95
-
#55 kulcsos gyerekek
ja, meg széttörtétek a padokat
a mostani kölkökből is van aki bandázik, mert nem törödnek vele a szüei, mert egész nap otthon van, inkább eljár a plázákba, meg böfögni és köpködni a haverokkal
tényleg ez kellene? -
#54 ez egy baromság
minden új dologtól félnek egyesek, meg világvégét kiáltoznak
-
#53 tudjuk, mert olyan gecironda vagy -
fapapi #52 Nagy igazság van a hozzászólásodban!
Minap beszélgettem pár haverral.
Felvetődött egy kérdés
- hány gyereket látsz a szünetben focizni az udvaron?
Nem kelett sokáig gondolkodnom egyetsem!
Lakótelepen lakom az én időmben bandáztunk fociztunk stb...
Nekünk a szobafogság büntetés volt..... "de még mekkora"
Most még szobafogságra sem lehet ítélni egy gyereket mert ez már nem büntetés....
Mikor megyek a kiscsávóért a suliba 3 osztályos mársol nem megy a téma nekem ilyen mobilom van, én így gyilkoltam eben és abban a játékban.
Ami meg a leg felháborítóbbak a mesék!
nem is akadtam ki ezen amig nem tapasztaltam meg a saját bőrömön hogy fogadhat be ilyent egy orszég hogy kardal vágja szét a papír ember ellenséget a főhős ?????
ááááá nem is érdemes témázni erről mert csak felhuzom magam..... -
#51 Én sem a villogást hangsúlyozom hanem a sok kis majmom lenyomását a pda vackukkal meg a legújabb telefonjaikkal, amiket látványosan nyomkodnak. :) -
#50 Az, hogy pár hete elmúltál 18 még nem feltételezi a mentális nagykorúságodat. -
Dracad #49 Szerintem neked nem volt olyan regen az bizonyos "kiskorod". -
#48 Sztem 45-se ér meg. Csak játékra? Ha meg filmet akarok nézni vegyek még ennyiért egy 2Gb-os kártáyt? és ráfér talán 3 film :P Mi értelme van játék céljából ennyit kidobani. A 4-6-oson meg nem ülnék le játszani, tiszta gyerekes, akkor inkább elkezdek beszélgetni egy szimpi csajjal. Ezektől teljesen bezárkozozttá válik az ember. És rossz h ha megveszi az ember. Elképzelem a jövőt, mikor a a felelőségteljes családapa fogalma nem fog már étezni, mert a férfiak(a mostani generáció fiataljai),a gép előtt üllnek és a cs-6ik generációját tolják. A lányok meg kínjuk egy másikkal házasodnak össze, mert nincsen értelmes paili a földön aki foglalkozna az élettel is és nem csak a játékkal. Bocsi kitörtem magamból. Csak én ebből már megjöttem. Kiskoromban a nyári szünetben reggel kelés, géphez beülés, és este álltam fel pizsomában hogy talán enni is kéne, aztán aludni, és reggel megint kelés... :P Szánalmas szerintem hogy a mostani koromban van akik még mindig így csinálják -
Lame #47 USA-ban csak 45e. Annyit viszont meger.
Milyen jo, hogy ebben az orszagban ilyen jol keresnek az emberek, hogy 72e-ert adhatjak. -
#46 Kell venni egy ilyen gepet, hozza egy 2GB-os MSDuo-t, es kesz. -
tomikake #45 majd veszek ha lesznek rá warezon jázékok
nem ám(túl sokba kerül) -
#44 Majd ha tuggya fogadni a sárgakazit, akkor veszek;)
Addig meg nyomom a Polystészönömön. -
Yurij #43 KI A FAszom akar villogni a villamason te mazsola.Nekem nem kellenek ilyen dolgok hogy felhivjam magamra a figyelmet.Egyébbként is én már régen villamosoztam tinikém. -
#42 Nemtom, te hogy vagy vele, de én nem villognék a 4-6-oson egy ilyen ketyerével:) -
#41 Azért aki PDA-t játékra vesz, az meg is érdemli:) Mondjuk stratégiát tolni poén rajta (s talán élvezhető is), de nem erre találták ki... -
#40 Ha lenne érintőképernyő is, akkor sokszínűbb játékokat lehetne csinálni... -
lowdog #39 még talán annak is aki nem :)
bár nemtom most mennyi egy osztrák matrica. viszont ha összegyűlünk 5-en és osztozunk a költségeken... :) -
lowdog #38 "Aki értetlenkedik hogy (...) filmet megveszi 3féle formátumban, az gondolkozzon már el egy cseppet, hogy ez utazás, várakozás, ilyesmi tevékenységre lett kitalálva, nem otthon a fotelban való játékra"
ok, bocs, csak az idézett hozzászólásodból nem ez tükröződött :) -
onimusha #37 nekem rokon hozza usaból 65 ropiért a value pack + 2 játék, viszont okt. közepéig várnom kell :D -
#36 legalább a cigóknak is lenne -
#35 Te bajod
gondolom a ps2-ed simán beaplikálod a kocsiba is a 16:9-es TV-del együtt -
Vers #34 bécsbe 60 ezer forint, aki közel lakik a határhoz annak megéri átugrani :D
-
#33 72ezerert repulonek jo lesz, csak legyen nyitva az ablak amikor a felszallast gyakorolja vele az ember.
