Battle Of Britain 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól van mr. szakértõ... legyen neked igazad 😊
fogd már fel hogy nem érdekel a téma, ,fõleg akkor nem ha valaki így adja elõ a mondandóját.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ChevyG
"a történelem könyveket mindig a hóhérok irják"

Drezda, Hirosima, Nagaszaki... etc. Erröl mért nincs megemlékezés, mért mindig a holokauszt, ahol a 12 millióbol "csak" a fele zsidó?

hallottálmár a gulagokról?
izraeli agressziorol?

foggalmad nincs semmiröl
ChevyG
nácizmus ~12-15millió élet
komunizmus ~ 90-95Milló élet

el lehet rajta gondolkodni...
ChevyG
hát éppen ez az!

CCCP-s pólóba jönnek velem szembe az uccán tizen éves hülyegyerekek, de ha meglátnak valahol -pl egy történelmi filmben) horogkeresztet már köpködnek!
undorutó!
hogy kis ontopic is legyen ez a game ényleg iszonyat ronda és iszonyat bugos, engine egy kalap szar sajna 😞
pedig a campaign rendszer nem tünik rossznak bár azt is meg elhetett volna csinálni igényesebben... 8mondjuk ugy hogy az alapkoncepciója jónak tünik többi gagyesz :/)
a combat flight sim 3ba volt mgé asszem emlékeim szerint egész jó a cmapaign rész, jól emléxem vagy keverem? (a többi ott is fos volt 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
NA igen ott a pont..a gyõztesek írják a történelmet.

Mellesleg megjegyzem az amcsik is öltek ám keményen hadifoglyokat, tény hogy nem civilek, csak azért mondom hogy tisztában legyünk.
A másik: Szovjetunióban sokkal, de tényleg nagyságrendekkel több embert öltek meg mint a nácik....mivel több idejük volt rá....ennyi

És én továbbra is azt tartom, hogy a jelkép nem jelent semmit. ÉS csak hogy tudjátok egy jelképtõl az adott korban élõ ember sem fog felbõszülni (hacsak nem direkt reagálja túl), ugyanis a 2. Vh alatt a katona legfontosabb elfoglaltsága a relikviagyûjtés volt, és máig õrzik a horogkereszteket, lugereket, mp-ket (az a katona amelyik meg nem tudott lelkileg túllépni ezen az mára már halott... 😊 ) szal ez politika csak. Az elõzõ rendszereket ostorozni kell, hopgy az aktuális jobbnak tûnjön és ne lázadjál, ennyi...

(És mégmielõtt bárki belekötne hogy katonákról beszélek: a civil lakosság minden háborút megsínyli szal tökmind1 ki az ellenfél meg milyen jelképe van.. Ennnyi erõvel be lehetne tiltani pl. az összes jelképet amit a minket a történelem folyamán leigázó népek használtak..)

Tessék tisztán látni, nem elhinni minden szart.

UI.: Nem minden SS katona volt hidegvérû gyilkos, de ezt nem kezdem el részletezni, akit érdekel a téma az elballag a 2. VHs topicba és használja a keresõt, ott elég komoly vita alakult ki a témáról.

UI2.: Részemrõl lezárva...

Sippie
"Na ja, de az amerikaiak nem gázosítottak el 10 millió embert a koncentrációs táborokban." a németek sem, szóval tényleg hagyjuk abba 😊
"Egyébként pedig a náci uralom sokkal mélyebb hatást gyakorolt az emberekre, a társadalomra, valószínûleg azért mert a kommunisták sokkal jobb hírzárlatot tartottak az elkövetett szörnyûségek után"
Inkább a világháború utáni gyõztes hatalmak propagandája miatt gyakorolt nagyobb hatást. Nem hiszem hogy a nácik ujjongva újságolták el mindenkinek hogy embereket gyilkolnak haláltáborban. Az oroszokra meg próbáltál volna meg rákenni bármit, asszem most fagyoskodnál szibériában, vagy a föld alatt 😛

Amúgy az IL-2 jobban tetszik 😊
izé, szvsz nem tudom mirét baj ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét, õ igy gondolja te meg úgy ennyi..., én meg félúton valahol 😛 ez is ennyi, nem tudom mit kell ezen igy felkapni a vizet...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott a pont, bár mongyuk én bárki is bármit is hord abszolute nem az alapján érdekel..., én nem iylesmi alapján itélek, ismertem jó fely gyereket che guevaras póloban is meg olyat is aknek vaskereszt lógott a nyakában (tudom tudom nem horogkereszt de azért az is elég eggyértelmû jelkép szvsz 😛) és az is ugyan olyan jó arc volt 😊

rólad meg ez a hozzászólás. úgyhogy részemrõl is befejezve...

