2173
Vajon létezik-e?
-
#447 engem nem bántottál meg.....:))
de akkor is mondom hogy nem vagy tökéletes, ha meg még is annak hiszed magad akkor mutass -
#446 még bármi lehet......ha következőt is lemondja akkor sztem nem.......bár még akkor is akármi lehet......=) -
#445 ha mondjuk megmondassz neki vmi olyan dolgot magadról amit nem nagyon szeretnél hogy kiderüljön, de ha kiderül akkor sincs agy baj, mert azért nem olyan fontos......... -
#444 jaj.nem akartalak megbántani bocs.de akkor is igaz amit mondok -
Takezó #443 szted nem? :| -
#442 én azért szurkolok neked! ;))) -
#441 hát nem, mert a szerénységet nem rólad formázták az biztos, szal már nem vagy tökéletes...... -
Takezó #440 igen? miből? -
Takezó #439 ezt nem egészen értettem :Ð csak ez a baj a nőkkel bazz... elvagytok, aztán összejöttök, aztán hú de jó meg minden, és akkor legközelebb meg már mi van? :o
nah mind1, remélem, hogy végülis nem lesz semmi baj, és a 2. randi is olan jó lesz, mint az első :) -
#438 a megbízhatóság igen...........:)) -
#437 hello! -
#436 nem csak......nincs ideje gondolkodni rajtatok hogy mi lenne ha igen és mi lenne ha mégsem......nincs idő tisztázni a dolgokat ha minden nap lát.......
de ha mondjuk 2 naponta vagy 3 naponta lát az elején még mielőtt lenne belőle vmi akkor, nincs olyan hogy lemondja csak ha nem akar már tőled semmit, de aztán mondom lehet hogy ezzel csak én vagyok így......
-
#435 milyen igazam van ugye? -
Takezó #434 de az korábban nem derül ki, mielőtt összejöttök :D:D -
#433 az is nagyon, fontos....... -
Takezó #432 oksi, csáosz, előtte válaszolj az előzőre :D:D -
#431 Na lépek egy félórára fürdeni, majd jövök!
Bye! ;) -
Takezó #430 de mindenesetre nem kell ez a duma, hogy megbízhaót legyél, meg hűséges, stb :D:D:D -
Takezó #429 nyah mondjad! :Ð meggondolta magát, mi? :o -
#428 na akkor meg?? :DDDDDD -
#427 ja hogy tegnap.....akkor nem tom......vagy lehet hogy tom, de akkor hülyének nézel, meg lehet hogy csak én vagyok vele így ,szal inkább nem mondom...... -
Takezó #426 mik? :Ð válogatósak? hát én az vagyok, ez tény :D:D -
#425 bye! én már megtanultam mindent holnapra.....:)) -
Takezó #424 jóóóó, de én msáodik randit azé nem mondanék le :\ persze, ha már többször lemondaná, akkor tudnám, hogy mi van, de így meg bizonytalan vagyok :o
jó, csak ezt tegnap beszéltük meg, és hát gáz :( -
#423 Nah mit ha a férfiak nem lennének azok...... -
#422 és hol itt a probléma?? :)
figyi, ha már másodjára vagy 3-adjára mondja le akkor érdeklőggyél utána hogy egyáltalán akar-e veled találkozni........mert ha többször lemondja akkor már nem valószínü hogy akar vmit tőled.....
de az elsőnél még ne aggódjál......:D
a másik jobban jársz ha ő mondja meg hogy mikor találkozzon veled....mert akkor biztos úgy mondja majd hogy legyen rád ideje.......:DDDD
(lehet hogy hülyén hangzik, de így van.....;)) -
Takezó #421 igen csak arra, hogy valójában ez így is van :Ð -
#420 Nem csak arra célozgattál hogy a nők válogaósak és hogy hogy merészeljük a jobbat választani........ -
Takezó #419 spájz, jó tanulást
ott, hogy 2. randit lemondta :( -
#418 és hol a probléma, nekem mindennap annyit kell tanulni h beledögölök,mentem is tanulni,csákó -
Takezó #417 nyah akkor osszátok az észt :Ð
múlthéten megismerkedtem egy buliban egy lánnyal, szombaton beszéltünk, hogy talizzunk, hétfőn taliztunk, összejöttünk... megbeszéltük, h ma talizunk, erre ma írt smst, hogy mégse, met fáradt és tanulnia köll :( -
#416 megszerettem ezt a topicot...
mostanában szeretem osztani az észt.
[feleslegesen] -
Takezó #415 ez így van, nem is mondtam, hogy a külső nem számít ;) -
#414 erről annyit hogy neked sem mindegy hogy egy csinos csaj rajong körül vagy egy kövér........ -
#413 vágom....:)) -
#412 na ez megint egy véglet, viszont ha egyenlő esélyekkel indul akkor... -
#411 nálam is , de nem erről van szó... úgyértettem hogy ha zárkózottabb forma és nem nyíltabb akkor ezeket a tulajdonságait hangsúlyozza... vágod. -
Phat Smoker #410 jaja..menni fog az, majd meglátod! -
Takezó #409 (y) -
#408 amúgy nem vagyok őrölt meg hülye barom, kedves vagyok meg megbízható, csak nem keresem mások társaságát, csak annnyit teszek amennyit muszáj,majd váltok