586
-
#386 "...baj hogy idos a jatek amit belinkeltem..."
De szerinted "az elmúlt 22 év RPG-i konzolon 95%-ban ilyenek", nem?
S nem baj, hogy idős a játék, anno ez is nagy kedvenc volt, sőt még ma sem késő bepótolni.
Kingdom Hearts-szal nem játszottam, eleve az alapötlet elrettentett tőle. Ennyire azért nem vagyok fiatal.
-
#385 X-MEN LEGENDS ?
COLOSSEUM ROAD TO FREEDOM ?
FULLMETAL ALCHEMIST ?
ARC THE LAD:END OF DARKNESS ?
SHINING TEARS ?
CHAMPIONS: RETURN TO ARMS ?
BARDS TALE ?
OTOGI 2:IMMORTAL WARRIORS ?
Ezek micsodak ? -
#384 Te visszatudod magadnak idezni, hogy 2 oraval korabban mit irtal ?
"Melyik jRPG története nem tudott újat mutatni neked a 22 év folyamán?"
Most mar az a baj hogy idos a jatek amit belinkeltem, vagy hogy szep a PS2 kepe, de nincs mindenkinek kivetitoje ?
A Kingdom Hearts-rol amugy hallottal pl ? -
#383 Ahh, játszottam kombózós játékkal, a címe Vagrant Story (PS1). Máig az egyik kedvenc jRPG-m, ajánlom mindenkinek, aki még nem játszott vele. -
#382 Pontosabban 1994-ből. -
#381 -
#380 Meg tudod állni, hogy ne írj százalékokat? Ugyanis semmi értelme, és köze sincs a valósághoz.
Melyik játékban kell kombózni? Mert azzal még nem játszottam.
Igen, amit beszúrtál képet, az egy jó példa a jó jRPG-re, csak ez ugye kb. 1980-ból van. Azóta grafikailag és játékmechanikailag sokat fejlődtek a jRPG-k, nem beszélve a storytelling-ről.
Szóval konkrétan melyik jRPG nem tetszett?
-
#379 Hiszen a forumotokban olyan sok embernek van 43" -s HDTVje.
Ugyis ugy menoztek vele, hogy azert vettem, hogy tudjak PS2-zni :P
Persze szigoruan 640*480-ban. -
#378 Az elmult 22 ev RPG-i konzolon 95%-ban ilyenek.
A maradek mostani szemet 4,50% japan szamuraios akcio fos, amikben kombozni kell.
Kb kozuk nincs az RPGhez.
Igyhat beszelhetunk a 0,5%-rol, aminek meg van ertelme.
-
#377 > Viszont az tok jo amikor lattom kivetiton oklomnyi pixelekkel a szep kis 640*480as felbontast.
És mint tudjuk, mindenkinek van legalább egy kivetítője. -
#376 Ja hogy most bizonyitanom kell. LOL
1.Grand Turismo 1-4
2 pl Time Crisis sorozat
3 Stuntman
4 Tenchu: Wrath of Heaven
5 pl Samurai Western
Megfelel ?
Amugy mi az hogy 1024*768 volt a PC, meg nativ felbontas :P
Megsugom neked mar a Q3 (1999) elott is voltak olyan jatekok, amik mentek 2048x1536os felbontassal.
Mikor is jott ki a PS2? 2000 oktober ?
Viszont az tok jo amikor lattom kivetiton oklomnyi pixelekkel a szep kis 640*480as felbontast.
-
#375 Néhány konzolos játék esetében TV műsorhoz hasonló képi világról beszélünk, ez az új konzolok esetében egyre gyakoribb lesz. -
#374 Mi nem hasonlítható össze? Konkrétan melyik játékra gondolsz? Melyik jRPG története nem tudott újat mutatni neked a 22 év folyamán? Milyen jRPG-kkel játszottál eddig? -
#373 #361-re nem böfögtél semmit:( -
#372 ja neked muszáj a natívot használni...ne legyen receficebummbummbumm:)
fos a TFT/LCD stb a CRT hez képest játékban -
#371 szégyen egy BF2 vagy HL2 mellett -
#370 a PC 1024*768 volt -
#369 A kinezetrol volt szo, nem a TV musorrol.640*480-ban biztos szebb minden, mint 1920*1200-ban, te asz.
-
#368 Hehe. magyarazd mar el nekem aki tobb, mint 22 eve jatszik , hogy melyik a jobb RPG.
Kend a hajadra a jRPG-ket, ossze se hasonlithato egy Neverwinter Nightsal, de meg egy 13 eves Wizardry 7-el sem.
De sorolhatnam BG 1-2, IWD 1-2, Fallout 1-2 (nem cRPG) stb. -
#367 Micsoda igények. Azt hiszed, hogy a klisékkel teli hagyományos középkori fantasy cRPG-k élménydúsabbak, mint egy jó jRPG? Van még mit bepótolnod. -
#366 Ha ez számítana, nem játszanánk konzolon. Egyébként a TV műsor felbontása miatt nem hallottam még panaszt. -
#365 A 640*480as felbontasban ? -
#364 ;)
csak egy baj van vele, nagyon be kell hangolni es beloni az x meg y tengelyt, mostmar nekiallok kitesztelem lassan mi jo most a darkwatchhoz(tobbi fpsre is megvan, de azokat elfelejtettem leirni illetve menteni a custom helyre :C ), utana ha megvan es becustomizaltam a gombokat is, szerintem nem fognak leloni... :DDDDD -
#363 értsd TV-n a "beépített hw-s" antialiasing miatt:) sokkal jobban nézett ki, mint PC-n amoncsin
szóval kb az a látvány fogadott PC-n, mintha a PS2-t toltam volna rá...
annak a hozzászólásomnak nem ez volt a lelke, hanem az hogy PC-re nincsenek egyedi fejlesztések az FPS RTS és Sturmovik kategóriákon kívül...ezért nem tudnak túllépni a 4-5 éves konzolok szintjén....
vagy szerinted a GTA:SA-nak így kell kinéznie egy 7800GTX-en?????? -
tehen_m #362 "GTA:SA csúnyább mint ps2-n"
Nagyon vicces vagy. -
#361 árkád autóka
fénypuska
kaszkadőrszim
ninjaszim
cowboyos/akció
.
stbstb...
