Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted több volt.
szerinte nem.
nem szeretnélek lehangolni, de aki egyszer elment, azt hagyni kell menni. legyen már önbecsülésed! nem kellettél neki, leszarta azt a sok emléket, a közös éveket, a terveiteket. ezek után minek arra vágyni, hogy "meggondolja magát"???? sokkal többet érsz annál, minthogy más szerelméért vágyakozz. majd kellesz másnak, aki megbecsül (vagy azse, ez egy ilyen játék)...
mellesleg meg örülj annak, hogy ilyen egyszerûen végzõdött!!! de komolyan!
mások hónapokig szenvednek, játszák a seveled-senélküledet, totál felemészti õket a képzavar, taktikáznak, kapkodnak, nem tudják mit tegyenek, hogy újra olyan legyen mint régen (és bármit tesznek, nem lesz olyan), hogy ne mennyenek szét. na ez igazán szar tud lenni.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
marhaság amikor ilyenre apellálnak az emberek, mert aki IGAZÁN SZERET, annak az esze mondhat amit akar, lese szarja...
nemtom világos-e.
tehát a szerelem, az igazi szerelem ÉRZÉSEKEN alapszik, nem pedig tények egymásmellé sórakoztatásán majd végül egy MEGOLDÁSON vagy valamire RÁJÖVÉSEN.
arra nem lehet RÁJÖNNI, hogy szeretsz valakit, ezt felejtsétek el!
ezt csak érezni lehet (vagy nem érezni)
így megy ez sajnos.
lépj tovább, akármilyen nehéz
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Anyu másfél évig nem tudta feldolgozni.
Komolyan, jobb lenne, ha elfelejtenéd a lányt. Nem neki, hanem neked.
"(nem mindegy mikor?)"
Sajnos nemnagyon mert ha pl most még talán hajlana rá mert észbe kap,lehet már elmélyül a másik kialakuló kapcsolata vagy elvakítja a másik.Vagyha mégsem lehet úgy érzi hogy már hozzászokott és így a jó.Mint írtam már mi anno hûséget és szerelmet fogadtunk ezért nem értem hogy tud feladni ilyen könnyen egy ilyen hosszú kapcsolatot,ráadásul úgy hogy már lehetlesz neki más.Tudom hogy nem teljesen jól csináltam mindent de azért ennyire nem,szerintem.Szóval nem csaltam meg és hasonló bocsáthatatlan bûn csak kis hanyagolás ami sztem megbeszélhetõ lenne.Voltakmár sokkal rosszabb dolgok is az életben nekünk amit simán megoldottunk.Nem tudom mit befolyásol de nem adta vissza azokjat a dolgokat amiket adtam neki és asszem 1-2 ruha is van ott.Nagyon remélem hamarosan megkeres és jó hírrel és ez valami tavaszi rövidzárlat csak.
Na ezt most felejtsd el! Egy szánalmas pasi nem hogy neki, de senkinek nem kell. Ezzel max azt éred el, hogy sajnálatból eltölthetsz még mellette kb. 1 hónapot és utána úgy kivág, mint...
Tudom, hogy nehéz! Nekem is az volt. DE MEG TUDOD CSINÁLNI, MERT FÉRFI VAGY! Itt a hétvége, menj el bulizni, menj oda minden olyan nõhöz, aki elsõ látásra bejön és ÉLJ. Ha így folytatod, akkor is eljutsz erre a pontra, csak feleslegesen cseszel el az önsajnálattal több idõt. Ha érdekled, akkor úgyis megkeres (nem mindegy mikor?), ha meg nem, akkor felejtsd el és verd ki a fejedbõl egy ideig.
Persze, ha el akarod cseszni ezzel az életed, akkor tedd. Depisen is lehet élni egy ideig, de hidd el, nem éri meg. Egyszerûen nem hiszem el, hogy ha lemész egy buliba, akkor nem látsz legalább(!) 10 olyan lányt, akivel szívesen megismerkednél. Csak próbáld ki! Megéri.
