147
Wings Of Victory
-
sindelnet #107 2.07 verzió rengeteg új festést visz a játékba,ITT
találsz útmutatót. -
#106 Én is kb a 2.06-al toltam legutóbb, de már az sem ma volt. Most felraktam ugyan, de még nem merültem igazán bele újra. Ja a leszállásnál valóban pattog a gép, lehet én lettem bénább, vagy ez nem ilyen volt a 2.06-ban még? A fene emlékszik már rá. -
#105 Szótár az ölbe és el kell kezdeni olvasgatni a manualt. Máshogy nem fogod megtudni. Én baromi régen repültem vele utoljára rég nem emlékszem ezekre a dolgokra. -
#104 És hogy lehet beállítani a történelmi skineket? -
#103 Hogy lehet pilótakampányban földről kezdeni?Segítség! -
#102 "Olvasgattam" a dokumentumot de sajnos angolul nem tudok.Addig eljutottam hogy kiválasztom a Luftwaffe pilot kampányt aztán bejön a mező ahol egységet is lehet választani.Ezalatt pipák vannak hogy take off stb.Én csak a take offot meg a landingot pipáltam ki.
A I/JG51-et adtam meg saját egységnek(2.luftlotte)De a térképes menüben ezt az egységet már nem is láttam a listában.
A lényeg hogy még felszállás előtt szeretnék az egységemhez csatlakozni-az élethűség kedvéért.De ez eddig még nem jött össze.Az angol szöveg nekem kínai így hát...Tud valaki segíteni? -
#101 Meg kell szokni. csak ennyi a lényeg. -
#100 A \Battle of Britain II\Docs\Single_Pilot_Campaign_Manual.pdf -et olvasgasd serényen.
Ebben a mappában vannak még hasznos dolgok. :-) -
#99 A landolás vagy nagyon nehéz vagy én vagyok béna.Igaz a rep.modell maximumon van de akkor is.7-ből kb1X sikerült leszállni véletlenül.Bármilyen lassan közelítek(kb.170-el érek földet és nem meredek szögben)mégis felpattan az orra állandóan.Hihetetlen. -
#98 Kezdek rájönni most már.Párszor sikerült csatlakozni a levegőben harcolókhoz.De nem mindíg engedi hogy csatlakozzak 1 alakulathoz-főleg csak akkor mikor kiírja hogy felszáll az egység-akkor lehet hozzá csatlakozni.És mindíg a levegőben vannak jó magasan mire enged belépni.
Mit kell beállítani ahoz hogy 1 vadászalakulattal együtt repülhessek a
felszállástól kezdve?
A nézetvezérlést hogy a legjobb beállítani?Harc közben kicsit körülményes egérrel vacakolni,a joy tetején lévő sapkával már jobb kicsit de elég nehéz úgy is pontosan nézelődni. -
#97 dinamikus kampány van. a bevetések lerepülhetőek mikor megjönnek a bombázók vagy épp a vadászok. -
#96 Még egy kérdésem lenne:kampány módban is lehet röpködni vagy csak stratégiát lehet úgy játszani?Mert mikor megnyitom a kampány menüt csak egy nagy térkép jön be sok jelzéssel meg alul ikonok.Sehol nem látom hogy lehet ott a gépbe kerülni vagy mit is kell ott csinálni.Viszont az instant action menüben szerencsére vannak történelmi scenariók időbeli sorrenben.Tehát az lenne a kérdésem hogy kampány módban lehet-e repülni? -
#95 Tudom már működtetni a motrot és fel is szálltam-fantasztikus!Szerintem nagyon szépen meg van csinálva az egész.Most full reálon játszom és hát a landolás nem volt éppen sikeres.200 alatt túl gyorsan csökkentettem a sebességet és fel-le billegett az orra-végül kiisé keményen odavágódott.Amúgy szerintem egyáltalán nem unrealisztikus a fizika-sőt!Felszálláskor a balrahúzó nyomaték is érvényesül és a landolást is igen körültekintően kell csinálni.Kissé nehezebb mint az IL-2 ben de szerintem realisztikusabb is. -
#94 Szinte hihetetlen de működik végre!Frissíteni kellett a DirectX-et meg Indeo kodek kellett neki de most már minden rendben megy ami a progit illeti.A motorirányítást mingyárt manuálisra is állítottam.Most kalibrálgattam be a joyt meg a pedált de néhány dologra még rá kell jönnöm.
PL:a kézi motorindítással még gondok vannak.A mágnest felkapcsolom a kézi benzinpumpát megnyomkodom-meg a benzincsapot is nyitom-asszem a fekete kar az jobbra lent(angolul nem igen tudok).Aztán benyomom a startert és mégis néhány fordulat után leáll!De miért vajon?A gázkar melletti jobb sárga kar keverékszabályzó?Ha igen hogy működik?
Aki tudja írja le a manuális motorindítást legyen szíves mert még nem sikerült felszállnom. -
#93 Elvileg a virtuális cd-n van a crack. de szerintem ne tedd fel hanem telepítsd a 2.07-es patchet az asszem kieszedi a másolásvédelmet.
