Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
áhh,õ szerintem nem is tudott a Scylláról,õ egy nagyon piti kis alkalmazott volt.

ReaL MaDRid x siempre

next-es feelingem támadt 😄DDDDDDDD
és így tudni fogja sco hogy mi történt és máshogy csinál mindent ... 😄
Remélem az lesz a 4. évad vége, hogy az utolso 20 máspdercben Michael felkell és Sucre odaszól neki hogy börtön lázadás van ideje megszökni és a háttérben feltünik Westmorland. Azaz az 1. évad végét és a 2.-3-4. évadot csak álmodta 😄 és akkor igy jöhet az 5. évad 😄

hát ha valamikor most vissza lehetett volna hozni Kellermant, õ lenne a Scilla vevõje.

hunbasser
"hát rohadtul nincs igazad"

óó,hát ezt le sem kellett volna írnod,én már tudtam,hogy egybõl ezt fogod mondani 😊 persze,hogy nincs igazam,csak neked lehet igazad.

igen,igazad van,nem vagyok én senki,hogy megmondjam mit tegyél vagy mit ne tegyél,de inkább csak tanácsoltam,ha te utasításként fogtad fel,hát az bizony probléma.

az meg hogy ilyen dolgokra visszaszólunk,hát persze,alap. szerintem ebben semmi meglepõ nincs,de ahogy te is mondtad,máshol is ez van,és lévén,hogy ezt te tudod,ez így felér egy provokációval. és ne hidd,hogy majd a te kedvedért változtatunk a szokásokon,és nem szóljuk meg azt,ami nem tetszik.

ja,és most ennyi erõvel én is mondhatnám azt,amit te is,figyelj,idézek: "méghogy én rinyálok? akkor ez mi amit te csinálsz?"
nem én voltam az,akinek baja van a sorozattal,és ráadásul még ide is jön és elkezd róla sírni.de ha még egyszer,netán kétszer csináltad volna ezt,nem szóltam volna egy szót sem.

de mind1,felõlem írkáljad,csak hát szerintem a nagytöbbség úgyis úgy van vele,hogy kinemszarjale?

ReaL MaDRid x siempre

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy a tábornok lányánál, Lisánál. Azon se lepõdnék meg, ha õk hárman egy család lennének ... 😊

A medve nem játék.

hehe... azért látszódik, hogy ez film... nekem pénteken húzták a fogam épp... rendesen be is volt gyulladva és nem jött az azért ki ilyen könnyen... ha ilyen könnyen ki tudná valaki húzni, akkor õt hívtam volna el 😊 mellesleg nem is fröccsen így... hanem folyamatosan vérzik, sokkal enyhébben... ezért kell szinte azonnal a fog helyére nyomni valamit és tartani vagy 20percig, hogy képzõdjön ott valami vérrög és ne vérezzen megállás nélkül... a vérrög meg majd szépen lassan felszívódik és idõvel begyógyul a heg...

amúgy jó a sorozat, minden részét láttam, de itt-ott bugyután van megoldva 1-2 rész 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

GTheo
Ez nálam is nagyon ütött 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

és van rá esély mivel a vaterra összejött ,nem tetszik neki amit az apja müvel..stb szal van rá esély 😊
szucsy89
valószínû...
Lisa csórta el a Scyllat ugye?😄

Cement ez a felirat teljesen profi munka szerintem!
Grat és köszönöm!
pyrohun
Basszus, esküszöm pont ebben a pillantban akartam ugyanezt beírni 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Érdekes, hogy T-Bag milyen szépen artikulál ahhoz képest, hogy két fogát kihúzta Linc. Meg hogy a bajszát is elhagyta valamelyik kanyarban, de így sokkal betegebb feje van 😊😊😊😊
kezdem visszasírni az amcsi hippi korszakot

peace-love-woodstock
Igaz, hogy mindenki hülye drogos volt, de legalább nem volt annyi vita. Mindenki mindenkit szeretett 😄

Miért kell mindenen oldalakig vitázni? Egyszer visszaszólsz, hogy elmondhasd nem értessz vele egyet, és aztán már kár lovagoli rajta.

pyrohun
Igen, errõl van szó.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Mivel már ideje lenne lezárni ezt a kis diskurzust, így bedobom a 16. rész sneak peek-jét, hogy ezen rágódjatok inkább...

Elméletileg ez lesz az utolsó rész a "téli szünet" elõtt, amit - fene tudja mikor - még 6 rész fog követni...
Scouser
Csak azt nem értem Sucre hogyan tud elsétálni, elvileg körözi a rendõrség....

