Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
mert eleve akit nem szeretek azzal nem fekszem le.....errõl ennyit......😄
xD
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
de sokaknak ez a fontos, ez az õ "bajuk"
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
véleményem a következõ: létezik szerelem elsõ látásra,de nem mindig ezekbõl lesznek a legjobb kapcsolatok, általában csak fellángolások, és utána vége ennyi......,szóval én nem nagyon hiszek benne...
xD
lesz Tökölön ez a pályaválasztási kiállítás vmikor, és ott kérek lapot a suliról, meg még 2 másikról......😊
xD
És ott felvételi van vagy csak elbeszélgetés nem tod? <#miaz>#miaz>
xD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nekem még 2 évem van hátra(ideivel együtt) az 5bõl, erzsébetre járok,kéttannyelvû gimibe, nem egy leányálom, de legakább megtanul az ember normálisan németül 😄
ami az otpnél van az (várjál már én sem tom.....<#idiota>#idiota>) az a 3-as.....😊
tom mert oda jár a volt pasim.....<#pardon1>#pardon1>
xD
😊 amúgy a 2-es suliba járok.....😊 ha tod melyik az.....😊
xD
kérdezd meg hogy borotválja-e a hónapját. inkább..
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.