Magyarországon is kapható a Sony PlayStation Portable

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd veszek ha lesznek rá warezon jázékok<#vigyor4>
nem ám(túl sokba kerül)
NEXUS6
Majd ha tuggya fogadni a sárgakazit, akkor veszek😉

Addig meg nyomom a Polystészönömön.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

KI A FAszom akar villogni a villamason te mazsola.Nekem nem kellenek ilyen dolgok hogy felhivjam magamra a figyelmet.Egyébbként is én már régen villamosoztam tinikém.
asysoft
Nemtom, te hogy vagy vele, de én nem villognék a 4-6-oson egy ilyen ketyerével😊

/*WTF?!*/

asysoft
Azért aki PDA-t játékra vesz, az meg is érdemli😊 Mondjuk stratégiát tolni poén rajta (s talán élvezhetõ is), de nem erre találták ki...

/*WTF?!*/

asysoft
Ha lenne érintõképernyõ is, akkor sokszínûbb játékokat lehetne csinálni...

/*WTF?!*/

még talán annak is aki nem 😊
bár nemtom most mennyi egy osztrák matrica. viszont ha összegyûlünk 5-en és osztozunk a költségeken... 😊

"Aki értetlenkedik hogy (...) filmet megveszi 3féle formátumban, az gondolkozzon már el egy cseppet, hogy ez utazás, várakozás, ilyesmi tevékenységre lett kitalálva, nem otthon a fotelban való játékra"

ok, bocs, csak az idézett hozzászólásodból nem ez tükrözõdött 😊

nekem rokon hozza usaból 65 ropiért a value pack + 2 játék, viszont okt. közepéig várnom kell 😄

xbox360+komputer

Mike
legalább a cigóknak is lenne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Te bajod
gondolom a ps2-ed simán beaplikálod a kocsiba is a 16:9-es TV-del együtt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bécsbe 60 ezer forint, aki közel lakik a határhoz annak megéri átugrani 😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

[Jakuza]
72ezerert repulonek jo lesz, csak legyen nyitva az ablak amikor a felszallast gyakorolja vele az ember.
Hulyenek is megeri, hatmeg a "verkonzolosoknak". 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

videotelefonálni is lehet a cuccal 😊 vagy nem mondtam ujat ?

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Antifasiszta
majd veszek egyet ha felére le megy az ára

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Dzson
Bbazz 4 kockával lejjebb magyaráztam, hogy ez PORTABLE vagyis outdoor elfoglaltságra lett megtervezve...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Igazad van, de hát ilyen világban élünk. 😞

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Zsíír. Majd megnézlek a villamoson PS2 -vel meg 5.1-el.
LOL!
Milyen hülye emberek vannak......
Hát az is jó nagy marha aki ezért a bovli szarért kifizet 70.000Ft-ot.Jobban jártok a sima ps2-el.Arra van böven játék kinálat,nem kell mindenféle memo stick-el szarozni.Állandoan töltögetni mert ugye ti sem hiszitek el hogy ez a bovlengyu kibir 5 orát folyamatos játék közben.
Egy érvet nem tudnák mondani amiért kiadnék ennyi pénzt ezért a szarért.
én inkább maradok a fele annyi ps2-nél 16/9(tv) 5.1(hm rendszer) képaránynál és hangnál,És nem az ilyen zsebhoki játékkal fogok szorakozni<#mf1>
illetve a szellemi termék "használatát"

ez ellent mond annak, hogy ha más adathordozóról akarod használni, újra a teljes dijat meg kell fizetned

"ugyanazt a filmet megveszi 3féle formátumban"
érdekes hozzáállás...
egy film, zene vagy szoftver esetében nem az adathordozót vásárolod meg, hanem a rajta lévõ szellemi terméket.

tehát szerinted jogos, hogy ha mondjuk otthon cd lejátszód van, a kocsiban minidisc, akkor kétszer kell megvenned ugyanazt a szellemi terméket, hogy mindkét helyen legálisan használhasd?

Gondoltam rá, hogy veszek egy ilyen gépecskét, de az ára nagyon-nagyon sok! <#ejnye1>
Dzson
Aki értetlenkedik hogy minek ilyen kis képernyõn gamelni meg ugyanazt a filmet megveszi 3féle formátumban, az gondolkozzon már el egy cseppet, hogy ez utazás, várakozás, ilyesmi tevékenységre lett kitalálva, nem otthon a fotelban való játékra.

