Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
ja most elképzeltem.
Michael Burrows
Lincolt Burrows
Michael Scofield
Lincoln Scofield
=D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
errõl beszélek =)
de a 18ember kijön ha hozzáveszünk egy két ártatlan leleket
pl T-Bag áldozatait se számoltam bele
Hát akkor Kellerman él 😄
1. Abruzzi
2. Kártyás gyerek(aki levágta annak az állatnak a faszát)
3. Õrült
4. Bellick
5. Wisler
6. Ázsiai tag
7. Alex fia
8. Sarah apja
9. Sarah nagybátyja
10. Sco és Linc apja
11. LJ anyja
12. LJ nevelõapja
13. Veronika(nemtom h ez e a neve. Linc csaja)
14. Sarah feje
15. Kellerman
16. Westmoorland(?)
17. Veronika társa (?)
18. ?
15.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
respect to the man in the ice cream van
Nem szoktam ide irni, de mivel en is nagy PB fan vagyok elohozom a temat. Nemtom kinek van meg az a promo fuzete, amit anno az RTL klub teritett mikor elkezdtek vetiteni. Nekem nincs mar meg, de egyket dolog megmaradt bennem. Spoilerbe rakom, mert nem kellett volna elolvasnom azt a rohadt fuzetet, emiatt mar 4 evad ota gyanakszom vmire a Ceggel kapcsolatban:
Aztan a 2. evadban meg feltunobb lett a dolog mikor feltuntek a Ceg emberei. Erdekes modon mind feher, "jovagasu" emberek. Meg a legutolso testor is. Kiveve a japan ficko aki Kellermant szivatta, de meg o is beleillett a sejtesembe. Aztan season 2 vege fele feltunt Krantz is, akkor mar biztos voltam, hogy itt vmi naci osszeskuves lesz a sztori, az utolso reszben a kornyezet (vmi labor szeruseg) meg durvabb dolgokra utalt.
Ehhez kepest a 4. evadban megjelent a cegben tobb fekete testor, plusz a felberelt bergyilkos is feka volt, es a Ceg terve ugy tunik sima penzhamisitas, esetleg vmi gazdasagi hatalomatvetel (kartyahordozok szemelye). Szerintetek mi lehet a Ceg valos celja, illetve van-e alapja az en nacis sejtesemnek?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Majd a szünet után leadnak még 6 részt, ami összesen 22 részt fog jelenteni!
De hát ahogy azt már rég megírták valahol: "Isten útjai kifürkészhetetlenek!" Pláne ha a Prison Breakrõl van szó!!!
Next PC upgrade: 2022
aztm ondja szövetségese lesz és majd a végén megbuktatja =)
de sztem is ez kizárt.nekem halvány lila elképzelésem sincs,hogy most mi lesz.
T-bag ott ült a kocsiban,elvileg Self õt is megöli,de tuti pont sikerült bagwallnek kibujnia a bilincsbõl és elmenekül.
- Scofieldék elkezdik üldözni selfet hogy visszaszerezzék a cuccot majd õ maguk adják át a szenátornak.
- Scofield visszamegy a céghez és szövegséget ajánl a tábornoknak ,mert ugye a kopasz öregnek a cucc kell Scofieldéknak meg a szabadság amik a tábornak meg adhat. ( Bár ez az esethetõség nem tünnik ésszerünik mivel a cég hatalamasabb erõt képvisel mint Sco-ék ergo maguk is simán visszatudnák szerezni a cuccot Sco-én nélkül is)
- Tuti egy 3. verzsön lesz amirõl fingom nincs más ötletem nincs 😄
ez nem spoiler lenne?ááá most jó lesz nézni a sorit közben már tudom mi lesz... 😞
jó karakter volt,Bellick halálakor is majdnem megkönnyeztem =)
anno akkor is berágtam mikor vmi faszfej belinkelt forgatásos képeket és csomó spoilert tartalmazott
ReaL MaDRid x siempre
dec 22 utan mikor fog jönni? majd januárban vagy több idõt kell várni rá?
illetve ez az évad hány részes lesz?
"Just Business" - dec.8.
"Going Under" - dec.15.
"The Sunshine State" - dec.22.
vki nem tudja,hogy a következõ részek mikor lesznek és mik a cimei?
ReaL MaDRid x siempre
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sára börtönbe kerül, és a következõ évadban Szkófild fogja megszöktetni!!!4
Bõrlehúzás rlz!!!44
Bazinga!
steam, origin: ACE_hun
Mi történik Sárával???
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Yo, Bitch!