Ezek mindent elmondanak rólad...

Nem érdemes ezen veled tovább vitázni.
Visszatérve a játékhoz. Kipróbáltam Low detail modelleket...
Így néznek ki:

És ami a legjobb, még is játszhatatlan, annyira akadozik.

A horogkereszt egy ideológiát jelképez, a vörös csillag pedig inkább egy államot - persze ez így nem teljesen igaz, de szerintem elfogadható indok. Ezért aztán pl. a Balkan Kreutz sincs betiltva.

Egyébként pedig a náci uralom sokkal mélyebb hatást gyakorolt az emberekre, a társadalomra, valószínûleg azért mert a kommunisták sokkal jobb hírzárlatot tartottak az elkövetett szörnyûségek után, fõleg a hidegháborús években 😊
Be kell látni, hogy a nácik bûnözõk voltak, akik több millió ember haláláért felelõsek, ezért az õ ideologiájuk és a hozzá kapcsolódó jelképek tiltó listára kerültek. Amíg egy SS katona hithû náci gyilkológép volt, addig egy vörös csillagos sapkát viselõ tizedes ugyan olyan áldozat, mint egy közönséges Wermacht-os, aki csak túl szerette volna élni a háborút. A kettõt nem lehet összehasonlítani. A 30-as években aki nem lépett be a kommunista pártba azt "eltüntették" az NKVD-sek, az NSDAP-be azonban nem volt kötelezõ belépni. Oda azok mentek, akik hittek az ideológiában. Kisarkítva: nem minden kommenista rossz, de minden náci igen 😊

Szerintem ezen kár is vitázni, mivel nem vagyunk nemzetközi jogászok, úgy sem mi döntjük el mit lehet és mit nem. Én személy szerintem nem szeretem a horogkeresztet, ha szkineket csinálok az IL-2-höz vagy makettet, mindig lehagyom. Ahogy már írtam ha jönne velem szemben egy horogkeresztes karszalagos barom, akkor én is nácinak nézném. Ha viszon egy Che Guevara sapkás vörös csillaggal, akkor csak kinevetem, mert rossz az ízlése.

Csak az hogy mindehol lelkifurdalás nélkül lehet látni a kommunista jelképeket. Ha netalán elõjönnek a náci jelképek egybõl valakinek fáj (itt a játékban, filmben szereplõkre gondolok). Az a baj, hogy nem egyenlõ a mérce.
és a kutyát se érdekli egyik betiltás se 😊 minden esetre ott a pont, ellenben játékokban meg filmekben a te hsz-ed alapján simán lehetne iylesmi mert nem hiszem hogy egy 70-80+ éves körüli emberke nagy rajongoja lenne a midnenféle pc gameknak 😊

Senki sem mondta hogy a kommenisták jobbak voltak mint a nácik... de itt most a horogkereszt volt a téma. Egyébként pedig Mo-n a vörös csillag is be van tiltva, szóval nem értem mi a probléma 😊

és ez igaz a vöröscsillagra is mégse izgat senkit se... :/

Gondold el, hogy mit érezhetnek azok az emberek, akik megjárták az AVH munkatáborokat, kínzókamrákat stb., ha jön velük szemben egy barom kommunista (ex avh-s stb.)... nekünk ez már csak egy jelkép (vöröscsillag, sarló-kalapács), akik azonban 1945 után szenvedtek magyar, német stb. emberek (sokkal többen), azoknak teljesen mást jelent.
Na ja, de az amerikaiak nem gázosítottak el 10 millió embert a koncentrációs táborokban. Szerintem itt hagyjuk abba a témát, mert ebbõl nagynagy flém lesz elõbb-utóbb 😊

Sippie
bonehead, nem szkinhead 😛
mondjuk én ugyanígy betiltanám az amcsi és egyéb jelképeket is ennyi erõvel... gondold el mit érezhet pl egy magyar vadászpilóta aki 60 éve védte országunkat az amerikai bombázó erõdök többszázas csapataitól, és ha pl lelõtt egy bombázót, pilótái kiugrottak és elfogták õket, azok csak annyit mondtak hogy engedjék õket szabadon, mert már csak 2x kell visszajönniük bombázni utána leszerelhetnek. Hát pff...
Gondold el, hogy mit érezhetnek azok az emberek, akik megjárták a náci haláltáborokat, ha jön velük szemben egy barom szkinhed egy horogkeresztes karszalagban... nekünk ez már csak egy jelkép, akik azonban a 40-es években voltak ennyi idõsek mint mi, teljesen mást jelent.

