10. születésnapját ünnepli az Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudom honnan szedik ezt a részesedés dolgot nem tudom honnan szedik, mert nekem pl minden fent van (bár az ie ne lenne...)és felváltva használomk õket.Szal nem tudom, hogy én akkor mind a három böngészõ piaci részesedését növelem???
<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor4>#vigyor4><#finom>#finom><#banplz>#banplz>
Tényleg undorító, hogy nem tud úgy megjelenni egy böngészõvel kapcsolatos topic, hozzászólás, hogy ne jönne sil78 fikázni, ha valaki nem a férjét (Firefox) isteníti.
These are my friends, see how they glisten...
Ha valaki, mint nemrég egy másik topic-ban az avant browser-rõl írt, neked azonnal le kell szólni, ha a Maxthon-ról, akkor szintén, ha az Opera-ról szintén. Menj feleségül a Firefoxod-hoz vazz.
Operában Help -> Register Opera...
Bár ellentmond a firefox-hoz való hozzáállásomnak, de így találtam vhol a neten:
"FireFoxot hasznaljanak csak a gyavak! IE az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag! Ez kell a hardcore usereknek!"
Gondolom a lap webmestere a hunyó, mert nem állitotta be a lapon, hogy milen böngészõkkel is üzemeljen az IE-n kivül.
Apropó valamikor volt egy Copernikus2000 elnevezésü böngészö és ugy eltünt, mintha soha nem is lett volna.
Vagy csak álmodtam?
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A download all funkciót az opera alapból tudja(ok, nincs rá gomb, de a links menuben ki lehet jelolni, hogy miket akarsz konkrétan egyszerre letölteni). És mint ahogy más már korábban megjegyezte másban is tévedtél. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy mielõtt kritizálod jobb lenne utánnanézned, hogy igazad van-e. Ne érts félre, nincs nekem a rókával semmi bajom, biztosan jó böngészõ az is(csak még sosem bírtam rávenni magam, hogy azzal töltsem az idõm, hogy összeszedjem az ilyen-olyan plugineket, amikkel eléri az opera tudását), egyszerüen csak nekem az opera jött be jobban. De ettõl még nem kritizálom a másikat, és fõleg úgy nem, hogy nem vagyok biztos abban amit mondok.
Csakhogy ontopic is legyek: Tényleg grat nekik.
Az erõ velem van!!!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
http://my.opera.com/forums/showthread.php?s=30857a1b0ed4e736cfc48076e0bb3591&threadid=90198&highlight=operaget
Nade tényleg ne essünk egymásnak, hogy melyik a jobb. Nekem az opera jött be, mert olyan élményt nyújt, amit másik nem. Ha lehetne, feleségül venném, bár ennek a jelenlegi kiszemelt nem nagyon örülne :)
Elnézést a Sorokért:)
:)
Elnézést a Sorokért:)
Megjegyzem, az általad említett funkciót is el lehet érni Firefoxban többféle módszerrel (pl lásd Autohide kiterjesztés: egy autohide-os fullscreenes megoldással még annak az 1 centis csíknak sem muszáj látszania, ha épp nincs rá szükség, vagy pl ott a MenuX, az pont egy ilyen testreszabható, helyspórolós "minden egyben" eszköztár).
Opera akkor is rulez!
Az operát minden tekintetben úgy állítottam be, hogy megfeleljen a saját igényeimnek. És ezt csak az operában tudtam megtenni, igaz, nem kevés fórumozással, mire az ini file-okat megszerkesztgettem. De most olyan, mint egy kezesbárány, egyedül a képernyõ alján lévõ kb 1 cm-es csík látszik magából az operából (page bar), ennek ellenére minden funkcióját elérem.
Ezt firefoxban nem tudnám megcsinálni.
Nem vagyok nagy spíler a témában, de annyit még én is tudok, hogy Firefoxnak annyi köze van a IE-hez, hogy mindkettõ böngészõ. <#eplus2>#eplus2>
Amúgy tudtommal a Firefox Gecko-ra épül.
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Csatlakozom Le Kurde lesújtó véleményéhez errõl a mondatról!
Mindentõl függetlenül ez egy igazán gáláns ajánlat volt a fejlesztõktõl.
A firefox egyébként nem más, mint IE skin, az opera meg böngészõ.
/*WTF?!*/
Amugy Firefox Forever!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
És köszi a reg. kódot! :)
:)
M$-tol ilyet ne varj...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyébként már ideje volt rájönni, hogy az a reklámcsik nem kell a szerencsétlen Usernek (a több böngészöben sincs).
De leszámítva e kis kellemetlenségüket egy igen jó kis böngészõ (70 %-os szabványtámogatás, nem rossz...).
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Starcraft + Diablo III - esemve
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc