Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy mi tortent Sofia-val es L.J.-vel?
http://gaborszantai.co.uk/
még Sucre csak csak, de a kettõ már rég mehetett volna a levesbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://gaborszantai.co.uk/
Jó rész volt nagyon ez is.
Még1x köszike.<#worship>#worship>
de ez persze csak az én véleményem 😊
Ale Alonso! poppe fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a mahone-linc vége meg télleg kemény volt ,egyszerûen zseniális volt ^^
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
egyébként én úgy vagyok a PB-vel,hogy az elsõ évad megfogott nagyon,aztán a másodikat már csak azért is néztem,mert nagyon tetszett az elsõ,a második már egészen más volt,de tetszett nagyon,és bár a harmadik nem lett olyan jó,azért mostmár ez a sorozat annyira hozzámtartozik,hogy nem tudnám nem nézni.nem sok olyan rész volt eddig,amire azt mondtam volna,hogy "ez nem volt jó".aztán most kiváncsi vagyok,hogy mi lesz ebbõl az egészbõl,szóval izgat a dolog,és igencsak bele tudom magam élni,mert mikor sikerül nekik valami,akkor elkap engem is a jó érzés,pedig tudom,hogy csak film,de akkor is örülök neki 😄
ReaL MaDRid x siempre
respect to the man in the ice cream van
egy-két meglepetést leszámítva nem nyújt semmi extrát eddig az új évad, soha nem lesz már olyan mint az elsõ évad 😊
valóban sok a hiba, sok a baki, a valószínûtlen helyzet, megoldás... de ez van, már hozzászokhattunk... itt most leginkább T-Bag -re gondolok aki a mûkezével az elõzõ évadokban levert mindenkit, mindent túlélt...stb., most meg kannibálkodik, hát lol 😄
nem fogom várni az új részeket, mint az s01 -nél volt, ha kijön, megnézem, még az sem biztos hogy aznap mikor lesz felirat, de cancel nem lesz... sajnos megy a többi, "ha nincs jobb megnézem az új részt" átlagos sorozat közé
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Itt annyira béna, nevetséges látvány, ahogy a benga ipse kis tûvel piknikrõl szövegelve sétálgat. Nekem nem jön át, hogy õ a vérprofi gyilkos
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
respect to the man in the ice cream van
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
eddig szinkronosan néztem, teás zacsi nem szerepelt 😄
04 01-02-t meg csak fél szemmel kuksiztam...
Jobb buszokon is vannak ilyen kis kalapácsok, amivel be lehet törni az ablakot baleset esetén...
Amúgy jó rész volt, viszont a T-baget már el lehetne felejteni...
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
ja és sco már fáradt volt alig kapott levegõt,ereje se volt szinte semmise 😞
a végén afilmben tetszett a mahone-burrows kézfogás,naon megható volt 😄
24 - Exile -Nov.23