586
-
#426 De legalább elolvasnád, amit írok... Mondom, hogy a legnagyobb játékélményem az egyik külföldi MUD-hoz fűződik. -
#425 Most játszottál MUD-on vagy nem?
e
e
e
s
s
e
kill guard
g all corpse
unlock door
op door
s
s
s
w
w
u
kill guest
g all corpse
n
n
e
e
kill lady
g all corpse
stb.
És most megkérdezem: játszottál MUSH-on??? -
#424 Igen nalad igy nez ki a szoveges hack$slash
Go K
jump
see enemy
slash
puch
slash
slash
the enemy is death :P
Szerintem ne rohogtesd magad tovabb, mert ez mar nagyon gazos. :P -
#423 Pihennem kell, mert nem tudom egyszerre feldolgozni a Jakuza által rámzúdított információhalmazt... -
#422 "Jol van te kitalaltad a szoveg alapu hack&slash-t :P"
Atyaúúristen!! Talán létezik egérklikk alapú hack&slash is? Meg gombnyomásos hack&slash? Vagy kizárólag igazi karddal lehet hack&slash játékot játszani? -
#421 "Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy Hack&Slash???"
Ha nem, akkor valószínűleg a szerepjáték fogalmával sem vagy teljesen tisztában. -
#420 Aha, bocsánat Mr. Mindentudó, mivel te már 20 éve foglalkozol számítógéppel, ezért biztosan tudod mire használnak egy Casagrande-készüléket.
Egyébként 23 vagyok, oh öreg bölcs... -
#419 Jol van te kitalaltad a szoveg alapu hack&slash-t :P
Eleve az RPG nem hack&slash.
Na marmost, ha valaki azt olvassa, hogy is "text based roleplaying game"
elmond mindent. Na persze csak akkor, ha ennyi racionalitas van az emberben, hogy elismerje. -
#418 Hívj melléjük szerepjátékosokat is! -
#417 Itt latszik a korod baratom.
En mar akkor szamitogep kozeleben voltam, amikor te meg csak meg sem szulettel.
Lassan 20 eve van szamitogepem, raadasul nem csak user vagyok, hanem ezzel foglalkozom.
Tehat nekem sok temahoz nem kell a google, amit neked elo kell keresned. -
#416 Ennyire nem lehetsz h*lye.
Hol van a szövegben bármiféle jelen annak, hogy nem hack&slash játék a MUD? Hol van leírva, hogy a lényeg az igazi szerepjátszáson, a játékos karakterek kijátszásán van?? Nem a mobok folyamatos legyilkolásán!!
Ismered egyáltalán a különböző MUD engine-eket? Játszottál egyáltalán MUD-on? Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy Hack&Slash??? -
#415 Szerinted Neme. vagy én nem tudunk olyant mondani amiről te még nem hallottál? Google nélkül szigorúan. -
#414 Megnagyobb szegyen, hogy nem tudod, hogy mi a MUD.
De ha akarod behivok egy-par MUD jatekost es ugy kifognak rohogni, hogy elszegyenled magad. -
#413 Na mesz a p....
Ne akard mar megmagyarazni, hogy en mire gondoltam, amikor leirtam a MUD-t.
Meg ne akard mar megmagyarazni, hogy mia MUD, mikor akkora faszsagot irtal ra, hogy kirohogott volna az osszes RPG-s.
"Gondolom, MUSH-t akartál írni... A MUD egy multiplayer hack&slash"
hack&slash a MUD. LOL
Szerintem meg kepezni kene magadat, mert a fogalmakkal igencsak nem vagy tisztaban.
"Mud - (Multi User Dangeons) is text based roleplaying game that can be played over the internet.You send some commands to the mud server and you get reply it after short time. It looks like old roleplaying text games. The most significant difference is that you can play with many people all over the world (ie. few hundreds). Second difference you will notice when you try to visit all world. It's imposible because the world is growing and becomes larger and larger."
Le is forditom neked, ha nem tudod, mi is a text based roleplaying game.
Hack&Slash. MUHAHA.
-
#412 Egyébként jónak mondod - nekem saját készítésű MUD-om is van (vagyis lesz, ha teljesen elkészül). :) -
#411 Úgy látszik nemismered ezt a kifejezést és ebből látszik, hogy egy kibaszott nagy terelő művész vagy, ha igazat írunk arra nrm tudsz válaszoni, vagy elismerni, hogy igen, igaz.
