95
-
lowdog #15 umd iro jelenleg nincs, amennyire tudom, viszont netről letölthetők ISO-k, amiket memory stickről lehet futtatni - de nem problémamentes.
először is főleg korábbi firmwarekkel, amikben pl nincs böngésző, másodszor van amihez kell egy másik eredeti játék stb.
de jófelé haladunk :)
csak kell egy 1GB-os memory stick duo, annyira nem olcsó...
ami érdekes, hogy 71 boltban, 65-ért már lehet venni ugyanezt, garanciával, szürkeimportból...
nevetséges :) -
Caro #14 Szerintem mindenki döntse el, hogy neki mi a jobb.
Szerintem egy kézi játékkonzol felesleges. Ha egy kis szórakoztatás kell, arra jobb a PDA, mert az még ezer mást is tud, és sokkal kompatibilisebb.
Nem kell hozzá pl UMD lemez, berakod az SD kártyát, rámásolod akár a divx-es filmet, és nézheted. -
An-Dee #13 ezeket az UMD lemezeket lehet másolni? lehet kapni üres UMD lemezeket?
Én gondolkodom egy PSP-n, mert nagyon tetszik, de 12e ért nem fogok játékokat vásárolni. -
Inquisitor #12 "a spiderman2 meg ölég gyenge játék szvsz"
Ööö ... filmről volt szó. Szerintem. -
#11 Egy konzolnak minek érintőképernyő (jó a DS-t azzal nyomják, de minek ??!!!) ?!! Egy plajbásszal sosenem leszel űbergyors. -
irkab1rka #10 fél árban van, mint a p910, és ez nem érintőképernyős. Viszont grafban és sw-ben biztos hogy lenyomja a sárba. Viszont nem telefon, és nem szerzel rá annyi játékot...
a spiderman2 meg ölég gyenge játék szvsz. -
kbupdate #9 SouthPark-ban is volt ez a kis "izé":) Isten küldte a PSP-t...:) -
Zedas #8 Ott a pont.
Ez egyébként nagyon nagy hiányossága a média piacnak, hiszen a CD/DVD árának csak töredéke a kis/nagyker haszon + adathordozó ára. Ha megvettem egy filmet DVD-n akkor elméletileg csak az adathordozó áráért meg kellene kapnom a filhez tartozó soundtrack CD-t. Ez ugyanígy igaz a DVD-re: ha megvan a Spiderman 2 DVD-m, akkor csak az UMD korong áráért kellene megkapnom hozzá a filmet. -
raingun #7 Tök jó, hogy ugyanazt a filmet ennyi formátumban is megvehetem! Így megnézhetem DVD-n, HDTV, BlueRay-en, PSP, meg mindenféle cuccon. Kb. 100-150e Ft-ért teljesen legálisan birtokolhatom! -
#6 Fele ára van, mint egy jó palmtopnak, de 10x jobb rajta játszani ! -
#5 Csuhé ! -
#4 mibe se kerül, hogy a büdöskölke ne figyeljen órán! még a végén tanulna is valamit! ehhh! -
k0zi #3 14000Ft 1 játék olcsóbb darabok 12000Ft-ba kerülnek -
Zedas #2 Én már tegnap nyomkodtam egy 576-ban, és valóban döbbenetes kis izé. Nagyon kíváncsi lennék a játékok és filmek magyarországi árazására, bár előre is sötét gyanúim vannak :) -
#1 72k huf. Rám várhatnak.