írd már mellé a címeket ha ismered őket konzolon...kösz
-
#360 Fable?
Morrowind jó lesZ? -
#359 Es merre vannak az rendes RPG-k ?
Atvettek verekedos jatekokban 70%
Maradek 30% JRPG es akcio/RPG,szimulator, nehany FPS
Tokom akarja azt latni allandoan, hogy Mina puffoli Haohmarut ilyen meg olyan kombokkal. -
#358 "A sokáig közelre fókuszálás tényleg semmiképp sem jó. (Ezért jó rendszeresen kinézni pl. ablakon "számítógépezés" közben.) De az sem mindegy, mennyire éles képet nézel. (Pl. nekem teljesen megszűnt a szemfáradásom, mióta lcd-t nézek.)"
mondjuk a hibajelentés küldése előtt:) -
#357 "mind2 konzolom kiextrazva vinyok benne(ps2 is meg box is) plusz egerbillel tolva az fpseket konzolon is, megaze lesem soxor a boxos gamekat hatha lehet turkaszni egy kicsit itt ott benne, szal a reflexek megmaradtak :D"
és én ezt élőben láthattam is:)
azzal a kontroller konvetálóval azért megleptél:) egér + bill bármilyen kontrolleres/konzolos FPSre... -
#356 csak billgeci:)
de akkor tényleg lemondhattok a PC-s gémekről:) -
#355 lesz vagy kilónyolcvan itthon....
a japcsik úgyis megveszik...már látom magam előtt a hálózsákos képeket:) -
#354 " De a PC folyamatosan fejlődik, így a konzol "életének" második felére Az átiratokba olyan dolgok, és technikai többletek is belekerülnek, amelyekkel az adott konzol nem tudott megbirkózni, így később a PC-s játékok lesznek a szebbek. "
ezt cáfolja a sok port...
GTA:SA csúnyább mint ps2-n
PES széria pixelről pixelre ugyanaz mint a PS2-es, de mivel a SCROLL-al nemigzán tud a pc mit kezdeni...riceg még az én gépemen is egy PES4...
:(((( -
#353 egy valamit elfelejtettél
kell az egészhez JÁTÉK is....a konzol átvette itt a hatalmat kivéve FPS RTS Sturmovik:) -
#352 "Korábban írta valaki, hogy a pc-s játékokat azért nehezebb optimalizálni, mivel túl sok különböző driver lehetséges, és szinte mindegyik alatt működni-e kéne a kitalált dolognak."
Így van, PC-n a játékok valamilyen API-n (directx, GL) keresztül érik el a hardvert, ami többek között arra lett kitalálva, hogy interfészt képezzen a hardver és az applikáció között, és elrejtse a hardverek különbözőségét. Nem tudom, hogy a videokártyák közvetlen programozásához egyáltalán elérhető-e hardverleírás, de a konzolokat egészen a vasig lehet programozni, ez az egyik legnagyobb előnye a konzolra való fejlesztésnek. Sok játék bizonyítja, hogy a hardvert megfelelően kihasználva a több éves technológián a mai PC-s játékokkal összemérhető grafikai színvonalat lehet elérni. -
tehen_m #351 Viszont tftnél nagy fényerőnél egy idő után kiséé szokatlan mikor mást kezd el nézni.
(de ez mind mind csak mellékes rövidtávú dolog) -
dez #350 A sokáig közelre fókuszálás tényleg semmiképp sem jó. (Ezért jó rendszeresen kinézni pl. ablakon "számítógépezés" közben.) De az sem mindegy, mennyire éles képet nézel. (Pl. nekem teljesen megszűnt a szemfáradásom, mióta lcd-t nézek.) -
#349 en! :D nanem gyozkodtek, de szepen lassan konzolos lettem... ;) azert megmaradtak a szgepes(direkt nem irok pct hiszen rengeteget amigaztam meg c64eztem is) reflexek... mind2 konzolom kiextrazva vinyok benne(ps2 is meg box is) plusz egerbillel tolva az fpseket konzolon is, megaze lesem soxor a boxos gamekat hatha lehet turkaszni egy kicsit itt ott benne, szal a reflexek megmaradtak :D -
tehen_m #348 Xbox
Vagy sokan így gondolták a konzolokat? -
#347 De csak pár hozzászólás után felhagytam vele, teljesen felesleges, mindenki "állítja a magáét", majd ezt ismételgetik még pár száz hozzászóláson keresztül.
Te már találkoztál olyan esettel, ahol meggyőzte az egyik a másikat és átállt az ő pártjukra? Ugye nem!
Ezekbe a vitákba (és azokba is, amiket leírtam) nem szoktam általában beleszólni, de még elolvasni se tartom érdemesnek sokszor. Addig még elmenne, hogy egymást győzködik érvekkelm de azt utálom, amikor elindul az any**ás.