2173
Vajon létezik-e?
-
#1653 Hát bezony, kellenek.
Csak a hülye tanácsokat kell tudni kiszűrni, mert van aki ugyan ugy segíteni szeretne, csak még optimista hozzáállása van a témában :) -
scheri #1652 Na jó látom elment a téma a személyeskedés felé,barátaimat visszavárom majd,mára megyek. -
#1651 én is beleolvastam itt a topikba egy keveset...
megértem scherit, de tényleg túl kell lépnie..., nálam tök más helyzet volt, nem jöttem össze egy csajjal, de 1 évig nem bírtam elfeledni :D(már nevetek magamon, nem volt semmi köztünk, de 1 évig szenvedtem)
és valszeg azért nem ment ki a fejemből mert én is sokat filóztam...
de aztán jöttek a haverok akiknek elmondtam és ugyanezt mondták mint ti
elmentünk együtt sörözni, párszor kiöntöttem a szívemet nekik, és végül teljesen sikerült meggyőzni, hogy jobb nekem nélküle, vagyis ne is tápláljak semmit iránta...
kellenek a haverok ;) -
#1650 Akkor nyomasd még haver, biztos van 1-2 szaftos sztorid arról, ahogy kihasználtad a csajokat!!!!!
Na, uccu, tuti szívesen megosztanád itt a néppel néhány szaftos sztoridat, bizsereg az ujjacskád a gombozaton, hogy megmutasd milyen kurvajó revansokat veszel a női nemen mióta vki olyan faszán kicseszett veled!!!
Léccci na, olyan kiváncsiak vagyunk!!!!! -
Nyarlathotep #1649 Jah, az engem nem érdekel, hogy téged mi zavar! -
#1648 Haver, nem csak nekem szúrja a szemem itt a stílusod. Vagy vegyél vissza, vagy távozz, sztem mindenkinek jobb lesz. -
#1647 Jaja, ez szintén nyilvánvaló dolog!
A csalódott szerelmes ember a legönzőbb a világon.
S miért?
Mert nem érzi magát boldognak a szeretett személy nélkül, hiányolja azt a megnyugtató érzést, újra boldog akar lenni, s ezért szinte bármire hajlandó. -
Nyarlathotep #1646 Neked meg mi bajod van? Elgurult a gyógyszered???? -
Nyarlathotep #1645 Régen én se... -
#1644 Csak így tovább seggfej, korrekt egy köcsög vagy (mábocs).
Sztem -és erről megkérdezhetjük a többiek véleményét is- nem nagyon kér itt senki belőled, keress másik topikot ahol brillírozhatsz... -
#1643 bazki xD
azt akartam írni: hogy önző vagy. -
scheri #1642 Akkor már 1ben biztos különbözünk,ugyanis én 1 lányban soha nem a kihasználási lehetőséget láttam. -
#1641 lehetséges.
egyébként scheri nagyon önző vagyok :\ te sem veszed figyelembe azt hogy ő azért nincs veled, mert nem akar veled lenni. -
#1640 Már bocs, csendben jegyezném meg, hogy az ilyesmi előfordul. ettől még a lány nem rosszabb másoknál, akik bizonytalanok az érzéseiket illetően. naponta milliókkal történik meg az ilyen, attól ők rosszabb emberek mint te vagy én?
A szart. Bármelyikünkkel előfordulhat, a lány számlájára pedig még a fiatal korát és a tapasztalatlanságát is felírhatjuk. -
Nyarlathotep #1639 Amúgy, én is átéltem ezt jó pár éve, azóta olyan örömteli érzés tölt el amikor kihasználok egy csajt... :D Remélem scheri is megadja majd nekik ami kell! :D
-
scheri #1638 Így mint hogy? -
#1637 Igen mester, az.
(gy.k.: az érzéseink biokémiai alapokon nyugszanak, a boldogságot vagy a bánatot biokémiai reakciók miatt érezzük olyannak amilyenek) -
#1636 már bocs de az a csaj aki 5 éves kapcsolat útán igy viselkedik, az nem érdemli meg azt hogy igy loholj utánna. .sorry ez magánvélemény. -
Nyarlathotep #1635 Kémia? -
scheri #1634 Asszem 2 hete de már nem tudom mert szinte áll az idő. -
#1633 Ugyanmár.
