147
Wings Of Victory
  • Willenbrock
    Honnan lehet beszerezni ezt a játékot?Nincs a CD-galaxisban és a nagyáruházakban sem!Tán már nem is kapható?
  • neuro
    Posted: Fri Jul 14, 2006 4:27 pm Post subject: Hopefully the last 2.04 Status update

--------------------------------------------------------------------------------

Well I hope this is the last 2.04 status update from me. I am sure we have tried your (our customers) patients for which we are very sorry. I am really not sure if it is best to post regular updates and risk being wrong or to just say nothing at all. I guess I believe most customers just like to have the straight truth which was always my intent. We are sorry for the delays and for some of our projections being wrong.

Today we put together a rough short term plan for delivering 2.04. We have only about three software changes and some data changes to address issues we have found during testing. We are talking days here and not weeks. Of course that will depend on “no” last minute showstoppers.

I think 2.04 will stand up and perform for you. our customers. Do we have all crashes fixed? NO, and we never will as it is like trying to kill the last roach in your home, but I think the system is stable so you can enjoy it. Do, we still have issue? Yes, but the new good things far out distances the issues in MHO and I guess fixing all issues is an impossible dream.

I am proud of our product and of course I hope you will agree with my comments.
  • Lami
    A cracket honnan lehet leszedni?
  • zoltang
    " [PATCH] Battle of Britain 2
    [2005-11-18 @ 18:47 - Mantis] (kommentek: 3)
    Új patch érkezett a GMX Media Battle of Britain 2: Wings over Victory című játékához. A második világháborús stuff 2.03-ra lép előre, egy közel 10 megabájtos bugtapasznak köszönhetően. Az érdeklődők innen máris tölthetik a javítást."

http://www.gamestar.hu/

• otiq
    Már csak az lenne a kérdésem, hogy miért csak a játékban állítódik be a monitor képfrissítés a menü alatt nem? Menünél 60Hz amikor játszok, csak akkor lesz rendesen 100.
  • otiq
    Ahh, sikerült. Az engine managementet manualra állítottam és máris megjelent a nyíl. :)
  • otiq
    Lehet de szeretném megtudni azt is mi hol van a műszerfalon :)
  • neuro
    Hmm megnézem majd, de szerintem egyszerűbb megjegyezni azt a pár gombot, ami kell, mint az egérrel kattogtatni harc közben :)
  • otiq
    Nekem nem jön elő a kurzor nyíl, hiába nyomkodom hoszan vayg egyet az egér gombját. Így elég nehéz, meg kéne jegyeznem azt a 100 billentyű kombinációt ha realisztikusan szeretnék repülni. Ha meg tudnád nézni mi a options keymapon ennek a neve, rá tudnám állítani egy másik gombra talán.
  • neuro
    A sebesség játszható lett, végre nem 5 fps-el megy, bár a 30 gépes He-111-es kötelék még mindig megfekteti :) Sokat javított rajta a 2.02 érdemes feltenni.

Viszont a vadászgépek még mindig csúszkálnak a levegőben, mintha nem hatna rájuk a fizika.

otiq: egér jobb gomb
  • otiq
    Ma láttam a pc gurun kis animációt a gameről, ahol egér cursorral kapcsolgatja a műszerfalat. Mondja már meg valaki, hogy lehet előhozni a kurzort a pilótafülkében?
  • zoltang
    " [PATCH] Battle of Britain II
    [2005-10-01 @ 15:50 - Cok3] (kommentek: 2)
    Egy v2.02 névre keresztelt javítás érkezett a Battle of Britain II-höz. A fenti linken megtudhatjátok, hogy miféle korrekciókat hajt végre a 2.02-es verzió a 2.01-hez képest. Játéktulajok cibáják a cuccot innen, de gyorsan!"

This is a 2-in-1 utility that will update Battle of Britain to the latest version, and adds sound & texture fixes, improves framerate, and several other tweaks.

Filename: bob2_update_util_v2.02.zip
    Filesize: 9.29 MBytes
    Date Added: October 1, 2005

Innen!
  • zoltang
    Hát ez a bob2_update_util_v2.01 valamit javít? Nálam fagy és akad ugyanúgy.
    Melyik fájlban lehet átírni a menű képfrissítését 60Hz-ről, mert csak a játék alatt vált át nagyobbra a video-beállításnak megfelelően?
  • ChevyG #54
    nekem el se indult, remélem ez orvosolja
  • neuro
    Kint van az első patch. Link a BOP-on.
  • ChevyG #52
  • Thanatos
    király :)
    ellenben szerintem tényleg ejthetnénk az offtopic-ot, lehet folytatni pm-ben aki akarja szvsz vagy lehet nyitni topicot a gumiban/sajátforumok között neki :P
  • ChevyG #50
    ahhoz képest jool belemásztál, és nem értem mért "így"
    de szerintem hüjjjén fogok meghalni, mert te se tudod
  • ChevyG #49
    el vagyok keseredve
  • Thanatos
    nem akarlak elkeseriteni de hirosimaról és nagasakiról van megemlékezés...
  • neuro
    jól van mr. szakértő... legyen neked igazad :)
    fogd már fel hogy nem érdekel a téma, ,főleg akkor nem ha valaki így adja elő a mondandóját.
  • ChevyG #46
    "a történelem könyveket mindig a hóhérok irják"

