Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
teljes mértékben igazad van

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SötétBarom
Vagy az arc, aki miatt Lincet ki akarták végezni.. Aztán nem írta kellerman társát sem.. De vannak még közvetett fragek.. PL az egész sona (mivel felgyulladt 😄)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SG rock
sztem Roland lehet még

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Flamer
tbag in transporter3

http://loal.atw.hu

Oncsi
T-bag csak úgy nm halhat meg !!! akkora karaktere a sorozatnak,hogy valami nagyon különleges halált kell ,hogy haljon😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
ott a pont.

ReaL MaDRid x siempre

kisdead99
Scofield születése elõtt az apjuk elhagyta õket, ezért Michael az édesanyjuk nevét kapta.

talán mert más az anyjuk? és egyik az apja után a másik meg az anyja után kapta a nevét.
ja most elképzeltem.
Michael Burrows
Lincolt Burrows
Michael Scofield
Lincoln Scofield
=D
Herold
Ha Michael és Lincoln apja ugyanaz, akkor miért más a nevük?

Bulykin
Sarah feje<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

"de a 18ember kijön ha hozzáveszünk egy két ártatlan leleket"
errõl beszélek =)
pl a telefonfûlkés csaj? amikor Sarah akarták megölni?
westmorland a börtönben halt meg és annak semmi köze a cég embereihez..

de a 18ember kijön ha hozzáveszünk egy két ártatlan leleket
Hát csak azokat számoltam bele akiket a cég õlt meg sajátkezüleg.
pl T-Bag áldozatait se számoltam bele

Hát akkor Kellerman él 😄
precision
15. Kellerman

Kellerman ÉL! 😄😄

Bazinga!

meg a 3.évadban a sona börtönparancsnoka, meg rengeteg katona

Sco említette, hogy a cég 18 embert ölt meg. Hát megpróbáltam összeszedni 😊 de nem vok benne biztos szal segítsetek majd:
1. Abruzzi
2. Kártyás gyerek(aki levágta annak az állatnak a faszát)
3. Õrült
4. Bellick
5. Wisler
6. Ázsiai tag
7. Alex fia
8. Sarah apja
9. Sarah nagybátyja
10. Sco és Linc apja
11. LJ anyja
12. LJ nevelõapja
13. Veronika(nemtom h ez e a neve. Linc csaja)
14. Sarah feje
15. Kellerman
16. Westmoorland(?)
17. Veronika társa (?)
18. ?
15.
cement
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hat nem tudom hogy a nacis dolgot honnan vetted, nem volt fasiszta indittatasra utalo resz semelyik evadban, lehet hogy az alapotlet az volt csak aztan elvetették és helyette ilyen pénzhamisitosdit csinaltak belole a keszitok

respect to the man in the ice cream van

Hamed
hi,
Nem szoktam ide irni, de mivel en is nagy PB fan vagyok elohozom a temat. Nemtom kinek van meg az a promo fuzete, amit anno az RTL klub teritett mikor elkezdtek vetiteni. Nekem nincs mar meg, de egyket dolog megmaradt bennem. Spoilerbe rakom, mert nem kellett volna elolvasnom azt a rohadt fuzetet, emiatt mar 4 evad ota gyanakszom vmire a Ceggel kapcsolatban:
A sorozat elejen meg szo se volt a Cegrol, de a promo fuzetben mar spoilereztek a folytatasrol, es egy csomo szereplot kapcsolatba hoztak vmi naci szervezettel, pl. T-bag-et is.(azota se derult ez ki) Lincoln apjarol is elobb tudtam meg dolgokat mint kellett volna.
Aztan a 2. evadban meg feltunobb lett a dolog mikor feltuntek a Ceg emberei. Erdekes modon mind feher, "jovagasu" emberek. Meg a legutolso testor is. Kiveve a japan ficko aki Kellermant szivatta, de meg o is beleillett a sejtesembe. Aztan season 2 vege fele feltunt Krantz is, akkor mar biztos voltam, hogy itt vmi naci osszeskuves lesz a sztori, az utolso reszben a kornyezet (vmi labor szeruseg) meg durvabb dolgokra utalt.
Ehhez kepest a 4. evadban megjelent a cegben tobb fekete testor, plusz a felberelt bergyilkos is feka volt, es a Ceg terve ugy tunik sima penzhamisitas, esetleg vmi gazdasagi hatalomatvetel (kartyahordozok szemelye). Szerintetek mi lehet a Ceg valos celja, illetve van-e alapja az en nacis sejtesemnek?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Herold
T-bagnek 5 évadra van szerzõdése, szóval nem valószínû, hogy meghal.

kössz
a 2 rész, az FOX döntése szerint, vagy lezáro, vagy átvezetõ lesz a 5. évadhoz... minden fõszereplõvel 7. évadig van szerzödésük, nem hiszem hogy wentworth miller felbontaná a szerzödését... hires ember lett a pb által. máshol ugyse nagyon szerepelne

Ha viszaolvasnál egy pár hsz.-el, akkor látnád, hogy a dec. 22-i rész után jön egy nagyobb szünet (fogd fel téliszünetnek, amit nem tudnak hogy meddig fog tartani).

