23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Orionk #20314 okés, szerintem midnenki tudta, hogy mire gondolok. A faszomnak van kedve pöcsölni a helyesírással. Vagy futtasak le helyesíráselemenzőt is?... pfff... :S -
#20313 A 4x01-ben szerepelt Jason Lief, csak nem tudjuk hogy ki volt ő. -
Suffering #20312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mai epizodban kiderült h Gretchen apja a tábornok. Erre Self jött rá, és mondta is a Gretchen h ügye h rájött h szerelmes a saját apjába (tábornokba). Am Jason Lief egy votl céges pasas aki Moly Lief férje, Ugy volt h Molly Lief segit majd Michaelnek, aztán Molly börtönbe jut és kap egy saját sorozatot Prison Break: Cherry Hills néven. Ez lett volna ha nem lett volna az a rohadék irósztrájk. Teljesen máshpgy alaklult volna a PB sztorija. -
#20311 ABRUZZI nem ambruzzi -
Orionk #20310 NAGYON jó meglátás, pont én is ezt akartam írni!
Ha nem fog kiderülni, akkor az egy kicsit csunya dolog, mert egy olyan elemet raktak bele a 3-ik évad utolsó részébe, ami miatt az ember várja a negyedik évadot, de végül mégsem derül ki.
HABÁR: Lehet, hogy nincs is jelentőséger, MERT Scoefield megtudta, hogy ki az a Jason Lief, és az az információ miatt tudott eljutni a negyedik évad első részében Gretchen és Whistler után. De az is meglehet, hogy azért jutott akkor Gretchen és whistler nyomára, mert MAhone-al megbeszélték még a sonában, hogy mahone gretchen ékkel lesz, beadja nekik, hogy ujra comapny nak dolgozik, közben meg michael lal volt végig, és mahone el tudta mondani michael nek, hogy hol vannak most. -
#20309 és az még mindig nem derült ki, ki az a Jason Lief? -
Orionk #20308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Márpedig tuti az volt a terv, hogy Michael sonába be, és ezáltal majd whistler ki. Whistler igenis nagy kutya volt a cégnél, csak a tábornok meg senki más nem tudta, hogy ő majd le akarja buktatni a céget. Hogy miért kellett Whistler a cégnek? Hát nézd meg a negyedik évad első részét, és kiderül. A tábornok feladatot adott gretcen-nek panamában, és gretche ezt csak whistler el tudta megvalósítani, ezért a tábornok beleegyezett, hogy whistlert ki kell hozni a sonából. Ennyit segítek... -
Orionk #20307 válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szia! Azt nem tudom, hogy a linkoln, vagy a scofield valóban testvérek-e, ki fog derülni nemsokára, de ha testvérek, akkor lehet, hogy csak az apjuk a közös. Gretchen nem a tábornok lánya, csak a kurvája :) volt egy ideig, abból lett a kis kölök. Viszont Lisa meg micheal-nek szerintem csak az apjuk a közös -
Orionk #20306 igen, idén 16ik epi még le lesz adva -
Orionk #20305 A kérdésedre a válaszok a 16-ik utáni epizódban lesznek. Ha nézed, akkor megudod. :D -
#20304 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahh,Linc nagyon nagy volt,Mahone is faszán kitalálta,hogy hogy fog megszökni.
amúgy sokan tévhitben élnek,hogy a cég jó...miért lenne jó? azért védték ennyire a dolgot meg azért öltek meg annyi embert,mert ebben nekik kurva sok pénzük van.egyébként meg amikor nézegette a csávó a mappákat,volt olyan,hogy nuclear.azt ne mondjátok,hogy azt is jóra akarják használni :D amúgy Gretchennek mi volt az a mondata,hogy "bravó,kiderítette,hogy szerelmes vagyok az apámba" vagy valami hasonló volt.az rossz fordítás,vagy a tábornok tényleg az apja lenne? vagy csak Selfnek kanyuzta azt be,hogy lepattintsa? mondjuk eléggé abszurd lenne,ha a tábornok valaha a lányát kúrta volna,szal szerintem csak kamuzott....:D egyébként a tábornok kurva jól kitervelte az egészet,minden úgy alakult,ahogy ő szerette volna,egyedül Michaelt nem kalkulálta bele a dologba,aztán a 2.évadban már vele is voltak tervei.ugye eddig azt hittük,hogy Whistlert kellett kiszabadítani,de ez hülyeség,tuti nem azért küldték be,mert a cég simán nekimehetett volna a sonának és kihozták volna.meg egyébként is Whistler minek volt fontos a cégnek? nem nagyon emlékszem már rá. ő is kártyaőr volt? amúgy egyértelmű,hogy ő is csak a cég helyébe akart lépni és nem pedig csak lerombolni.és Linc apja? ő miért menekült? van egy olyan érzésem,hogy a búvárboltból vagy miből már nem lesz semmi,mert aki a cég alkalmazottjává válik az nem léphet le csak úgy :D gondolom ezért is szökött Aldo Burrows -
Orionk #20303 Nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veronic-ánál tuti nincs :), az elnöknél még lehet, de szerintem nem nála van. VAn egy link: http://www.imagebam.com/image/c6293c19979232/ Nála lesz a scylla, de azt nem mondom meg, hogy ő ki! Micheal egyébként nem olyan sokáig lesz a cég felhőkarolójában ...:) -
Suffering #20302 Ne is olvasűtok el mait irtam, sg nem ugy jeleniti meg ahogy kellett volna. családfát aakrtam volna felrajzolni :D de itt ha 5 spacet ütsz azt az sg 1-nek nézi :S szal hülyeség lett. -
Suffering #20301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor így néz ki a család fa?
