217
Leslie L. Lawrence (Lőrinc L. László)
-
Bukephalos #137 Na, kivégeztem!
Sorry, nem akarlak megbántani, de többet vártam a fickótól (Etinger), nem csak okos kérdéseket... Azt hittem, ő is megold valamit azaz tevékenyebben részt vesz benne. De maga a könyv jó volt, bár már annyi csavar volt a végén, csoda, hogy kiigazodott rajta. ti. Lőrincz bá'
Én félek, h a Barbarás történet ugyanolyan töltelék lesz, mint a többi ilyen mellékszereplőbőllettfőszereplős. Én jobban örülök az ősszel megjelenő novellás kötetnek.
Mit értesz azon, h Etingert: "nem rólam mintázta, mert én nem hordok kockás kalapot... de a név tőlem származik, remélem még fogunk vele találkozni... ?
Te sugalltad a nevet a szerzőnek?
-
Etinger #136 "McKinley szerintem nyugottan mehetett volna Lorinc konyvnek"
Vagy a Maharánis történet a Lendvay-hoz. Apropó, a Vadász című könyvét máig nem értem miért írják a Lawrence-s listába, mikor az is Lendvay történet.
Én amúgy majd Barbara de Sol történetére leszek nagyon kíváncsi :-D
"Még 1. A királyoknál most értem el ahoz a részhez, ahol Etinger bekapcs. a történetbe. Kíváncsi leszek rá"
Na majd mesélj, hogy tetszett :) Jah, és hogy tudd, nem rólam mintázta, mert én nem hordok kockás kalapot :-D, meg picit fiatalabb is vok :-)), de a név tőlem származik, remélem még fogunk vele találkozni...
Azért vannak rám utalások,mondjuk azokat csak én értettem :-D
-
#135 McKinley szerintem nyugottan mehetett volna Lorinc konyvnek -
Bukephalos #134 Még 1. A királyoknál most értem el ahoz a részhez, ahol Etinger bekapcs. a történetbe. Kíváncsi leszek rá -
Bukephalos #133 Nem 'tom, nekem a maharánival az volt a bajom, hogy pont azoka klisék hiányoztak, amik a lendvay sorozatot azzá tették ami. És abszolút unalmas volt a story. A Mckinley-snél pedig úg éreztem, hogy szegény Robertnek semmi köze a történethez, csak sodródik. Viszont a részarvas töke számomra örökzöld lett -
Etinger #132 Szerintem a McKinley és a Lenday (Maharáni arca) történet az utóbbi idők legjobb könyvei tőle. Az indoklás egyszerű: végre képes volt valamelyest elszakadni az eddigi bejáratott, kissé sablonos történet kezelésétől... Nekem ebből a szempontból, a Három sötét király kissé csalódás volt. Az elejét emellett kissé komolytalannak is éreztem. Ettől függetlenül nem rossz könyv, de nem a legjobb műve. Annak ellenére, hogy az egyik szereplőt én nevezhettem el, hehe, LOL :) -Mr. Etinger- -
#131 maharanisat most olvastam egy honapja. kiralyokat vasarnap vettem meg, de nem lesz idom olvasni mert egy kicsit tanulni kellene -
Bukephalos #130 Örülök, hogy végre járt itt valaki. Még csak nost olvasom az új könyvet (kb. a 2. kötet felénél tartok). Szerintem elég jóra sikerült, mindenesetre jobb, mint az utóbbi 2-3, főleg Mckinley sztori és a Lendvay történet (a maharánis). -
Etinger #129 Látom május óta nem írt senki. nah, pedig azóta megjelent a Három Sötét Király, ami ugyan szerintem nem a legjobb műve, de van benne jó néhány nagyon szórakoztató rész... Leginkább az tetszett a könyvben, ahogy a nevekkel játszadozott... Harry Potter pl. na meg nem tudom véletlen-e Judy Law neve... Jude Law :)) Jah, és Matthew Etinger-re meg figyeljetek naon benne :D Lásd a nevem, miért :-D -
#128 Jepp! -
#127 Ma láttam az új könyvét könyvesboltban: A három sötét király címmel. -
Bukephalos #126 Sorry
Rossz volt a link... -
Bukephalos #125 Megváltozott a link? Most katintottam rá és Error404-el elszállt.