You\'ll Never Walk Alone

precision
hát rohadtul nincs igazad

"ha meg neked nem tetszik,az egyéni vélemény,a nagytöbbségnek tetszik."

errõl beszéltem végig, és emiatt lettem leugatva, mert leírtam a véleményem... mondtam, nem kell vele egyetérteni

"te kajak azt keresheted az epizódokban,hogy majd hol köthetsz bele,hogyan húzhatod le,hogy utána írj egy szösszenetet a topikba"

ezt nem tudom mire alapozod, apróságokba nem szoktam belekötni, a mostani részben is volt pár, mégsem arról írtam

"te tudod mit? ne nézzed.neked is jobb lesz,meg nekünk is,mert nem kell értelmetlenül olvasnunk a rinyálást."

nehogy már te mondd meg, hogy mit nézzek és mit nem, meg hogy hova írjak és hova nem, pláne meg azt hogy mit és mit nem... ki vagy te? nem kell elolvasni amit írok... ha nem tetszik amit írok, így jártál
méghogy én rinyálok? akkor ez mi amit te csinálsz? én csak leírtam hogy nem tetszik a sorozat, amit most is fent tartok, erre nekemugrotattok, retardált lettem (amiért már bocsánatot kért pyro), le is zártuk már a témát, erre jöttél te és te is beugatsz, és meg akarod szabni hogy én hova írjak, meg mit csináljak... el kell kezdeni a flamet újra ugye? fontos volt?

mindig ez van amúgy megfigyeltem, csomó sorozat topikjában ha jön vki aki nem elvakult módon imádja a sorozatot, hanem leírja a saját véleményét, akkor jönnek a hurrogók...
érdekes, az én kedvenc sorozatom topikjában is volt ilyen, mégsem ugattam le

szánalom.

Bazinga!

szucsy89
Linc telefonál:
-Központ?
-Kérem a kódját.
-A kódomat?Mit szól ahhoz, hogy Lincoln Burrows
vagyok és önök meg elveszítik a Scyllát?
-Elfogadva.

:ASDF_FDSadfasdf:_dfsaf_Fadsf-asd_fdasf
na itt mindeninek kicsit igaza van 😄
de sztem azért nézi meg annak ellenére ,hogy av égét várja mert megkell nézni és kiváncsi hogyan lesz vége!
bablevest azért eszik mert várja,hogy esetleg finomabb lesz a kövi bableves és végre elfogy 😊
Flamer
ahah. own 😄

http://loal.atw.hu

hunbasser
jó,szerintem ettõl tekintsünk el,mert amúgy Gretchennek ott igencsak ki kellett volna dõlnie,akármilyen céges is volt,ennyitõl egy nõnek simán ki kellett volna dõlnie. 😄

ReaL MaDRid x siempre

cement
ja olyan kemény, hogy még gretchen is elpüföli 😄DDDD

respect to the man in the ice cream van

hunbasser
lehet,hogy megint elsütik,hogy visszajön...😄 pont majd akkor,amikor megint bajban lesznek. de ha lesz 5.évad,lehet,hogy felbukkan újra.legalábbis remélem,már az elsõ évadtól kezdve szimpatikus karakter,eleinte csak picsogott mindig,de ezért volt vicces,aztán a 3.évadtól kezdve,de már a másodikban is megmutatta,hogy tud lenni kemény gyerek is.

Kellerman meg tényleg térjen már vissza...😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
unalmas...nem a flame,hanem az,amirõl pyrex is beszél.

de komolyan: miért kéne abbahagyni a sorozatot? kajak unalmas már,hogy minden rész után ez megy.ha neked nem tetszik,kinekszarjale??? ne mondj már olyat,hogy legyen vége.ne legyen vége.szerintem több olyan ember van,aki jobb szájízzel néz meg egy epizódot,mint mondjuk te,kedves precision. ha meg nem tetszik,és azt akarod,hogy legyen vége,hagyd abba,ne nézd,ennyi. de gyanítom,hogy ha meglenne a lehetõséged,hogy lezárd a sorit te élnél is a lehetõséggel. hol látsz olyat a címben,hogy Prison Break fikázó topik? nem azt mondom,hogy ide csak jókat lehet írni,mert nyilván vannak laposabb részek is,de hogy mindig? erõs túlzás szerintem.ha meg neked nem tetszik,az egyéni vélemény,a nagytöbbségnek tetszik.és aki a nyálát veri itt,az nem pyrex,hanem te.kurvára nem kíváncsi senki erre.egy sorozatot mindenki addig néz,amíg szereti nézni,ebbõl kiindulva itt az emberek nagyrésze szereti ezt a sorozatot,úgy látszik te nem,mert te kajak azt keresheted az epizódokban,hogy majd hol köthetsz bele,hogyan húzhatod le,hogy utána írj egy szösszenetet a topikba. bravó!

te tudod mit? ne nézzed.neked is jobb lesz,meg nekünk is,mert nem kell értelmetlenül olvasnunk a rinyálást.

