Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
csak ugy sztem😄 mert a nyitó dupla epizódban nem volt intro 😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
ezt most miért is?
PrisonMan
Season 4 intro

ForzaInter
na ez már jó rész volt

Yo, Bitch!

Szerintem kell az ilyen negativ hos, az afro Terminator nagyon kiszamithato, mivel csak a dolgat vegzi, de T-Bag random modra cselekszik, alapvetoen a penz szeretete es Sco elleni gyulete hajtja...

Amugy mi tortent Sofia-val es L.J.-vel?

http://gaborszantai.co.uk/

nekem Õ felesleges ide, akárcsak Bellick...

még Sucre csak csak, de a kettõ már rég mehetett volna a levesbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szvsz nem feleslege Teddy, tuti nagy szarkeverest fog csinalni Scylla oldalan...

http://gaborszantai.co.uk/

Mahone for prezident!!!

jó kis rész volt, Lincnek is volt egy jó mozzanata, amikor elkapták és az ügynök kezébõl kirúgta a telót vagy mit 😛 Amúgy Sco szépen lefilmezte a kártyatulajokat, de kétlem hogy egy kártya egy rész alapján fog menni, hiszen 5 kártya van 'csak' hátra. Teddy most él mint hal a vízben, annyira felesleges volt az õ szála hogy nem igaz...Linc és Mahone jók voltak végre egyótt, kõagy végre megenyhült. Mi van LJ-vel és Sofia-val?? Várom hogy a néger bérgyilkos és Mahone összecsapjanak!
Jó rész volt nagyon ez is.
passatgt
nekem bejön, de úgyis megöli mahone

ForzaInter
nélküle kb semmit nem érne sorozat...

Yo, Bitch!

Linc-Mahone rész szerintem is <#eljen>

hunbasser
Sammy jó arc volt (Y) 😄

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
jajj niga kellerman viccnek is rossz.. majdnem olyan gusztustalan az a csávó mint sammy..

dragon11
Sajnos rosszat töltöttem le, vlaki nem töltötte fel rapidsharera v. valahová, mert 10 kb/s-el csordogál lefelé..? Köszi..

Még1x köszike.<#worship>

zsutyesz
az tény, hogy az elsõ évad volt az igazi király! én már a 2.-tól sem voltam szétcsúszva...
de ez persze csak az én véleményem 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Rockynhooo
amúgy kiváncsi vok lesznek e áldozatok a csapat tagjai közül?! mert sztem simán lehet.. T-bag-el hogy fognak találkozni arra is nagyon kiváncsi vok. meg hogy a Niga KEllerman ha megtalálja õket akkor mi lesz, remélem vmi fasza módnon megcsinálják és majd Mahone kinyírja 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
ja az a lényege a filmek többségének hogy érzelmeket váltson ki a nézõbõl😄 sztem már gáz ha vki pokerarcal tud végnézni akár egy részt is 😄
a mahone-linc vége meg télleg kemény volt ,egyszerûen zseniális volt ^^

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
tervezem ha vége majd megszerzem minden részét dvd-v aztán yo lehet még késõbb, évek multán újra nézni vagy bemutatni majd olyanoknak akik nem ismerik 😊

hunbasser
én meg úgy mosolygok azoknál a részeknél,amikor vmi sikerül nekik 😄 de nem azért,mert viccesnek találom,hanem mert tényleg örülök 😄 kb fülig ér a szám,ekkora hatással van rám a sorozat.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jah én is így vok hogy érzelmeket vált ki belõlem vmien szinten 😄 végén a Linc - Mahone beszéd hatalmas volt pl .. meg mindig amikor izgalmas rész van akkor ugrálok a székbe xd

hunbasser
már hogy a faszba ne a valóságon alapulna...nem fantasy ez,és ez benne a szép.

egyébként én úgy vagyok a PB-vel,hogy az elsõ évad megfogott nagyon,aztán a másodikat már csak azért is néztem,mert nagyon tetszett az elsõ,a második már egészen más volt,de tetszett nagyon,és bár a harmadik nem lett olyan jó,azért mostmár ez a sorozat annyira hozzámtartozik,hogy nem tudnám nem nézni.nem sok olyan rész volt eddig,amire azt mondtam volna,hogy "ez nem volt jó".aztán most kiváncsi vagyok,hogy mi lesz ebbõl az egészbõl,szóval izgat a dolog,és igencsak bele tudom magam élni,mert mikor sikerül nekik valami,akkor elkap engem is a jó érzés,pedig tudom,hogy csak film,de akkor is örülök neki 😄

ReaL MaDRid x siempre

dragon11
Hja, jobb volt.. 😄 de húzzák-vonják a sorozatot.. nah.. kezdem nézni a 3.részt..😄

ott a pont, ti mindenbe beleköttök, azon nagyot nevettem amikor azon vitatkoztatok hogy az a kurva ablakot hogyan törte be mikor az szupererõs ablak... nem valoságoon alapul a sorozat, melyik alapul azon? belekell élni magad és jolesz

precision
oké

Bazinga!

