23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Suffering #20434 engem igazábol a hülye feje irritál, szerintem Selfnek van a leghülyébb feje az egész sorozatban :D -
Orionk #20433 Én is unalmasnak találom már Selfet, le kellene lőni . :D -
#20432 Self rohadt unalmas lett remélem,hogy hamarosan trancsír lesz neki
Viszont Lincnek ez a durva ütés-verése atom jó -
#20431 nem -
Orionk #20430 Szia!
Nem nála van, akarod, hogy belinkeljek egy képet, hogy kinél van? -
#20429 :D a többiek hogy nézik :D -
#20428 next monday on prison break -
#20427 -.- -
Verseghy #20426 Őőőőőőő... NoName..:D:D:D ő volt!:D:D -
#20425 THX a feliratot,szép munka!!!! -
#20424 VERZSI NEKED KI ENGEDTE MEG HOGY LETŐCSD?!!!!!!!! te mocsadék :DDD
amugy szivi ^.^ -
G_ArchAngel #20423 Nem hinnem, hogy Linc tul ovatosan huzta azt a fogat - inkabb kitepte oldalra erobol, nem a gondolkodas az erossege... -
#20422 igenigen. de az kellerman. csak makkon lötték a sörétessel ezért most magas a hangja és hát átis operálták hogy nenézzen ki szarul de őleszaz. -
Dave0092 #20421 nem lisánál van. egy uj női karakternél lesz -
#20420 Kellerman bácsi másik csatornánál szerepel, nem hiszem hogy a szerződése engedi hogy visszajöjjön a PB-be -
#20419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am sztem jah Lisanal van , szerintem total olyan hangja volt ha jobban meghallgatjátok.
Jah és ezt a sorozatot addig abba ne hagyják még Kellerman nem tér vissza -
#20418 hát azért nem úgy van az...:D ilyen körökben már nem. -
#20417 azyófilmvolt. :D -
Larvin #20416 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébknént nem értem minek ez a cécó, védessék le a szabadalmi hivatalnál azt kész, nem kell ehhez kampeni, meg gyilkolászni. Onnantól kezdve aki ellopja arról leperelik a gatyáját is. -
#20415 áhh,ő szerintem nem is tudott a Scylláról,ő egy nagyon piti kis alkalmazott volt. -
Dean Winchester #20414 next-es feelingem támadt :DDDDDDDDD
és így tudni fogja sco hogy mi történt és máshogy csinál mindent ... :D -
Suffering #20413 Remélem az lesz a 4. évad vége, hogy az utolso 20 máspdercben Michael felkell és Sucre odaszól neki hogy börtön lázadás van ideje megszökni és a háttérben feltünik Westmorland. Azaz az 1. évad végét és a 2.-3-4. évadot csak álmodta :D és akkor igy jöhet az 5. évad :D -
Suffering #20412 hát ha valamikor most vissza lehetett volna hozni Kellermant, ő lenne a Scilla vevője. -
#20411 "hát rohadtul nincs igazad"
óó,hát ezt le sem kellett volna írnod,én már tudtam,hogy egyből ezt fogod mondani :) persze,hogy nincs igazam,csak neked lehet igazad.
igen,igazad van,nem vagyok én senki,hogy megmondjam mit tegyél vagy mit ne tegyél,de inkább csak tanácsoltam,ha te utasításként fogtad fel,hát az bizony probléma.
az meg hogy ilyen dolgokra visszaszólunk,hát persze,alap. szerintem ebben semmi meglepő nincs,de ahogy te is mondtad,máshol is ez van,és lévén,hogy ezt te tudod,ez így felér egy provokációval. és ne hidd,hogy majd a te kedvedért változtatunk a szokásokon,és nem szóljuk meg azt,ami nem tetszik.
ja,és most ennyi erővel én is mondhatnám azt,amit te is,figyelj,idézek: "méghogy én rinyálok? akkor ez mi amit te csinálsz?"
nem én voltam az,akinek baja van a sorozattal,és ráadásul még ide is jön és elkezd róla sírni.de ha még egyszer,netán kétszer csináltad volna ezt,nem szóltam volna egy szót sem.
de mind1,felőlem írkáljad,csak hát szerintem a nagytöbbség úgyis úgy van vele,hogy kinemszarjale? -
#20410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy a tábornok lányánál, Lisánál. Azon se lepődnék meg, ha ők hárman egy család lennének ... :) -
mephi666 #20409 hehe... azért látszódik, hogy ez film... nekem pénteken húzták a fogam épp... rendesen be is volt gyulladva és nem jött az azért ki ilyen könnyen... ha ilyen könnyen ki tudná valaki húzni, akkor őt hívtam volna el :) mellesleg nem is fröccsen így... hanem folyamatosan vérzik, sokkal enyhébben... ezért kell szinte azonnal a fog helyére nyomni valamit és tartani vagy 20percig, hogy képződjön ott valami vérrög és ne vérezzen megállás nélkül... a vérrög meg majd szépen lassan felszívódik és idővel begyógyul a heg...
