Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
te vagy Aldo Burrows? 😮

ReaL MaDRid x siempre

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes volt a lista, amit Mike írt. "Apák, fiúk barátok" Mégis felkerültek olyan nevek mint, Roland Glenn, Charles Patoshik, Terrence Steadman, John Abruzzi, akikkel elég zûrös volt a viszonyuk. És olyanok, mint Danny Hale, Kelli Foster (A nõ, akit lelõttek a 2x08-ban a telefonnál Sara helyett)a lap tetején meg Richard Mills elnök, ha jól láttam. akikrõl Mike azt sem tudta elvileg, hogy ki kicsoda ill. hogy hogyan haltak meg
pyrohun
pöppet 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Rockynhooo
de ez egy kicsit más eset azt hiszem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

pyrohun
ezt én sem értem, hogy ez hogy is gyün most ide? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

He? Mert?

steam, origin: ACE_hun

kisdead99
Mahone sem volt éppen a legjobb barátjuk egy évaddal korábban...

szóval Belik teste csak bábú volt slussz passz

pyrohun
szerintem több dologból is kitalálható volt, egyrészt ha eljutna a scylla megfelelõ kezekbe, akkor mirõl szólna a sorozat? másrészt az epizód címe - valóban bár azt én nem is figyeltem 😊 de shelf viselkedése is egyértelmûvé tette. amikor lecseszte a csajt, hogy miért lõtte le Fenget, pláne amikor a végén kérdezte, hogy tud-e valaki másról, aki fizetett volna a scylla-ért.. na hát az már nagyon átlátszó volt 😊

nekem sem tetszett a fordulat, de legalább megint lehet izgulni. én spec. örülök, hogy húzzák...

Dynamic
Sajnos nálam ez a pálfordulás egyáltalán nem ütött. Mivel korábban, már szó volt róla, hogy nagy csavar lesz a végén, plusz tudtam az epizód címét ("Selfless", gondolom részben szójáték akar lenni) és alapján összeraktam a dolgot. Biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége...
pyrohun
onnantól biztos voltam benne, hogy shelf kamuzik, amikor elbúcsúzott tõlük...

kabel15
Köszi mûködik <#eljen>
Érdekes fordulat! Bár túl szép lett volna.
Bár sejtettem hogy itt nem lesz vége de ezt nem gondoltam volna.
Még mindig a befolyása alatt álok<#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
próba 😊

precision
na elég jól összemosta... 😄
szóval a kacsacsõrök helyett szögletes zárójeleket használj

Bazinga!

precision
<spoiler> ide a szöveg </spoiler>

<> = []

Bazinga!

alap, nagy szívekkel a borítón 😄
kabel15
Ez nagyon durva!!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Nagyon tetszik ez a rész!
(spoiler-t hogy kell csinálni?)

Szolnokboy1
és az ájkendiktõl, nyilván.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jajmá, szerelmeteset, nyilván 😄
Hali
azt szeretném kérdezni hogy a 4.éved hányrészes és hogy lessz-e 5.évad???
pyrohun
na persze, sok értelme lenne 😊

Rockynhooo
áhh ez faszság h beállnak a céghez, mindegyik utálja egytõl egyig a céget

a.carkey
Érdekes vége volt. Nyilván nem véletlenül említették meg az apjukat, így vsz neki is köze lehet ahhoz, ami történt. Mi lesz most? Beállnak a cég mellé, visszaszerzik a cuccost, aztán a cég átbassza õket újból, aztán megint bosszú, stb.

Lesz jövõ héten újabb rész?

A medve nem játék.

LeventeV
Most az lenne nagy ha Michael-ek elmennenek a tabornokhoz es onkent felajanljak a szolgalataikat hogy visszaszerezzek a cuccot.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

"Én mindig ahogy kapom kinyítom" <#heureka>

Vajon milyen borítékokat szokott Seeley kapni?

<#dumcsi>

<#kuss>

Nekem nem teljesen tiszta hogy mirõl beszéltek. A csaj nem volt benne ha benne lett volna nem kellet volna eljátszani a dolgot. Fengel se üzletelte volna le nehogy lebukjon gondolom én, meg akkor a végén nem kellet volna fegyvert fogni egymásra. És azért kérdezte a csajtól hogy mit hallott még mert Feng meghalt el kell adni valakinek.

Néha az az érzésem egyesek nem nézik végig vagy nem is értik mit néznek.

Szerintem Feng-el is dumálta meg a dolgot és szerintem a csaj is benne volt, mert nehogy már T-Baget ne egybõl az FBIhoz vitte volna... Ha nem Feng, akkor már ajánlott neki kurva sok pénzt. De szerintem nem a CÉG és nem az elejétõl kezdve, közbe ajánlhatták fel valamikor... Bár végülis az is lehet, hogy a CÉG ígért neki valami safe houset a családjának meg sok zsét, VAGY esetleg épp a Gretchennel...
Ki tudja, várom a folytatást!!😊
hunbasser
AZTAKURVAAAAAAAAAAA :oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

self te jó ég...

pfuu...ez most kurvára ütött 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
spoiler bazmeg

Yo, Bitch!

