Leslie L. Lawrence
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnapelot betevedtem egy konyvesboltba (a kettobol ami nalunk van) es magamevatettem a maharani arckepet
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Azért örülök, hogy még vannak 1 páran
Mostanság kicsit kifulladt a fórum, az új (legutolsó) könyvrõl sem olvastam túl sok véleményt.
Vagy csak hideg van?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Senki sehol?????????????????????????
Jó keresgélést!
Nincs valami jó linketek? (megbízható)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szerintem nincs ehhez fogható jó könyv
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nem tudja vki, h a Keselyûk gyászzenéje megjelenik-e az életmû sorozatban?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szádhuk jó, izgalamas ... most végeztem az elsõ kötettel.
Sindzse szeme -t nem látta valaki valahol? Hiányzik a gyüjteményembõl.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Remélem, a második kötet is hasonló élvezetes tempót fog diktálni!!
Számomra a legjobb a Gonosz és a Fekete hercegnõ
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
imádom a vápír könyveket.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ha valaki régebbi könyvet keres, és még nem ismerné, annak ajánlom ezt a linket. Én is most találtam rá, egész jó a felhozatal.
Pusszantás
Meg, ha jól emlékszem, a Nagy mészárlás nemrég jelent meg az életmû sorozatban. Hajrá!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem a NAgy mészárlás a No1. többrészesek közül
peidg volt olyan hogy egy hét alatt 2-t is legyürtem😊
szal most megakadtam, de tesom most olvassa az ujakat. egyébként a kedvencem, ami mindent visz a kicsik sorozat😊
abbol de jo filmet lehetne csinálni:o
Nálunk ömlik, a látó távolság nem több egy akasztott hullánál, ráadásul a hõmérséklet egy szívrohamot madár sebességével zuhan lefelé (copyright by L.L.L)
Olvastad már az új könyvet? (elkezted esetleg) Ha igen, ,mi a véleményed róla, jobb lett az utóbbiaknál?