23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    jó,szerintem ettől tekintsünk el,mert amúgy Gretchennek ott igencsak ki kellett volna dőlnie,akármilyen céges is volt,ennyitől egy nőnek simán ki kellett volna dőlnie. :D
  • cement
    ja olyan kemény, hogy még gretchen is elpüföli :DDDDD
  • hunbasser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet,hogy megint elsütik,hogy visszajön...:D pont majd akkor,amikor megint bajban lesznek. de ha lesz 5.évad,lehet,hogy felbukkan újra.legalábbis remélem,már az első évadtól kezdve szimpatikus karakter,eleinte csak picsogott mindig,de ezért volt vicces,aztán a 3.évadtól kezdve,de már a másodikban is megmutatta,hogy tud lenni kemény gyerek is.

Kellerman meg tényleg térjen már vissza...:DDDD
  • hunbasser
    unalmas...nem a flame,hanem az,amiről pyrex is beszél.

de komolyan: miért kéne abbahagyni a sorozatot? kajak unalmas már,hogy minden rész után ez megy.ha neked nem tetszik,kinekszarjale??? ne mondj már olyat,hogy legyen vége.ne legyen vége.szerintem több olyan ember van,aki jobb szájízzel néz meg egy epizódot,mint mondjuk te,kedves precision. ha meg nem tetszik,és azt akarod,hogy legyen vége,hagyd abba,ne nézd,ennyi. de gyanítom,hogy ha meglenne a lehetőséged,hogy lezárd a sorit te élnél is a lehetőséggel. hol látsz olyat a címben,hogy Prison Break fikázó topik? nem azt mondom,hogy ide csak jókat lehet írni,mert nyilván vannak laposabb részek is,de hogy mindig? erős túlzás szerintem.ha meg neked nem tetszik,az egyéni vélemény,a nagytöbbségnek tetszik.és aki a nyálát veri itt,az nem pyrex,hanem te.kurvára nem kíváncsi senki erre.egy sorozatot mindenki addig néz,amíg szereti nézni,ebből kiindulva itt az emberek nagyrésze szereti ezt a sorozatot,úgy látszik te nem,mert te kajak azt keresheted az epizódokban,hogy majd hol köthetsz bele,hogyan húzhatod le,hogy utána írj egy szösszenetet a topikba. bravó!

te tudod mit? ne nézzed.neked is jobb lesz,meg nekünk is,mert nem kell értelmetlenül olvasnunk a rinyálást.
  • cement
    csak témát akartam váltani :DDD
  • pyrohun #20389
    Igen, úgy tűnik. Sucre szerintem jó arc volt, de mégsem volt olyan erős a karaktere, mint mondjuk T-Bagé. Szóval ha már valakinek mennie kell, akkor jól jártunk, hogy ő ment.
  • pyrohun #20388
    ??? :)))) lol
  • Larvin
    Sucrét meg így írták ki a soriból?
  • cement
    de jót szartam
  • pyrohun #20385
    jó mindegy, tényleg hagyjuk abba. bocsánat, hogy beszóltam az elején. nem vagyunk egyformák, máshogy gondolkozunk, ennyi. sorry mégegyszer, noname pedig törölje az összes spam-em.
  • ForzaInter
    nem az a baj hogy leírod, de ezt kb minden rész után leírjátok:\
  • Lipi1980
    Bajnak nem baj, csak be fogják zárni, mert - ahogy azt a topik nyitás előtt is írják - ellenőrizni kell, hogy van-e már olyan topik.

Ebből a szempontból nem tesz különbséget, hogy kedvelők vagy fanok...