Majd a szünet után leadnak még 6 részt, ami összesen 22 részt fog jelenteni!

Vannak olyan híresztelések, hogy ezen 22 rész felett terveznek egy "dupla" záró epizódot, amivel állítólag leakarják zárni az egészet, mert Szkófield nem akar több évadot vállalni, mert az "már csak a pénzrõl szólna".

De hát ahogy azt már rég megírták valahol: "Isten útjai kifürkészhetetlenek!" Pláne ha a Prison Breakrõl van szó!!!
grebber
Vagy benyalja magát Selfnél mivel ez a szokása.Tuti lenyom neki valami kamu szöveget hogy tud más vevõkrõl is 😄

Next PC upgrade: 2022

ööö attól "átverheti" a generalt 😛
aztm ondja szövetségese lesz és majd a végén megbuktatja =)
de sztem is ez kizárt.nekem halvány lila elképzelésem sincs,hogy most mi lesz.
T-bag ott ült a kocsiban,elvileg Self õt is megöli,de tuti pont sikerült bagwallnek kibujnia a bilincsbõl és elmenekül.
grebber
Igen mondta ezt akkor amikor még abban a hiszemben volt hogy Self a jó csávó és segít nekik.De ez csak szerintem.

sweech
legutóbbi részben mondta scofield, hogy mindannyian a cég bukását akarják, szal a szövetség szerintem kizárt

grebber
Ilyen lehetõségeket látok amik lehetnek (ha nem ezek lesznek akkor nem <#idiota> )

- Scofieldék elkezdik üldözni selfet hogy visszaszerezzék a cuccot majd õ maguk adják át a szenátornak.
- Scofield visszamegy a céghez és szövegséget ajánl a tábornoknak ,mert ugye a kopasz öregnek a cucc kell Scofieldéknak meg a szabadság amik a tábornak meg adhat. ( Bár ez az esethetõség nem tünnik ésszerünik mivel a cég hatalamasabb erõt képvisel mint Sco-ék ergo maguk is simán visszatudnák szerezni a cuccot Sco-én nélkül is)
- Tuti egy 3. verzsön lesz amirõl fingom nincs más ötletem nincs 😄

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

hunbasser
ha most nem poénkodsz,akkor neked bizony kurva anyád 😄

ReaL MaDRid x siempre

mond,hogy vicc !
ez nem spoiler lenne?ááá most jó lesz nézni a sorit közben már tudom mi lesz... 😞
jó karakter volt,Bellick halálakor is majdnem megkönnyeztem =)
hunbasser
ja,akkor jó...mondanom sem kell,nem néztem meg a képet,nem akartam magamnak spoilerezni,hülye is lennék.
anno akkor is berágtam mikor vmi faszfej belinkelt forgatásos képeket és csomó spoilert tartalmazott

ReaL MaDRid x siempre

kösssz.
dec 22 utan mikor fog jönni? majd januárban vagy több idõt kell várni rá?
illetve ez az évad hány részes lesz?
kisdead99
"Deal Or No Deal" - dec.1.
"Just Business" - dec.8.
"Going Under" - dec.15.
"The Sunshine State" - dec.22.

desigo
csáó.
vki nem tudja,hogy a következõ részek mikor lesznek és mik a cimei?
desigo
fogalmuk sincs,hogy mi lesz
csak találgatás
van egy kép a forgatásról nabumm
hunbasser
már megint spoilereztek,errõl beszéltem...amíg meg nem olvasom el a hsz-eket,nem tudom,hogy mi spoiler és mi nem,de így mostmár nem lesz váratlan,hogy Saraval történni fog valami...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kösz a spoilert....

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
vagy a cég kapja el Sarat...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az már tényleg elég gáz lenne...
precision
Kitaláltam!!!4
Sára börtönbe kerül, és a következõ évadban Szkófild fogja megszöktetni!!!4
Bõrlehúzás rlz!!!44

Bazinga!

Naon úgy néz ki a dolog, hogy Sára megint veszélyben lesz<#wilting>
Ajjaj, megint túszdráma lesz...

steam, origin: ACE_hun

precision
túl sokat szívott

Bazinga!

sweech
--ll--

pyrohun
nem tudom, nekem ez a 4. évad visszahozta az elsõ rész feelingjét, de talán még annál is jobban bejön. csak más... nincs az az "új" feelingje, de pont ez a jó. már tudjuk kitõl mit várhatunk, jó így nézni. örülnék ha lenne 5. évad is 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ForzaInter
1 évad volt a legjobb, nálam 8,5/10, második annyira nem jött be, de nézhetõ volt, 7/10, harmadikban a börtön feeling jó volt, az teccet, 8/10, ez az évad meg eddig nálam, 8/10 eleje számomra lassan indult be, de utóbbi részek sztem ütõsek voltak, továbbra is nézõs nálam ez a sorozat😄

Yo, Bitch!

desigo
harmadik évadban is hangulatos volt a börtön feeling
fight meg minden...