Zsolo007
Szerintem meg a világ létezõ legnagyobb hülyesége ez a jelkép tiltás.....nem a jelkép fontos hanem az eszme az eszme tiltott és az rendben is van, de a jelkép miért??

A történelmi hitelességhez a horogkereszt is hozzátartozik. A vöröscsillag miért nem bántja (ilyen esetben) pl.: az il2-ben a szemét az embereknek. Annak a használatából is sok sok embernek lehetne kárpótlást fizetni (alapítvány).
ChevyG
ugy tudom, hogy az "Amerikai história X" címü film, elég sokat költött arra, hogy "használhassák". pontosan nem tom mennyi, de millios nagyságrendü $-ban...
Bucser
Az is bekapsolható az IL-2ben... especially ha horogkeresztrõl beszélünk...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem Chevy a horogkeresztre gondolt. Mondjuk érdekes, hogy Európában mindenhol be van tiltva a Shockwave mégis belement, hogy kirakják a gépekre...

Bucser
MÁr az Il-2 sturmovikban is eredeti jelzéseket használtak... (és azóta a sorozat összes tagjában idestova 5 éve)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ChevyG
azt se<#smile>
bazza
Akkor ott a ciánkapszula...😄DD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ChevyG
nekem az az érdekes, hogy eredeti jelzéseket használnak ebben a játékban! (pl horogkereszt)
ugyanis létezik, egy társulat/alapitvány (pontosan nem tom mi a jogi neve), amely "levédte" a náci birodalom jelzéseit, és ezért fizetni kell a használatukért! akár játék, akár film, akár kármi!
állitolag a túlélöket segitik ebböl a pénzböl, de én erre nem mernék mérget inni...
nahát kigondolta...
mégis ott beszéltek róla elõszõr 😊)

ChevyG
az vot az 1
ez itt a 2

viszont egy-két <#lama> oda irkált<#smile>

de legalább találtam 1 jookis screenshot gallerit!
Zsolo007
Csakhogy annak rossz a topiccíme....lol

Ez hasonlít rá 😊

Zsolo007
hmm....jó tudni.....azért leszedem és megnézem, az új gépem tesztelésére jó lesz... 😊

ChevyG
elég, gyanus, hogy eddig nem vot topikja...
ettöl egy picit tartok
Te akartad 😊

A grafika messze elmarad az IL2 mögött - a táj csúnya, a repterek és a partvidék igénytelen.
Közepes részletességnél is úgy akad, hogy gykorlatilag játszhatatlan.
A repmodell jó, de az AI mégis úgy repül, mintha rá nem vonatkozna a fizika.
A hadjárat alatt a tervezõképernyõn aminden 3 kattintásnál kifagy.

Gyakorlatilag ugyan az, mint az elsõ rész, csak egy picit szebb grafikával. Ilyen játékot 2005-ben nem lenne szabad kiadni.

Persze lehet, hogy a patch-ek orvosolják majd a dolgokat - én nagyon remélem hogy így lesz - és az Oleg féle BoB megérkezésééig kihúzhatjuk vele.

Pozitív dolgok is vannak azért: jó a rádiózás (bár nem értem, hogy a rádió menünek miért kellett még mindig a képernyõ közepén maradnia), jó a hangulata, sok gép van egyszerre a levegõben és a taktikai része is nagyon jó (...lenne, ha nem fagyna).

Zsolo007
Nah mostmá mondd.....

Akkor inkább nem is mondok semmit, majd próbáld ki inkább <#vigyor3>

Zsolo007
Igen!

Neuro ne ábrándíts ki pls 😊 optimista vok 😊

ChevyG
jool emléxem, hogy ez stratégia (is)?
Yeltzin
hát az elsõ elég kiábrándító volt.... és a sturmovik óta naggyon magas a léc

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Látszik, hogy még nem próbáltad 😊

Zsolo007
Nagyon jó gém ez, most koliban vagyok, szerdán megyek haza húzom lefelé torrentrõl... 😊

ChevyG
ez található NFOrce-on
ChevyG
Battle Of Britain 2 Wings Of Victory

← ElőzőOldal 3 / 3