Azért ne vigyük már túlzásba.
Énis átestem ezen jópár évvel ezelőtt, nekem is hónapokig tartott rendbejönni, de életben vagyok.
Neki sem lesz könnyű, de majd fel fog állni és újra teljes életet fog élni, csak most a kémia kissé megnehezíti az életét, ennyi. -
#1632 de egy pöcs vagy (bocs) -
scheri #1631 Nem a nyálam csöpög.És mi az hogy egy ilyen lány után?Fogalmad sincs milyen,még csak nem is láttad,nem tudod milyenek a tulajdonságai stb. -
#1630 Korrekt... -
#1629 de már hány napja tart ez a tortúra... bele fogsz rokkanni ember. -
scheri #1628 Nem,miért? -
scheri #1627 Be lennék rúgva? -
#1626 És most nehogy azt hidd hoyg mindenki összefogott ellened! Hanem csak simán jobb belátásra akarunk téríteni, hogy összeszedd magad, és ne csöpögjön a nyálad egy ilyen nő után. -
scheri #1625 Jól esik kibeszélni,segítséget kérni,közösen a dolgok mögé látni,okokat keresni,hibákat keresni,lehetőségeket keresni,tanácsot kérni,könyebb legyen átvészelni stb. -
#1624 mert el vagy veszve. nem vagy józan, mondjuk azért! -
scheri #1623 Ha nem szeretném akkor miért vagyok ilyen állapotban?Miért keresem az okokat és a lehetőségeket? -
Nyarlathotep #1622 Én nem csodálom, hogy elhagyták... -
#1621 ha senki véleményét, tanácsát nem vagy hajlandó elfogadni, akkor szart sem ér ez itt!! -
#1620 akkor minek írtál ide? -
#1619 Aha.
Szal az nyálas, hogy részletezem neki, hogy mire számítson, ha ESETLEG TALÁN VALAMI CSODA FOLYTÁN mégis vele akarja folytani a lány????
És az is nyálas, hogy
próbálom beleverni, hogy ez a hajó elúszott, mert a csaj hiába gondolkodik, ez nem fejben játszódik le????
Érdekes meglátásaid vannak...
Azzal sértegetted sztem, ahogy pálcát törtél a feje felett, pl.:
"Véleményem szerint te egyáltalán nem szereted azt a lányt"
"Miért hazudozol saját magadnak????"
stb...
Attól, hogy nagyarccal megmondod neki a frankót, még nem fog a fejére csapni, hogy "hübasszameg, ez a mittudoménki most jól megmondta, igaza lehet"...
Mellesleg én és a többiek is többször leírták, hogy "feladjuk" mert csóró srácot most totál más érzések vezérlik, mintsem a józan észre hallgatni tudjon. -
scheri #1618 Az igazat senki sem tudja csak 1 ember.A többi csak tapasztalat, hallomás stb ami nem igaz minden esetre csak általánosság. -
Nyarlathotep #1617 #1589
stb...
Én mikor sértegettem őt? Te viszont engem igen! -
#1616 nyálas????
mond csak melyik kommentemben adtam nyálas tanácsokat????
másrészt pedig: megmondani valakinek a frankót illetve MEGSÉRTENI az kurvára nem ugyan az seggfej!!! -
#1615 bocs, nem néztem utána, hogy ki és mikor írt olyat amit idéztem tőled, de ha vki ilyet írt, azt énis nagy marhaságnak tartom.
viszont csak scheri problémája óta olvasom a topikot, és azóta senki nem mondott ilyesmit. na mind1 -
Nyarlathotep #1614 Szerintem jobb megmondani az igazat, mint nyalogatni a sebét! Én is csináltam sok szarságot, de szerencsére engem a barátaim nem ilyen nyálas tanácsokkal láttak el (bocs) mint amit te adsz (bocs), mert az semmire sem jó!