Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
lehet h igazad van csak hiába szép valaki hogyha semmi nincs benne ami megfog,
és én eddig túl sok olyan lánnyal nem találkoztam aki szép volt és jól el is tudtam vele beszélgetni,mert ezek a lányok kihasználják h szépek,és ez aztán ku.vára nem tetszik nekem, lehet h velem van a baj...

ön jól döntött kedves Brigi :-))

Brigicsaj
én kimásznék alóla és rohannék és meg sem állnék hazáig......ott meg majd irány a wc.....😄DDDDDD

xD

elõtted áll egy rusnya és kövér ember, nagy hasán vastag háj, mely lassan kifolyik a nadrágjából! földrengést elõidézõ lépteivel feléd közelít, majd hozzád hajol. nagyon kellemes parfüm illat árad errõl a visszataszító hájtengerrõl!
mit tennél ebben az esetben ?

nyami
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nyami
<#idiota>

Hanga
az illat adöntõ

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Brigicsaj
pontosan........

xD

ígyvan! a boltban is a gusztusosabb, dekoratívabb csomagolású terméket részesíti elõnyben a vásárló , a kevésbé esztétikussal szemben...hiába egy és ugyanaz mondjuk a két termék tartalma!

Brigicsaj
ez nem igaz.......
mert nem csak a besõ a fontos, hanem a külsõ is......mert elõsször valakiben nem az fog meg hogy kedves, hanem vagy a szeme, vagy akármilye és utána kezded el megismerni, addig meg nem........😊
mert eleve nem álsz egy olyannal szóba (legalább is nem úgy) akiben nem tetszik vmi, aztán ha leállsz vele beszélgetni akkor már lehet hogy sokkal értékesebb embernek fogod tartani mint elõtte.......😊
szal szerintem mind2 ugyan olyan fontos.....😊

xD

ide inkább a Heartbreaker Strike-Love Source c. 2 személyes játék kellene :-)

gercse
biztos létezik, de nem a külsõ a fontos hanem a belsõ az meg látásból nem jön át szal..., nekem még nem volt kapcsolatom de nem is érdekel,majd lesz, vagy nem 😄

Hanga
és te szobortad a Diszkoszvetõt? Barbiklón

Brigicsaj
jah......😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xD

a
Az olyan izé... hogyishíjják....

Sné Zsuzsa
Counter-Strike Source, multi játék fennt a neten 😊

Canon 450 D

ÛBER YOTTA LOL VAGY 😄D
Szard már le a hülye idióta csajokat meg a kibaszott szar szivedet ami össze vissza ver mert egy szar, szerintem inkább menj el orvoshoz! Az ilyen eseteknél szívelégtelenség fog fellépni! És ezt most halál komolyan mondom!!
Szóval szerintem vegyél vissza az ilyen csajok, meg szeret nem szeret hülyeségekbõl mert mint te is látod.. hova jutottál...

Na megmondom mit csinálj, menj szépen a Steam-re és CS-zél és GO FOR PRO!!
Aztán felejtsd el az ilyen túlkompliklát baszomságokat.
A szivedet meg ne felejst el megnézeti!
A dokinak majd mondd el mi a panasz, rögtön tudja majd a megoldást és nem foy ilyet többet tapasztalni! Megárthat ha túl soxor elõfordul.

Na most pedig menjél CS-zni és ha még nem vagy klánban akkor írd ki a a neved után hogy klánt keres és lépj be valami jó kis klánba! Aztán warozzatok sokat és észre sem veszed és már kint vagy a WCG-n!

És ha esetleg nem menne mert a faszság jár az eszedbe akkor menj ki, verd ki, és utána gondolkozz el a legszebb fragjeiden és húzás vissza játszani.

Na csõ, biztos segítettem, de csak akkor ha betartod ezeket.

