Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsõ évad után folymatosan csökkent a szinvolnal. a 2. még jó.. de ami utána van az már nem az igazi..

pyrohun
az elsõ évad durva volt nagyon, de pl. a lostnál ugyanez volt 2 évadon keresztül...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Az elsõ évadban nekem volt olyan, hogy hálát adtam az úrnak, hogy nem tvben néztem, mert egy hetet nem tudtam volna várni a folytatásra. Ilyenkor mindig az van, hogy na még egyet megnézek, na mégegyet, mert itt nem lehet abbahagyni és azt veszem észre, hogy már hajnal 3 óra és reggel suli..😄
évad felénél járunk... korai lene még végleges döntéssel itélkeznie a FOX-nak, fõleg hogy mostmár elkezdett nõni a nézettség

Ice Cortez
Én ezt úgy hallottam hogy a FOX nem veszi meg az 5. évadot és azért lesz vége a sorozatnak... Az hogy Wentworth Miller mit mondott azt szerintem nem fedi a valóságot, biztos csinálná tovább!

precision
hát ideje lenne már, ha vége lenne
de semmi cliffhanger, legyen vége és kész
engem az se zavar ha Szkófild meghal 😄

Bazinga!

miilann04
nem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

szerintem is ...

sweech
akkor csak szerintem a 2. a leggyengébb évad? :C

desigo
A második évad volt nagyon komoly
a menekülés és a folyamatosan váratlanul meghaló szereplõk
volt,hogy rágtam 1000-el a körmöm.

A mostani évadban is kezdõdik ez az érzés de mindig visszaesik a részek végén alap szintre a hangulatom 😞
vixo
http://www.hosszupuska.hu/index.php?offset=40
4.évaddal lezárul a prison break? :S

MerlinW
"A Prison Break színészeit értesítették arról, hogy lehet, hogy ki fog tolódni a forgatási idõ, mivel a csatorna 2 újabb részt fog kérni a sorozatból - pletykálják, hogy ez a plusz két óra lehetne a sorozat lezárása. Hogy ezek (ha realizálódnak) külön õszi filmet fognak alkotni (a’la 24), csak a DVD-re kerülnek fel vagy a sorozat tavaszi hat részével együtt kerülnek leadásra, azt még nem tudni."

2008-Dec-01 Prison Break 04x13 Deal or No Deal
2008-Dec-08 Prison Break 04x14 Just Business
2008-Dec-15 Prison Break 04x15 TBA
2008-Dec-22 Prison Break 04x16 The Sunshine State

[merlinw.org]

buldozer99
olvass vissza...

Forca Barca

littleNorbi
Lehet tudni, hogy ez a 4. évad hány részbõl fog állni?

hunbasser
a terv szerint még most is 22,csak ezt akartam érzékeltetni

ReaL MaDRid x siempre

igen, amikor elõadta a monológot hogy lehettek még egy család..én is számítottam rá.
desigo
Mahonet vártam,hogy durván megfejelje a tábornokot...
ForzaInter
és én nem ezt mondtam? 16 a biztos eddig, utána meg nem lehet tudni mi lesz, azt én is tudom hogy 22 részre tervezik, de lõre csak 16 rész a biztos.

Yo, Bitch!

desigo
lehetett számítani rá,hogy ez lesz 😞
hunbasser
dave mondja jól,16 lesz,és utána bizonytalan,hogy fog-e és mikor folytatódni,de 22 részesre tervezik,de az is lehet,hogy még megtoldják pár plusz résszel

ReaL MaDRid x siempre

uh akkor még izgulhatunk hálistennek
nem... 22 lesz

ForzaInter
16 a biztos, utána meg majd lesz vmi, lehet hogy csak 16. rész lesz...

Yo, Bitch!

ebbe az évbe 16. részig adják le (dec 22.) és 22+2 részes lesz

tudja valaki hány rész lesz még ha lesz egyáltalán?
Flamer
hát nem tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
selfless - angol szó. eszembese jutott hogy SELF mint az ügynök 😄 selfless.. önzetlen..
namindegy. de a cimet amugy a rész után láttam 😄 vagy talán amikor leszedtem a subot ráktuggya. 😄 de nem tudom mit kell ebbõl nagy hajcihõt csinálni. olvassa csak nyugottna mindenki a szpojlert.. kinemszarjale. engem nem érdekell 😄 hagy döncsel mindenki maga hogy mifaszt akar nézni és hogy..

http://loal.atw.hu

hunbasser
hát,én sem sejtettem volna,de akkor tudtam volna már,hogy vele lesz valami,így meg még az is meglepõ volt,hogy "pont õ???"

