23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19308 nah végre megnéttem az új részt :D tetszett nagyon h Bellickről így megemlékeztek bár azt nem tom eldönteni hogy T-baget mennyire hatotta meg ? szerintetek ? -
#19307 Két túsz között-ben a mesterlövész. -
#19306 ja meg mikor tbag fojtogatta lecsót, kemeny volt az a félelem amit alakított :) jo szinesz ketsegkivul -
#19305 Bellick óriásokat alakított! Emlékezzetek mikor a Sona-ban félmeztelenül mászkált, hót éhesen és koszosan! Nagyon tud az ember! Full rsspect neki! Ellenben már úgy érzem, hogy nem Szkófildon van a hangsúly! -
Hoz_Hun #19304 Nekem Bellick egyik kedvenc figurám volt. Nagyon bírtam azt az esetlen őrt. Ha már kiírták akkor legalább így dicsőségesen tették, de akkor is sajnálom. -
#19303 remélem elmegy de ne haljanak meg.. elég volt Bellicknek.. (utolsó halott^^) -
#19302 Most megy a CCn egy "Nevem Earl", ahol Don Self is szerepel. :D -
Chunky #19301 Na jó.
Feladom. Sztem mindent úgy csináltam ahogy le van írva, és most már semmi sem látszik.
Tuti én vagyok a láma. -
Chunky #19300 Szóval ma olvastam, hogy lesz még egy nagy comeback.
MéghozzáSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Westmoreland
Kiváncsi vagyok hogy oldják meg. -
Chunky #19299 Köszi NoName! -
#19298 Köszönöm, sikerült. :) -
#19297 Az nagyobb lenne! XD
De mi van ha ahhoz kell egy titkos kód... és ez a kis fekete dobozka rejti azt? -
#19296 lehet, mert volt szó ugye a kip-ről is, az meg laosz-ban a pénz -
#19295 Világ bármely hiteles valutáját nyomtató nyomtató?:D:D -
#19294 mintha a tábornok valami pénznyomtatást emlegetett volna -
#19293 sztem sose tudjuk meg, mint ahogyan azt sem, hogy mi volt a táskában a Ponyvaregényben -
#19292 jönnek ám az ötletek...:Ddddddd -
#19291 12 éves fekete Johnny Walker doboza :D:D:D -
#19290 Új iPhone. -
#19289 de telleg :DDDD -
#19288 vagy vakcina szkófild betegsége ellen :D -
#19287 na az durva lenne :D -
Larvin #19286 ez öszzes warez csapat központi szervere :)
vagy valmai oltóanyag doboza amiben vakcina van az aids ellen -
#19285 Lehet! És az egész Sorozat egy hirdetés.. egy NAGYON DRÁGA hirdetés! XD -
Verseghy #19284 szilla=ps3:-D -
#19283 Szerintem ez egy külső HDD! -
#19282 -
#19281 Ird újra, töröltem -
#19280 sztem a lányát megtalálják és flashbackben fogják újra mutatni
lehet h az ügynök gates -es kiscsirke a lánya pl -
Chunky #19279 ennyit rólam, még ezt sem tudom megoldani
sorry
-
#19277 ja, ismerd fel képről a szillát :DD -
#19276 Most az utolsó részbe mutatták kicsit Scylat :D valaki sejti, hogy mi lehet az?? :D esetleg valaki beszúrná azt a képkockát? :D találgassunk, ez érdekesebb téma :D -
#19275 jó, mert ugyan arról beszélnek :) -
#19274 Jó persze ismerjük T-baget, meg a szitu is olyan volt, hogy színészkednie kellett nem kicsit, de talán a Bellickel szemben tanúsított érzelemnyilvánítással akarják a készítők megmutatni, hogy azért T-Bag szíve sincs mindig kőből... -
#19273 Szerintem meg nem olyan egyértelmű, pyrohunnal értek egyet -
#19272 Tök egyértelmű, hogy nem megjátszás volt. Nem tudom, ez többeknél hogy merült fel egyáltalán... Ez a megemlékezés egy olyan dramaturgiai elem volt, amit tisztelgésnek szántak a készítők (ahogy több másik szereplő is "éltette", illetve megemlékezett róla valamilyen formában). -
#19271 :D:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem is jó rész volt, mondjuk a taposóaknás rész se volt vmi élethű, nem lehet mozdulatlanul úgy állni annyit..jójó nem a hibákat kell keresni mert nem lehet mindenre figyelni de nah...épp ma néztem én is hogy milyen tehén lett ez a szkófild:D:D
a sorozat most nagyon felpörgött, így kell ezt csinálni pl a heroeshoz képest most mérföldekkel jobb a pb... -
#19270 Nem! De szerintem nagyon nagyon jól játszik! Azért kapta! -
#19269 pfuu,mahone meg szívecske...ehh,buzi vagy? -
#19268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick hullája túlzás volt! Az a nagy víznyomás össze vissza csapkodta volna a csöben! Sehogy se nézett volna így ki! ... Én is úgy érzem, hogy Scofield ebben az évadban meg fog halni! De nemtudom miért! T-Bag játszik a legjobban. Láttam más filmekben és.. és.. mondom JÉZUSOM! Kedvenc! Ja meg Mahone! <3