De azért megpróbálhatod! Sok sikert hozzá!
  • precision
    én kérek elnézést, hogy le mertem írni, hogy mi a bajom a sorozattal
    nem baj, hogy egy sorozat topikjába individuumok járnak, akik nem birkamód ugyanazt gondolják a sorozatról hanem van saját véleményük? és az már mindegy, hogy a sorozat szempontjából negatív v. pozitív ez a vélemény

felőlem nyiss egy topikot pb kedvelőknek, és legyen minden hszben az hogy mekkora überistencsászár ez a sorozat... az tényleg nem lesz unalmas

na tényleg befejeztem.
  • G_ArchAngel #20381
    Jol van gyerekek, amig nem esik az eso, menjetek le a homokozoba...
  • pyrohun #20380
    oké elfogadom. komolyan! bocsánat, hogy mertem szólni. alig várom a jövő hetet, amikor végre ismét elmondhatja mindenki, hogy mennyire unalmas már! és hogy, igen: legyen vége!

Nem baj, ha nyitok egy PB topicot a sorozat KEDVELŐINEK? :))
  • precision
    oké... ez a világon a legjobb sorozat, minden tökéletes benne, imádom, alig várom hogy jöjjön a következő rész
    még az alsógatyám is prison breakes akkora fan vagyok

remélem kielégítettem az igényeteket. amit eddig írtam tekintsétek semmisnek. rontaná az összképet. mert ide csak nyálat csorgatni lehet. véleményt nyílvánítani nem.

pyro, a bableveses példa meg inkább no comment. talán annyival egészíteném ki, hogy: kérsz bablevest? igen. szeretem a bablevest, de szerintem túl sok benne a só, remélem legközelebb nem lesz elsózva

nem értem az olyan minek jár fórumra aki a saját 'igazságán' kívül nem lát mást, mások szubjektív véleményét nem tudja elfogadni... nem, nem egyetérteni kell vele, csak elfogadni... és/vagy kulturált formában megfogalmazni, hogy miért nem értesz vele egyet... nem egyből retardáltnak nevezni az embert
  • pyrohun #20378
    bocs a "retardált"-ért, parasztság volt tőlem, elismerem.
  • ForzaInter
    pyrohunak igaza van
  • pyrohun #20376
    "az ilyen hszek miatt lett teljesen érdektelen a topic..."

Hát igen, bezzeg a "legyen vége má/" hsz-ek mennyivel jobbak!! Pff... részemről befejeztem, fossátok tele spammel a topicot, hogy mennyire elegetek van már az egész sorozatból...
  • Lipi1980
    Mondja már meg nekem valaki, hogy a bableves hogy jön a PB-hez?

Tán csak nem Westmoreland hozott a Májkülnek egy tányérral?

Miért van az, hogy minden héten akad valami "okos embörpalánta", aki valamiért nem a gumiszobában kötözködik, hanem itt a PB topicban???

Múlt héten a felirat miatt voltak nem idevaló hsz-ek, most pedig már nem is tudom, hogy miért...

Ha olyan unalmas ez a PB topic, akkor olvassgass buci-macit, mert az ilyen hszek miatt lett teljesen érdektelen a topic...
  • pyrohun #20374
    Igen persze, a fórum nem nekem való hely.

Én is befejeztem, de még egy példát azért leírok...

- Kérsz bablevest?
    - Igen, kérek!
    ...
    Nem szeretem ezt a bablevest, annyira unalmas, hogy mindig ezt eszem.

Másnap:

- Kérsz bablevest?
    - Igen, kérek!
    ...

Másnap:

- Kérsz bablevest?
    - Igen, kérek!
    ...

- Te figyu, miért kérsz mindig bablevest, hogyha nem szereted, vagy unod? Egyáltalán mi értelme ennek, hogy mindig azt eszed és folyamatosan elmondod, hogy mennyire nem jó?
    - Ez az én véleményem, ha nem tetszik, akkor ne figyelj rám...

• precision
    ja és mégvalami:

"Ne akard már a véleményedet ráerőltetni másokra azzal hogy tényként kezelsz egy olyan dolgot, ami erősen egyénfüggő."

