16
-
#16 lol hogy a csávonak a kezében egy sony laptop van :DDD -
Fenjoy #15 nem akarok szemét lenni de:) Ha arról a Thomson márkáról beszélsz ami Francia volt, akkor ok, azért volt mert megvették a Kínaiak...ebben az évben... kellemetlen mi?
:) -
pemga #14 Már most sem tudsz olyan háztartási gépet v. elektronikai berendezést venni, amit nem ott gyártottak. Amíg Neked is gyártanak, addig rajta lesz ingrisül is... Amíg Neked _is_ gyártanak :)). -
BiroAndras #13 Ha ott veszel ilyen cuccost, akkor meg is érdemled. :) -
szombi #12 A ,,Lenovo'' már ma sem elismert márka!
Nemrég vettem egy ilyen márkájú mp3-as discman-t, és az meg fél percenként leállt.
Visszavittem a tacskó-ba ahol vettem, és nem akarták visszafizetni az árát.
Fizettem rá még két ruppót, hogy egy THOMSON discman-t vegyek. Az már jobban műkaszik.
Komolyan mondom, ha 2010-ben fél percenként lefagyó gépek lesznek, akkor lelövöm magam! -
avman #11 mivel a bolygó népességének jó része Indiában és Kínában él és mivel ezt a piacot célozták meg, és olybá tűnik rövid idő alatt szép sikereket értek eló, nem is olyan lehetetlen amire vállalkoztak. csak gondolkodni kellene az ostobaságok idefirkálása helyett. -
#10 én meg egy 607-es peugeot-ot szeretnék, de AZ SEM reális -
onimusha #9 úristen 2010re minden billenytyűzeten rajta lesz a illatos omlós csirke, meg szok olcsó kevész drága ? mindezt rizs nyelven, most vegyünk még bill.-eket -
#8 "A Lenovo 2010-re uralni akarja a PC-piacot"
Én 2008 -ra a világod fogom uralni. -
pemga #7 Ez egy vállalati jövőkép meghirdetése, amiben általában nagyot szokás mondani. (Kb. mint az elhíresült Gatyesz mondás: PC-t minden irodába és otthonba; ami elég jól teljesült) -
#6 Hohha ! Itten van az asztalon a szept8as meghívójuk az Ybl Palotás bulijukra ! Akkor most mennyek el, vagy sosenem kapok többé munkát ezen a bolygón-e ?!!! (lekjobb, hogy este 8-tól a díszvacsora után a program a "Kérje fel partnerét egy táncra!", node a meghívó személyre szól (és így nem vihecc macagént)! Tudják ki fog táncolni a sok sötét infós pacákkal... :DDDDDDDDDDD -
BlackRose #5
nem lesz a Lenovoból az amire vágynak, hiszen itt van a DELL a HP stb. az USA-ból meg persze a Fujitsu és a többiek Japánból meg még mások is, ezeknek is vannak 5 éves terveik (legtöbbször titokban tartják), és másodikra meg a PC ipar már megérett ágazat ahol nem lehet felborítani semmit sem néhány év alatt, az ami elképzelhető volt a 80 meg még a 90-es években is az mára már elérhetetlen. Ha valaki nagyember akar lenni az inovációkon keresztül új területeken lehet az, ami már bejárodott ott csak egyjegyű százalékpontos változások lehetségessek ezek pedig 5 éven át nagyon apróak, főleg ha a konkurencia is hasonlóan telyesít, a DELL pedig nem látszik álmosnak, de a HP is most komolyan ébredezni látszik amióta új vezető van a kormánykerék mögött. Na persze a Lenovo komoly tényező maradhat ha meg tudja védeni piacát (az IBM piacát) ez pedig nem lesz neki könnyű dolog és én ha helyükbe lennék inkább erre koncentrálnák. MISMENAGEMENT IS THE NUMBER ONE KILLER. -
#4 10: csuang hu wang 5,3,3,10
20: mu ta wu heang 45,50
30 hu mu wa (25-x)
És ez még csak a basic. :) -
#3 Csak aztán nehogy kínai legyen a programozási nyelv. :D -
#2 Javaslom nekik, hogy ne olyan szuperszámítógépet építsenek, ami hatszor gyorsabb a jelenleginél, hanem egyből építsenek hétszer gyorsabbat -
Fenjoy #1 ezeknek az 5 éves Terveknek sosem lesz vége