Drezda, Hirosima, Nagaszaki... etc. Erröl mért nincs megemlékezés, mért mindig a holokauszt, ahol a 12 millióbol "csak" a fele zsidó?

hallottálmár a gulagokról?
    izraeli agressziorol?

foggalmad nincs semmiröl
  • ChevyG #45
    nácizmus ~12-15millió élet
    komunizmus ~ 90-95Milló élet

el lehet rajta gondolkodni...
  • ChevyG #44
    hát éppen ez az!

CCCP-s pólóba jönnek velem szembe az uccán tizen éves hülyegyerekek, de ha meglátnak valahol -pl egy történelmi filmben) horogkeresztet már köpködnek!
    undorutó!
  • Thanatos
    hogy kis ontopic is legyen ez a game ényleg iszonyat ronda és iszonyat bugos, engine egy kalap szar sajna :(
    pedig a campaign rendszer nem tünik rossznak bár azt is meg elhetett volna csinálni igényesebben... 8mondjuk ugy hogy az alapkoncepciója jónak tünik többi gagyesz :/)
    a combat flight sim 3ba volt mgé asszem emlékeim szerint egész jó a cmapaign rész, jól emléxem vagy keverem? (a többi ott is fos volt :P)
  • Zsolo007
    NA igen ott a pont..a győztesek írják a történelmet.

Mellesleg megjegyzem az amcsik is öltek ám keményen hadifoglyokat, tény hogy nem civilek, csak azért mondom hogy tisztában legyünk.
    A másik: Szovjetunióban sokkal, de tényleg nagyságrendekkel több embert öltek meg mint a nácik....mivel több idejük volt rá....ennyi

És én továbbra is azt tartom, hogy a jelkép nem jelent semmit. ÉS csak hogy tudjátok egy jelképtől az adott korban élő ember sem fog felbőszülni (hacsak nem direkt reagálja túl), ugyanis a 2. Vh alatt a katona legfontosabb elfoglaltsága a relikviagyűjtés volt, és máig őrzik a horogkereszteket, lugereket, mp-ket (az a katona amelyik meg nem tudott lelkileg túllépni ezen az mára már halott... :) ) szal ez politika csak. Az előző rendszereket ostorozni kell, hopgy az aktuális jobbnak tűnjön és ne lázadjál, ennyi...

(És mégmielőtt bárki belekötne hogy katonákról beszélek: a civil lakosság minden háborút megsínyli szal tökmind1 ki az ellenfél meg milyen jelképe van.. Ennnyi erővel be lehetne tiltani pl. az összes jelképet amit a minket a történelem folyamán leigázó népek használtak..)

Tessék tisztán látni, nem elhinni minden szart.

UI.: Nem minden SS katona volt hidegvérű gyilkos, de ezt nem kezdem el részletezni, akit érdekel a téma az elballag a 2. VHs topicba és használja a keresőt, ott elég komoly vita alakult ki a témáról.

UI2.: Részemről lezárva...
  • Sippie
    "Na ja, de az amerikaiak nem gázosítottak el 10 millió embert a koncentrációs táborokban." a németek sem, szóval tényleg hagyjuk abba :)
    "Egyébként pedig a náci uralom sokkal mélyebb hatást gyakorolt az emberekre, a társadalomra, valószínűleg azért mert a kommunisták sokkal jobb hírzárlatot tartottak az elkövetett szörnyűségek után"
    Inkább a világháború utáni győztes hatalmak propagandája miatt gyakorolt nagyobb hatást. Nem hiszem hogy a nácik ujjongva újságolták el mindenkinek hogy embereket gyilkolnak haláltáborban. Az oroszokra meg próbáltál volna meg rákenni bármit, asszem most fagyoskodnál szibériában, vagy a föld alatt :P

Amúgy az IL-2 jobban tetszik :)
  • Thanatos
    izé, szvsz nem tudom mirét baj ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét, ő igy gondolja te meg úgy ennyi..., én meg félúton valahol :P ez is ennyi, nem tudom mit kell ezen igy felkapni a vizet...
  • Thanatos
    ott a pont, bár mongyuk én bárki is bármit is hord abszolute nem az alapján érdekel..., én nem iylesmi alapján itélek, ismertem jó fely gyereket che guevaras póloban is meg olyat is aknek vaskereszt lógott a nyakában (tudom tudom nem horogkereszt de azért az is elég eggyértelmű jelkép szvsz :P) és az is ugyan olyan jó arc volt :)
  • neuro
    rólad meg ez a hozzászólás. úgyhogy részemről is befejezve...
  • zoltang
    Ezek mindent elmondanak rólad...