Ki erőlteti rá bárkire is? Ez egy fórum. Bárki leírhatja a véleményét a megfelelő moderálási szabályok betartásával.
  • precision
    miért nem tudod elfogadni mások véleményét? leszólták a sorozatot ami neked tetszik? jajjistenem. bocsánat. remélem azért nem okoztam maradandó károsodást
    unalmas, hogy leírom, hogy _szerintem_ miért nem jó, mi nem tetszik benne, meg úgy általában véve leírom a véleményem a sorozatról? hát most erre mit mondjak, így jártál, ha legközelebb meglátod a nevem a fejlécben, nem muszáj ám elolvasni
    vagy ide csak a pozitív kritikákat szabad leírni?

nem vagyok mazochista. nem nyögvenyelősen nézem, de nem fogom neked leírni mégegyszer, hogy SZERINTEM miért kellett volna már abbahagyni a sorozatot

ha nem kételkedtél a szellemi képességeimben, nem értem mire fel neveztél retardáltnak... jahogy nem egyezik a véleményem a tiéddel... értem... ha nem bírod elviselni akkor a fórum mint olyan nem neked való hely

részemről az off befejezve.
  • cement
    ahol anno westmoreland eldugta a penzt, amire raepult a lakotelep
  • Orionk
    Egyszerűen simán össze lehet rakni a sorozatot. Folyamatosan elolvasod a megfelelő oldalakon a spoiler-eket a következő részekről, és így előre tudod kb. két epizóddal, hogy mi fog történni.
  • Orionk
    milyen siló?
  • cement
    nem tudom miért nem tetszik a sorozat egyeseknek, teljesen jó, szerintem eddig ez az évad a legütősebb. a hihetetlenség faktorról meg csak annyit, hogy tegnap tök véletlen fél szemmel néztem a viasaton egy csi:miami részt (nem szoktam, utálom a helyszínelős szarokat), és hát ha az a hihetetlen... szóval egy földön talált zsákból meg egy szappanból rájött 1 másodperc alatt a csaj, hogy a gyanusitott a zsakba belecsavart szappannal verte a baratnojet... na az az igazi gyokerseg. meg a house, arrol ne is beszeljunk. ez legalabb izgalmas, es szorosan osszefuggenek az epizódok, még ha azt is mondja valaki, hogy már leszarják az írók mi történt az 1-2. évadban, pedig nem. majd mindenre lesz magyarázat, hátra van még minimum 7 rész, szóval kapunk még válaszokat bőven
  • pyrohun #20367
    ó b+, spoiler kimaradt, sorry!
  • pyrohun #20366
    Azért az egyáltalán nem biztos, hogy jófiúk. A gyilkosság akkor is gyilkosság. Amúgy meg ha Michael úgy gondolná, hogy ők a jófiúk, akkor nem kérdezte volna meg Lincet az epizód végén, hogy hogy viszel ki innen, stb. Nekem ez az éved sokkal jobban tetszik. Végre kezdjük látni, hogy mi miért van. Nem az értelmetlen menekülés egy fantom (a cég) és felbérelt emberei elől.
  • Suffering
    Második évad sokkal jobb mint a 4.-ik. valamilyen szinten mind2-kel egytértek, mert tényleg semminek tekintik a készitők h a cég az első három évadban mit cisnált. azt már sose fogják kimagyarázni, mível most már ök a jó fiuk
  • pyrohun #20364
    alapból ezt nem értem:

"én csak azt tudom mondani mint már lassan 2 évada folyamatosan: LEGYENMÁRVÉGE"

Ha valakinek ilyen k*rvára nyögvenyelős valami, akkor miért nézi? Ha én így állok valamihez, akkor inkább nem nézem, senki sem kényszerít rá.
  • pyrohun #20363
    Már megbocsáss de rohadt unalmas minden egyes rész után a sok nyavajgást olvasni már kb. 1 évad óta, hogy "jajj de unalmas, fejezzék már be". Baszki, te MAZOHISTA vagy? Ha nem tetszik, ne nézd. De ennek mi értelme, hogy hetente 2-3 ember teleszpemeli a topicot azzal, hogy milyen kurva erőltetett, vontatott a sztori... De komolyan kérdezem, szerinted ennek mégis mi az értelme? Oké, leírtad egyszer, rendben, mindenki tudomásul vette.