Tábornok - Michaelék anyja
/ \ \ /
Gretchen Lisa Michael és Lincoln
I
Gretchen és a tábornok gyereke
-
Dean Winchester #20300 jövőhéten lesz az idei utolsó rész úgytudom ,majd február vége (?) fele folytatódik. -
#20299 de,én is így tudom -
#20298 16.rész is lesz még idén,nem? -
Dean Winchester #20297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. azt ,hogy egy nőnél van azt tudja sztem mindenki :D
hiszen a telfonban női hang szólt !
Burrows is a cég embere,folytatja a családi vállakozást áááh ez a hab a tortán.
jó rész volt,de a westmorlandos emlékképek kicsit uncsinak tüntek,de azért jó volt az is.
orionk: erre tudod a válasz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
burrows miért nem lőtte le don selfet? vagy grecsen miért nem őlte meg dont mikor már megtudta,hogy a rokonai szabadok?
-
Suffering #20296 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tippelek a drága látos volt elnők asszonynál van a Scilla vagy Veronikánál :D -
Petike125 #20295 Te nagyon tudsz valamit... :o -
F2004 #20294 Cement köszi a feliratot, nagyon jó és gyors voltál -
Orionk #20293 Ilyeneket tényleg inkább spoiler be irogass, de itt a válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak akkor kellett volna leborotválni a fejét, ha felvágták volna a bőrt a fején. Vagyis csak akkor kell leborotválni az adott területen a bőrt az operáció során, ha ott a bőrt fel kell vágni. Ha leborotválod, és akkor vágod fel, akkor kisebb a fertőzésveszély, és persze könnyebben hozzá lehet jutni a felvágáshoz. -
Orionk #20292 Hogy miért kellett terence steadman-t meggyilkolni?
ez is príma:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terence Steadman volt a kulcs, ahhoz hogy a nővére az usa elnöke legyen. És ha az usa elnöke lett volna a nő, akkor a company sokkal könnyebben tudta volna megvalósítani a céljait. -
Orionk #20291 Válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DMichael miért akar kiszabadulni? Hát én a mai, azaz amerikában tegnapi részt még nem néztem, csak belehajtogattam, de azért akar kiszabadulni, mert őbenne még mindig erősen ég a vágy a company lebuktatására, egészen a következő részig. Hogy miért? mi lesz a következő részben? hát az, hogy a general-tól michael többet megtud a cégről és a saját multjáról, mint ahogyan ő azt valaha is el tudná képzelni. Biztosan emlékeztek, hogy még az első évadban kiderült az, hogy Burrows volt neki mindig a nagy testvére, és Michael nek nem maradt nagyon senki más, nem tudott sokat a multjáról. A következő részben egyébként egy halál is lesz. Meg ha én jól tudom, akkor egy nőnél van a scylla. AZT viszont nem mondom meg, hogy kinél, legyen számotokra egy meglepetés -
#20290 ezt szépen elmagyaráztad :) köszi a felvilágositást :) -
Orionk #20289 SZia!
Én nem tudom, de amiket leírtál kérdéseket, azok már megválaszolódtak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy miért kellett Michaelnek megmenekülnie? Hát azért, mert az ezredesnek Michael a fia. Ugyanis egyszer az anyja az ezredessel is volt. Ez a következő részekben fog kiderülni, azt hiszem, pont a következőben. Még akkor volt együtt Scoefield anyja a Genereal-al, amikor az anyja is a Company-nak dolgozott. Sara-t nem a cég kínozta meg, hanem Gretchen, és, hogy ő miért kínozta meg? Hát azért mert jól esett neki. Gretzhen-t kisebb korában megkínozták, és azóta benne él az emléke annak, ezért egyszerűen jól esett neki is megkínozni egy hasonló nősemélyt mint ő. Nem a company rendelte el, hogy megkínozza, hanem az az ő személyes kettejük dolga volt, meg még most is az. Hogy miért gyilkolt a cég sok embert az előző évadokban? Hát azért mert azok az emberek vagy elvarratlan szálak voltak, vagy azok az embereken keresztül tudták volna elérni azt, hogy Scoefild, és Burrows meghaljon. Később persze azokat is meg kellett ölniük, akik együtt voltak Michael-ékkel, pl. Mahone, Sucre, stb... Mahone például nem azért ölte meg Ambruzzi-t, mert nem tudta volna másképpen visszavinni a börtönbe, hanem mert neki az volt a feladata, hogy megölje, hiszen Mahone a company-nak dolgozott, csak beépített fbi ügynök volt. Hogy miért kellett a cégnek megöletnie ambruzzit? Hát mert ambruzzi is Scoefield-el volt, és nem kockáztathatta a cég azt, hogy tud-e valamit, vagy nem. Ja, és hogy miért fogta a company a legelején Burrows-ra, hogy ő ölte meg a kocsiban az embert? Hát azért, mert az az ember a company ellen fordult, és ugy akarták elvarrni a megölését, hogy ráfogták Burrows-ra, akit ugyis kivégeznének, és így avarródott volna a szál. Ja, és hogy miért Burrows-ra fogták rá, hogy megölte a kocsiban az embert?, és nem pedig egy másik járókelőre az utcán? Hát azért, ert Burrows nak az apja akkor hagyta ott a company-t, és az apjához meg ugy akartak eljutni, hogy ha a fiára fogják a gyilkosságot, akkor az apa is előkerülhet, és egyúttal az is megölhetik.