Ez a "gyûrûvel térdenállva" sztem jelenleg halott ügy. Ha még meg is "érinted a szívét", akkor sem adok egy hónapot és ugyan itt fogsz tartani, max még depisebb leszel. TÜRELEM! (Ha mégis megpróbálod, akkor adja ég, hogy ne legyen igazam... én neked szurkolok!)
1haver írja hogy állítólag 1 kapcsolatban az 5 és 7 év a vízválasztó mert a nõ lépéseket vár.Ezek nekem mond tervben voltak de õ nem tudta csak azt nem tudom hogy most már mikor és hogy mondjam el neki.
Tehát, scheri, hobb, ha pihenteted.
- Hogy más is hozzáért?! Huhhh, nekem mondod!? Hülyét kaptam... egész addig, amíg más hozzám nem ért... ÉLJ és látni fogod, hogy egyszerûbb mint hitted.
Egy biztos: ha sajnáltatod magad, akkor esélyed sem lesz!
A legrosszabb esetben emiatt visszafogad és egy immár szar kapcsolatban - ami csak a szánalom miatt alakult - élhetsz egy ideig, ami tuti halálra van ítélve. Kell ez neked? Nem hiszem...
Sokan azt mondják - ami sztem is igaz -, hogy sokkal nagyobb esélyed van õt visszakapni, ha más lányokkal lát, õ lesz féltékeny és vissza AKAR kapni. Ha belegondolsz, mit veszthetsz? Õt már nem...
Részemrõl annyi a tanács, hogy pihentetsd a dolgot, de neked ezt jobban kell tudni.
Na nem okoskodom tovább. Mindenkinek a maga élete és joga van úgy élni, ahogy akarja. Ha úgy döntött, hogy nem veled, akkor élj tovább - mindenkinél van jobb, kedvesebb, aranyosabb, ráadásul a világ legjobb nõjét is unja valaki 😉
Azért megkérdezhetem hogy hány éves vagy? (Mármint Scheri.)
És azon nem gondolkodtál, hogy pont az új fiú miatt szakított? Az valószínû, hogy még szeret, de lehet, hogy már nem szerelmes beléd.
És késõbb próbáld meg újra felvenni vele a kapcsolatot. TALÁN még van esélyed, de jobb, ha nem reménykedsz.
ha érzel iránta, ne hagyd
ha nem érzel, hagyd
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sziasztok!
Röviden leírom a történetemet és kérem aki tud érdemi tanácsot adni azt nem utasítom vissza.
Vasárnap lett vége 5év 4hónapos kapcsolatomnak. A lány most 20 és oknak azt kaptam hogy az utóbbi idõben hanyagoltam.Ami részben igaz mert a sok meló nagyon leszív,de azért annyira biztos nem hanyagoltam hogy ki kelljen lépni 5 év után.Ezalatt az idõ alatt mindnet megéltünk jót-rosszat és soha meg sem fordult 1ikünk fejében sem hogy ez legyen vagy így legyen vége.Állítólag van már neki kialakuló másik is amit végképp nem tudok hova tenni mert ha valaki benne van egy ilyen kapcs.-ban akkor hogy lehet szakítás után (közben) már másik.Mikor közölte velem határozottnak tûnt de nagyon sírt és láttam a szemében hogy azért a szíve mélyén szeret.Én viszont telejesennem számítottam erre az egészre és nagyon szeretem.Nagyon sokat jelenettünk 1másnak és soha nem is gondoltunk volna arra ahogy 1szer vége lesz vagy megcsalás.Szóval szakított velem de sztem nem teljesen akarta.(de õ döntötte el)
Na most viszont nem tudom mit tegyek,nyagassam vagy pihentessem.Ha nyaggatom akkor lehet besokal,ha hagyom akkor meg hogy nem is érdekel az egész és a másik kapcs is elmélyülhet.És így azt hiheti hogy ez így a jó.
Ugye mondnaom sem kell hogy most nagyon nehéz minden üres az idõ szinte áll nem találom a helyem.
Szóval attól tartok hogy ha van esély elszalasztom de azt nagyon nem szeretném mert az életemet jelenti.
Köszönöm
Igazad van pidzse! ezért itt egy újabb ösztönzö!!!