23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#20354 legyen. éniserre vágyom. -
#20353 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nem lenne meglepő, és nem lenne "hülyeség" ha kiderülne a general michael apja, mivel már az első évad legeslegelejétől világos, hogy csak linc-el csak féltestvérek... szóval ez a csavar várható lesz. amúgy a telefonban vagy gretchen van, vagy így, hogy mondod, lehet hogy mike anyja. nem mondasz hülyeséget. és valszleg ja, az egyetlen akin már kipróbálták ezt az új műtéti eljárást, az az anyja lehetett -
#20352 öcsém...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Scofield miért nem patkolt meg... már vártam mikor jön a Csipkerózsikába illő csők Sarahtől amitől a Herceg felébred.... omg.
amúgymeg csak nekem tűnik egyértelműnek, hogy a végén a telefonos női hang tulajdonosa Michael anyja? őt műtötték meg ugyanúgy mikor neki is ugyanez volt a baja
rohadt sorozatírók, csak találtak egy eszközt amivel meg lehet jól kavarni a szart, és ami eddig történt, huss, egy tollvonással jelentéktelenné és/vagy igaztalanná válik
legyen még vagy 10 évad, mer annyira de annyira izgi... a végén kiderül, hogy tényleg a General Michael apja, a faternak hitt ember csak Linc apja, anyuci meg ribi volt, és félrekúrt a Generallal... sőt, a végén még az is kiderül, hogy a General mindenkit megkurt, még Sucre is a fia, sőt, még Westmoreland macskája is az ő termékenyítő anyagából fogant meg
én csak azt tudom mondani mint már lassan 2 évada folyamatosan: LEGYENMÁRVÉGE :D -
#20351 oda is felnyomtam ahogy kész lett, 912-en le is szedték, de az elég kusza oldal mindenki tölt fel mindent össze-vissza:) -
Dean Winchester #20350 most lehetnek 12en is ,ha egyszer nem érnek rá délelőtt akkor nincs mit tenni! -
Dean Winchester #20349 opensubtitle-ra kilehet tenni már mondtam!
de am ja jó ötlet,hogy elég lenne a honlapot belinkelni és kész!
am észrevettétek ugye most 2+2 fordítója van a pb-nek :D
Mister Smith
cement
pdadict&társa -
#20348 =) -
#20347 mekkora májerek vagyunk már...saját fordítója van a topiknak :D -
#20346 Jah és persze,köszi cement a feliratot. -
#20345 Arra céloztam, amit Hunbasser is mondott! jó ötlet lenne, de ha így marad sem jó!:)
Mi elismertünk Téged..:) sg-nek hivatalos fordítója vagy:P -
#20344 figyu,a honlapodon te is így írkálhatnád,hogy kb mikorra lesz kész meg hogy hány %,tök jó lenne,és akkor a honlap mehetne a fönti linkek közé szépen a szökésfan mellé mondjuk :) -
#20343 alap,hogy lesz -
#20342 a hosszupuskára nem rakják ki az én feliratom mert nem én vagyok ezzel "hivatalosan" megbízva. van saját gárdájuk és csak tőlük fogadják el... mindegy engem nem tud izgatni, addig csinálom, amíg lesz, aki letölti -
Suffering #20341 Egyértelmü hogy cement megérdmeli a fz elismerést. 12-13 orával előzi meg "hivatalos" forditokat, akik nem tom mitől hivatalosak, mivel fél nappal elkésnek pedig ők 2-en vannak. remélem a következő rész kikerül a hosszupusukára vagy vhova. szökésfan.hu-rol ne álmodjunk h oda kikerüljön, oda csak PBaddict spanjainak a felirata kerül ki. ki is banolltak engem onnan mert belinkeltem cement feliratát mivel sokan könmyörögtek ott feliratért. -
#20340 jaj,el is felejtettem: köszi cement! -
#20339 nekem csak egy olyan hiba volt, ami szemet szúrt:útána
és köszi a feliratot:) -
#20338 Régebben sokkal jobb hangulata volt a részeknek , hiányzik az a régi csapat hangulat sok ember nincs már vagy nincs akkora szerepe akiket régen nagyon bírtunk vagy utáltunk :) hiányzik aza régi csapat hangulat így összetételbe :| de yovan az vhogy be kell fejezni ezt is. -
#20337 Szerintem cement elég jól csinálja, előző rész is jó volt, de ez még jobb lett.. egyre jobban bele tanul.:) sztem a kövi részt töltsétek fel valahova, hagy legyen híres cement :P
De ha csak nekünk csinálja a feliratot se baj..:P mi elismerjük ^^:) -
#20336 Sztem jó rész volt... -
Suffering #20335 szökésfanon ott sirnak h nincs felirat :D szerintem nem is tudják h cementnek is van felirata. -
#20334 érdekes :(
am köszi cement a feliratot. -
#20333 mindenkinek nagyon szívesen :) -
#20332 Köszönjük szépen Cement bácsi.;) -
#20331 Eléggé gyenge rész volt a mai
végig untam kb...
a vége ütött azért...ó -
Suffering #20330 és kiderült hogy a silónak semmi köze nincs Szilához :D -
Seeley #20329 jah amúgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!örültem hogy West a macskával együtt volt :D -
Seeley #20328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
miért lenne jó? azért eléggé vészes lenne ha ennyi öldöklés után ők lennének a jó fiúk. Kétlem hogy pl. Szillával is jót akarnának, egyszerűen tényleg csak magukénak akarják tudni a hatalmat...ez meg nem éppen a jók jelleme.
Ha Linc most komolyan gondolja az öldöklést akkor remélem elkapják érte megint és ezuttal a tesója baszik majd bemenni érte ehhe :D -
Seeley #20327 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Huh, jó rész volt! Végre letudva a műtét, remélem mostantól újra 100%os lesz Sco!
Most akkor Linc co-ban dolgozik? Mi lesz a többiekkel? Kétlem hogy Sarah vagy Sco beállna. Nah és Sucre? távozik? Mahone? Tbag/Gretchen/Self szerint kiiktatható…
Nem is értettem, hogy miután gretchen megtudta hogy jól van a családja miért nem ölte meg azt a szerencsétlen Self-et?!!
A fickót valami női hang utasította a végén, a tábornok lánya??
amúgy jó ez a Szilla, már nagyon kéne ami benne van :D
-
Suffering #20326 epizod nézése közben, kezdtem azt hinni hogy a Scillán UFO kutatási dolgok vannak :D átmegy a sorozat X-aktákba :D -
#20325 Őt ölte meg Whistler az első részben, Whistler tőle kapta az egyik kártyát amit lemásolt. -
Dean Winchester #20324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én meg azt untam hogy megint ellopták a szilat :D hányszor lopjak mar el? -
Suffering #20323 Ő Jason Lief: http://www.imdb.com/media/rm2931005952/nm0742550 -
ALDO #20322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Scylla napelemek megépítését tartalmazná? Ez kicsit furcsa volt a számomra. A végén még azt fogják kihozni, hogy a Cég a jó és van egy náluk is sokkal nagyobb és gonoszabb szervezet, akik ellen harcolnak. Igaz meggyilkoltak pár tucat embert, de kit érdeket.
A tábornok célzott rá, hogy egyszer már megoperáltak így valakit, akinek hosszú, boldog élete volt. Lehet, hogy ez a tesók anyja volt?
Mahone szökése jó volt, bár furcsáltam, hogy amikor kijött a WC-ről nem motozták meg és még csak bilincset sem tettek rá, amikor visszaült a kocsiba. Kiváncsi vagyok, hogy mihez fog kezdeni ezután.
Sucre hirtelen "lelépése" is váratlan volt, de ha már ki akarják írni, akkor, így tegyék, ne pedig úgy, hogy szitává lövik.
A Scylla átadás egy kicsit hülyeség volt. A faszi mondta is, hogy "nem hárman vannak?" Erre ő oda megy egyedül, hogy lenyúlja a cuccot. Mi lett volna, ha tényleg hárman vannak és nem tereli el semmi a figyelmüket?
A végén a tesók még a Cégnek fognak melózni. Linc verőember lesz, Mike pedig majd segít megtervezni a napelemeket. :) -
Orionk #20321 kicsit én is kezdem unni -
Larvin #20320 csak nekem kezd már az agyamra menni ez a sok szójátékon alapuló rejtvény? -
#20319 az első részbe volt az a buli, ahol lemásolta Whistler egyik kártyát, ott volt biztos a tömegben valahol.. már nem nagyon emlékszem ott az emberekre. -
#20318 Szerintem ő volt az egyik kártyaőr akinek Whistlerrel volt találkozoja az egyik kártya ügyben ! -
Orionk #20317 Szánalmas lett volna egy spin off sorozat... hány bőrt akarnak még lehuzni erről? fejezzék be a faszba ebben az évadban és csá -
#20316 köszi a feliratot cement -
Orionk #20315 és ha szerepelt, akkor ki volt ő? mert én nem nagyon emlékszem rá, nem tudom archoz kötni