Május huszonvalahányadikának végén jelenik meg hivatalosan. Lehet, már ki is jött? -
#124 most májusra kellene megjelennie vminek... -
#123 új könyv megjelenési dátumról semmi hir? -
#122 ha ránézel, most frissítették a honlapot :)
bár elég gáz 1-2 menüpont... -
Bukephalos #121 Hej!
Nem tudjátok a Lesliellawrence.hu megszünt, vagy szünetel? Esetleg, el sem merem hinni, frissül?
-
Bukephalos #120 Most a kő fiait láttam az életműben. Te, én úgy emlékszem, a nagy mészárlás tavaly megjelent életműben... Érdeklődj utánna hátha szerencséd lesz! -
#119 en a nagy meszerlast varom, mert az nincs meg
erre kijon a kez a sziklan... -
Bukephalos #118 Utolsó alatt a Szádhukot értettem. A maharáni elötte jelent meg. Én is láttam a 4 fekete-t. örültem neki, mert a Cockney sorozatból egy sincs meg. kicsit furcsállom, hogy új kiadásban jelent meg, nem az életműben. de hát végül is mindegy. szerintem az egyik legjobb lőrinc könyv (nem leslie!) -
#117 melyikre gondolsz? ha a negy fekete koporsora az mar masodik kiadas.
tegnapelot betevedtem egy konyvesboltba (a kettobol ami nalunk van) es magamevatettem a maharani arckepet -
Bukephalos #116 Csak azért kérdem, mert senki nem jelentkezett!
Azért örülök, hogy még vannak 1 páran
Mostanság kicsit kifulladt a fórum, az új (legutolsó) könyvről sem olvastam túl sok véleményt.
Vagy csak hideg van? -
#115 alik varom mar hogy melobol hazafele lassak olvasni a buszon, akkor majd valami lavrenst is elokapok -
Lacika 79 #114 meg még 1 páran :P -
#113 énis:) -
#112 Én itt vagyok! :D -
Bukephalos #111 Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senki sehol????????????????????????? -
Bukephalos #110 Lásd a #87-es hozzászólásomat!
Jó keresgélést! -
#109 Keresek régi LLL könyveket megvételre!
Nincs valami jó linketek? (megbízható) -
Lacika 79 #108 Egyik kedvencem -
#107 De az volt -
Lacika 79 #106 Hú, én is régen olvastam azt. Nem az volt a "A gonosz és a fekete hercegnő"? -
static #105 Még régen, kb. 7-8 éve olvasgattam ezeket. Aztán egyszer csak meguntam és azóta se veszek elő egyet sem. Nekem az tettszett a legjobban amikor bezárják őket egy kastélyba. A címe már nem ugrik be sajna. -
Bukephalos #104 Nahát emberek senki nincs, akivel lehetne egy jót dumálgatni? Kihalt a fórum? -
Bukephalos #103 Jó könyv, egyetértek! Szórakoztató, ugyanakkor, ha mélyebben belegondolok az eseményekbe, kiráz a hideg. Egyrészt, ahogy egy hétköznapi kisgyerek mindenkit hülyére vesz, másodsorban azért, mert lakolnia kell olyasmi miatt, amit nem is követett el. Úgy értem, gyilkossággal vádolták, holott csak egy robotot "hatástalanított". Egy korábbi hozzá szólásban már említettem, újra ilyen mély, jól eltalált írásokat várok L.L.L-től, s ezért örültem a Szádhuk végén, mert tlán újra megtalálta elveszett írói vénáját. -
#102 Ez a kedvenc könyvem mind közül:
Szerintem nincs ehhez fogható jó könyv -
Bukephalos #101 Minden Kedves forumozónak Boldog, olvasásban gazdag, Új Évet kívánok, s legalább ilyen jó könyveket, mint a Hosszú álom volt. Örülök, h Laci bá' nem felejtett el írni, mert az utóbbi könyvei elég laposak voltak, de ez megint vissza adta a hitemet.
Nem tudja vki, h a Keselyűk gyászzenéje megjelenik-e az életmű sorozatban? -
tudatlanka #100 Sindzse szeme
Sindzse szeme
Sindzse szeme
Sindzse szeme talán a legjobb áron
Sindzse szeme -
#99 szintén antikvárium marad, könyvesboltban már nem lehet kapni... -
#98 életmű sorozat