ReaL MaDRid x siempre

cement
csak témát akartam váltani 😄DD

pyrohun
Igen, úgy tûnik. Sucre szerintem jó arc volt, de mégsem volt olyan erõs a karaktere, mint mondjuk T-Bagé. Szóval ha már valakinek mennie kell, akkor jól jártunk, hogy õ ment.

pyrohun
??? 😊))) lol

Sucrét meg így írták ki a soriból?

cement
de jót szartam

pyrohun
jó mindegy, tényleg hagyjuk abba. bocsánat, hogy beszóltam az elején. nem vagyunk egyformák, máshogy gondolkozunk, ennyi. sorry mégegyszer, noname pedig törölje az összes spam-em.

ForzaInter
nem az a baj hogy leírod, de ezt kb minden rész után leírjátok:\

Yo, Bitch!

Bajnak nem baj, csak be fogják zárni, mert - ahogy azt a topik nyitás elõtt is írják - ellenõrizni kell, hogy van-e már olyan topik.

Ebbõl a szempontból nem tesz különbséget, hogy kedvelõk vagy fanok...

De azért megpróbálhatod! Sok sikert hozzá!
precision
én kérek elnézést, hogy le mertem írni, hogy mi a bajom a sorozattal
nem baj, hogy egy sorozat topikjába individuumok járnak, akik nem birkamód ugyanazt gondolják a sorozatról hanem van saját véleményük? és az már mindegy, hogy a sorozat szempontjából negatív v. pozitív ez a vélemény

felõlem nyiss egy topikot pb kedvelõknek, és legyen minden hszben az hogy mekkora überistencsászár ez a sorozat... az tényleg nem lesz unalmas

na tényleg befejeztem.

Bazinga!

Jol van gyerekek, amig nem esik az eso, menjetek le a homokozoba...

http://gaborszantai.co.uk/

pyrohun
oké elfogadom. komolyan! bocsánat, hogy mertem szólni. alig várom a jövõ hetet, amikor végre ismét elmondhatja mindenki, hogy mennyire unalmas már! és hogy, igen: legyen vége!

Nem baj, ha nyitok egy PB topicot a sorozat KEDVELÕINEK? 😊)

precision
oké... ez a világon a legjobb sorozat, minden tökéletes benne, imádom, alig várom hogy jöjjön a következõ rész
még az alsógatyám is prison breakes akkora fan vagyok

remélem kielégítettem az igényeteket. amit eddig írtam tekintsétek semmisnek. rontaná az összképet. mert ide csak nyálat csorgatni lehet. véleményt nyílvánítani nem.

pyro, a bableveses példa meg inkább no comment. talán annyival egészíteném ki, hogy: kérsz bablevest? igen. szeretem a bablevest, de szerintem túl sok benne a só, remélem legközelebb nem lesz elsózva

nem értem az olyan minek jár fórumra aki a saját 'igazságán' kívül nem lát mást, mások szubjektív véleményét nem tudja elfogadni... nem, nem egyetérteni kell vele, csak elfogadni... és/vagy kulturált formában megfogalmazni, hogy miért nem értesz vele egyet... nem egybõl retardáltnak nevezni az embert

Bazinga!

pyrohun
bocs a "retardált"-ért, parasztság volt tõlem, elismerem.

ForzaInter
pyrohunak igaza van

Yo, Bitch!

pyrohun
"az ilyen hszek miatt lett teljesen érdektelen a topic..."

Hát igen, bezzeg a "legyen vége má/" hsz-ek mennyivel jobbak!! Pff... részemrõl befejeztem, fossátok tele spammel a topicot, hogy mennyire elegetek van már az egész sorozatból... <#wilting>

Mondja már meg nekem valaki, hogy a bableves hogy jön a PB-hez?

Tán csak nem Westmoreland hozott a Májkülnek egy tányérral?