Ha nem így lenne akkor kattints Ide és ide is másold be a játék mappájába majd játék mehet. -
#92 Hát egész éjszakás virrasztást követően annyi az eredmény hogy sikerült a progit felinstallálni.De nem is arról a torrentről amit alább leírtam.Ugyanis annál azt írta ki a Deamon hogy a képfájl nem elérhető noha a tallózóablakban látta.Egy másik torrentről letöltve már szépen felinstalláltam a progit a cue fájlról csakhogy most meg a futtatást nem engedi hanem az eredeti lemezt kéri helyette.Viszont ebben a torrent mappában nem volt sem info fájl sem crack.Egy cue meg 1 BIN van+3 internetes oldalra mutató link ami mind valami Divx-es spanyol oldalra mutat.
Mit kellene most tennem?Crackelni kéne talán?De hogy ha nincs info file?(A Divx-es linkek nem sokat segítenek ebben asszem.)Valaki segítsen mert látszólag karnyújtásnyira van a siker! -
#91 Köszi a segítséget meg a türelmet.Remélem nem marad ezek után több nyitott kérdés a telepítésről. -
#90 az nfo file-on jobb egérgomb megnyitás mint és jegyzettőmbel megnyittatod.(vagy wordpad vagy word tökmindegy)
Abban elvileg van serial amit majd telepítéskor meg kell adni.
A többihez elmész deamon-tools.cc-re ott leszed a the deamon tools-t. ez létrehoz egy virtuális meghajtót abba bemountolod a Cue file-t majd hanszálod mintha szimpla cd lenne telepítasz róla majd a végén a cracket bemásolod a játék mapáájába ahova telepítetted. -
#89 Megvan a bob2 végre.Csak éppen telepíteni meg crackelni nem tudom.
Segítségét kérném annak aki tud.
5 fájl van úgymint:1-Crack mappában:bob english text Rowan Software(megnyitva üzenetet ír ki angolul kb:nem található a Rowan kód)
2-MSIinfo dokumentum(nem megnyitható)
3-BIN fájl
4-cue fájl
5-sfv fájl
Mindezzel mit kell kezdeni? -
#88 Sikerült letöltenem a BOB 2-t.Azt írják 549MB a mérete de nem egészen 1 MB a torrent fájl.Az lenne a kérdésem hogy most mit kell ezzel csinálni hogy ebből a torrent fájlból rendes program legyen? -
#87 Külföldi oldalról lehet csak ezt megrendelni?Nem lenne túl magas a postaköltség úgy?Jó lenne valahogy megszerezni,főleg eredetiben. -
blash #86 Semmi kulonos, telepited, majd pecseled 2.07-re. -
#85 Valaki leírná ,hogy mit ,hogy milyen sorrendben kell felpakolgatni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtalálom torrenten? -
sindelnet #84 Elég a legutóbbit,ez az összes javítást tartalmazza.
Tedd fel a 2.07 multiskint is,megéri...
-
stuka85 #83 Hali felkelteni az öszes patch-ot vagy elég a 2.07 és ez tartalmazza az öszes többit???? -
#82 Kint van a 2.07-es patch:
Letöltés
Vagy innen közvetlenül. -
#81 Óriási kötelékek vannak benne és szerintem ritka szépek a kabinok is.
Érezni lehet, hogy háború van, rengeteg géppel!
-
#80 Hát az összehasonlíthatatlan amikor 12-15 gép felszáll egyszerre ugyanazon reptérről speedstartal egymás mellől:) nem gyenge:) -
#79 Nagyon szépek ezek a textúrák, engem érdekel a dolog én régóta szeretem ezt a szimet, meg a Rowan-os vonulatot ( Flying Corps Gold, Mig Alley séma ) -
sindelnet #78 De,az elején volt,pár DDS-t cserélnem kellett,de egy napi variálás után egész türhető lett.És 1024x1024....!!!! :) -
#77 Jó lett nagyon:)
Illesztési gondok nem mutatkoztak vele? -
sindelnet #76
-
sindelnet #75 Csinálok,...már azt hittem kihalt ez a topic... -
#74 közeli képet cisnálnál róluk? -
sindelnet #73 Ikonokikapcs="T"
Csináltam egy terrain textúrát,ha vkit érdekel felteszem vhova.
Az első kép,a BoB eredeti textúrája.
A második a SummerTerrain.
A harmadik,amiről beszélek...
-
neuro #72 Ha jól emlékszem a Head up display opció lesz az ikonok kikapcsolása... -
#71 2.06.1 jelenleg a legfrisebb verzió. Az új talajtextúrákkal fantasztikusan néz ki. leszedek pár skint is aztán majd tesztelek rendesen:)
eddig nagyon pozitív az élmény (bár azok az ikonok veszettül zavarnak ki lehet őket kapcsolni?) -
#70 Hy all!
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a bombázókba, hogy lehet a hátsó géppuskással menni/lőni? Aszzem az BoB 1-ben lehetett.
Előre is köszönöm! -
neuro #69 külfödről: gogamer, amazon vagy a shockwave online boltja esetleg... -
#68 Be akarom szerezni ezt a játékot honnan lehetne?