És hál' istennek a vazelint én csak a konzol fényezésére használom de te biztos a jó nagy feka barátod fényezésére!
Ja, mint mondtam rühellem a verekedős gammákat. És ha pc-n nem kell kombózni akkor az vagy FPS vagy RTS. Szal megint ott tartunk, hogy nincs rajta más, de nem én mondtam... :PPPP -
#410 Hihetetlen vagy.
MUSH (Multi User Shared Hallucination)
MUD (Multi User Dungeon)
Játssz mindkét kategóriában, majd ha megvan a különbség, jöhetsz vissza elmagyarázni.
-
#409 Igy van en biztosan meleg vagyok. :P:P
Csak igy tovabb, elvegre te irod azt, hogy idezem "Egyébként jellemző rád (is), hogy amint megfog valaki (pl. mikor írtam valódi rpg-ket) egyből másra váltasz és/vagy elkezdesz fikázni. Így nem lehet vitázni.
LOL,sot ROTFL.
Ird inkabb azt,hogy igy nem lehet vitazni te meleg,, mert a vazelint nem a konzol fenyezesere hasznalod. :P
Ertelmes allaspont. Menj inkabb kombozni. -
#408 Hát akkor nem értem miről beszélsz ha még szerinted sincs igazi RPG csak papíron... pffff srác...
Elite pont nincs, de pl. Defender of the crown az van. De ne egy 100 éves játékkal gyere már.
És már megint terelsz te kis meleg, mindenki magából indul ki.
És sajnálom de tényleg nem tudom mi az a mud de nem is nagyon izgat, akorlátoltság egyébként sem ezt jelenti, hanem ami te vagy, azaz ,hogy nem vagy képes felfogni egyértelmű dolgokat, meg, hogy azt állítod a konzolos játékok 70%-a verekedős (amiket én utálok, mert szerintem is primitív és nézd meg: mégis elvagyok a konzoljaimmal nagyon jól , nem szenvedek hiányt egy stílusban sem) -
#407 Ahhhhhhhhhhh. LOL
Na jo erre mar,nem mondok semmit.
MUD = multi user dungeons
De nevezhetjuk online text-adventure RPG-nek.
Eleg lett volna rakeresni a neten, hogy MUD + RPG.
Ekkora szamarsagot mar reg hallottam.
Es meg te akarod nekem elmagyarazni, hogy az RPG-t eszik e vagy isszak. :P
-
#406 "Talan meg amik kozel allnak hozza az AD&D-s RPG-k a PCn"
A ilyen PC-s RPG-kben általában nincs személyisége a karakterednek, csak megadsz valami LG vagy NG vagy akármilyen alignmentet, aztán a program meg kezeli, ahogy tudja (általában nem túl realisztikusan).
A jRPG-k általában a történet-orientáltak, és a szereplők viselkedése is előre definiált. Ilyet egyelőre még nem nagyon lehet "generálni".
-
#405 Összesen lehet, hogy annyi része van a játéknak, de PS2-re a Tekkennek csak 2 része van, meg asszem, VF-nek is. Szal nem nagyobb 2%-nál a PS2-es kínálatból a verekedős játék. -
#404 "mi fan terem a MUD-al egyutt"
Gondolom, MUSH-t akartál írni... A MUD egy multiplayer hack&slash (viszont a legnagyobb játékélményem az egyik külföldi MUD-hoz fűződik). -
#403 Ugye viccelsz ezzel az 50es szammal ?
Csak Tekkenbol es VF-bol van egyenkent vagy 5 resz. -
#402 Milyen valodi RPG-ket joasszony ?
Ertsd mar meg hogy se konzolon, se PC-n nem letezik igazi RPG.
Papiron igen, de te annyira korlatolt vagy, hogy azt sem tudod az mi fan terem a MUD-al egyutt.
Amiket kiadnak konzolon az meg meg a kis hasonlosagot se mutat az RPG-kutan.
Talan meg amik kozel allnak hozza az AD&D-s RPG-k a PCn, de mar azok sem azok.
Szoval ne erolkodjel mar nyulam-bulam.
Aztan meg mutasd mar meg nekem , hogy pl az Elite milyen szinu konzolra talalhato meg.
Amugy is mit akarsz te engem fogdosni ?
Menj azt fodosd magadat. :PPP -
#401 Téves elképzeléseid vannak erről és az igazi játékokról is.
3000+ játék van PS2-re, abból vagy 50 verekedős. -
#400 Amiket itt felsrolotál majdnem mind van konzolra. Dőlhetsz...