amúgy jó a sorozat, minden részét láttam, de itt-ott bugyután van megoldva 1-2 rész :) -
#20408 Ez nálam is nagyon ütött :D -
Dean Winchester #20407 és van rá esély mivel a vaterra összejött ,nem tetszik neki amit az apja müvel..stb szal van rá esély :) -
#20406 valószínű... -
Verseghy #20405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lisa csórta el a Scyllat ugye?:D
Cement ez a felirat teljesen profi munka szerintem!
Grat és köszönöm! -
#20404 Basszus, esküszöm pont ebben a pillantban akartam ugyanezt beírni :))) -
Lipi1980 #20403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes, hogy T-Bag milyen szépen artikulál ahhoz képest, hogy két fogát kihúzta Linc. Meg hogy a bajszát is elhagyta valamelyik kanyarban, de így sokkal betegebb feje van :):):):) -
Larvin #20402 kezdem visszasírni az amcsi hippi korszakot
peace-love-woodstock
Igaz, hogy mindenki hülye drogos volt, de legalább nem volt annyi vita. Mindenki mindenkit szeretett :D
Miért kell mindenen oldalakig vitázni? Egyszer visszaszólsz, hogy elmondhasd nem értessz vele egyet, és aztán már kár lovagoli rajta. -
#20401 Igen, erről van szó. -
Lipi1980 #20400 Mivel már ideje lenne lezárni ezt a kis diskurzust, így bedobom a 16. rész sneak peek-jét, hogy ezen rágódjatok inkább...
Elméletileg ez lesz az utolsó rész a "téli szünet" előtt, amit - fene tudja mikor - még 6 rész fog követni... -
#20399 Csak azt nem értem Sucre hogyan tud elsétálni, elvileg körözi a rendőrség.... -
#20398 hát rohadtul nincs igazad
"ha meg neked nem tetszik,az egyéni vélemény,a nagytöbbségnek tetszik."
erről beszéltem végig, és emiatt lettem leugatva, mert leírtam a véleményem... mondtam, nem kell vele egyetérteni
"te kajak azt keresheted az epizódokban,hogy majd hol köthetsz bele,hogyan húzhatod le,hogy utána írj egy szösszenetet a topikba"
ezt nem tudom mire alapozod, apróságokba nem szoktam belekötni, a mostani részben is volt pár, mégsem arról írtam
"te tudod mit? ne nézzed.neked is jobb lesz,meg nekünk is,mert nem kell értelmetlenül olvasnunk a rinyálást."
nehogy már te mondd meg, hogy mit nézzek és mit nem, meg hogy hova írjak és hova nem, pláne meg azt hogy mit és mit nem... ki vagy te? nem kell elolvasni amit írok... ha nem tetszik amit írok, így jártál
méghogy én rinyálok? akkor ez mi amit te csinálsz? én csak leírtam hogy nem tetszik a sorozat, amit most is fent tartok, erre nekemugrotattok, retardált lettem (amiért már bocsánatot kért pyro), le is zártuk már a témát, erre jöttél te és te is beugatsz, és meg akarod szabni hogy én hova írjak, meg mit csináljak... el kell kezdeni a flamet újra ugye? fontos volt?
mindig ez van amúgy megfigyeltem, csomó sorozat topikjában ha jön vki aki nem elvakult módon imádja a sorozatot, hanem leírja a saját véleményét, akkor jönnek a hurrogók...
érdekes, az én kedvenc sorozatom topikjában is volt ilyen, mégsem ugattam le
szánalom. -
#20397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linc telefonál:
-Központ?
-Kérem a kódját.
-A kódomat?Mit szól ahhoz, hogy Lincoln Burrows
vagyok és önök meg elveszítik a Scyllát?
-Elfogadva.
:ASDF_FDSadfasdf:_dfsaf_Fadsf-asd_fdasf -
Dean Winchester #20396 na itt mindeninek kicsit igaza van :D
de sztem azért nézi meg annak ellenére ,hogy av égét várja mert megkell nézni és kiváncsi hogyan lesz vége!
bablevest azért eszik mert várja,hogy esetleg finomabb lesz a kövi bableves és végre elfogy :) -
#20395 ahah. own :D