ReaL MaDRid x siempre

Flamer
a címrõl nekem pont nem ugrott volna be ez.. szoval bnekem akkoris igyis meglepetés volt 😄

Szerintem nem játszottak össze. Azért a csaj kiiktatása miatt nem fognak ekkora színjátékot rendezni. Egyszerûen elbaszták, nem gondoltak bele hogy lesz náluk kulcs.
Én is a te véleményedet osztom, teljesen leszoktam az elõzetesek meg a hírek olvasásáról...nem is bántam, a mostani rész is full meglepetés volt 😊
Magadnak meg is válaszoltad a kérdést nem beszéltek meg itt semmit.

cement
hmmm eszembe jutott h amikor feng fogvatartotta self-et meg miriam-et, akkor self a bilincsbõl kulccsal szabadult ki, ez arra enged kovetkeztetni, hogy selffel ez a fogvatartas meg volt beszelve, csak miriamot akartak kiiktatni fengékkel, de nemértem akkor hogy egyátalán selfet miért bilincselték meg, meg miért engedte ki õt is a bilincsbõl mikor kiszabadult... mondjuk asszem minden bilincshez ugyanolyan kulcs kell és mivel õk zsaruk (voltak) ezért lehetett náluk bilincs is

respect to the man in the ice cream van

Nagyon jó rész volt. Nekem tetszett ahogy átb@ták a tábornokot. Viszont a történtek fényében mostmár fingom sincs, hogyan fog képbe kerülni Westmoreland.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

hunbasser
kérdés: miért jó az,ha elbasszátok magatoknak a sorozatot? 😄 gondolok arra,hogy olvasgatjátok a híreket meg minden,ha nem olvasgatnátok,akkor nem tudtatok volna arról sem,hogy lesz egy csavar a soriban és akkor mégjobban meglepett volna titeket.mert ahogy olvasom,vannak páran,akik nem lepõdtek meg.

én szerencsére még a címet sem olvastam el,ezért nem sejtettem semmit se 😄 jahh,a tweek peekekrõl már ne is beszéljünk,bár rájöhettetek volna pár,hogy ezek a tweek peekek direkt mindig hiányosan vannak megcsinálva és a logika arra enged mindig következtetni,hogy pl a múltkori részben is Sucre leesik meg ilyenek...szerintem egy sorozat úgy jó,ha tényleg még csak sejtelmed sincs a dolgokról,max a sorozatból vannak sejtések
de szerintem a Selfes dolgot max ebben a részben sejthette bárki is,mert hogy még a 11.részben is olyan hitelesen alakította a jófiú,szerény hõs szerepét,hogy kajak azt hittem,hogy ez egy ilyen kis nyomi.habár az tetszett,ahogy Fengékkel elbánt,az nem volt semmi,ott látszott azért,hogy mégis csak ügynök,de ezekszerint lehet,hogy az FBI-ba is csak úgy épült be.de az is lehet,hogy közben kapott rá a scyllára,ki tudja...
azért érdekes lesz a további 10 rész,remélem a szünet elõtt még lesz benne egy olyan,amire köpni-nyelni nem tudunk,és akkor legalább egészen tavaszig furdal majd minket a kiváncsiság 😄

a spoileres dologra még valamit: emlékeztek? anno nyomtátok a híreket,hogy Sarah vissza fog térni,meg minden...ha itt a topikban nem mondtátok volna,akkor tökre meglepetés lett volna.

ReaL MaDRid x siempre

2 perc jelenet a 4x13-ból:
http://www.fox.com/prisonbreak/toyota/

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Hol lehet megnézni a következõ elõzetest?
nah igen, Linc arca kész volt 😛
szucsy89
igen nekem is gyanús volt hogy egyedül megy Self...erre mondjuk én se gondoltam, azt hittem hogy a csaj fogja lelõni Selfet😄 denem😄😄 kiváncsi vagyok Tbaggel mit csinál😄 meg a végén tetszett nagyon maikor kiderült hogy átverte Scofieldékat Self mindenki arcán az ideg😄 azt hittem Linc felborít valamit😊 meg Sco is csak: Self...Self...😄DDD
pb for prez.!!!4
szerencse én a címet nem néztem meg, sõt, elõzetest sem. nyilván miután meglett Szilla meg mindenki nagy boldog volt és itta a sötrét és álmodozott akkor tudtam hogy vége azért az idillnek, hioszen még sok rész hátra van. de nem számítottam erre a csavarra, csavarra igen, de nem erre. Onnantól volt gyanus hogy átvette a Szillát, full lazán be a kocsiba és egyedül ment, mondom nem óvatos. Meg miutána csajt elkezdte faggatni hogy tud-e még valaki errõl...

szerintme jó fordulat, nincs papír, nincsenek eszközök, a co. romokban, bár amíg nem robban a bomba ugye tudnak mûködni, Self is ellenség, kilátástalan kicsit 😄

A következõ rész elõzetesében Self fõnökével (a bajszos csóka, nem jut eszembe a neve) egyezkednek. De valamire készülnek, és az FBI elkapja Lincoln-t.

grebber
Következõ részben Scofieldék tuti átmennek brutálba.

Az biztos hogy maguktól elindulnak Self után,de erõs a gyanum hogy a cég közremûködésével szerzik vissza a csillát.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Igazad van csak azt felejtetted ki hogyha ezt megtették volna akkor valószinû hogy már a tábornok lánya Lisa nem élne mert akkor Sarah lelötte volna !
grebber
Itt is látszik hogy film.

Amikor kimentek a tábornok irodájából ugye õ jött ki elsõnek mármint a tábornok.Na akkor az a 8-10 õr simán Lincolnra ugrik kitépik onnan a Tábornokot azt nesze neked Scofiled brigád.

Next PC upgrade: 2022

Flamer
mindkettõt

szexi ;<

én csak annyit mondtam:
BUMMM! HEADSHOT! 😊
gondoltam h ez a mocsok self ezt fogja csinálni 😊 túl szép lett volna ha scofieldék szabadok lennének. és végülis mi is a szila?😄

tommyg
szögletes zárójel kell

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hunbasser
szögletes zárójellel 😊

ReaL MaDRid x siempre

<spoiler> kiprób </spoiler>