"az írók állítása szerint is 1 évadra írták meg"

Ilyen nincs. Egy sorozatot nem egy évadra terveznek. Lehet, hogy a sztori egy évadra volt megírva előre, de egy sorozat mindig addig fut, amíg van nézettség (vagy amíg el nem éri a tizenakárhányadik évadot, ahol egyszerűen már muszáj befejezni).

Senki nem kételkedik a szellemi képességeidben. Az meg igen szubjektív, hogy kinek megy a minőség rovására. Szerintem (és sok százezer néző szerint is) ez az évad messze sokkal jobb, mint a 3., vagy akár a 2.
    Ne akard már a véleményedet ráerőltetni másokra azzal hogy tényként kezelsz egy olyan dolgot, ami erősen egyénfüggő.
  • precision
    már megbocsáss, de f*szért kell személyeskedni
    nem a bonyolultsággal van bajom, hidd el, van annyi eszem hogy átlássam ezt a hihetetlen keszekusza szappanopera styleba átmenő izét
    igen, néztem a Lostot, és nézni is fogom ha kijön az új rész

pb -vel csak az a bajom, hogy az írók állítása szerint is 1 évadra írták meg, és mivel jó volt a nézettség, írtak még egy évadot, aztán mivel annak is elég jó volt a nézettsége, írtak egy 3. -at, és egy 4. -et is, amiben kb. leszarják hogy mi történt az első 3 -ban, gyak. újraírják az egészet, régi, lényeges dolgokat tekintenek semmisnek, és új, 'logikátlan' dolgokat hoznak be... mindezt miért? hogy legyen még x+1 évad, hogy dőljön a lé

és nemhiszem hogy a szellemi képességeimmel van a gond kedves pyro, mert a pb tipikus az a sorozat amit egy papucsállatka is fel bír dolgozni... csupán idegesít, hogy a pénz miatt húzzák a dolgot, és bizony itt a mennyiség a minőség rovására megy

ennyi.
  • pyrohun #20361
    öcsém, már megbocsáss, de miért kell ilyen retardáltnak lenni? ez egy sorozat baszki... azért kavarják, hogy legyen miért nézni. ilyen erővel ne is legyen sorozat, mindenből mlegyen 2 rész, mert "jajj nehogy túlbonyolítsuk, mert szegény precisionnak már nem fog tetszeni..." néztél te valaha lost-ot? na az ennek kb. az 1000-szerese, ha a bonyolítást nézzük.
  • Suffering
    Szerintem Lisanal, vagy Michael anyjánál vagy Reynolds elnökasszonynál van :D
  • hunbasser
    ennyi :)
  • Rockynhooo
    értitek fox riveri 8as az mekkora pörgés volt már :D meg egyes karakterek szerepe ... ezek már elvesztek sajna.
  • hunbasser
    hmm,most eszembejutott valami. volt egy olyan rész,ahol már vitte volna vissza Self Scoékat mivel nem sikerült a dolog.ekkor szerintetek még nem érdekelte a Scylla vagy csak egyszerűen erről megfeledkeztek? ha tényleg már az elejétől kellett volna neki(ahogyan elvileg betervezte),akkor nem vitte volna őket vissza a börtönbe.ha Sco nem videózza le őket,akkor viszi őket vissza.
  • desigo
    Ne legyen vége hanem legyen izgalmasabb...
  • Flamer
    csináljuk együtt.. mint kártmen. mennyünk el az irokhoz és tiltassuk be :D
    lehet eztis kibaszott delfinek irják :D