Tibicsokira visszatérve: "Nálatok" még a csomagloást is lusták változtatni , lásd World War II, Vietnam, standard fantasy. Néha egy kis Half Life klón...
Ezeknek az aránya TÖBBSZÖRÖSE a konzolos verekedős játékoknál...
Egyébként jellemző rád (is), hogy amint megfog valaki (pl. mikor írtam valódi rpg-ket) egyből másra váltasz és/vagy elkezdesz fikázni. Így nem lehet vitázni.
-
#399 Igen es a kismillio amit kihagytal, a Mortal Kombattol kezdve a Samurai Showdown, Street Fighter, The King of Fighters,Art of Fightings, Fatal Fury es tovabbi szaz ilyen tipusu jattekig.
Raadasul mindegyiknek van legalabb 5 folytatasa.
-
#398 Kered a kiadott jatekot listajat ?
Aztan szamolhatsz es belefordulhatsz a kesedbe.
Fogadom, hogy te meg a Elite, Street Rod, Pirates!, Defender of The Crown es hasonlo jatekokrol sohasem hallottal, ha ilyet mersz allitani.
Nezd meg hany evesek ezek a jatekok, es mennyi ilyen van konzolra.
Ezek a "JATEKOK" nem a pocs verekedos 2 iq-val rendelkezo jatekosoknak kiadott agyatlan marhasagok. -
#397 Tekken, Soul Calibur meg a Virta Fighter meg épp a verekedős játékok koronázatlan királyai... -
#396 Azért egy felsorolás nem ártana, ha ennyire képben vagy a százalékok terén. Pl. Tekken, Soul Calibur, Virtua Fighter, Dead or Alive. Kb. ennyi, ez lenne a 70%? -
#395 Na ez a tibicski pont "tirátok" vonatkozik, bármennyire is erőlködsz itt kis jakuzám! -
#394 Unalmas már ez a verekedős játék-téma, van pár azt' annyi! Hogy lenne már 70% ??? Magadnál vagy???
Ha már itt tartunk akkor monnd már el, hogy PC-n mik azok az eszméletlenül intelligens játékok he? Régebben lehet,hogy előnyben volt e téren , de manapság ez átfordult! FPS, RTS oszt kész! Meg pár RPG. Igen változatos... -
#393 Akkor te biztos a maradekot szereted, aminek a legtobbje Verekedos, HAck&Slash.
Neme kinek aldassek a neve elobb azt irta ne irja k szazalekokban.
Hat mit csinaljak, ha ossze szamolja a PS2-re kiadott jatekokat az ember es a tablazat alapjan lathato, hogy 70%-a verekedos fos ?
A ferdeszemueknek lehet hogy istencsaszar, az ilyen jatek, csak egy kicsit unalmas, hogy nehany kombo, meg neven kivul meg a HP csik sem valtozik.
De azert tok jo a tibi csoki fa,muanyag,papir es femcsomagolsaban.
Csak hogy a lenyeg nem valtozik a tibicsoki. -
#392 .hack//G.U. Part 1 , .hack//G.U. Part 2 , .hack//G.U. Part 3 , Breath of Fire: Dragon Quarter , Forever Kingdom , Unlimted saga, Final Fantasy sorozat... stb...
És engem ezek hidegen hagynak, de mégis ismerem őket. -
#391 Ja amugy a mostanaban konverzion atesett Sudeki es Fable szinten ugyanez a kategoria. -
#390 Milyen igazi RPG-re gondolsz ?
Meg PC-re sincs szigoruan vett RPG, ha csak nem MUD-al jatszol.
Morrowindet elfelejtheted, az is kozelebb van az akcio RPGhez, mint a Fallout, vagy az A ill cRPG-k. -
#389 Mik lennenek RPG-k, amikben nincs kombo.
Mint ahogyan nincs a Star Oceansban, vagy a Xenosagaban.
-
#388 Ezek hack'n'slash játékok, meg pár akció rpg. Szánt szándékkal nem írsz igazi RPG-t? Azok is vannak.
(mondjuk én pont teszek az rpg-kre :) -
#387 "Ezek micsodak ?"
Huhhh, ezt én is szeretném tudni. Ezeket honnan szedted?
Azért van pár ismerős stílus:
"CHAMPIONS: RETURN TO ARMS ?"
"BARDS TALE ?"
Ilyen action RPG vagy mi. Sok közük nincs a jRPG-khez. A többit nem ismerem.