Nem érdemes ezen veled tovább vitázni.
  • neuro
    Visszatérve a játékhoz. Kipróbáltam Low detail modelleket...
    Így néznek ki:

És ami a legjobb, még is játszhatatlan, annyira akadozik.
  • neuro
    A horogkereszt egy ideológiát jelképez, a vörös csillag pedig inkább egy államot - persze ez így nem teljesen igaz, de szerintem elfogadható indok. Ezért aztán pl. a Balkan Kreutz sincs betiltva.

Egyébként pedig a náci uralom sokkal mélyebb hatást gyakorolt az emberekre, a társadalomra, valószínűleg azért mert a kommunisták sokkal jobb hírzárlatot tartottak az elkövetett szörnyűségek után, főleg a hidegháborús években :)
    Be kell látni, hogy a nácik bűnözők voltak, akik több millió ember haláláért felelősek, ezért az ő ideologiájuk és a hozzá kapcsolódó jelképek tiltó listára kerültek. Amíg egy SS katona hithű náci gyilkológép volt, addig egy vörös csillagos sapkát viselő tizedes ugyan olyan áldozat, mint egy közönséges Wermacht-os, aki csak túl szerette volna élni a háborút. A kettőt nem lehet összehasonlítani. A 30-as években aki nem lépett be a kommunista pártba azt "eltüntették" az NKVD-sek, az NSDAP-be azonban nem volt kötelező belépni. Oda azok mentek, akik hittek az ideológiában. Kisarkítva: nem minden kommenista rossz, de minden náci igen :)

Szerintem ezen kár is vitázni, mivel nem vagyunk nemzetközi jogászok, úgy sem mi döntjük el mit lehet és mit nem. Én személy szerintem nem szeretem a horogkeresztet, ha szkineket csinálok az IL-2-höz vagy makettet, mindig lehagyom. Ahogy már írtam ha jönne velem szemben egy horogkeresztes karszalagos barom, akkor én is nácinak nézném. Ha viszon egy Che Guevara sapkás vörös csillaggal, akkor csak kinevetem, mert rossz az ízlése.
  • zoltang
    Csak az hogy mindehol lelkifurdalás nélkül lehet látni a kommunista jelképeket. Ha netalán előjönnek a náci jelképek egyből valakinek fáj (itt a játékban, filmben szereplőkre gondolok). Az a baj, hogy nem egyenlő a mérce.
  • Thanatos
    és a kutyát se érdekli egyik betiltás se :) minden esetre ott a pont, ellenben játékokban meg filmekben a te hsz-ed alapján simán lehetne iylesmi mert nem hiszem hogy egy 70-80+ éves körüli emberke nagy rajongoja lenne a midnenféle pc gameknak :)
  • neuro
    Senki sem mondta hogy a kommenisták jobbak voltak mint a nácik... de itt most a horogkereszt volt a téma. Egyébként pedig Mo-n a vörös csillag is be van tiltva, szóval nem értem mi a probléma :)
  • Thanatos
    és ez igaz a vöröscsillagra is mégse izgat senkit se... :/
  • zoltang
    Gondold el, hogy mit érezhetnek azok az emberek, akik megjárták az AVH munkatáborokat, kínzókamrákat stb., ha jön velük szemben egy barom kommunista (ex avh-s stb.)... nekünk ez már csak egy jelkép (vöröscsillag, sarló-kalapács), akik azonban 1945 után szenvedtek magyar, német stb. emberek (sokkal többen), azoknak teljesen mást jelent.
  • neuro
    Na ja, de az amerikaiak nem gázosítottak el 10 millió embert a koncentrációs táborokban. Szerintem itt hagyjuk abba a témát, mert ebből nagynagy flém lesz előbb-utóbb :)
  • Sippie
    bonehead, nem szkinhead :P
    mondjuk én ugyanígy betiltanám az amcsi és egyéb jelképeket is ennyi erővel... gondold el mit érezhet pl egy magyar vadászpilóta aki 60 éve védte országunkat az amerikai bombázó erődök többszázas csapataitól, és ha pl lelőtt egy bombázót, pilótái kiugrottak és elfogták őket, azok csak annyit mondtak hogy engedjék őket szabadon, mert már csak 2x kell visszajönniük bombázni utána leszerelhetnek. Hát pff...