Dzson
Szuper gép, kár, hogy a melóba beérek 20perc alatt, pedig nyomnám a 4-6 villamoson hogy a sok kis nyomoronc aki villog a telefonos java szarjaival utazás közben lemerevedjen tõle. 😊)))

mondjuk máshol akciósan mellécsapnak 1-2 játékot is.
saturnban is 69990
h4x0r
Meg egy okos dolog, amire ugysem lesz penzem :/

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

már rohanok is 😊

cheapboynál mennyi lesz, tudja valaki?

Loál János
A Corában 69.990Ft! Rohanjon mindenki oda!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

media marktban kiprobaltam, nehany kisgyerek ott ugralt korulotte de nem tudtak bekapcsolni 😊

nekem azert sikerült... viszont az umd ami benne volt, azon csak rolling demokat lattam, annyira nem poen, de azert otthagytam nekik jatssza vegig az osszeset 😊

umd iro jelenleg nincs, amennyire tudom, viszont netrõl letölthetõk ISO-k, amiket memory stickrõl lehet futtatni - de nem problémamentes.
elõször is fõleg korábbi firmwarekkel, amikben pl nincs böngészõ, másodszor van amihez kell egy másik eredeti játék stb.
de jófelé haladunk 😊
csak kell egy 1GB-os memory stick duo, annyira nem olcsó...

ami érdekes, hogy 71 boltban, 65-ért már lehet venni ugyanezt, garanciával, szürkeimportból...
nevetséges 😊

Szerintem mindenki döntse el, hogy neki mi a jobb.
Szerintem egy kézi játékkonzol felesleges. Ha egy kis szórakoztatás kell, arra jobb a PDA, mert az még ezer mást is tud, és sokkal kompatibilisebb.
Nem kell hozzá pl UMD lemez, berakod az SD kártyát, rámásolod akár a divx-es filmet, és nézheted.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

ezeket az UMD lemezeket lehet másolni? lehet kapni üres UMD lemezeket?

Én gondolkodom egy PSP-n, mert nagyon tetszik, de 12e ért nem fogok játékokat vásárolni.
"a spiderman2 meg ölég gyenge játék szvsz"
Ööö ... filmrõl volt szó. Szerintem.

Sir Quno Jedi
Egy konzolnak minek érintõképernyõ (jó a DS-t azzal nyomják, de minek ??!!!) ?!! Egy plajbásszal sosenem leszel ûbergyors.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fél árban van, mint a p910, és ez nem érintõképernyõs. Viszont grafban és sw-ben biztos hogy lenyomja a sárba. Viszont nem telefon, és nem szerzel rá annyi játékot...

a spiderman2 meg ölég gyenge játék szvsz.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

SouthPark-ban is volt ez a kis "izé"😊 Isten küldte a PSP-t...😊

Ott a pont.
Ez egyébként nagyon nagy hiányossága a média piacnak, hiszen a CD/DVD árának csak töredéke a kis/nagyker haszon + adathordozó ára. Ha megvettem egy filmet DVD-n akkor elméletileg csak az adathordozó áráért meg kellene kapnom a filhez tartozó soundtrack CD-t. Ez ugyanígy igaz a DVD-re: ha megvan a Spiderman 2 DVD-m, akkor csak az UMD korong áráért kellene megkapnom hozzá a filmet.

Tök jó, hogy ugyanazt a filmet ennyi formátumban is megvehetem! Így megnézhetem DVD-n, HDTV, BlueRay-en, PSP, meg mindenféle cuccon. Kb. 100-150e Ft-ért teljesen legálisan birtokolhatom!
Sir Quno Jedi
Fele ára van, mint egy jó palmtopnak, de 10x jobb rajta játszani !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Csuhé !

Ackro
mibe se kerül, hogy a büdöskölke ne figyeljen órán! még a végén tanulna is valamit! ehhh!

14000Ft 1 játék olcsóbb darabok 12000Ft-ba kerülnek

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

Én már tegnap nyomkodtam egy 576-ban, és valóban döbbenetes kis izé. Nagyon kíváncsi lennék a játékok és filmek magyarországi árazására, bár elõre is sötét gyanúim vannak 😊

Lacc
72k huf. Rám várhatnak.
← ElőzőOldal 2 / 2