Remélem, hogy mindenre választ kaptál. :D, de egyébként szerintem ezek egyértelműek voltak... -
#20288 kösz szépen -
Larvin #20287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a jó abban, hogy birtokolni akarják az évezred üzletét jelentő formulát? Ez nekik csak üzlet -
Foxhound1980 #20286 Köszi szépen. -
#20285 A felirat általában srt formátumban van, amit egy jegyzettömbbel is meg lehet nyitni, na most ha onnét a szöveget kimásolod, és egy szövegszerkesztőbe beillesztve, végigfutatsz egy helyesírás ellenőrzőt akkor pár hiba kiderül. Vagy én túl naiv vagyok?
-
Suffering #20284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebből a részből semmit se értettem. Ha a CÉG a jó akik meg akarják menteni a Földet :D, akkor miért kell Michaelnek elmenekülnie? meg nem hiszem h olyan jók, hisz hány embert megöltek... Saraht is h megkinozták anno. Ez a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy az írók utolag talának ki dolgokat... pl: amikor megirták az első 3 évadot akkor még ők is ugy voltak ezzel hogy a CÉG egy csoport akik megölnek mindenkit akik az utukba állnak, most meg kitalálják h ők a jók, de azt a büdös életbe nem magyarázzák meg h amiket az 1.-3. évadban müveltek az CÉG emberei azt miért csinálták mert semmi közük nincs Scilla körüli dolgokhoz. -
#20283 Csak egy Enter kell, hogy egy hosszú sort feldarabolj.
Engem például az is zavar hogy ha egy rövidebb mondatot darabolnak fel és két sorban van 4-5 szó. -
Dean Winchester #20282 jah nyugi estére kész a felirat már fasza nem kell itt 15 órára felirat :) szal nyugi...hajrá.köszi :P -
#20281 még olyan hibát is beleláttál ami nincs is, mintha direkt arra utaznál. uncsi már ez az egész, szerintem senki nem kíváncsi a felirat körüli hacacáréra.
a tördeléses dolog meg javulni fog -
#20280 nem kötöszködöm, csak mondom, hogy a harmadikra erre is figyelj oda! :) -
#20279 Cement, köszi a feliratot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, a Cég félig-meddig jó. Az öldöklés is lehet még magyarázat arra, hogy a titkokat meg akarták tartani. Mindenki, ismétlem mindenki a titkaiért képes foggal körömmel harcolni. Innentől kezdve már csak azt nem értem Michael miért akar annyira kiszabadulni, hisz a Cég megműtötte jót tett neki, és végülis a kutatásaik is az élet/föld/emberek jó létét szolgálja. ( Sucre remélem még feltűnik majd azért.. ) -
#20278 jó, most nem tudom már megin mit kötözködsz, nem tudok másodikra tökéleteset csinálni. -
#20277 "csécsi-féle dolgot írom át, ha én csinálnám órákkal tovább tartana"
és szerinted a rendes időzítés kinek a feladata? a szomszéd asszonyé? :)
persze, az sokkal jobb, ha a lejátszó 5 sorba töri azt az egy sort és kitakarja a felirat a képernyőt, plusz még el sem lehet olvasni. ha tovább tart, akkor tovább tart. ennyi. -
#20276 ja most nézem nincs is elírva a második sor, te valamit nagyon elnéztél -
#20275 átnéztem, mégis ilyen rövid idő alatt képtelenség 750 sornyi szöveget hibátlanul leírni még ha át is nézed... a múltkorihoz képes sokkal kevesebb a hiba az első kiadásban, mint akkor volt...
#20274 az a "micheal" aztan rohadt nagy gond :D szerintem is jobb, jobban odafigyeltem. a sorok tördelését meg időzítését nem én csinálom, csécsi-féle dolgot írom át, ha én csinálnám órákkal tovább tartana