Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és az mé bajö? :o én tegnapig nem szerettem a szõkéket 😄😄 új barátném áz :Ð sztem egyértelmû, h a hajszín egyáltalán nem számítö :o
lehet 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 😄D😄DDDDDD 😄DDDD 😄DDD.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

háthigen mily' jó annak aki hétközben partizhat 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nh Shevits
ha ismerkedni akarnék felvenném msn-re...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
nemérdekes, ismizzetek

mentem partizni

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Brigicsaj
már mint Te meg Én??? 😄DDDD
vagy kire gondoltál?? 😄DDDDDDD

xD

Nh Shevits
igen. elküldöm a picsába és utána elkérem a számát. te is így gondoltad nem?... lol.
miért is tudtam én ezt az elején?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
csakhogy te ezt már az elején tudtad

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nh Shevits
nézdmá'! még a végén jóban leszünk. <#merges2>

Brigicsaj
nyám! <#alien>

xD

Nh Shevits
szpemmer!!!!<#alien>

Brigicsaj
Én erre nem mondok most semmit.....😄

xD

gercse
vagy az is lehet h túl sok Queen-t halgattam 😄

gercse
bár lehet h igazad van, lehet h csak átmenetileg érzem csak így a dolgokat,remélem h igy van

gercse
nem depresszió, nem vagyok a világnak való, de már leírtam, más vagyok mint a többiek, én nem szólítok le senkit h hi szép a szemed,hogy vagy, találkoztunk már? stb., nem törõdök mások véleményével, nem nagyon érdekelnek más problémái,olyan szinten max h meghallgatom, és rámondom h ez van, de észre is vettem h nem szeretnek túl sokan, már a szüleim is ki vannak a viselkedésem miatt, de nem tudok megváltozni.

Nh Shevits
nedepizzél nagyon mert úgysem így lesz.

gercse
hát, elnézve magamat és a "világot" teljesen különbözünk
nehéz lesz olyan embert találni mint én vagy aki hozzám illene , ha jobban bele gondolok akkor igazi barátom is csak 1 van,aki megért,és akivel akármirõl beszélhetek

butaság kijelenti ilyen fiatalon, hogy nem lesz soha senkid!
elõbb-utóbb megfogod találni a párodat, akivel boldogok lehettek!

gercse
eldöntöttem h nem lesz soha senkim. nem tetszik nekem ez a mai világ, senki nem normális, mindenki adja a menõt meg a jófejet, ez meg nekem nagyon nem jön be, de nem csak a csajokkal van ez, rengeteg barátom is megváltozott(nem csaj hatására), és már csak a haverjaim, kb. 3-4 normális barátom van...nem tudom mire jó ez, képmutató mindenki

huá.

Nh Shevits
oltáááááááááááás! (visszatértem)

Brigicsaj
😄DDDDDDDDDDDDD

xD

thx kihagyom ;]
Ha nem jön össze keresgélek még 😊
Aztán ha nem találok majd megnövök és felszedek valami 15 éves csaszit 😊De akkor már sztem már nem a 15 éves csajok fognak kelleni 😊
vagy mégis? 😊)))

Brigicsaj
jah.....sajnos ez így van.....😊)
menjél és szedjél fel egy 13 évest......az örülne neki.....😄
beajánljalak egy osztálytársamnál? <#idiota>

xD

Nah magyarul qrva nagy szerencse kell ahoz a szóban forgo csaj ne a sokkal idõsebbeket, ne a beképzelt bunko parasztokat kedvelje? 😊
biztatóóóó!!! 😊)))

Brigicsaj
<#vigyor> osszad drága, osszad! 😄DD
Ma én is nagyon osztottam a suliban is, sok suta osztálytárs.......😄DDD
jajj hát én már olyan ideges voltam tõlük hogy röhögõgörcs fogott már el.......😄DDD

xD

esetleg az idõsebb asszonyokat kedveled ?
vagy az öreg nénikhez bújsz hozzá szivesebben ? 😄D

Nh Shevits
eddig így alakult mindig <#vigyor>
na most kicsit lelépek a városba pedig szivesen osztanám az észt még...