KAMIONOS KOGYO
Úristen mekkora rész!!!
Ez a Don Self ááááá egy kibaszott sunyi
De a cég most kapott az biztos !!!!!Michaelék megfõzték a céget <#mf1>
Self + eladja a sylát és elhúzzz!!!
Várom a folytatást <#vigyor4>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hunbasser
aztakurva,sucre _:A?SDADSADASAS "bekaphatja tábornok" :_
na jól van,végéig vissza sem jövök 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most kezdtem el nézni. áááá geci mekkora húzás!! 😄😄 ezt le kellett írnom,megyek is vissza nézni 😄

ReaL MaDRid x siempre

valakinek dolgozik, vagy saját bosszú. De tuti nem a cégnek, az hülyeség lenne, elraboltatnák a Szillájukat, áhh, kétlem.
wááááá, ez nagyon jóóóó rész volt!

Nem hittem volna hogy Self átbassza õket. Kinek dolgozik? Már akkor gyanus volt amikor egymaga ment a Szilláért, mondom azért talán jobban is vigyázhatna rá. Májkelék meg miért nem nyitották ki hamarabb a borítékot. Én mindig ahogy kapom kinyítom, meg mégiscsak fontos papírok voltak benne, a céljuk. Fúúú, most a co. is ellenség meg Selfék is, nem irigylem a fiúkat...nagyon dúrva!
Tetszett ahogy Linc arcoskodott a general-al..meg a végén ahogy Mahone-al megdumázták, Mahone for prez.

Kaplan
Nos, ez kicsit dühítõ igen. Bár eléggé nyílvánvaló volt ez a húzás... Kíváncsi leszek meddig húzzák még. És, hogy a Cég most kinek fog neki menni, mert Scofieldék még mindig veszélyben vannak így.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

wesker24
Hát ezt elszurtam Sorry ! Légyszives valaki törölje ezt a hsz-t !
wesker24
spoiler] Na igen szerintem se kellett volna ez bele de már elöre lehett sejteni hogy valami lesz mert ez még csak a 12 rész volt és beleraktak egy ilyen csavart. Most már nemcsak a cég ellen kell harcolniuk hanem már Self ellen is. [/spoiler]
Rockynhooo
na igen.. viszont úgygondolom ez a húzás már nagyon nem kellett vna , engem ez nagyon kiábrándított :| tényleg egyszer sem mondtam még hogy jajj na nehuzzák már tovább stb, de ez már tényleg kicsit túlzás szerintem.

wesker24
Jah én is arra gondoltam hogy eladja valakinek ugy látszik pont forditva sült el amit gondoltál. Meg az hogy 120 milláért lehet hogy többért is mert még Feng mondta hogy akár a 120 millának a dupláját is megéri a Scylla. Gondolom Self azért lötte le a csajt mert kapzsi volt az egészet magának akarta és gondolom Miriam ugyse ment volna bele egy alkuba habár ezt már nem tudjuk meg. Meg aztán Miriam egybõl a szenátorhoz küldte volna a Scyllát és ezzel veszélyeztette Selfet.
Rockynhooo
én azt gondoltam h a kiscsaj vmi beépített ember és elkéri hagy nézze meg és lelövi Selfet.. msot azt tartom valószínûnek hogy Self behúzta a Scyllat és majd elakarja adni vkinek ugyanígy 120 milláért aztán majd elhuz és él mint marci hevesen 😄 vagyis ez a terve ami persze nem fog sikerülni..!

wesker24
Na ez is igaz akkor nem lopatta volna el amugy szerintem is el akarja adni valakinek vagy lehet hogy valami mást akar vele.
ForzaInter
nem lehet a cég embere, akkor miért lopatta volna el a scyllát? semmi értelme nem lenne, sztem csak elakarja adni vkinek, ezért lopatta el

Yo, Bitch!

wesker24
Én se nagyon értem most hogy mi van lehet hogy Self kettõs szerepet játszott. Csak arra utazott hogy meg legyen a Scylla. Talán õ is egy beépitett ember a cégnél vagy mi ? Amikor már elkezdte a mondokáját már akkor tudtam hogy valami nagy baj lesz itt. És tessék pont ugyanugy mint a Lost-ban ahogy Michael beszélt Ana Lucia-val na ezt pont olyan rész volt.
Rockynhooo
ha valaki érti a végét vagy van vmi sejtése az leírhatná spoilerbe mert nekem lövésem sem.

wesker24
SPOILER VESZÉLY !

Nagyon jó rész volt a vége az ütött rendesen ! De nagy kár azért a jó kis csajért ! <#szomoru1> Habár gondoltam hogy valami ilyesmi fog történni.
wesker24
OMFG! <#wow1><#wow1> Azt a leborult szivar végitt !

A vége az nagyon ott volt !
BB7
Tess
Semmit nem változtattam benne! 😉
sweech
kill3r21
valaki feltenné máshova?
kill3r21
én datárol lesem tudom szedni :S