Hulyenek is megeri, hatmeg a "verkonzolosoknak". :P -
Vers #32 videotelefonálni is lehet a cuccal :) vagy nem mondtam ujat ?
-
#31 majd veszek egyet ha felére le megy az ára -
#30 Bbazz 4 kockával lejjebb magyaráztam, hogy ez PORTABLE vagyis outdoor elfoglaltságra lett megtervezve... -
#29 Igazad van, de hát ilyen világban élünk. :( -
sonyv1 #28 Zsíír. Majd megnézlek a villamoson PS2 -vel meg 5.1-el.
LOL!
Milyen hülye emberek vannak...... -
Yurij #27 Hát az is jó nagy marha aki ezért a bovli szarért kifizet 70.000Ft-ot.Jobban jártok a sima ps2-el.Arra van böven játék kinálat,nem kell mindenféle memo stick-el szarozni.Állandoan töltögetni mert ugye ti sem hiszitek el hogy ez a bovlengyu kibir 5 orát folyamatos játék közben.
Egy érvet nem tudnák mondani amiért kiadnék ennyi pénzt ezért a szarért.
én inkább maradok a fele annyi ps2-nél 16/9(tv) 5.1(hm rendszer) képaránynál és hangnál,És nem az ilyen zsebhoki játékkal fogok szorakozni -
lowdog #26 illetve a szellemi termék "használatát"
ez ellent mond annak, hogy ha más adathordozóról akarod használni, újra a teljes dijat meg kell fizetned -
lowdog #25 "ugyanazt a filmet megveszi 3féle formátumban"
érdekes hozzáállás...
egy film, zene vagy szoftver esetében nem az adathordozót vásárolod meg, hanem a rajta lévő szellemi terméket.
tehát szerinted jogos, hogy ha mondjuk otthon cd lejátszód van, a kocsiban minidisc, akkor kétszer kell megvenned ugyanazt a szellemi terméket, hogy mindkét helyen legálisan használhasd? -
vg #24 Gondoltam rá, hogy veszek egy ilyen gépecskét, de az ára nagyon-nagyon sok! -
#23 Aki értetlenkedik hogy minek ilyen kis képernyőn gamelni meg ugyanazt a filmet megveszi 3féle formátumban, az gondolkozzon már el egy cseppet, hogy ez utazás, várakozás, ilyesmi tevékenységre lett kitalálva, nem otthon a fotelban való játékra. -
#22 Szuper gép, kár, hogy a melóba beérek 20perc alatt, pedig nyomnám a 4-6 villamoson hogy a sok kis nyomoronc aki villog a telefonos java szarjaival utazás közben lemerevedjen tőle. :)))) -
winnie #21 mondjuk máshol akciósan mellécsapnak 1-2 játékot is. -
winnie #20 saturnban is 69990 -
#19 Meg egy okos dolog, amire ugysem lesz penzem :/ -
lowdog #18 már rohanok is :)
cheapboynál mennyi lesz, tudja valaki? -
#17 A Corában 69.990Ft! Rohanjon mindenki oda! -
lowdog #16 media marktban kiprobaltam, nehany kisgyerek ott ugralt korulotte de nem tudtak bekapcsolni :)
nekem azert sikerült... viszont az umd ami benne volt, azon csak rolling demokat lattam, annyira nem poen, de azert otthagytam nekik jatssza vegig az osszeset :)