Rockynhooo
nagyon király rész volt, remélem agent Mahone elkapja niga kellermant 😊

desigo
Az is érdekes még,hogy a nagy CÉG miért mindig csak 1-2 embert küld utánuk amikor küldhetne akár 100-at is...
cement
hat ez egy tipikusan egy olyan ember véleménye aki nem bírja magát beleélni a sorozatba. szerintem meg kurvajó, nyílván nem lesz ugyanolyan mint az elso evad mert az még az újdonság varázsával hatott, de ez másért jó. én tûkön ülve várom az összes új részt

respect to the man in the ice cream van

precision
nekem nem voltak elvárásaim a mostani évaddal kapcsolatban, így úgy ültem le elé, hogy na, nézzük mit akarnak még kihozni ebbõl az egészbõl
egy-két meglepetést leszámítva nem nyújt semmi extrát eddig az új évad, soha nem lesz már olyan mint az elsõ évad 😊

valóban sok a hiba, sok a baki, a valószínûtlen helyzet, megoldás... de ez van, már hozzászokhattunk... itt most leginkább T-Bag -re gondolok aki a mûkezével az elõzõ évadokban levert mindenkit, mindent túlélt...stb., most meg kannibálkodik, hát lol 😄

nem fogom várni az új részeket, mint az s01 -nél volt, ha kijön, megnézem, még az sem biztos hogy aznap mikor lesz felirat, de cancel nem lesz... sajnos megy a többi, "ha nincs jobb megnézem az új részt" átlagos sorozat közé

Bazinga!

Smuge
Mi lenne ha inkább élveznétek a sorozatot ahelyett hogy mindenbe beleköttök ? Nagy megeröltetés lenne ? Ha ilyen oldalról néznék mindent elég szar lenne..de hát ti tudjátok.

Szolnokboy1
Arról nem is beszélve, hogy a "vérprofi" bérgyilkos közelrõl fõbelövi a kikötözött, begyógyszerezett ürgét, ezzel is számtalan nyomot hagyva maga után. nyaktörés, fojtás esetleg?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fido4life
Hihetetlen mennyire félretér a véleményem a fórumba író emberek véleményétõl 😄 Számomra szerintem cancel lesz a sorozat, bár a harmadikat ha már letöltöttük megnézem, de én inkább már csak a 24-ben reménykedek.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a fekete céges ügynök annyira idétlen sztem. Kellermann féle szerep sokkal hitelesebb volt.
Itt annyira béna, nevetséges látvány, ahogy a benga ipse kis tûvel piknikrõl szövegelve sétálgat. Nekem nem jön át, hogy õ a vérprofi gyilkos

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

poppe
én azon gondolkodok leszedjem-e HD-ben, 90 giga...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

jah nálam is ez a helyzet, 3 nap alatt megnéztem az S01-et. Alig bírtam aludni tõle 😄 Annyira izgalmas!!!! Komolyan mondom azon gondolkodok hogy 8000 ért megveszem az elsõ évadot😄
cement
bazzeg pont azt almodtam h valami bortonbe kerultem azt ilyen kurvakicsi cellak voltak es korulottem az osszes cellaba ilyen elvetemült death metalos vagy nemis tudom milyen rabok voltak akik sosem mernek kiengedni gec 😄 tul sok pbt neztem tegnap

respect to the man in the ice cream van

Ez az Avokádós: ''lazítsd el magad akkor nem fog fájni.....lehetne egy kérésem.....csinálhatnánk a te ágyadon....'' ( ez a rész annyira dúrva, mondjuk rá szolgált a kis besúgó, de ha én börtönbe kerülnék és ilyet tolna nekem egy 150 kilós állat... huh :S
nekem mindig a wheatus - teen age dirth bag jut róla eszembe, esetleg van vmi köze hozzá? 😄
poppe
teafilter? 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

jók a magyar fordítások is 😄 T-Áska, Tatyó
N o N a m e
Zsebes.
poppe
ki az a t-bag?
eddig szinkronosan néztem, teás zacsi nem szerepelt 😄
04 01-02-t meg csak fél szemmel kuksiztam...

zaki
Ezen vitatkozni, lál... 😄
Jobb buszokon is vannak ilyen kis kalapácsok, amivel be lehet törni az ablakot baleset esetén...
Amúgy jó rész volt, viszont a T-baget már el lehetne felejteni...

N o N a m e
égõ
grebber
Égõ nem égõ megkönnyeztem a végét!Jó rész volt nagyon!

Next PC upgrade: 2022

hunbasser
jól van,köszönöm szépen prefesszorurak az elõadást 😄 ma is okosabb lettem valamivel 😊

ReaL MaDRid x siempre

Dynamic
De.Sikerült elolvasnom.És?Továbbra is hülyeség, mert abból indulsz ki, hogy "törhetetlen" az üveg.Márpedig ilyen üveg nincsen, úgyhogy azzal a jelenettel elvileg semmi baj.
II Rocky II
ja és itt a gyenge erõ és tompa tárgy ellenében hegyes tárgy és bika erõ volt jelen ! ^^ höbasszi bebukta 😄 d

24 - Exile -Nov.23

Discoveryn volt az állítólag és ott tesztelték hogy mivel hogy lehet betörni az ablakokat, a lényeg ha egy nagyon hegyes tárgyal ütsz akkor sokkal kisebb erõ kell betõrni egy üveget.

II Rocky II
igazad van,biztos ugy tervezték,de azért nem mind1 hogy egy székkel akarod betörtni ,vagy egy keményebb anyaggal (acél-vas nemtom mi) ja és éles volt a vége azaz az erõhatás egy ponton érte az üveget!
ja és sco már fáradt volt alig kapott levegõt,ereje se volt szinte semmise 😞

a végén afilmben tetszett a mahone-burrows kézfogás,naon megható volt 😄

24 - Exile -Nov.23

dragon11
Egyetértek.. ha lehet, akkor biztos, hogy onnan lesz a felvétel.. most ez Fox TV és innen van, hogy Fox River v. ez véletlen?