Brigicsaj
mi az isten az a CS? 😄DD

xD

prezi
Szerelem elsõ hágásra?!?!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a
Sztem meg inkább a csajokkal kéne foglalkoznia mint a CSével <#vigyor>

Sné Zsuzsa
Te jó ég!!! Ahhelyett, hogy segítenétek neki csak lehurrogjátok 😄DDD Eszméletlen.....hogy milyenek az emberek 😄D Látom a sok hurrogásból, hogy ez egy nagy népszenvedély!! 😄DDD Kész....Ja meg az a beszólás tetszett a legjobban, hogy, ha nyitsz egy topikot nézd meg...blah-blah...éljen miszter tökéletesség 😄DD Szerinted ki a nyavalyát érdekelnek a negatív hozzászólásaid?? Ki nem tesz rá magasról, hogy te mégis milyen apró cseprõ hibát találsz más "munkájában"?? Kész....na én meg ezen b*sztam fel az agyam....csinálj te is topikot vazze és ott b*szogasd MAGAD...de mi egyszrûbb?? Letolni a másikat...lol....

Nya...és akkor a topik eredeti témájához visszatérve:
Kedves Nightwish!
Tudom, hogy összezavarodtál, de hidd el az idõ majd mindenen segít, majd az eldönti, hogy mit is szeretnél valójában a csajostól 😉, ha nem szeretnél tõle semmit nem csinálsz semmit, ha szeretnél, de õ nem akar veled foglalkozni, akkor majd foglalkozol olyan lánnyal, aki megérdemli, hogy idõt fordíts rá. Fel a fejjel szépségem, minden a helyére kerül idõvel csak hagyd, hogy kiforrjon a dolog. Türelem!

Cupp! 😊

Amúgy, mikor rossz kedvem volt, akkor nekem sem ment a CS 😄 Szal értem én a probléma gyökerét 😄

Canon 450 D

cSuwwi
na ez marha nagy reklám volt :o
csak a célfórumra irányítottam, ahol nem hurrogja le minden második ember, mint itt... >_<

shit happens

sose késõ, ne add fel! 😊)

Brigicsaj
<#vigyor><#alien>

xD

Rafaelo
má késõ 😄DDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Brigicsaj
ki lett javítva....😄DD

xD

Rafaelo
slõ topik 😄DDDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

lol
állat e vaty? <#idiota>

football without ultras is nothing

a
múú egyszerre 😊

a
"Azóta nem megy a CS sem!" húú ezen az én agyam is ledobta a gépszíjat 😊

De lehet ilyen voltam én is 2-3 évvel ezelõtt?! <#idiota>

bobka
"Azóta nem m1 a CS sem.." kész ezen behaltam <#idiota>

bobka.uw.hu

Brigicsaj
én így ismerem.....😄D

xD

Sephi
SLO 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ígyse rossz! :-)

maozedong
hívd meg mindkettõt egy szerverre és eldõl melyik a jobb :9

Resurrection!

Brigicsaj
Az nem így van hanem úgy hogy!
"Szia! Hiszel a szerelem elsõ látásban, vagy menjek el melletted mégegyszer?" 😄DDD

xD

Hanga
😊

tükörben?

jajj, errl jut eszembe: múltkor ZP-ben voltunk egy társasággal, egyik csajhoz meg odament a srác, és megkérdezte, hogy mi a körzetszáma :o gondolom poénból mondta, de úgy 6an röhögtünk fel egyszerre, aztán sunnyogva elhúzódott 😄😄
van egy ilyen béna csajozós duma, hogy : -te figyelj, te hiszel a szerelemben elsõ látásra ? -nem! -és ha mégegyszer elmegyek elõtted ? :-)

szelerem csõ látásra :-)

hali
slõ - csõ? <#idiota>

www.napisajto.hu

kemény:Ð
sztem ilyen korban még lehetsz havonta más csajba szerelmes 😉 valószínûleg ez a megláttad, és megszeretted nem is olyan mélységû kapcsolatot eredményezne, de azé kuffantsd meg, np:Ð
Így van, GnR roxx 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Brigicsaj
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xD

Hanga
mint améhcske, virágról virágra, amíg akaptárba kerül améz

rezsofiz
<#eljen> gnr powz ^^

sazl : c

aeris
Nem kéne reklámozni😄:

Brigicsaj
ne szóld le mások problémáit még akkor se ha neked olyan kicsinek tûnik.....😄D
lehet (sõtt biztos) hogy neki ez tényleg nagy probléma.....😊

xD

sz4bolcs
A CS az bennevan az élet NAGY DOLGAIban, szóval nem kinevetni! :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"Azóta nem m1 a CS sem" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd micsoda problémák loál