23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
héééé,torrenttracker NEM LÉTEZNEK -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aaaaaahhhhhh a C M E-n kiakadtam...ne már,ez már túlzás hogy mindent így titkosítva van,kicsit fura,főleg hogy ilyen fontos ügyről van szó.ha már titkosítanak,akkor ne ilyen gyereks see me-kkel már :D Michaelt sajnálom,de nem tudom miért érzi,hogy ekkora felelősség van rajta,kissé nagyképű,ott van Mahone is,azért ő is agy,Mahonenal is sikerülne a project.az építész felesége meg legalább rendes volt...:) az a tippem,hogy a 4.évad végére meg fog halni Michael,de hogy hogyan fogják még 22 részesre csinálni ezt,na azt nem tudom.az a tippem,hogy a 13.részben sikerül a Scyllát kilopni és őrült nagy menekülésbe kezdenek,Michaelnek meg majd folyamatos orvosi beavatkozásra lesz szüksége és emiatt majd hátráltatva lesznek.aztán ugye megint kell egy hackerpalánta hogy fel tudják törni a scyllát vagy valami.meg az is kicsit idegesítő már,hogy megkérdezik egymástól: héé,mi ez a szag? és a válasz jön: Scylla. egyszer össze kéne számolni,hogy egy részben hányszor mondják ki.
T-Bagen beszartam mikor gyakorolta a szöveget :DDdddd -
Annyira ideges vok! Szedném már a részt! MEg is néztem vna! De ahonna szedem [MajomParádé] nem tölt be és a Torrentek se jönnek! .. 

-
megvan...
.orgon... -
felraknád valahova mert nem nagyon mennek a feliratos oldalak :/ -
Seeley #19223 Jó volt a mai, de Scofield fogyjon már le egy 5kilót... -
márvanis sub. (hun) -
pocket divx encoder vagy az erightsoft super -
Bocsi, hogy ide írok, nem nagyon vág ide, de tudna nekem valaki olyan program nevet mondani ami beleégeti/üti a videó fájlba a feliratot? 
-
teállat :DDDDDD -
lehet hogy simán csak szerelmes volt belé. -
Verseghy #19217 Baszki, nagyon durva az előzetes. Már várom, hogy hazaérjek és megnézzem:D:D -
salieri #19216 A tizedik részismét nagyon jó volt. Úgy látszik beindultak az események. -
nekem is furcsa volt, ezért irtam a legelső hszben. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolkodj már kicsit ésszerűen, szerinted egy ilyen gátlástalan pszihopata sorozatgyilkos ( emberevő!:) ) karakter sajnálna valakit is ? Nézett egy nagyot, és ennyi volt. Ott meg kapóra jött neki a sztori Bellickel kapcsolatba ha már azt se tudja miről is van szó , egy oda illő hasonlattal és szomorú sztorival elterelje a figyelmet a tényekről. A könnyek meg adták magukat hogy hitelesebb legyen. Mellesleg ennek a színésznek oscart kéne adni ( már ha csak a nyelvjátékát is nézem ) akkorákat alakít ,hogy nemigaz :D -
tudom ,csa elöször az elsö képet láttam :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És szted sajnálta Bellicket egy kicsit vagy minden a show része volt? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ,hogy bevágódjon a meetingen, sok köze nincs a Gates-hez az embernek így elég durván improvizálni kell neki, amit az eleje óta nagyon jól csinál. Tök hülye a dolgokhoz, ráadásul egy elég fals történetet mesélt el amit simán megevett mindenki -
még oda is van írva a neve lol. pff.
amúgy ez a rész nekem nagyon bejött most, de azt nem tudnám megmondani, hogy miért. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az azért kicsit sok volt, hogy T-Bag megsiratta Bellicket. vagy csak nagyon jó színész, fene tudja. de miért színészkedett volna vadidegenek előtt? -
-
fail -
szerintem nem is hasonlít. amúgy minden film meg úgy az egész média tele van buzival, szóval :) -
-
pedig tökre Wentsworth Milleres :D -
lol -
ejj most látom hogy ez nem scoofield, hanem a pókember...sorry mindenkitöl :d -
Dikk gyerekek ezt a Scofield?
UI:
Trópusi Vihar c. filmböl van, ahol is a film elején ijen idióta filmbemutatok vannak....és itt egy középkori filmben arrol beszélnek hogy buzinak lenni bün, és akkor feltünik Scoofield....hát ez hatalmas poén :) -
Lipi1980 #19201 Utolértelek benneteket!
Hát most már én is megsajnáltam szegény Brad barátunkat.
Wyatt tesa is megszenvedett a halálért!
De megérdemelte...
-
de még akkor sem,na. :_ -
thx -
HBD 1 hét mulva
-
hát megjárt a fejemben, de neked mi közöd van hozzá? +18 vagyok :P (1 hét múlva) -
áá kis hamis,te 18+-os vidit akartál róla keresni,csak rájöttél,hogy youtubeon ilyenek nincsenek
-
de én már nagyon régóta nem nézek tv-t, ami érdekel azt a neten megtalálom. -
jófajta
-
hát régen sokat ment a klipje a viván meg mtv-n még joval pb elott szal nem ujdonsag :P -
megnéztem a Dead or Alive filmet, és úgy jutott eszembe hogy ismerem a csajt valahonnan, de nem jöttem rá hogy honnan, utánannéztem az imdb-n és láttam hogy PB-ben szerepelt, kicsit jobban utánanéztem mert jó csaj és felfedeztem hogy énekel, erre beirtam a youtubera a nevét is kiadta ezt a videót. Igy jöttem rá :P -
és erre most jöttél rá? -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=0rCDOVzWDts]Scofield "felesége" énekel[/URL] -
kussolsz verzsi :D