2173
Vajon létezik-e?
-
#687 végülis majd csak lesz vmi!Még csak kb 2 hete vagyok uj suliban! -
#686 :) -
#685 Én nem erre gondoltam.......
nálam az a beszólogatás az hogy nem köszönsz neki meg semmi csak mondjuk elmegy melletted és akkor beszolsz neki hogy "jó a segged" vagy vmi.....:DD
ami szar duma, de ez van.....:DD Nálam EZ a beszólogatás....:DD -
#684 hát jólvan, vannak kivételek mindenhol.....:DDD -
#683 nem leszek fasz sg fórumára belinkelni... egyébként van több is. -
Ben C #682 KÉPT! -
#681 én szavak nélkül operáltam most. teremts helyzetet ami adja magát , onnantól meg filmjelenet. bejött... (szombat óra girlfriend) -
#680 :) nem akartam visszairni hoyg amikor ö 6-10 éves volt akkor még bejött ez legalább 1 lánynak :)) -
Ben C #679 ez a hát te meg ki vagy nagyon ütősen hangzik -
Ben C #678 egyszerű sziával? megy a beszélgetés egy jó ideje, egy kisebb szünet, aztán a másik csak igy slusszopénként benyögé hogy "Szia!". kicsit sem nézném elmebetegnek -
#677 :) 1 szer használtam :) nem tudtam mit kérdezni a csajtol :)
/* már egy ideje ismertem .) */
8 éve vagyunk együtt :) -
#676 hát nem tökmindegy, mert a normális csaj kiábrándul ha ilyen hülyeségeket szólogacc be neki.......
nekem egy csomószor csináltak már ilyet, meg is lett róla utána a véleményem....
ez meg a mi a kedvenc állatos duma, meg hát.......szerintem egy egyszerű sziával többet érnél, ........de te tod..... -
#675 ugy is mindegy mit szolsz be a lánynak :) ha bejösz neki tök mindegy :))
én a Mi a kedvenc állatod? -al arattam
-
#674 szerintem ez eléggé gáz.....akármit is szólogacc be az gáz.....azzal normális csajt nem fogol.....már bocsika....:) -
Takezó #673 ööö, korod? :Ð ez elég gáz, persze én beszélek... mindenesetre sztem ez nem jó megoldás :Ð -
#672 Albertirsai vagyok! -
#671 Igazábol nem ugy szologatok be annak a csajnak hogy anyád vagy hasonló,hanem pl am,ikor elmegy mellettem akkor mondom hogy "Hát te meg kivagy?" meg ilyenek -
Takezó #670 köfi:\ -
Phat Smoker #669 hmm..pedig a különbség szemmel látható :DD -
#668 paranoia, üldözési mánia. -
#667 semmit csak hogy nekem ezek a számok meg betűk soha nem mondtak semmit -
#666 miii ? ezzel mit akarsz mondani ? -
#665 nééézd már hogy érti a dolgát! -
Ben C #664 B C D? :) -
#663 neeem ... csak 85-ös -
#662 sajnálom ...:(
de fel a fejjel ... lesz ez még így se ! :) -
#661 -
Takezó #660 jah, kidobtak, lol :\ -
MacrosTheBlack #659 Mer jócsaj vagy. :) -
#658 nem nagy a melled véletlenül? -
#657 mindenre van vevő......:D
(poán sry) -
#656 én védem meg a férjem ... :)
nem kell ilyen téren félteni itt csak azt nem értem mire ill. miért bukik rám néhány fasz ennyire ? -
#655 legközelebb szervezd oda a férjed meg egy baltát... -
#654 jaaa ... főleg ,amikor a barom még ki is mondja és ha a munkahelyemen találkozok vele (eladók)akkor bejár boldogítani ... -
#653 akkor rossz helyen vagy rossz időben
vagy csak képzelődsz -
#652 furcsa vagyok de hapsikkal az az érzésem ,hogyha véletlenül beszélek is valamelyikkel megakar dugni még akkor is próbálkozik ,ha elküldöm az anyjába és ,ha tudja is ,hogy gyerekem és férjem van ... na erre mit köpsz ? :D
vonzom a hülyéket és a szex mániásokat ...pedig csak 1 átlag vagyok és lóvém sincs ... -
#651 a tanácsok jók, és a humoros körítés is kiváló......:DDDD -
Phat Smoker #650 ha nem megy magától a fura viselkedés, szívj el suli előtt egy adagot :D -
#649 "viselkedj furán" :D, ebből mekkora félreértések lesznek.... -
Phat Smoker #648 "..kiállnék mindig szoban felelni,ő meg mindig rámnézne!.." :DD ez tetszik