Brigicsaj
csak veled 1 idõs bnõd volt még? 😊

xD

Brigicsaj
te meg milyen újra gondolsz? <#vigyor>
amúgy meg hát (megint csak) az eddigi tapasztalataim szerint, jobban eltudtam velük dumálni mint a többi 14-15-16 éves fiú ismerõseimmel........😊)
ezt nem tom miért van így, de így van.....😄DD (lehet hogy pont olyanokat fogtam ki, nem tom.....😄)

xD

Nh Shevits
nem. nem volt fiatalabb barátnõm még <#ravasz1>

"eszek + röhögök + gondolkozok" nem is kell más :-))

Nh Shevits
amúgy most én is erõteljesen csajozok. új osztály, full ismeretlen arcok, már találtam is két szimpatikus csajt. olyan aranyos a szõke nyaklánca.., közelebbrõl is szemügyre venném <#hehe>

saját tapasztalat ? <#vigyor5>

Brigicsaj
hát azt is, ja.....😄DDDD

xD

Nh Shevits
"17, 18 év körüli srácokkal jobban elvagyok"
mert tudnak újat mondani igaz?<#vigyor> nem arról beszélnek hogy milyen jó volt a szombati Real-Barca meccs, vagy milyen szép az új matchbox amit kaptak.

nincs most jobb dolgom eszek + röhögök + gondolkozok 😊)
amugy is akármit is csinálnék ugysem tudnék nmáson gondolkozni ien vok 😊

nagyobb biztonságérzetet nyújt neked egy 17-18 éves srác ?

de !!

most mennyek a csunya vagy a 12 éves csajok után? 😄😄😄
akkor inkább megdögklök csaj nélkül 😊))
szar az élet nincs isten 😊))
ez igazságtaLANság!!! :|||
<#zavart2>

Nh Shevits
a 15éves csaj + 18 vagy afölötti fiú kapcsolatban az a szép, hogy a fiú általában csak azt akarja, a csaj meg menõzni, hogy milyen idõs pasija van. hát nem romantikus?<#hehe>

Brigicsaj
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xD

Brigicsaj
hát talán azért, mert eddigi tapasztalataim alapján 17, 18 év körüli srácokkal jobban elvagyok, mint a náluk fiatalabbakkal......😄DDD
ezt nem tom neked így el magyarázni......nem lehet.....😄D
mások azért akarnak szerintem hogy bnõk elõtt felvágjanak, hogy nekik már annyi idõs srácuk van.......de nekem nem ezért.....😄DDD

xD

Nh Shevits
neagyaljál annyit menj amerre a farkad kacskul!!! (meg ahol van esélyed!)<#hehe>

de amugy miért? 😄
azt ne mond hogy nem elég érretek neked a 15-16 éves fiuk!
a bekpzelt kemény fiuk azok de sztem vannak normálisak akik azért adnak magukra 😊
pl. én 😛PP

Brigicsaj
...."mert felidegesíted magad."......na meg a csaj is.....😄DD

xD

hát a barátnõje 1 szõke qrva jó nõnek képzelem magam (én csak qrvának hivom az iet) tipus 😊
de sztem õ nem oan 😊) csak én reménykedem benne? 😊)
nah lol kezd elveszni az önbizalmam 😊

Brigicsaj
én 14 vagyok, de én sem akarok korombeli sráccal járni hanem 16, 17, vagy 18 évessel....😄DDDD

xD

Nh Shevits
"15... nem ien korban jön a csajokra az hogy minnél idõsebb srác kell nekik?"
igen! a divatpicsák ebben a korban akarják tudatni a többi barátnõikkel hogy õk átlagon felüliek. szal irány a 24év feletti pasik...
ergo ha divatpicsa/álszent szûz-kurva, akkor felejtõs.

Nh Shevits
nálam úgy optimális a dolog hogy egy hét tapogatózás/ismerkedés, aztán ha bejövõs a csempe akkor félreérthetetlen jelzés hogy mi is a szituáció(d). Onnantól pedig tiszta a képlet: kopp vagy nemkopp. Tapasztalatból mondom hogy ne szenvedj egy csajon hónapokig mert csak felidegesíted magad.