Leslie L. Lawrence
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Megmondod, mi az?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Megjelenik november 12.-én
Az õsszel együtt legendás hírû vendég érkezik Khar kolostorába: Leslie L. Lawrence, hogy a kolostori könyvtár ritka kéziratait tanulmányozza. Az apát félelme beigazolódik: érkezése után röviddel démonok támadnak a közeli tábori kórházra, gyilkosság gyilkosságot követ, a gomcsen eltûnik a barlangjából, a gyógyító pamo sincs sehol, vannak viszont varázslók Csömo kolostorában, hõsünk hullát talál a lhato alatt, – egyszóval teljes a zûrzavar. Leslie L. Lawrence-t azonban nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon a nehézségek láttán. Egy rövid ima Pelden Lhamo elõtt, és rettegjetek, démonok!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nekem a kedvenc Leslie L. Lawrence könyvem A Gonosz és a Fekete Hercegnõ, ezt olvastam el legelõször.
A legjobb író, ne hagyjátok ki...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
mi a cime?
A Maharáni arcképében azt hiszem felfedeztem egy hibát: Lendvay bemutatkozik a repülõn az indiai tanárnak, de az már a nevén szólította pár oldallal elõtte (amikor elvileg még nem is tudta)...
Nagy kár.
Tud vki vmit az új könyvrõl? Már azon kívül, ami megjelent az elõzetesben?
Nem szeretném, ha itt mindenki azt gondolná, h folyton sír a szám, de hogy lehetett ilyen ocsmány (igénytelen!!!!) borítóval kihozni? Hol marad Szikszai Gábor mesteri, igényes birítója???
Vagy csak én gondolom így?
Amúgy tleg örülök a hiánypótlásnak!!
Elõre is köszi! Ha (elektronikus)aláírás gyûjtést kell szervezni csak szólj!
Egyébként nem értem a dolgot. Ha az új szerzõdés alatt új kiadót értesz, akkor pont ezt kéne erõltetniük, mivel ma szerintem az emberkék 80-90%-a így informálódna. Meg a sok különféle fórum helyett is lenne egy központi, ami összehozná a rajongókat.
Még eccer sok sikert!
Szóval már mondtam neki én is, még mikor az elõzõ honlapja volt. Mondta,
hogy majd lesz újdonság meg minden. Aztán viszont céget váltott (ha jól tudom) és ennek eredménye ez az új honlap. Ami viszont üres.
Én felajánlottam neki, hogy összedobok neki egy jobbat, és tartalommal is megtöltöm, de õ szépen visszautasította, mondva, hogy szerzõdés köti.
Majd még beszélek vele mindenképpen róla, mert én is szeretném, ha végre lehetne új infókat megtudni. Pár fan-oldal jóval tartalmasabb 😊
Majd megkérdem, és elmondom nektek mi a helyzet!
Ha szoros kapcsolatban vagy vele, nem tudnál finoman ráhatni, hogy kezdjen valamit a honlapjával? Szép az új dizájn meg minden, de így üresen semmi értelme. Jó lenne ha mûködne a fórum, megjelennének az újdonságok stb.
Gondolom, nem õ készíti ténylegesen, de biztos lenne rá hatása...
Köszi a többi rajongó nevében, és sorry, h kihasznállak "alantas" céljaimra 😊)
Az alantas céljaimat kérlek tedd még soxoros idézõjelbe!!
Nem szeretnélek megsérteni ugyanis...
Nekem mint mondtam a történetek sorozat bejön, mert nem sablonosak, mint ezek. Ezek amiket saját néven ad ki, azok már nagyon hasonlóak. És kiszámíthatóak.
Ebbe visz színt a történetek sorozat, azzal, hogy más.
Ami most jön ki, az a 4 történet, azt meg már mind olvastam. Lendvay mind a 4, egész jók.
Sorry, nem akarlak megbántani, de többet vártam a fickótól (Etinger), nem csak okos kérdéseket... Azt hittem, õ is megold valamit azaz tevékenyebben részt vesz benne. De maga a könyv jó volt, bár már annyi csavar volt a végén, csoda, hogy kiigazodott rajta. ti. Lõrincz bá'
Én félek, h a Barbarás történet ugyanolyan töltelék lesz, mint a többi ilyen mellékszereplõbõllettfõszereplõs. Én jobban örülök az õsszel megjelenõ novellás kötetnek.
Mit értesz azon, h Etingert: "nem rólam mintázta, mert én nem hordok kockás kalapot... de a név tõlem származik, remélem még fogunk vele találkozni... ?
Te sugalltad a nevet a szerzõnek?
Vagy a Maharánis történet a Lendvay-hoz. Apropó, a Vadász címû könyvét máig nem értem miért írják a Lawrence-s listába, mikor az is Lendvay történet.
Én amúgy majd Barbara de Sol történetére leszek nagyon kíváncsi :-D
"Még 1. A királyoknál most értem el ahoz a részhez, ahol Etinger bekapcs. a történetbe. Kíváncsi leszek rá"
Na majd mesélj, hogy tetszett 😊 Jah, és hogy tudd, nem rólam mintázta, mert én nem hordok kockás kalapot :-D, meg picit fiatalabb is vok :-)), de a név tõlem származik, remélem még fogunk vele találkozni...
Azért vannak rám utalások,mondjuk azokat csak én értettem :-D
Rossz volt a link...
Május huszonvalahányadikának végén jelenik meg hivatalosan. Lehet, már ki is jött?
bár elég gáz 1-2 menüpont...
Nem tudjátok a Lesliellawrence.hu megszünt, vagy szünetel? Esetleg, el sem merem hinni, frissül?
erre kijon a kez a sziklan...