Miért van az, hogy minden héten akad valami "okos embörpalánta", aki valamiért nem a gumiszobában kötözködik, hanem itt a PB topicban???

Múlt héten a felirat miatt voltak nem idevaló hsz-ek, most pedig már nem is tudom, hogy miért...

Ha olyan unalmas ez a PB topic, akkor olvassgass buci-macit, mert az ilyen hszek miatt lett teljesen érdektelen a topic...
pyrohun
Igen persze, a fórum nem nekem való hely.

Én is befejeztem, de még egy példát azért leírok...

- Kérsz bablevest?
- Igen, kérek!
...
Nem szeretem ezt a bablevest, annyira unalmas, hogy mindig ezt eszem.

Másnap:

- Kérsz bablevest?
- Igen, kérek!
...

Másnap:

- Kérsz bablevest?
- Igen, kérek!
...

- Te figyu, miért kérsz mindig bablevest, hogyha nem szereted, vagy unod? Egyáltalán mi értelme ennek, hogy mindig azt eszed és folyamatosan elmondod, hogy mennyire nem jó?
- Ez az én véleményem, ha nem tetszik, akkor ne figyelj rám...

<#help><#falbav>

precision
ja és mégvalami:

"Ne akard már a véleményedet ráerõltetni másokra azzal hogy tényként kezelsz egy olyan dolgot, ami erõsen egyénfüggõ."

Ki erõlteti rá bárkire is? Ez egy fórum. Bárki leírhatja a véleményét a megfelelõ moderálási szabályok betartásával.

Bazinga!

precision
miért nem tudod elfogadni mások véleményét? leszólták a sorozatot ami neked tetszik? jajjistenem. bocsánat. remélem azért nem okoztam maradandó károsodást
unalmas, hogy leírom, hogy _szerintem_ miért nem jó, mi nem tetszik benne, meg úgy általában véve leírom a véleményem a sorozatról? hát most erre mit mondjak, így jártál, ha legközelebb meglátod a nevem a fejlécben, nem muszáj ám elolvasni
vagy ide csak a pozitív kritikákat szabad leírni?

nem vagyok mazochista. nem nyögvenyelõsen nézem, de nem fogom neked leírni mégegyszer, hogy SZERINTEM miért kellett volna már abbahagyni a sorozatot

ha nem kételkedtél a szellemi képességeimben, nem értem mire fel neveztél retardáltnak... jahogy nem egyezik a véleményem a tiéddel... értem... ha nem bírod elviselni akkor a fórum mint olyan nem neked való hely

részemrõl az off befejezve.

Bazinga!

cement
ahol anno westmoreland eldugta a penzt, amire raepult a lakotelep

Egyszerûen simán össze lehet rakni a sorozatot. Folyamatosan elolvasod a megfelelõ oldalakon a spoiler-eket a következõ részekrõl, és így elõre tudod kb. két epizóddal, hogy mi fog történni.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

milyen siló?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

cement
nem tudom miért nem tetszik a sorozat egyeseknek, teljesen jó, szerintem eddig ez az évad a legütõsebb. a hihetetlenség faktorról meg csak annyit, hogy tegnap tök véletlen fél szemmel néztem a viasaton egy csi:miami részt (nem szoktam, utálom a helyszínelõs szarokat), és hát ha az a hihetetlen... szóval egy földön talált zsákból meg egy szappanból rájött 1 másodperc alatt a csaj, hogy a gyanusitott a zsakba belecsavart szappannal verte a baratnojet... na az az igazi gyokerseg. meg a house, arrol ne is beszeljunk. ez legalabb izgalmas, es szorosan osszefuggenek az epizódok, még ha azt is mondja valaki, hogy már leszarják az írók mi történt az 1-2. évadban, pedig nem. majd mindenre lesz magyarázat, hátra van még minimum 7 rész, szóval kapunk még válaszokat bõven

pyrohun
ó b+, spoiler kimaradt, sorry!

pyrohun
Azért az egyáltalán nem biztos, hogy jófiúk. A gyilkosság akkor is gyilkosság. Amúgy meg ha Michael úgy gondolná, hogy õk a jófiúk, akkor nem kérdezte volna meg Lincet az epizód végén, hogy hogy viszel ki innen, stb. Nekem ez az éved sokkal jobban tetszik. Végre kezdjük látni, hogy mi miért van. Nem az értelmetlen menekülés egy fantom (a cég) és felbérelt emberei elõl.