluk?

Ikonokikapcs="T"

Csináltam egy terrain textúrát,ha vkit érdekel felteszem vhova.
Az elsõ kép,a BoB eredeti textúrája.
A második a SummerTerrain.
A harmadik,amirõl beszélek...

Ha jól emlékszem a Head up display opció lesz az ikonok kikapcsolása...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
2.06.1 jelenleg a legfrisebb verzió. Az új talajtextúrákkal fantasztikusan néz ki. leszedek pár skint is aztán majd tesztelek rendesen😊

eddig nagyon pozitív az élmény (bár azok az ikonok veszettül zavarnak ki lehet õket kapcsolni?)

SD456
Hy all!

Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a bombázókba, hogy lehet a hátsó géppuskással menni/lõni? Aszzem az BoB 1-ben lehetett.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

külfödrõl: gogamer, amazon vagy a shockwave online boltja esetleg...

Willenbrock
Be akarom szerezni ezt a játékot honnan lehetne?

Willenbrock
Honnan lehet beszerezni ezt a játékot?Nincs a CD-galaxisban és a nagyáruházakban sem!Tán már nem is kapható?

Posted: Fri Jul 14, 2006 4:27 pm Post subject: Hopefully the last 2.04 Status update

--------------------------------------------------------------------------------

Well I hope this is the last 2.04 status update from me. I am sure we have tried your (our customers) patients for which we are very sorry. I am really not sure if it is best to post regular updates and risk being wrong or to just say nothing at all. I guess I believe most customers just like to have the straight truth which was always my intent. We are sorry for the delays and for some of our projections being wrong.

Today we put together a rough short term plan for delivering 2.04. We have only about three software changes and some data changes to address issues we have found during testing. We are talking days here and not weeks. Of course that will depend on “no” last minute showstoppers.

I think 2.04 will stand up and perform for you. our customers. Do we have all crashes fixed? NO, and we never will as it is like trying to kill the last roach in your home, but I think the system is stable so you can enjoy it. Do, we still have issue? Yes, but the new good things far out distances the issues in MHO and I guess fixing all issues is an impossible dream.

I am proud of our product and of course I hope you will agree with my comments.

A cracket honnan lehet leszedni?
" Battle of Britain 2
<2005-11-18 @ 18:47 - Mantis> (kommentek: 3)
Új patch érkezett a GMX Media Battle of Britain 2: Wings over Victory címû játékához. A második világháborús stuff 2.03-ra lép elõre, egy közel 10 megabájtos bugtapasznak köszönhetõen. Az érdeklõdõk innen máris tölthetik a javítást."

http://www.gamestar.hu/

Már csak az lenne a kérdésem, hogy miért csak a játékban állítódik be a monitor képfrissítés a menü alatt nem? Menünél 60Hz amikor játszok, csak akkor lesz rendesen 100.

Ahh, sikerült. Az engine managementet manualra állítottam és máris megjelent a nyíl. 😊

Lehet de szeretném megtudni azt is mi hol van a mûszerfalon 😊

Hmm megnézem majd, de szerintem egyszerûbb megjegyezni azt a pár gombot, ami kell, mint az egérrel kattogtatni harc közben 😊

Nekem nem jön elõ a kurzor nyíl, hiába nyomkodom hoszan vayg egyet az egér gombját. Így elég nehéz, meg kéne jegyeznem azt a 100 billentyû kombinációt ha realisztikusan szeretnék repülni. Ha meg tudnád nézni mi a options keymapon ennek a neve, rá tudnám állítani egy másik gombra talán.

A sebesség játszható lett, végre nem 5 fps-el megy, bár a 30 gépes He-111-es kötelék még mindig megfekteti 😊 Sokat javított rajta a 2.02 érdemes feltenni.

Viszont a vadászgépek még mindig csúszkálnak a levegõben, mintha nem hatna rájuk a fizika.

otiq: egér jobb gomb

Ma láttam a pc gurun kis animációt a gamerõl, ahol egér cursorral kapcsolgatja a mûszerfalat. Mondja már meg valaki, hogy lehet elõhozni a kurzort a pilótafülkében?

" Battle of Britain II
<2005-10-01 @ 15:50 - Cok3> (kommentek: 2)
Egy v2.02 névre keresztelt javítás érkezett a Battle of Britain II-höz. A fenti linken megtudhatjátok, hogy miféle korrekciókat hajt végre a 2.02-es verzió a 2.01-hez képest. Játéktulajok cibáják a cuccot innen, de gyorsan!"

This is a 2-in-1 utility that will update Battle of Britain to the latest version, and adds sound & texture fixes, improves framerate, and several other tweaks.

Filename: bob2_update_util_v2.02.zip
Filesize: 9.29 MBytes
Date Added: October 1, 2005

Innen!
Hát ez a bob2_update_util_v2.01 valamit javít? Nálam fagy és akad ugyanúgy.
Melyik fájlban lehet átírni a menû képfrissítését 60Hz-rõl, mert csak a játék alatt vált át nagyobbra a video-beállításnak megfelelõen?
ChevyG
nekem el se indult, remélem ez orvosolja
Kint van az elsõ patch. Link a BOP-on.

ChevyG
<#csodalk>
király 😊
ellenben szerintem tényleg ejthetnénk az offtopic-ot, lehet folytatni pm-ben aki akarja szvsz vagy lehet nyitni topicot a gumiban/sajátforumok között neki 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ChevyG
ahhoz képest jool belemásztál, és nem értem mért "így"
de szerintem hüjjjén fogok meghalni, mert te se tudod
ChevyG
el vagyok keseredve
nem akarlak elkeseriteni de hirosimaról és nagasakiról van megemlékezés...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent