A sziget - Végre nálunk is a nyár gigabukása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítek. mert szerintünk nagyon nem lett jó. õk azt nem értik, hogy miért istenítik egyesek.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
nameg, drága is és a kukoricát otthon is meg lehet csinálni a mikróban fillérekért 😊
Érdekes, hogy egy ilyen film, ami nincs elrontva, hogyan bukhat pénzügyileg??
Lehet egy rossz reklámkampány következménye, vagy akár az is, hogy rosszul idõzítették a megjelenését... (?)
Úgy emlékszem, valahol volt szavazás arról, hogy mi legyen a film címe (lehet, h. csak Mo.-n), és a többség arra szavazott, hogy _ne Sziget legyen!_. Ez semmitmondó, félrevezetõ cím. Lehet, hogy emiatt sem lett sikeres?
Nemrég vettem meg DVD-n, és nekem most megnézve is tetszett...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Jó kis film volt!
Sztem egyszer nézhetõ! (Az elnök különgépe kategória, ha tudod mi a vége már nem érdekes)
Fiu lány story - Mindíg Happy end. Az amcsiknak ez kell. Egyedül Dikabrió fõtt le a Titanic végén.
Pfúú mekkora nagy film romanikus meg minden. Ezeknek fogalmuk nincs a nagy filmekrõl
Visszatárve a filmre:
A színészekkel semmi baj nem volt. Látványos meg minden. Nekem egy kicsit egysíkú (mintha már láttam volna valahol kategória). Többre számítottam.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
egy fiatal férfi megszökik a kormány által pénzelt Clonusból, és rájön, hogy az elnök-jelölt a fõ konspirátor, aki titokban akarja tartani Clonus létezését. A kormány legfõbb tisztviselõi tudnak róla, és õrzik a szuper titkos projeket, mert õket is klónozzák, hogy hosszabb és jobb életük legyen a klónuk léte árán (aki/ami nem több egy rabszolgánál a jogait tekintve). Etikai és morális kérdések sora vetõdik fel, miközben a fõhõs visszatér Clonusra, ahol szembesülnie kell azzal, hogy barátnõjén biztonsági okokból lobotómiát hajtottak végre.
valamint (imdb review):
egy csoport fiatal felnõtt idilli életet él (Clonusban), de valójában tenyésztik õket, klónok, akik egy bizonyos fejlettségi szintet elérve elhagyhatják a kolóniát a mesés "Amerika" felé. Amerika azonban nem az, amire számítanak... Az egyik férfi a telep melletti folyóban talál egy sörösdobozt, elgondolkozik rajta, hogy mi lehet, kérdéseket tesz fel, majd lelép.
Endure, in enduring grows strong...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
mi a franc lehet az oka, hogy az embereket egyszerûen nem érdekli a film?
Nem értem, hogy lehetett bukás 😞
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Rush!
na, ezzel mi a probléma? pontosan azt jelenti a film címe angolul, mint magyarul.
scarlett johannson b-filmekben? ez azért durva - a mérges pókok mellett a sziget volt az egyetlen piffpuff filmje.
lány gyöngyfülbevalóval? in good company? suttogó? love song for bobby long? amerikai rapszódia? az ember, aki ott sem volt?
ezek mind, mind igényes filmek.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ja meg a csajnak tényleg juthatott volna 1 picit nagyobbacska szerepecske.. De egyébként<#eljen>#eljen>
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
a producereket😊
"Postás" is hatalmasat bukott asszem amcsiban és nekem mégis nagyon tetszett
jee, végre! mindenki utálta, pedig tök jó😊
még 2:
http://www.sokkmagazin.hu/kritikak/island/index.html
http://pecs.index.hu/index.php?id=5815
Nekem ez a film is tetszett és volt hogy izgultam is rajta...Sõt a történet is tetszett és a film morális mondanivalója is tetszett mégha elég közhelyes is volt...Nincs új a nap alatt, ennyi.
A kritikával meg nincs baj. KB igaza van, eléggé nobrain film bár az átlagosnál egy picit csavarosabb és jóval látványosabb. Scarlett szerintem se volt a karaktere csúcsán úgymond. Addig a pontig volt hiteles amíg nem jutottak ki, utána érzésem szerint eléggé ellaposodott a játéka és csak olyan utánfutós érzésem volt, mintha Ewan utánfutója lett vólna...Ewan McGregor pedig nem véletlen az egyik kedvenc színészem. Rohadt jó volt a filmben szerintem hoagy Buscemi is. Nem rossz film, nálunk simán sikergyanús.
Én elég nagy párhuzamot látok e fiolm és a Különvélemény között. Úgyértem hogy stílusra hasonlóak számomra. Legalábbis hasonló szájízzel keltem föl a székbõl miután megnéztem. Mondjuk a különvélemény számomra ennél sokkal jobb film de vhogy mégis a kettõ látványa hasonló egy picit.
UFF
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
"hozzánem értés hiánya " ??
lol
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
mivel itt nem "custom" emberkéket növesztenek hanem létezõ embereket klónoznak.
magyarán nem tudnának neked egy barbibabát összeállítani kérésre 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX